100830

Grattis Ulrica på 40-års dagen!!! Tyvärr kan jag ju inte komma och fira henne på lördag då jag först ska på min gudsons dop och sedan hem och vända för att fixa mig och dra vidare till Hoffmaestro på Berget.

Nu är det måndag och första riktiga jobbdagen för veckan (tjuvstartade ju igår..). Men först ska jag handla och träna hade jag tänkt. Egentligen orkar jag inte träna men jag måste ta tag i min självdisciplin. Det är ju faktiskt skönt när man väl är där. Och framförallt efteråt. Det dryga är att 9 timmars jobb väntar efteråt, efter träning vill jag bara hem och dö egentligen.

Det var det, ha en bra måndag.

Ciao.

100829

Jättetrött. Trots att vi inte festade igår. Vi var en sväng hos Bissi igår innan vi drog ner till stan och kollade på Brolle när han sjöng.. Hemma halv ett och ändå är jag sjuuukt trött nu. Men det är bara att ta tag i kragen och hoppa in i duschen för kl 12 ska jag möta Katri för en lunch på stan och sen blir det jobbet. Usch usch usch, så jävla osugen. Men men. Det måste ju göras.

Ciao.

Trötter

Vaknade för en stund sen. Helt slut är jag.. Nu har jag betalat räkningarna iaf, Katri borde komma snart, vi ska ner på Kringelfestivalen senare. Hon vill se Brolle.. Det vill inte jag men kan ju alltid kolla om det finns nåt roligt folk och strosa runt lite haha.


100828

Jag hade skitkul igår men snurrigt var det haha. Jag och Jenny gick ner till restaurangen under och köpte thaimat och snackade igen oss (eller vad man nu säger) innan vi tog en taxi till Tobbe. Väl där drack vi tequila tills vi kände oss redo att dra ner på stan. Vi hade lite delade meningar om vart vi skulle dra men det slutade på Femfemnoll, tror det var Tobbes idé. Jag hade kul iaf, även om det känns som att jag kan det där stället vid det här laget.. När det var dags att dra hem så kom Katri springandes över kyrkogården "ROOOOONNY", hoppade nästan på mig så att vi föll rakt ner i asfalten. Haha jag landade på henne så hon fick jävligt ont. Smidigt. Sen blev det en timmes fyllesamtal och jag vaknar upp igen vid halv sex imorse av att jag ligger på sängen med jacka och allting på fortfarande.. Det blev iaf en jäkligt lyckad spontankväll, det gillar vi starkt!

Vi vände till och med tillbaks hem för att vi glömde kamera men såklart blev det ju väldigt få bilder ändå.. Lägger upp dem iaf.


Viktor och Jenny


Kan vara bästa bilden för kvällen, Tobbe & jag!


Mongo


Där fick vi en seriös bild iaf


Jag vet inte vad han gör...


Viktor lite sugen


100827

Helluuuu!

Har verkligen haft fullt upp i veckan. Tränat x2 så nu har jag riktig träningsvärk.. Sköööönt att ha kommit igång med den igen. Bara för det kommer jag inte ens ihåg vad jag har gjort i veckan. Men det är nog lika bra? I onsdags var jag iaf ute hos Linda, vi gjorde tacos och kollade på film. Mysigt en helt vanlig vardagskväll.

Idag tog jag faktiskt en tupplur när jag kom hem från jobbet, välbehövligt! Om ett par timmar kommer Jenny hit, det ser ut som om det blir förfest hemma hos Tobbe alternativt att vi möter dem nere på stan där det är Kringelfestivalen. Hade tänkt att ta det lugnt ikväll då det förmodligen blir utgång imorgon också men vafan.. Lika bra att passa på, hehe det var ju så överdrivet lugnt förra helgen. Söndag blir det jobb också. Bläääääää.

Nej jag ska nog ta och diska och sen ta en dusch så man har det gjort när Jenny är här.

Ha en fin fredagkväll!

Den här bilden påminner mig om sommar, vi satt på min balkong och pimplade rosé hela kvällen innan det var dags för utgång och sedan nattbad.. Usch, jag vill inte att sommaren ska ta slut!!!

