29 mars 2011

Ahh, vaknade upp med träningsvärk i nästan hela kroppen. Känns bra. Körde cirkelträning igår och sen lite gym efteråt med Robban. Sen var det verkligen full rulle hela dagen på jobbet så när det var dags för hemgång så liftade jag med Sula.. o r k a d e bara inte gå! Helt slutkörd.
--
Nu har det precis varit några här igen och kollat på lägenheten, snart kommer hyresvärden och besiktar. Idag glömmer jag det inte! Tänkte laga mat men orkar inte stressa med det, måste ju hinna få bort disk och allt innan hyresvärden kommer så jag väntar. I värsta fall blir det väl ett besök på Pastahuset ikväll :)
--
Och en annan tråkig sak, fan vad det snöar ute :( Jag vill inte ha mer snö nu, jag vill ha våååååååår. Blä. Och så fick jag mail av min pappa igår; "idag har vi haft årets varmaste dag här i Florida, 35 grader i skuggan". Men skit ner dig haha! Närå. Jag hoppas han njuter av sina fyra veckor i Sunshine State... Snart flyttar jag ju hem och då är det dags att spara pengar, så snart kanske vi också kommer iväg. Två säkra stopp på min och Sofias kommande långresa blir iaf Miami och Los Angeles (Santa Barbara). :D

Söndag 27 mars 2011

Sitter och kollar på Stockholm Båstad, ganska roligt såhär en seg söndagkväll. Hela dagen i sig har varit sjukt seg. Har inte gjort någonting typ. Städat lite. Gjorde en sjukt god kycklingpasta och nu ska jag strax dra till Tobbe och kolla film. Vilka fler vi blir vet jag inte, tror Koski gör oss sällskap iaf!
Sen är helgen slut :(

Hur många lingon finns det i världen?

Den såg jag och Linda ikväll! Supersöt film alltså. Se den!
--
Imorse vaknade jag 06.55. Varför? En lördagmorgon? Inte likt mig direkt. Gick upp men efter en stund så gick jag och la mig igen och då somnade jag gott.. fick snooza en massa gånger när klockan väl ringde 9.30...
Upp för att det var dags för min och Sofias lördagsträning. Dock har jag så himla ont i höften och baksidan av knät så kunde inte springa idag :( Fick bli 60 minuters snabb gång i uppförsbacke istället. När jag bara hade någon minut kvar så började jag tokblöda ur näsan. Vafan! Där kom träningen av sig lite.. fick sitta på toan i 20-25 minuter för att försöka få det att sluta. Tur man hade söta Fia som torkade blodet från golv, toalettsits och handfat haha. Vi konstaterade att det såg ut som någon mensat ner hela toan...
Tillsut kunde jag iaf fortsätta och då blev det lite armar, axlar och mage. Sen en dusch, hårinpackning och in i bastun. Himla skönt!
Efter det så fixade jag till mig lite och åkte ut till Taxinge och åt våfflor med systra min. Blev ju inga våfflor igår på våffeldagen så då tog vi det idag istället!
Sen en sväng förbi Linda och Tobbe innan vi tog oss till Heron där detta inlägg började.
--
Nu skulle jag egentligen vilja vara ute och dansa arslet av mig på 550, varenda kotte jag känner befinner sig där då det är sista Club Ess festen ikväll. Alla utom jag... Men nej, lugnt var ordet! Nästa helg blir också lugn, men sen jävlar blir det UMEÅ med Sofia. Hälsa på Janni ska vi göra och det tror jag kommer bli grymt. Längtar!

Skit!

Förlust med 2-3 efter straffar. Jävla Växjö.

25 mars 2011

Wohoo, löning skulle jag kunna säga. Men icke, nuförtiden får jag ju lön den 22 varje månad, dvs i tisdags.. Så snart är jag fattig igen!
--
Har precis vilat lite på soffan, käkat lite gröt och ska strax göra mig i ordning för att dra iväg på SSK-Växjö. Är faktiskt lite slut i kroppen, blev ett träningspass idag ändå. Hade tänkt att ha en vilodag eftersom jag alltid kör med Sofia på lördagar men slutar ju 12.30 de här fredagarna så kände att jag hade lite tid över.. Men det blev bara styrka idag, ingen som helst kondition. Skönt, hehe.
Är hemma vid halv tio-tio ikväll och eftersom jag ska upp tidigt och träna så blir det lugnt efter hockeyn! Hoppas ni får en bra fredag :)
Ikväll vill vi se glada miner!

MEN FAN!

