091130

Så har man bytt till vinterdäck igen.. verkligen i sista sekunden :) Och imorgon blir det till att åka till verkstaden så de får kolla mina bromsar, de känns inte helt fräscha. Får se vad de säger..



Just nu sitter jag och kollar igenom bilder från Vegas som vi fick av Andreas & Sandra igår, hela 1600 bilder blev det.. har fortfarande en del kvar att kolla igenom. :P Riktigt skoj, lägger upp några när jag tagit mig igenom dem..

På tal om ingenting så kom jag på att jag inte skrivit något om helgen, i lördags bakade jag ju lussebullar, de blev sjukt goda! ;) På kvällen hade vi bastukväll med ett gäng från jobbet, det var skitkul. Det gör vi om!
Igår skulle jag ju åkt till IKEA (och bytt däck) men det blev ingenting av det då Sandra & Andreas kom över så vi hann inte eftersom Linda inte kunde förrän framåt eftermiddagen/kvällen. Så vi ska försöka klämma in det någon dag denna vecka. Torsdag eller helgen, får se hur det blir med den saken.

Nu måste jag ta och göra mig iordning för sängen, suck vad timmarna går snabbt på fritiden!

Ciaaaao.

091128

Nu har jag hunnit med ett ganska så hårt träningspass, varit på systemet, duschat och målat naglarna och håller nu på att baka lussebullarna som aldrig blev av igår..
A kommer hem från jobbet om någon timme och ikväll blir det bastukväll, wohoo! Det kommer nog bli riktigt roligt. :)

Imorgon blir det IKEA med Linda, verkligen på tiden för mina doftljus börjar ta slut! Ska ta och köpa kanelljus bl.a om det finns kvar. Och sen åker det ju alltid med annat smått och gott..

Hoppas ni får en fin lördag vad ni än ska göra. :)

091127

Fullt upp hela veckan!

Har jobbat och tränat och har knappt varit hemma känns det som. Så nu håller jag på att städa, såg ut som ett bombnedslag..
Ikväll kommer min käre vän Simon hit och bakar som på gamla goda tider! När vi bodde på internatet så var det vår grej att baka. :) Vi har nu inte setts på säkert 1½ år (sist tappade han ju mobilen när vi skulle mötas inne i stan, så vi hittade aldrig varandra) och det kommer bli kanonkul att ses igen. :D Lussebullar och pepparkakor står på schemat.

Imorgon ska A jobba och på kvällen ska vi ha bastukväll med några från jobbet. Nice!

På söndag skulle jag behöva byta vinterdäck och även ta mig till Strängnäs för att kolla upp vart sjukgymnasten håller till så att jag hittar när jag ska dit på onsdag.

Nu håller jag på att hungrar ihjäl så nu ska jag äta nå rester från veckan!


091122

Kass uppdatering av mig!

Helgen har varit bra. I fredags lämnade jag in min bil för att byta vindruta, under tiden den var inne så umgicks jag med pappa. Först åkte vi ut till Enhörna för att leta efter hans mobil (han trodde han hade tappat den på Ica parkeringen) men den hittades aldrig. Så vi åkte till Södertälje igen och käkade asiatisk buffé. Gick runt på stan lite, pappa köpte en ny mobil och jag köpte en väska eftersom en av mina gick sönder i fredags.
På kvällen kollade jag på Andreas innebandymatch som de vann mot Kvarnen med 13-8. Tobbe kom även över och sov här (börjar bli en fredagstradition!).

I lördags hälsade jag på Linda och hennes söta lilla dotter Tindra innan jag åkte vidare mot pappa där jag faktiskt tog mig i kragen och tvättade bilen. Grym jag är. :P Faktiskt lite träningsvärk i ryggen idag haha..

Igår kväll träffade jag tjejgänget, bara Marie som saknades, vi satt på Crazy Town i nästan tre timmar, åt mat och snackade en himla massa. Sedan drog vi vidare till Flamingo en stund. Var verkligen sjukt trött och höll nästan på att somna påvägen hem.
Tack så mycket för en kanontrevlig kväll tjejer! <3

Idag har jag städat och pysslat här hemma bara, A kom hem för ett par timmar sen och nu har vi käkat god mat och ska precis sätta på ett avsnitt DH och bunkra upp med godis!

Har inte tagit några bilder i helgen så lägger upp ett par bilder till från Vegas. :)


Utanför hotellet Venetian, ser ni vattnet? Där kunde man åka gondol för en slant :)


Uppbunkrat på hotellrummet.


Paradis för popcornälskare? Njaa, det var inte så gott med smaksatta popcorn.. Speciellt inte Tutti frutti och vitlök!!

Spelnördarna ;)

Ha en trevlig söndagskväll gott folk!

091118

Gud vad jag kommer vara trött på julmusik när julen väl är här. Redan spelas julsångerna flitigt på jobbet. Lyssnade igenom samma julskiva två gånger idag.. Bläääää. :P

Igår vann vi över Timrå i förlängningen. Skit säger jag. Vi stod för ett väldigt oturligt självmål tre minuter in i första, brände en jäkla massa frilägen och dessutom hade vi ledningen med en minut kvar av sista.. då.. då smäller det till och är plötsligt kvitterat. Som så många gånger förr.. suck. En jäkla tur att vi tog extrapinnen iaf. Klasen blev tvåmålskytt, Fredric Andersson gjorde ett och Lehoux ett.

