finally.

Ja äntligen hinner jag sätta mig för att uppdatera denna värdelösa blogg..
Kommer inte riktigt ihåg vad som hänt sedan sist men det har varit mycket på jobbet. Kanske inte överdrivet mkt att göra men det har varit mycket tjafs mellan allt och alla och nu börjar de dessutom att forsla folk till andra avdelningar. Vissa blir utlånade, vissa får rivet kontrakt. Detta gör ju att man blir stressad och hela situationen känns inte så jättebekväm. Well, vi får se hur länge jag blir kvar, kanske dags att söka nya jobb?

Helgen har varit upp och ner. Den har varit otroligt stressig till och från. I fredags träffade jag flickorna, käkade pizza och kollade idol.
I lördags kom Andreas pappa och hjälpte oss med att borra upp ett badrumsskåp och lite annat praktiskt. Efter det åkte vi till Östertälje och därifrån tog vi pendeln till Stockholm. På pendeltågsstationen träffade vi Anci och hennes gubbe som skulle åka på ålandskryssning. Trevligt.
Anledningen till att vi åkte till stockholm var för att iaf jag, ville hitta något till att ha på mig på modellplåtningen igår. Men det gjorde jag ju såklart inte då vi också hade bråttom till att hinna tillbaks till Södertälje för SSK:s match. Vi springer i princip tillbaks till Stockholm central och upptäcker då att ALLA tåg söderut är inställda pga av omfattande signalfel. Kul verkligen. Och han i luckan visste ingenting, inte ens om det fanns några ersättningsbussar eller nånting. Så vi gick runt en stund och funderade och beslutade till slut oss om att vi skulle ta en taxi till Flemingsberg (tågen gick från Älvsjö) för att ta tåget därifrån, alternativt att syrran skulle få hämta oss om tågen mot förmodan skulle vara inställda där också.
Åkte med en asschysst taxichaufför, han stängde av taxametern när det var halvmilen kvar så att vi "bara" behövde betala 350 kronor. Hihi. Från Flemingsberg gick iaf tågen och vi hann med ett precis. Kom lagom till matchen också, allt som allt gick resan dit och hem för 530 kronor. Men vad gör man inte för SSK? Eller snarare Andreas, det var han som höll i plånboken denna gång.. :) Tyvärr förlorade ju SSK med uddamålet mot SAIK och jag börjar tappa hoppet. Känns som att det inte hjälper att byta tränare heller. Vettefan vad vi ska göra. Åkte iaf hem med tungt huvud och myste hemma resten av kvällen.

Igår städade vi ur hela lägenheten i Vagnhärad. Fy vad jobbigt. Men Sandra och Andreas hjälpte oss så det var himla tur det. Andreas bjöd på middag på Mira efter och sen fick vi jääkligt bråttom hem eftersom vi skulle hinna med tåget från Läggesta upp till storstan igen för dom där modellbilderna som Carro rekommenderat oss om. ;P
Hem och duscha, torka håret och packa ner två ombyten. Inget smink eftersom vi blev sminkade där, observera, gick igenom hela Drottninggatan osminkad. Har aldrig hänt förut. Haha. Förresten, vi missade tåget med typ noll marginal så det fick bli pendel från Östertälje igen. Och vilka möter vi där då? Jo, Anci och hennes gubbe som kom hem från Ålandskryssningen. Haha vad är oddsen! Sjukt.

Plåtningen var rolig, blev nöjd med ett par bilder iaf. Ska lägga upp några så får ni se. Och förresten, de kanske ringer dig... Tacka ja isf :)



Ciao bella.

Mariefred

Nu har vi flyttat. Det är bara min säng och lite grejer från mig som vi inte flyttat.
Jag har iaf nyss klivit upp efter att ha sovit andra natten här. Ska väl ta en promenix till affären snart och köpa frukost :)
Just nu ser det ut som ett bombnedslag här, men det kommer väl bli bättre haha.
Imorgon kommer målaren också som ska tapetsera resten, skönt.

Just det, i måndags köpte vi ny soffa! Nu ska vi bara vänta i upp till 8 veckor innan vi får den suck.. Kanske lika bra, så hinner man få minst en lön till innan vi måste betala, den gick på 14000 vilket var lite mer än vi räknat med... :P Men det blir bra, soffan var kanonskön.. Måste också berätta, när vi står där i kassan och ska betala handpenning på soffan så frågar expediten "får jag bara fråga en sak? Heter du Ronja?"   "Ja.. hur vet du det?" Då visade det sig att det var en gammal granne till oss när jag bodde ute hos pappa, jag har nog inte träffat henne på tio år åtminstone! Helt sjukt att hon kände igen mig :) Kul var det iaf.

