101030

Sitter och väntar på att nagellacket ska torka. För ikväll blir det galej igen. Man kan tro att jag fått nog efter förra helgen. Och ja, egentligen så har jag nog det haha. Men ikväll ska vi fira söta lilla Carro, min kära vän! Egentligen hade jag tänkt försöka hinna se två perioder av hockeyn men fan jag hinner inte :(:(:( måste ju då hem och lämna bilen och sedan gå till tåget och det blir fan tight.. Och nästa vecka kan jag ju som sagt inte gå. FAN.

Jaja, bara att bita ihop.. missa en till match, svider i hjärtat! Så nära men så långt borta..


Tylösand sommaren 2010 ♥

101029

Välkommen träningsvärk. Välkommen helg.
Mina lår och triceps känns ordentligt. Fan vad skönt! Det är alltså från Bodypumppasset igår.

Idag när jag kom hem så ringde jag min chef och sa upp mig. Ja, nu är det gjort. Hälsotestet (drog-och alkoholtestet) gick bra, lönen är satt och nu ska jag bara vänta dessa två jävla månaderna innan övergången är klar. Nästa vecka går jag förbi kontoret och skriver på uppsägningspapper.

Sen hämtade jag Minda på stationen, det var alldeles för längesen vi sågs och mycket hade hänt i hennes liv. Mycket att prata om. Nu sitter jag dock själv och ska strax hoppa i säng. Ska bara låta ansiktsmasken verka klart.

Imorgon blir det födelsedagsgalej hemma hos Carro i Vällingby. Trevligt trevligt. Skulle gått på hockeyn egentligen men hinner nog inte det eftersom vi ska vara där vid sju :( Men funderar på att gå och se två perioder iaf.. Med tanke på att jag missar nästa veckas match också eftersom vi har egen match i innebandyn. Vi lär ju förlora stort eftersom vi möter förra årets vinnare men ändå.. Försöka duger ju..

Nu är det dags att skölja av sörjan i fejset.

Natti.

101028

Innebandyn igår var jobbig, vi var såpass många att det blev riktig match och då kan man ju inte bara göra som man vill och dricka lite vatten hur som helst haha. Men jävligt kul var det! Hade sjukt ont överallt och var inte så jävla sugen på att jobba 8 timmar efter...

Nu har jag iaf några minuter på mig att ladda om batterierna innan jag tänkte prova på Bodypump. När jag ringde imorse för att boka in mig så hoppades jag nästan på att det skulle vara fullt bara för att jag är helt slut i kroppen. Och jamen se det var ju fullt så de frågade om jag ville ställa mig på reservlistan som andra person. Jaja, sätt upp mig, det lär ju inte bli så att två bokar av? Hann sova en timme innan jag blir väckt av ett samtal "Hej! Du har fått plats i Bodypump passet". Helvete... Mm tack då. Haha. Det var väl meningen helt enkelt.



Sa jag att jag är proppmätt också? Hej hej, illamående!


101027

Fan jag har gjort det igen. Käkat mig riktigt jävla mätt precis innan träning. Bajs. Ska strax dra iväg på innebandy så jag lär väl bli spyfärdig idag igen haha.
Bra jobbat Ronja.

--

Och dom små, små orden är svåra ord
Och dom hårda orden är enkla ord
Jag fick chansen, du gav mig chansen
men nu är det för sent
Nu är det för sent

101026

Uhh vad trött jag är. Gick upp vid halv åtta eftersom jag hade tid på vårdcentralen. Jag har nagelbandsinfektion så ska gå med alsolsprit förband i en till två veckor. Får se hur det går med den saken, fan vad klumpig jag känner mig med lindat finger. Hoppas det inte blir värre, för då måste de snitta och sätta in antibiotika.
När jag kom hem och hade duschat, diskat och käkat lite så la jag mig faktiskt i sängen igen ocu sov 1½ timme. Fy så skönt, men är ju så osugen på att dra till jobbet nu. Men men, måste man så måste man.