100823

Fasiken vad bra det har gått idag trots att jag inte sovit sen igår natt. Till lunch drack jag Red Bull och min önskan blev uppfylld.. okej, fick kanske inte vingar men jag var fan pigg! Halv två blev jag sjukt trött men blev konstigt nog pigg igen när det var dags för hemgång. Det var kanonfint väder när vi gick hem så jag och Patrik bestämde oss för att dra till stranden en sväng. Sen var det bara att dra hem och göra mat och fixa tvätt.. Ska snart gå ner och hämta tvätten, föna håret och göra mig klar för sängen.. för inatt lär jag sova gott :D

Imorgon ska jag försöka vara duktig och träna också.. just nu känner jag mig helt slut så jag vet inte hur jag ska orka men jag hoppas jag är piggare imorgon..

Natti natt.


God morgon världen

Ja så var det måndag och det är dags för första förmiddagsveckan efter semestern. Vad händer? Jo jag somnar aldrig. Så här sitter jag nu, ska gå till jobbet om 20 min och har inte sovit en minut i natt. Kul. Hej, Red bull, vill du snälla ge mig vingar?

segt..

Fyfan segaste helgen någonsin.. Det var iofs trevligt igår, riktigt gott med kräftor och sen träffa några vänner och se Vanessa i parken. Sedan bangade jag och Jennie utgång och gick och satte oss på gamla Waynes ist. Det blev en rätt snabb fika då myggen ville äta upp oss så vi fortsatte tjejsnacket hemma hos mig innan Simon hämtade henne. Sedan ägnade jag resten av kvällen till att kolla på danska Paradise Hotel.. fan vad sämst program egentligen haha.

Idag har jag inte gjort ett skit förutom att jag var iväg och storhandlade förut. Jag är inte på mitt bästa humör nu heller.. usch, jag blir depp. :(


100821

Klump i magen. Fan. Tungt tungt tungt. :(

Give me 20 good reasons..

100820

Heeeeeelg. Najs.

Igår kväll fick ju jag och Stefan gå tidigare för att se Johnossi spela här i stadsparken. Det var bra, träffade lite folk som jag inte träffat på länge också så det var ruuuuligt. Ikväll blir det nog Pretzeltown igen då Vanessa spelar. Har inte sett dom än trots att jag känner två st i bandet. Men nu frågade Jennie också om jag ville komma till henne och äta kräftor. Oj oj oj vilken beslutsångest jag fick! Gaah.

Tog två bilder igår på Johnossi men de blev kassa haha.




Shit nu fick jag bråttom, det blir både kräftor och Pretzeltown ikväll! Ska hämta Jennie om en timme så nu måste jag hoppa in i duschen. Bråttom bråttom!!!


100819

Fyfan jag känner mig som ett nervvrak. Usch, jag vill inte jobba idag. Jag vill ingenting. Fan vad humöret kan vända, hatar det.

Ikväll ska iaf nog jag och Stefan gå och kolla på Johnossi i stadsparken. Egentligen slutar vi inte förrän halv elva men eftersom de börjar spela kl 22 så ska vi kanske få gå en timme tidigare.. hoppas på att det är uppehåll också. Inge regn ikväll, tack.

Jaja, ska väl gå och fixa det sista innan jag måste gå till jobbet. Bajs.


100817

Skulle egentligen tränat idag innan jobbet men jag bangar eftersom jag är så jäkla förkyld. Blä.

Finns inte så mkt annat att skriva om dagen, jobba som vanligt bara. Får se vad som händer ikväll..

Lägger upp ett par bilder till från Mallis.


Lånad bild av Isabelle.


Sölve och häxfia.. Hon spelade ful häxa i en show haha :)


Sölve fick diplom.


Glad Sofia.


Haha störd bild.


Kärleksförklaring?


"Fatta att jag inte faller för att jag är full"


Jaa såhär slutade det! Jag och Sofia delade säng och Sölve och Robin hahaha.. Nämen faktum är att stackars Robin fick sova på golvet tillslut...


Nersprängd pool i berget.


Sölve och Fia


Solnedgång vid hamnen i Cala d'or


Självutlösaren

Nu måste jag göra mig iordning för jobbet. Ciao!

Första jobbdagen avklarad.

Jaha så var man tillbaks till verkligheten. Så fort man var innanför grindarna så kändes allt som vanligt. Känns inte ens som att jag har haft semester. Blä.