Innebandymatchen mellan TurboTerror och Clinical Devils slutade 3-11.. not good!!


Nu ska jag äta pannkakor efter en lång arbetsdag och ett träningspass.. kanske inte bästa maten efter träning men vafan..


091117

Nu drar jag & A mot Södertälje igen.. Han ska spela innebandy och jag kolla på kära SSK som möter Timrå. Håll tummen för båda matcherna!

091116

Idag har jag tränat för första gången på en månad! Det var jobbigt men skönt!

Imorgon blir det dock ingen träning, har egentligen innebandymatch med Turboterror men jag ska då på SSK-Timrå. Typiskt att dessa alltid ska krocka. Men å andra sidan så är det väl rätt bra egentligen, är nog inte speciellt bra för ryggen att spela innebandy..
Om två veckor har jag iaf tid hos sjukgymnast, hoppas han kan hjälpa mig.. det har jag sagt så många gånger förr men jag tror på det här nu, jag vill träna upp min rygg.

091115

Har ganska så trist just nu. Fast det är ganska skönt såhär på en söndag iofs. Ska verkligen försöka komma i säng runt 21 ikväll. Om jag kommer somna är en annan femma, men jag hoppas på det.

Sitter vid fel dator så jag har nästan inga bilder från Vegas (har inga andra roliga bilder att lägga upp eftersom jag inte har någon kamera, har lämnat tillbaks den som jag lånade av syrran) men jag snor en från Andreas.


En fräsch brud in Vegas baby!


Strippstopp i Vegas

Haha ni måste läsa den här artikeln :D Detta var en av alla galna saker vi såg när vi besökte Vegas. Men nu är det alltså stopp för detta.

Lördag kväll

Jag skulle kunna slå sönder min mobil så det bara skriker om det. Har aldrig gjort ett så dåligt köp i hela mitt liv. SKITMOBIL. Den hade varit sönderstampad för längesedan om det inte vore för att jag behöver någonting att ringa och smsa med.. Ska gå tillbaks med den någon dag nu i veckan. Den tar bort bilder och musik lite som den vill, när jag tar en ny bild så finns den inte i albumet när jag kollar och helt plötsligt en dag så kan den finnas där ändå. Jag lägger in musik och provlyssnar, nästa gång jag ska lyssna (som på planet till och från USA till exempel) så GÅR DET INTE. Det är bara några av problemen.. Första gången jag kör på Sony Ericsson, trodde det var bra skit, men tydligen bara skit.
Annars då.. nu har jag avreagerat mig lite så ska skriva lite om helgen såhär långt.
Igår var det riktigt lugnt, Tobbe kom hit så jag satt mest här vid datorn så grabbarna fick lite tid tillsammans. Sedan spelade vi Buzz och där tog Tobbe hem spelet preciiis före mig.. skit. ;P
Sov lääänge idag (som hela veckan, att det ska vara så svårt att ställa om sig..), gick upp och gjorde mig iordning och sen åkte jag & A iväg till Axa sports center där SSK tog emot DIF. Vi var ett gäng från jobbet som satt i Astras loge och tyvärr så förlorade SSK idag.. Det var tungt, men nu känns det lite bättre.
Efter matchen hämtade Katri upp mig och vi åkte till Crazytown och käkade en god middag ihop, därefter drog vi vidare till CP där Robban skulle spela. Satt närmast högtalaren och jag funderar allvarligt på om jag drabbats av någon hörselskada. Öronen var i princip bortdomnade när vi gick ut därifrån. Men de var jätteduktiga tycker jag! Tog en bild på Robban in action men självklart går det ju inte att ladda upp den från min jävla skittelefon. En annan kompis skulle sedan spela i bandet efter dem men vi drog vidare till Paco där det var grabbkväll med chips och film. Var där en stund till A var påväg hem och hämtade mig.
Nu är jag faktiskt ganska trött, och jag ska gå och lägga mig nu och försöka komma upp i tid imorgon så jag kan sova imorgon natt för på måndag börjar jag ju 06.00 igen. Tungt.

Natti natti.

091113

Fredag den 13e!

Dagen började ju åtminstone bra.. A åkte till jobbet strax innan nio. Jag var ganska pigg då men tänkte att "vafan, vad ska jag göra såhär tidigt när jag ändå bara är hemma?" så jag låg kvar. Vaknade igen vid tolv. Låg och halvslumrade.. Sen hör jag att det ringer på dörren. Sätter mig upp i ett ryck. Eller inbillade jag mig? Nej, det måste ha ringt på dörren. Jag hade absolut inga kläder på mig, inga linser (känner mig handikappad utan linserna) och nej jag kan ju fan inte öppna dörren helt jävla nyvaken kl 12.30! Det skulle ju inte se riktigt klokt ut. Så jag struntade i det, gick lite tyst till toan och ser & hör att det är folk på balkongen. Shit! Det är ju målarna som ska måla kortsidorna på balkongen. Fan vad pinsamt, nu kan jag ju inte öppna, tio minuter senare. Så jag har hållit mig utom synhåll för dem (varför gick jag inte upp kl nio ringer i mitt huvud) men ingenting är målat på balkongen. Fan fan fan. De kanske inte får börja måla utan att ha pratat med de som bor i lägenheten först? Och jag som har lovat A att handla innan han kommer hem. Han är hemma om en timme och jag vågar inte gå ut.
Hahaha, oh my..