Ha en fin hösttisdag♥

101025

Har fan mått illa hela helgen. Och idag tränade jag så hårt att jag började må illa. Härligt härligt. Och nu har jag tryckt i mig choklad också så det var den träningen det... Faaaan, vad är det för jävla självdisciplin jag har? :(

Imorgon måste jag gå upp riktigt tidigt för då ska jag till farbor doktorn. Har haft besvär med mitt långfinger i snart en vecka. Svullet, varmt, rött och dunkar till och från..


Fråga mig inte vad vi gör..


101023

Vi skulle ta det lugnt igår. Vad hände? Räcker med ett ord. Karatefylla.

Hängt med Katri hela dagen. Mys.

Orkar inte skriva mer, kan säga att huvudvärken sitter stadigt i fortfarande. Och illamåendet kommer och går.

101022

Sådär ja. Kom inte in för att skriva igår kväll. Men SSK tog en grymt skön seger mot gnagarna igår! Första perioden missade vi helt sjuuuukt många chanser, inklusive en straff. Där måste Videll bättra sig. Han fick mer eller mindre två frilägen och en straff, missade allt. 1-0 satt efter drygt en minut in i matchen och vi hade som sagt kunnat leda med många mål efter första. Ist kvitterade AIK och tog dessutom ledningen med 2-1 innan SSK tog tillbaka det och tillslut kunde trycka in vinstmålet 3-2. Näe, grymt skönt var ordet!

Nu blir det snart utgång, jag hade egentligen tänkt att ta det lugnt den här helgen också, dvs fjärde helgen i rad, men hade inte så mkt att säga till om.. Men jag tror det blir rätt lugnt iaf. Väntar på att Katri och Rebecca ska dyka upp. Sen får vi se vad som händer, Philip ville att vi skulle komma dit men det blir nog lite för stressigt för det. Tror iaf att Flamingo står på schemat ikväll. Soft, skönt, lugnt. Det räcker så. Tror jag, får se hur det känns ikväll.. Haha.

Ha en grym kväll iaf!

Förresten så fick jag äntligen tillbaks min kamera igår!!! Så lägger in en gammal bild, alltså från 4e september, Hoffmaestrokvällen....


101021

Ont i knäna och fotlederna efter innebandyträningen igår. Fan orkar inte, nu kommer allt tillbaks igen då man får ont av minsta lilla. KUL.

Nu drar jag iaf iväg på hockeyn. KROSSA AIK!!!!

101019

Idag fick bli en slappdag. Efter jobbet har jag bara tagit det lugnt.. sov en stund också. Gaaaalet trött.

För 1½ månad var ju vi på Hoffmaestro och då var det ett härligt galej.. det var förresten då som min kamera gick sönder. Trodde det inte fanns några bilder från när vi var ute men se där hade jag fel! Stefan kom och sa igår att han hade lite bilder och jag trodde inte på honom eftersom jag inte kommer ihåg att några bilder togs? Men se där hade jag fel igen! Jävla minnesluckor haha. Så här kommer några bilder från den kvällen iaf. Resten kommer när jag fått tillbaks kamerajäveln...



Suddig bild. Är det party så är det.


Haha.





Ur vägen folk!

Fasiken vad trött jag är. Sovit 5 timmar (vääldigt lite för mig), jobbat, kört spinning & styrka, lagat mat, diskat och tillsist åkt ut till Kaj (Katri) för måndagsmys.
Nu väntar jag bara på att äggen ska koka färdigt. Orkar inte göra det imorgon bitti nämligen.



101017

Söndag. Hatar men samtidigt älskar söndagar. Skönt att bara slappa men brukar ha så jävla tråkigt.. Borde väl ta och röra på mig lite egentligen.. Och städa.. Får se hur det blir med den saken, ingen lust med någonting egentligen. Förutom att fly staden, fly landet eller någonting. Göra något helt nytt, bort från skiten. Fan att man ska vara så jävla beroende av pengar jämt.