Nu till roligare saker som helgen exempelvis. Orkade tillslut inte vänta på Katri och Rebecka i lördags så gick själv till Terese. Väl där dröjde det iaf inte så länge innan K & R dök upp också. Vi hade en mkt trevlig kväll, det blev flamingo och vid stängning tog jag en taxi upp till stan och mötte upp Sebbe och Richard. Jag åt upp Richards mat och sen gick vi och tog ett nattbad vid Reimersholme. Igår, söndag innebar soffläge hela dagen. Käka pizza och kolla film. Som en söndag ska vara.. Speciellt dagen innan första dagen efter semestern. ;)

Tog tåget hem igår kväll och där mötte jag en tjej som vi träffade på Mallorca. Haha sjukt. Världen är liten..


Katri matchade med flaskan


Fiiiina flaskan.



Nu är det dags att sova. Natti!

tick tack, tick tack..

Alltså shiiiiiit Katri nu får du fan ta och öka! Döööööör av tristess av att sitta och vänta. Shit.


Lägger upp den här fina bilden sålänge haha.


100814

Idag har jag varit hos Jennie i hennes blomsteraffär halva dagen.. Snackat massa och gjort henne sällskap. Nu har jag precis tillagat en kycklingwok i jordnötssås och sitter med nymålade naglar. Då har man tid att sitta vid datorn för då kan man inte göra något annat eftersom lacket måste torka. ;) Ja eller första lagret har jag målat, så det blir en vända till sen vid datorn hehe. Snart blir det till att hoppa in i duschen, ikväll ska vi till Moe som flyttar tillbaks till Umeå snart igen. Så det blir en lite avskedsfest om jag har förstått rätt. Antagligen kommer Peter och några kompisar till honom hit till Södertälje och festar till det med oss ikväll också! Kul, vi har nog inte setts på åtminstone 3-4 år... ROOOOOSA PANTER ;)





Några bilder från Mallorca.


Fredag den trettonde

Än så länge har inget gått åt skogen idag, peppar peppar ta i trä. Men dagen är inte slut, ska snart ta bilen ut till Katri..

Dagen startade iofs av att jag vaknade 08.53. Trodde jag. Mamma ringde tio minuter senare och sa att hon var klar hos tandläkaren och vi skulle mötas på stan när hon var färdig. Klockan var alltså 10 då.. Så jag var en timme sen från början. Men mamma köpte frallor och kom hir och så åt vi frukost på balkongen. Sen drog vi ner på stan, jag gick till en skönhetssalong och tog bort två "prickar/knölar" från ögonlocken. Jag har gått och dragit på det för jag trodde man var tvungen att göra värsta ingreppet haha. Men hon kunde ta det på en gång, gjorde lite ont men inte alls som jag trodde.. Man kan tydligen få såna av stress. Jahaja, där ser man. Och hur taggar man ner? Ingen aning.. kanske därför jag är så trött hela tiden, för att jag egentligen är stressad? Hm, tål att tänkas på.

Sedan åkte jag ut till papi, hämtade mina tvättade kläder och tog en liten joggingtur (igen!) med Pims. Som vanligt bara en jättekortis eftersom jag får ont. Sen åkte jag hem och duschade, fick besök strax efter fyra och nu ska jag som sagt precis åka till Nykvarn. Så vi hööörs :)


Saknar denna brud! (en liten pik på att du ska kolla igenom din kalender så vi kan bestämma dejt snart)


Bilder

Lägger upp lite fler bilder i väntan på att börja med maten. Ska inte äta förrän vid 20 så..


Sölve i stentrappan utanför terminalen.. där vi avverkade ett par timmar med att sola och sova..


I väntan på att vårat nio timmar försenade plan skulle komma så gjorde vi oss av med mat- och dryckespengarna vi fick som kompensation.


Frukost på balkongen.


Sofia som lekledare :)


Vattenpolo som Sölve var med på två ggr.


Sofia har minidisco med barnen.


Sofia och Richard.


Jag beställde en Strawberry Daquiri att släcka törsten med men jag vet inte riktigt vad jag fick. Den var god iaf..


Minidisco.

Nu är det dags för mig att börja med maten, men mer bilder kommer!

100812

Kladdkakan står i ugnen, jag har städat lägenheten (någorlunda iaf...) och snart kommer mamiiiii. Återstår bara att laga middag till oss två. Ska nog göra lax och hemmagjord klyftpotatis med vitlökssås. Hoppas det blir gott!

Nu har jag lagt in bilderna från Mallis också så slänger in ett par nu och några senare igen.





Några härliga bilder från klipporna där vi badade ett par gånger.