091112

Blev hemma idag också. Och imorgon med troligen. Det är lite bättre i nacken iaf, nu har jag huvudvärk och mår illa.. Men det är tydligen vanligt vid nackspärr, A berättade att det finns så mkt nerver i nacken att man tydligen kan blir yr och illamående. Där ser man.

Nu ska jag iaf strax dra iväg till papi för att kolla på Rögle - SSK. Känner att jag vågar köra bil idag. Idag vågade jag ju inte, kunde inte vrida huvudet en cm..
Hoppas innerligt på en tre poängare. Dock inte lika mycket som jag hoppas på tre pinnar mot DIF på lördag.. Då ska jag nämligen dit med ett gäng arbetskamrater, och där finns det ju ett par riktigt jobbigare djurgårdare. :P Sist vi hade logen med jobbet så vann självklart SSK och hua, vissa var riktigt förbannade haha. Inte mig emot sålänge det är vi som vinner. :D

Dags att dra.


Nackspärr

Förbannade jäkla kropp jag har. Vaknade upp med e ruggig nackspärr. Tänkte stanna hemma från jobbet men eftersom vi skulle ha nån utbildning så ville jag inte missa det. Men efter att ha varit på jobbet ett par timmar så gick det inte mer. Fick skjuts hem av Ulrika och nu sitter jag här i soffan med en varm vetekudde runt nacken. Aldrig haft såhär ont i nacken tror jag. Skjut mig!

Nu när man definitivt behöver pengar inför jul också, först har jag tagit ut flera obetalda semesterdagar och nu blivit tvungen att sjukanmäla mig. Jippi..

Lägger upp ett par bilder till från USA..








Denna fontän/staty inne på Ceasars Palace fick liv och och började prata och ha sig ibland. Typiskt Amerikanskt?


Samma vattenfall som ovan, fast på kvällstid.


Även detta är samma vattenfall, men nu med eld och lava ist.. :)

Nu håller min nacke på att gå av tror jag, bäst att lägga sig och försöka få stöd på något underligt sätt.
Förresten, nu när jag försöker installera nya msn på datorn så funkar det inte. Jag som är så jävla teknisk ibland.. S t ö r a n d e .


091110

Nästan lika trött idag. Efter att ha sovit 17 timmar i sträck igår så var det ganska svårt att somna inatt. Jag somnade iaf skapligt, runt 3-4 medan A gick upp och spelade tv-spel vid 5. Han sov kanske en timme eller så imorse. Vi hade ställt klockan på kvart i tio men kom inte upp förrän tolv. Då var det ju bara att duscha och äta frukost och dra till jobbet.
Nu har jag sjukt ont i ryggen och BENEN. Visserligen har jag gått hur mkt som helst i USA (till och med så att jag fick träningsvärk i benen en dag) men jag har inte rört på mig så som jag gör på jobbet på över två veckor så det var ju härligt.. Naaat. ;)
Nu ska jag nog försöka ta och sova om en stund, försöka ställa om dygnet ytterligare lite. Innan tolv ska jag upp imorgon iaf!

Förresten, nu när jag skulle logga in på msn så står det ju att man måste installera en ny version för att kunna fortsätta. När jag läser avtalet så står det någonting om betalning, men jag fattar inte riktigt (hehe klipsk som jag är). Så jag undrar, är det någon som vet om det kostar med msn nuförtiden?


Las Vegas.


Syskonen i Vegas, och japp detta är inomhus. :)

Mer bilder kommer självklart, men inte idag. ;)

Hemma

Ojoj, vad trött jag är. Kom faktiskt hem igår vid tolv tiden, sov en timme ungefär, åkte till mamma och sa hej samt kollade på hennes nybyggda hus. Sedan åkte vi till pappa och kollade på hockeyn och fotbollen. Sverige förlorade mot Finland i Karjala med SJU - NOLL. Så himla dåligt. Assyriska förlorade snöpligt mot Djurgården i förlängningen, så DIF fick stanna i Allsvenskan.. Självklart blev fyra Assyriska spelare attackerade av Djurgårdssupportrar på planen direkt när matchen var avblåst. Jävla idioter.
Hur som helst, när vi kom hem så käkade vi lite lätt, kollade på tv och stupade i säng. Gick och la oss 23.00 och gick upp 16.00. Helt sjukt! Det sliter på en att ha semester...

Vi hade det bra i USA iaf, lägger upp lite bilder när jag har tid. Nu ska jag äta frukost och packa upp.

Ciao!

RSS 2.0