--

Måste bestämma mig om jag ska gå på Astrafesten också. Först ville jag. Sen fick vi inte. Sen fick vi. Och då vet jag inte om jag vill. Förra året hade vi jävligt kul men då förade vi hemma hos Marcus med hans kollegor. För det första har vi inte festen tillsammans med deras avdelning i år och för det andra så är det inget insläpp efter 18.45 och då kan vi inte styra en egen förfest, utan måste sitta på den där jävla middagen. Missuppfatta mig rätt, men middagen är rätt seg. Trevligt om man hamnar med rätt sällskap men nja. Då föredrar jag en rolig jävla förpärla och sedan rulla in på festen. Hmm. Vi får se om vi kör fest hos Tobbe ist och sen utgång på någon annan krog.
Nypan skickade några bilder från förra året:







Tråkigt att det inte blir samma gäng i år.

Myshelg..

Mår riktigt piss men utan mina underbara vänner skulle jag inte överleva. Igår åkte jag till Carro, vi lagade mat och svullade godis och chips framför Idol. Riktigt mysigt.
Och idag när jag kom hem från Carro så mötte jag Katri på stan, köpte lite kläder innan vi drog vidare till coop och handlade mat och godis... Hon gjorde mer eller mindre allt, dvs mat och blåbärspaj... medan jag tog en dusch. Sen har vi bara pratat, lyssnat på kärleksballader på och haft tända ljus.. Sjukt mysigt. Tvn har inte stått på på hela kvällen.

Vet inte vad jag ska skriva, förutom att de är bäst då.


Lycklig, sommar och allt var bara underbart..


Även detta i somras.. ute i vimlet. Lycklig.


101014

Sjukt skönt att vara ledig i tisdags, även om det alltid går alldeles för fort. Började dagen med ett spinningpass. Och denna gång behövde man ju inte gå in och jobba efteråt, jag gick hem ist. Så borde det alltid vara.. Sedan fixade jag mig, sprang fram och tillbaka mellan stan, Jennies butik och min lägenhet.. puh! Sedan väntade en god och trevlig födelsedagsmiddag för pappa på Crazy Town. Sedan var det meningen att vi skulle vidare till O'learys där vi också hade bokat bord och kolla på fotbollen. Men allt drog ut så mkt på tiden så de flesta droppade av, även jag. Kollade sista kvarten hemma i soffan innan jag tog bilen upp till Hässelby. Det var ju ändå inget att se, förlust med 4-1 (vad i helvete?).

Igår klev jag, Jenny och Texas upp tidigt för att jag skulle skjutsa Jenny till Bromma där hon gjorde halkbanan. Att gå upp kl 6.45 då jag jobbar eftermiddag känns inte helt ok?! Sjukt trött på jobbet (och även idag, fattar inte) men klart man ställer upp. Fick ju lite egentid med min lille gudson. 3-4 timmar faktiskt. Mys förutom att det var så jääävla kallt på morgonen. Trodde inte jag skulle palla, var påväg hem ett tag faktiskt. Men sen när solen kom fram och värmde så gick det bättre. Byta blöja i baksätet går ju det med...
Sedan tillbaks till Hässelby igen, Jenny bjöd på pizza innan jag var tvungen att vända hemåt igen till mitt kära jobb...

--

Inatt drömde jag så sjuka drömmar. Drömde bl.a om kallblodiga mördare. Alltså jag skojar inte, folk blev mördade på de mest vidriga och blodiga sätt. Det var inte på film, utan på riktigt, i drömmen då. Drömde även ett par till mardrömmar. Jag undrar vad det betyder, kanske drömmer sånt för att jag mår som jag gör. Hemskt var det iaf, och ännu hemskare att inse att man ligger själv när man vaknar. Då vill man bara hålla om någon och känna trygghet.. Skjut mig.