100811

Idag när jag vaknade så var det strålande sol och faktiskt ganska skönt ute. Så jag packade upp resväskan, slängde ner all smutstvätt samt bikini plus sololja och åkte till pappa. Glömde att boka tvättid innan jag åkte till Mallis så tvättar hos papi ist. Men när jag kommit ut till pappa så var det ju molnigt och inte alls lika skönt. Så det fick bli en liten joggingrunda med Pims. Orkade förvånansvärt långt ändå, tyvärr håller inte mina vrister när jag springer. Synd, för jag hade orkat mer men fick så ont.. Senare på kvällen kom Jennie och Simon ut också, trevligt! Snackade och tiden rann iväg innan jag åkte vidare till Katri. Där väntade fika och tjejsnack. Mys. Kom precis hem därifrån, nu är jag skittrött så ska hoppa i säng strax.
Har fortfarande inte lagt in bilderna från Mallis men det kommer..

Natti natti.

Hemma från Mallorca

Så var man hemma igen. Tiden går sjukligt fort alltså. Det började med att mitt och Sölves plan blev 9 timmar försenat i torsdags.. vi skulle vara framme runt åtta på torsdagskvällen men var framme halv sex på fredagsmorgonen... lagom trötta då. Vi solade/sov i en stentrapp på Arlanda, gick runt och tittade, käkade och drack för pengarna vi fick som kompensation och snackade skit med andra resenärer som skulle med samma plan.
När vi tillslut kommit fram så stupade vi i säng för att några timmar senare bli väckt av en hypad Sofia. Så skönt att träffa henne igen! Hon sov i min säng varenda natt förutom sista natten eftersom vi skulle upp så tidigt för att ta oss till flygplatsen. Mysfaktor på hög nivå. På dagarna solade och badade jag och Sölve för att käka tidig middag med Sofia och sedan kolla på alla shower som hon medverkade i. Två av fyra kvällar avslutade vi med party varav ena dagen blev det vääldigt mkt haha. Men kul hade vi! Bilder kommer.

Idag när jag tillsluuuuut kom hem så var det bara in och vända för att åka och hämta ut mitt simkort (ÄNTLIGEN!!!) och handla mat. Så nu mina vänner har jag äntligen mobil igen. Har ju pappas gamla mobil och den verkar funka lite dåligt när man pratar i den så måste nog fixa en ny lånetelefon. Har fått hem polisanmälan nu också så ska kontakta försäkringsbolaget, hoppas på att man får ut lite ersättning.

Usch jag måste packa upp min väska också.. den står helt orörd i hallen. Och så måste jag tvätta. Inga lediga tvättider förutom på fredag dock. Och då vill man ju inte gärna tvätta. Blir nog en tripp ut till pappa imorgon eller på torsdag. Och just det, på torsdag kommer mami heeeeeem. Äntligen! Har inte träffat henne på fyra månader, helt sjukt ju. Saknar henne!

Nu ska jag tvätta av mig sminket..

Puss

Lördag, Halmstad

Vi tog en sväng på stan.  Minns inte vad vi mer gjorde på dagen.. hmm.. man minns bara kvällarna, det är dom som är galna ;) På kvällen var det iaf bara jag, Carro och Katri som drog ut. De andra verkade lite slitna?! Vi körde spelet Tjejmiddag och hade massa roliga konversationer haha.. Sen bestämde vi oss för att prova ett nytt ställe så vi gick till Club Moon. Det var helt dött där utanför så de rekommenderade oss att gå till Mårtenson. Hmm efter lite tvekande så gick vi iaf dit. Men då kom ju inte Carro in! Wtf.. Fel vakt i dörren också. Vi hade ju inte skrivit oss på gästlistan heller eftersom vi inte planerat att gå dit. Så då gick vi vidare till Bulls men det var rätt mkt folk och väldigt liten lokal så det fanns ändå ingenstans att sitta så vi gick vidare till stället bredvid, Caféet. Tog en cider där och pratade lite med några Schweizare haha. Åh, vad jag älskar att snacka engelska när jag är full. Hatar det nykter men på fyllan blir allt så enkelt hahaha. Tyvärr stänger de redan ett så det var bara att lyfta på arslet och gå vid stängning. Vi gick då till Nudelbar! Hade snackat om det hela veckan så vi var bara tvungna. Jag var inte speciellt hungrig men vi kunde ju inte missa det... Så vi käkade och sen drog vi hem. Tidigaste kvällen, men men! Vi hade sjukt trevligt iaf :)

På söndagen städade vi bara lägenheten och sen tog vi bilen och for hem igen.


Good stuff. Päroncider, nötter och Tjejmiddag.