Näe, nu är ni iaf lite uppdaterade om vad som händer. Vi har alltså flyttat. Tack Jeppe, Marie, Peter och Ronnie för flytthjälpen. Nu är det bara det sista till helgen kvar ;)

fullt upp, hela tiden.

Har haft fullt upp hela veckan, har knappt suttit vid den här dumburken.
I måndags ringde Madde till mitt jobb och frågade om vi skulle hitta på något efter jobbet. Så gärna så! Hon kom till Astra och sen åkte vi till Ica nykvarn, köpte munkar och grejer och frossade i oss och pratade en massa tjejsnack. Träffade Marie en snabbis också som satt i kassan ;) På kvällen skjutsade jag ut Madde till hennes mamma och jag passade på att hälsa på pappsen. Vi kollade på hockey, drack te och åt mackor när Marie och Madde dök upp haha. Vi kollade på gamla teckningar som vi gjort när vi var små. Hahaha, oj oj oj.. Det var kul, kramp i magen av allt skratt :)

I tisdags var vi i lägenheten och målade efter jobbet, kom hem vid nio, lagade mat och sov.
I onsdags precis samma sak som i tisdags.
Igår efter jobbet åkte jag hem, slocknade på soffan och sen bar det av till Axa sports Center  där SSK mötte Timrå. SSK vann med 5-2 wohoo! Härligt att se, spelet såg för det mesta bra ut. Andra perioden var däremot tråkig. Men näe, kul match. :) Andreas och Kim var i lägenheten och gjorde klart de sista, dvs fondväggen. Spännande, jag har inte sett den, kommer få se ikväll!

Idag efter jobbet så åkte jag och Linda hem till mig, sminkade oss lite, jag bytte kläder sen åkte vi till Älvsjömässan och årets inredningsmässa. Kanonkul! Hittade precis en sån soffa som jag vill ha.. Ska nog åka upp till den affären i Sthlm, kommer inte ihåg vad den heter dock. Men jag har ju katalogen därifrån här någonstans.
När vi kom tillbaks till parkeringen så står inte mindre än min pappas bil parkerad bredvid Lindas. Haha vad är oddsen? Jag visste inte att han skulle dit, han visste inte att jag skulle dit. Alla parkeringshus var fulla men vi lyckades få en parkeringsplats och pappa med tydligen! Haha, roligt roligt.

Nu måste jag åka och handla, sen ska jag möta Andreas och pappa i Södertälje för att hämta firmabussen eftersom vi ska flytta Andreas grejer imorgon! Snart så bor vi i Mariefred, inte långt borta nu..

ishockey & utgång.

Igår, lördag var en händelserik dag. Först åkte jag och Andreas till Mariefred, tog in posten och lite sånt. Passade även på att besöka Systembolaget i Mariefred som blivit riktigt fint ju.

Kvart i tre började föredraget med Mathias Fredriksson, han pratade om hur han lägger upp träning och kost osv. Phu, vilket schema. Inte lite dålig man känner sig då. :)



Efter föredraget fick vi höra en snabb intervju med Stefan Nyman om kvällens match.

Matchen var sådär, riktigt dålig till och från. Skönt iaf när de lyckas vända 1-3 till 3-3 och avgöra i förlängningen :D Och ett bortdömt mål fick vi också. Domare Rönnmark.. hm han kanske hade kunnat vara rättvisare? Men man ska väl inte skylla på domaren..

Efter matchen skjutsade jag hem Simon till pappa och sen åkte jag hem till Marie och lånade lite kläder av henne, skjutsade henne till hennes mamma, åkte hem och fixade mig lite snabbt och gick med mina långa spiror till Marie där förfesten hölls. Där väntade även Madde som kommit upp från Karlskrona och Katri. Trevlig tjejkväll som slutade med utgång först på O'learys och sen till CP då det var mest småbarn på O'learys..
När vi skulle ta nattbussen hem så ville jag till Andreas och Marie till Jeppe så jag ringde Jesper (som även varit chaufför till Andreas samma kväll) och frågade om han inte hade lust och hämta oss i Nykvarn.. Det hade han, superschysst!
Jag sa åt honom att inte säga något till Andreas för jag ville överraska honom så när vi kom till Vagnhärad låste jag upp och försökte smyga in men han hade inte riktigt somnat och trodde att det var en inbrottstjuv så han gick upp och såg mig. Första minen var väl inte direkt så jätteglad, han var kritvit i ansiktet och hans hjärta höll på att hoppa ur. Haha, stackaren. Men sen blev han iaf glad..
Tack igen Jeppe!