--

Nu måste jag dra till gymmet, det blir ett snabbpass idag eftersom jag inte orkade ställa klockan på alarm.

Tjingeling.

101011

Tränat och jobbat idag. Imorgon är jag ledig vilket känns så jävla skönt. Ska ändå förbi jobbet mitt på dagen och köra ett spinningpass. Hoppas att man inte har allt för jobbig träningsvärk. Eller egentligen vore det rätt skönt.

Sen på kvällen så blir det restaurang med familjen då min pappa fyller år. Sedan ska vi kolla på Holland - Sverige, wiiii. Verkligen rätt dag att ta ledigt :) Och tillslut innan kvällen helt är över så åker jag upp till Hässelby och min kära Jenny. Hon ska göra halkbana på onsdag morgon så jag ska passa Texas och Indra sålänge. Mys :)

Jaha om man ska runda av kanske. Orkar inte sova men orkar inte sitta uppe heller. Orkar ingenting egentligen. Men man måste ju.

I realize, it was only just a dream




101010

Den här helgen blev ju inte riktigt som man tänkt sig. Jag ska inte säga att den har varit dålig, absolut inte. Jag har fina vänner och familj. Men jag har varit jävligt deppig. Mina närmaste vet varför.

Fredagen innehöll tacos, mängder med godis och idol tillsammans med syrran. När klockan passerat midnatt träffade jag ett par vänner. Ingen utgång, mysfredag helt enkelt. Igår tog jag mig faktiskt till gymmet. Trodde inte jag skulle orka utanför dörren ens men jodå. Mötte upp sen upp Nypan, vi tog en lång promenad och sen satt vi hemma hos mig och pratade lite. Sen fick jag bråttom ut till pappa, kollade på Modo - SSK där SSK inte alls spelade bra och åkte på proppen. 6-3 slutresultat. Fick även god mat. Efter hockeyn fortsatte jag till Linda och Tobbe, kollade på film (somnade som vanligt) och hade trevligt.

Idag är en riktig lökdag, precis som söndagar ska vara. Håller på att laga tacopaj och lyssnar musik. Vill helst inte vara ensam, tänker för mycket då. Men ibland måste man.

Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll..

Håkan är bäst.

101007

Mår så fruktansvärt jävla dåligt. Jag vill gå i ide, jag orkar inte gå till jobbet imorgon. Jag måste. Varför måste man bli vuxen? Jag orkar inte.

SSK slog DIF ikväll och jag var där, alltid något. Men det räcker inte på långa vägar.

Och så har jag krockat idag. En bil som körde in i våran bil bakifrån påväg till hockeyn.


101006

Kukdag.

Nu väntar jag iaf på Linda, ska dra och sola faktiskt.. har inte solat solarium många gånger i mitt liv men nu är det dags. Pallar inte vara så himla blek!!! Usch. Sen måste jag handla och ikväll har jag tvättstugan. Jippi.

Btw så mätte jag fettmassa osv idag. Jag låg inom alla gränser, dock vägde jag 5,5 kg mer än vad jag trodde... hahaha hur fan gick det till?

Kommer inte ihåg alla värden (ska få mall imorgon) men minns iaf att mitt skelett väger 12,5 kg. Den ni! Det normala är att det väger mellan 10 och 15 kg. Så det var ju verkligen mitt emellan..
Jaja, det var kul att få reda på sån fakta om mig iaf. Imorgon ska jag göra drog- och alkoholtest också inför anställningen. Lite nervös haha. I mailet stod det att testet inte ger utslag om "man druckit vid enstaka tillfällen". Hmm, om man festar varje helg då? De ser ju levervärden osv, tänk om det är dåligt och de inte vill anställa mig??? Haha oh shit, jag dör..

Nu måste jag diska och äta något innan Linda är här.

Ciaaaaao.