Snygg-Carro!!!


Katri & jag.


Försökte ta en traditionstoabild på Katri men det gick sådär.


Det är helt totalt kolsvart i rummet och ändå grym bild eller?


Sjukt söt!


Katri kunde inte få nog av cider?


Det tyckte Carro var väldigt roligt ;)


Nudelbar! Eller Noodelbar som vi uttrycker det.


Gött.


Slitna?


Käääääk på vägen hem.


Inte mkt plats över i bilen!

NU har jag skrivit om Halmstad, säkert lite rörigt men huvudsaken är att få ner det mesta så man kan gå tillbaks och läsa!
TACK för en grym resa brudar♥ Imorgon blir det dock nya äventyr, drar till Mallis med Sölve och möter upp älskade Sofia där. Fan vad kul det ska bli!!!

Vi höööööörs!

Fredag, Halmstad.

Natten till fredag fick jag typ 2 timmars sömn. Max. Jag och Rebecca gick iaf till polisen och anmälde våra stulna grejer. Och den här dagen regnade det ännu mer. Det var verkligen storm. Jäkla väder alltså!
Sen somnade vi på dagen och vaknade vid fem igen. Shiiiit, sovit bort hela dagen! Men jag tror vi alla behövde det.. Eftersom det blev så sent så fick det bli endast lite mackor och sånt till middag. Rebecca och Terese tänkte stanna hemma, Rebecca eftersom hon inte hade något leg och Terese ville bara vila levern lite ;) Men eftersom Kristoffer kunde skriva upp oss på gästlistan på Mårtenson så följde de med ut ändå, inget leg behövdes.. Vi röjjde, denna kväll var roligare för nu var det inte 19-års gräns, utan 21. Man märkte stor skillnad och musiken var också bra!


Har man ingen telefon att pilla på så får man pilla på ipoden... usch vad jag saknar att ha telefon. Snart en vecka har gått utan den!


Terese & Katri


Matilda & Carro, hänger alltid vid baren... höhö ;)


Terese är duktig på att hänga vid baren hon med!


Diggar bilden.


Så jävla vidrig gubbe. Han stod med uppknäppta brallor och åmade sig. Sen försökte han vinka upp oss dit. Fyfan blir så jävla äcklad. Fattar inte, skulle bett någon vakt slänga ut honom bara.. kom på det efteråt.


Haha så skön bild, kolla minerna. Kan ha varit ett "ta hans nummer så försvinner han!" Vi körde den några gånger, man tar numret, säger att man ska ringa om efterfest så går dom. Klockrent haha.


Diskussion över nattmackan. Fyfan vad gott det är att käka efter krogen, helt sjukt. Och man mår mkt bättre dagen efter. Kanske ingen nyhet men åh, jag älskar det haha.


Torsdag, Halmstad.

Ska försöka fortsätta med Halmstadresan nu.. Imorgon åker jag ju till Mallis och sen kommer jag inte komma ihåg :P

Jag tror vi var på stan en stund på dagen i torsdags haha. En sväng varje dag på systemet blev det ju iaf så det måste vi varit. Försökte hitta något nytt partyplagg också som man kunde ha på sig men utan resultat. Sen blev det en tupplur och på kvällen begav vi oss ut till Tylösand igen. Där blev det Fiesta på Tylösand Hotell. Jag hade skitkul, lokalen var grym, Peter Siepen var DJ och Ingemar Låås spelade haha. Ingemar är han med saxofonen som spelade veckan innan när vi var på Café Opera. Lite kul, för jag och Katri diggar honom stenhårt och så dök han upp där! Oj vad glada vi blev :) Mot slutet av kvällen upptäckte jag dock att min mobil var borta. Jag och en som heter Kristoffer sprang runt och letade efter den på dansgolvet men vi hittade den aldrig. Vi hittade dock 120 kr som fick betala mitt inträde dagen efter haha. Rebecca blev även hon bestulen, fast på kontokort, körkort och kamera.. Fan jag blir så jävla sur. Nu vet jag även hur mkt de jävlarna ringt för. Min nästa telefonräkning kommer ligga på över 2000 kr!!!!! Fyfan skulle jag veta vilka de var skulle jag slå ner dem. Typ. Om jag hade kunnat.. :P Kul, ännu en härlig månad alltså.

Jaja, nu spårade det lite här. Men iaf, Fiesta var grymt förutom att vi blev bestulna. Bussen hem tog vi gratis också. Och det regnade som fan den natten. Paraplyet stod som en parabol konstant.