Idag gick vi till Trollet och köpte frukost, riiiiktigt gott var det. Vi fyra (jag, Andreas, Jeppe & Marie) satt hemma hos Jeppe och njöt av den och kollade film.
Nu har vi precis rensat igenom lite av Andreas grejer, vad som ska med till lägenheten, vad som ska slängas osv.. Ser ut som ett bombnedslag här nu. Men snart kan vi flytta! Wohoo.

Nej usch vilket långt inlägg detta blev, jag avslutar med lite bilder från gårdagen. :)



Ps. Igår var det ju kanelbullens dag och Maddes kompis Sofie kom förbi med kanelbullar åt oss. Tackar tackar, det räddade den dagen ;D

Ciao.

myskväll.

Ikväll skulle vi åkt till lägenheten och målat egentligen men Kim fastnade i bilköer och allt blev försent så vi har bara myst jag och Andreas. Vi bakade blåbärspaj (med lite hallon också..) och har tittat på film och lite idol. Skönt!


Den ni ;)



Idag på jobbet skulle vi haft förbättringsmöte som alla andra eftermiddagsfredagar men ist fick halva gänget gå på gym-stick och halva gänget gick ut på promenad. Jag hörde till promenadgänget tyvärr.. fick inte vara med på gym-stick då jag är konsult. Så dåligt! Iaf, vi bestämde oss för att hälsa på en gammal tekniker som bytt jobb och jobbar nu i slussen. Det hela slutade med studiebesök, vilket var ganska intressant haha. Kolla på skärmar med övervakningskameror över broarna (de har ansvar över broöppningarna). Han vägrade släppa oss så det blev snabb promenad till jobbet igen för att käka lunch. Nachotallrik blev det för min del. Längesen.

Efter jobbet åkte jag och Andreas till färghandeln för att köpa en till färgburk, färgen har lyckats ta slut.. Men nu är det ju som sagt inte mkt kvar...

Imorgon ska vi på hockeyn. Hoppas fan att det spelar bättre nu. Pinsamt dåligt har det varit de sista matcherna!
Innan matchen ska vi gå på föredrag med Mathias Fredriksson (skidåkaren) och sen lyssna på Leffe Strömberg vad han har att säga om läget.. Intressant.
Imorgon kväll ska jag träffa tjejgänget igen, det var aaaaages ago! Andreas ska ut och käka med fotbollslaget så vi kommer inte sova tillsammans imorgon :( Blä, hatar att sova själv..

Nu är det dags att avsluta detta inlägg känner jag, det var inte så intressant. Ganska tråkigt inlägg faktiskt. Haha.


Ciao!

Sovdags, soon.

Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag ska sova.. Har iaf blivit frisk nu äntligen :) Så nu jobbar och sliter man igen, enda nackdelen.. hehe nädå, pengar behövs ju tyvärr.

I söndags var jag, Andreas och Kim i lägenheten och målade lite, sedan åkte jag, Marie och Jeppe till Skärholmen för att Jesper behövde shoppa lite. Såhär mkt blev det..



Okej nu ljög jag. Alla påsar är mina och Maries förutom två av dom som var Jeppes. Men det var trevligt iaf.

Andreas spelade sista fotbollsmatchen för säsongen i söndags, de vann och gick upp i sexan.. weeeij.. Grattis honey ;)

I måndags lämnade jag bilen för rostbehandling, igår hämtade jag den så nu är jag fattig.

Hmm, nu har jag inte så mkt mer att säga.. Mamma och syrran åkte till Tunisien igår så det är bara lillebror här hemma förutom jag och Andreas. När jag och älskling kom hem från jobbet ikväll så hade Simon gjort mat åt oss.. Vad gullig han kan vara ibland minsann!

Nu ska jag ta och sova.

Ciao, god natt.


RSS 2.0