101005

Tisdag. Jobbigaste dagen i veckan. Dagen har trots det gått ganska fort. Skulle egentligen åkt in till stan och träffat Carro ikväll men det blev ändrade planer då hon fick förhinder. Sen så skulle syrran komma hit och hjälpa mig med att skruva köksbordet men hon fick också ändrade planer. Så det blev ju en väldigt lugn kväll det här..

Igår kväll var iaf Katri här, jag fick ju köksbordet hemlevererat så vi hann skruva ihop stolarna iaf. Vi hade riktigt kul haha. Låna verktyg av grannen fick jag också göra, det enda jag har hemma är skiftnyckel och tumstock... haha, kanske dags att skaffa sig lite verktyg?

Äh, har inget kul att skriva så jag avslutar. Kameran är dessutom fortfarande på lagning... måste nog gå dit och kolla om den fan inte är klar snart :S

101005

Tisdag. Jobbigaste dagen i veckan. Dagen har trots det gått ganska fort. Skulle egentligen åkt in till stan och träffat Carro ikväll men det blev ändrade planer då hon fick förhinder. Sen så skulle syrran komma hit och hjälpa mig med att skruva köksbordet men hon fick också ändrade planer. Så det blev ju en väldigt lugn kväll det här..

Igår kväll var iaf Katri här, jag fick ju köksbordet hemlevererat så vi hann skruva ihop stolarna iaf. Vi hade riktigt kul haha. Låna verktyg av grannen fick jag också göra, det enda jag har hemma är skiftnyckel och tumstock... haha, kanske dags att skaffa sig lite verktyg?

Äh, har inget kul att skriva så jag avslutar. Kameran är dessutom fortfarande på lagning... måste nog gå dit och kolla om den fan inte är klar snart :S

101003

Yes, en vit helg haha. En bra början ;) Dock har den ju inte varit särskilt nyttig ändå.. FAAAAN. Jävla helvetes finnar, fattar inte. Har aldrig haft problem med det, men nu ska de komma minsann. NU. Kan ju nästan tro att puberteten precis börjat?

I fredags blev det myskväll med Linda ute hos henne i skogen :) Vi hyrde film, Snabba Cash fick det bli. Har ju läst boken men hade fortfarande inte sett filmen... tyvärr somnade jag ju mitt i skiten så har fortfarande inte sett hela hehe. Igår åkte jag och Sula upp till stan. Jag lämnade in min dunjacka för att den tappat dun och så letade vi höstkläder. Hittade inte så mkt faktiskt, ett par byxor, en tunn grå tröja som jag redan har i brunt och sen faktiskt årets första julklapp. Den ni. ;) Kom hem rätt sent och var då helt slut så det blev en slappkväll framför tvn..

Idag kom Katri förbi på en repris från ett par helger sedan. Det enda som saknades var Carro.. Det blev scones och tjejsnack innan syrran dök upp här. Då var det nämligen dags att bege oss mot Kungens kurva för att kolla på lite heminredning. Jag har ju nämligen inget köksbord för tillfället vilket känns lite jobbigt. Men nu har jag äntligen köpt ett! Det blev faktiskt ett från IKEA. Hittade inget bra köksbord senast jag var där så vi var på Svenska Hem och kollade idag men priserna är ju lite högre där.. Så gav IKEA en ny chans och då hittade jag det minsann. Får det hemlevererat imorgon. Blev även en taklampa till vardagsrummet, lite skålar och sånt..

Nu har Karolin precis åkt hem. Vi gjorde en smarrig middag tillsammans och så har jag tryckt i mig massa chips och läsk.. bra där Ronja.. Och imorgon är spinningpasset fullt också så det blir det inte heller.. Skiiiiit. Får bli ett eget gympass då.

Nu måste jag skölja av ansiktsmasken innan jag hoppar i sängen. Dags för förmiddagsvecka. Jippi!

Natti.

RSS 2.0