Snälla Carro gav mig massage!


Hon ser busig ut den där Katri.


Katri & jag.


Haha nu börjar det igen. Leka lite med deras grejer...


Rebecca, jag med deras Ralph Lauren bok och Katri. Seriösa damerna. ;)


Snyggingar på balkongen.


Terese, Katri och så jag med Tre tusen champagner boken hahaha. Fint skare va!


Terese med boken ;)


Skålar med jäger, hittade inga shotglas...


Sötisar.


Peter Siepen och Ingemar Låås.


Mycket folk.


Ös!

Det var torsdagen det.

Hur ska jag orka skriva om resten haha. Tar ju sån jävla tid!

Första dagen, Halmstad.

Vi åkte ner på tisdagen och kom ner rätt sent så den dagen finns väl inte så mkt att säga om. Bäddade och gick och la oss ungefär.

På onsdagen upptäckte jag att jag glömt mina jeansshorts. Låter inte så farligt men vafan, det är ju basplagget på sommaren! Jaja, jag och Carro gled ner på stan och jag sprang i varenda affär och letade, hittade tillsist ett par som jag köpte. Fick dock jäkligt ont av dem då de var för trånga över höfterna.. bajs.
Detta var bästa dagen vädermässigt så vi tog sedan bussen ut till Tylösand där det blev stek på stranden. Hur fint och skönt som helst. Avslutade med afterbeach och sedan buss hem för att göra middag och fixa oss för kvällen!

Vi hade blivit rekommenderade krogen Mårtensson på onsdagar av dem som vi hyrde lägenheten av så vi gick dit. Skönt för det var så himla nära, bara runt hörnet ;) Dock blev vi besvikna, kanske inte stället i sig men på folket.. fan bara 18-åringar! Lite väl smått.. Jag hade ändå väldigt trevligt :) Nån jäkla fotograf tog profilbild till facebook på oss också och den blev så jäkla ful hahaha. Usch.. de skulle skicka den till Terese men jag skrev inte upp min mail, jag vill inte ha bildjäveln haha.

Jag, Terese och Carro var tappra och stannade till stängning. Eller nej, jag och Carro var nog sist förresten ;) "Jag drar nu." Haha!











Haha vi var tvungna att ta lite bilder med alla deras Ralph Lauren grejer.. kommer fler..



Jag & Carro var så jäkla taggade efter stängning kl 03 så vi sprang runt på stan, bl.a gick vi och fönstershoppade på morgonkvisten hahaha. "Är det iiiiinget som har öppet till fem här??"

Grattis Mad!

Bara tre år kvar till 25, hihi. ;)


100801

Helluuuuuu bloggen!

Nu är jag hemma från Halmstad igen. Kom hem sent igår kväll så jag orkade inte skriva här då.

Resan blev riktigt lyckad förutom att jag blev bestulen på min mobil.. fyfan vad sur och ledsen jag blir!!! Det var på Hotell Tylösand på Fiestakvällen i torsdags, det var sjuuukt mkt folk så man kunde knappt dansa och då är det väl inte så svårt att sticka ner handen i väskan och sno. Rebecca blev av med körkort, kontokort och kamera.. Jag hoppas de inte hann använda min mobil allt för mkt innan jag spärrade kortet, det gick nämligen fram signaler hela natten och hela dagen efter och godtrogen som man är så trodde jag bara att jag hade tappat den så att den låg på dansgolvet någonstans eller nåt så att städerskorna skulle lämna in den så att jag skulle få tillbaks den. Men när det sedan började tuta upptaget när vi försökte ringa så förstod vi ju att det är någon som ringer från den. När jag spärrade kortet så var allt de kunde se just då att de hade surfat från mobilen kl halv sex i fredags morse. Skulle ringa tillbaks dagen efter för att få veta mer om hur mkt de ringt osv men det var 40 min telefonkö och det pallade jag inte. Ringde ju från Carros mobil också. Hoppas de inte ringt massa utlandssamtal och skit.. lär ju få en svinndyr telefonräkning :( IDIOTER.

Ska försöka sammanfatta resan lite, kan skriva ett inlägg för varje dag. Om jag minns haha. Det har festats hårt..

Nu håller jag iaf på att packa upp, ska äta frukost, åka till pappa (hoppas att han är hemma), åka och gymma och sen hem till Linda.

Om det är någon som har en mobil som ligger och skräpar kan ni väl höra av er?

RSS 2.0