Åh, så klantig jag är! Min hyresvärd skulle komma och besikta min lägenhet idag och så glömmer jag bort det.. så hade missat samtal och intalat meddelande på telefonen när jag slutade jobbet. Dock så kan jag inte lyssna av den så jag vet inte vad de har sagt.. Fan vad pinsamt!!! Åhhh..
--
Kom precis ut ur duschen, har varit och tränat med Robban. Efter träningen gick vi och köpte sallad och jag följde med och kollade på hans lägenhet som han precis köpt. Riktigt fin!
Igår blev det också ett pass med R. Härligt. Dock så har jag riktigt ont i höften nu efter att ha sprungit två dagar i rad. Börjar väl bli gammal så höftkulan börjar ge med sig...
Imorgon hade jag velat träna men kanske borde vila nu när jag har ont. Hm. Får se hur jag gör, eller om man ska köra lite styrka bara. På lördag blir det ju träning med Sofia iaf.
--
Nej fan här orkar man ju inte sitta! Kanske lägga sig och slöa på soffan..
Ha en fortsatt bra torsdag, imorgon är det FREDAG OCH HELG! :)

22 mars 2011

Idag har jag haft en till här som kollat på min lägenhet. Om hon tar lägenheten så ville hon flytta in tidigare. Så nu är jag himla kluven, ska jag lämna ifrån mig den tidigare eller inte? Vill ju verkligen inte flytta hem igen, har ju trots allt inte bott där sen jag var typ 15 år men jag tjänar ju en hel del på det. Kanske är värt det ändå? Fan alltså :(
Imorgon kommer det en till och kollar på lägenheten.. Blää hatar att ha folk springandes här varenda dag..
--
Igår blev det spinning ändå, hade ont i halsen så var osäker på om jag verkligen skulle köra. Men bestämde mig för att göra det iaf, tog det rätt lugnt. Hade frossa på kvällen men idag mår jag bra igen så det känns skönt. Imorgon ska jag bränna lite fett med Robban.
--
Frissan har jag varit hos idag också. Äntligen kan man ju säga.. Blev bara klippning men ska tillbaks och fixa lite nästa vecka. :)
--
Nu ska jag kolla klart på hockeyn (står 3-3 just nu mellan Luleå och SAIK i första semifinalmatchen). Sen blir det natti natti!

Så jävla enkelt

Herregud vad Rögle var kassa idag. SSK brukar vara laget som känns dåliga men nästan hela matchen kändes ju som powerplay rakt igenom. Ingen höjdarmatch (promenadseger) men bekvämt dock. Inte ofta vi har det... 6-2 till SSK slutade iaf matchen. :)
--
Men dagen började ju inte där, jag tränade med Robban och Sofia först. Robban och jag hade ju slagit vad om att springa milen men jag orkade bara inte. 5 km fick räcka. För en gångs skull så var det jag som inte orkade, ont fick jag inte. Mycket skönt, synd bara att inte konditionen höll.. Men jag kunde fan inte sova inatt. Gick och la mig vid halv två och vaknade vid fyra-halv fem igen. Låg vaken ett par timmar innan jag somnade om men hann inte sova så länge innan det var dags att gå upp igen. Så vet inte om det kan haft att göra med att jag inte orkade.. och att jag varit sjuk igen. Direkt när jag sänkte hastigheten på bandet och jag började gå så började jag frysa. Skumt?
Lite roddmaskin plus bröst och mage blev det också.
--
Nu ikväll har jag haft myskväll med Madde. Lagat mat och snackat massa skit. Najs!
Nej nu håller jag på att somna, men först måste jag hämta tvätten från tvättstugan.. hoppas bara att den är torr..
God natt ZzzZZzz

18 mars 2011

Mys, mys, mys har jag haft ikväll! Efter jobbet gick jag hem och hämtade bilen, åkte hela vägen till Mariefred för att hämta ut ett recept på apoteket. Bara för att de var utskrivna i Sörmlands län så skulle det vara typ 300 spänn dyrare att hämta ut i S-tälje.. Så när jag kommer dit så är det stängt. De skulle ha stängt i fyra dagar pga flytt.. Men kuuul. Så då kände jag att några bullar från det härliga hembageriet skulle sitta på sin plats. Och ja, fan vad goda de är!!! Ångest nu, hehe. Men imorgon blir det träning iaf.
Sedan blev det middag hos pappa och kvällen spenderades framför hockeyn, vi såg framförallt DIF-Luleå men zappade lite lite mellan matcherna. Nu är jag iaf hemma igen och ska strax sova. Imorgon plockar Sofia upp mig och så möter vi upp Robban på gymmet. Har snackat lite om att springa milen imorgon, men vi får se. Vettefan om jag orkar alltså... Robban är duktig på att peppa dock! Men jag har ju fan varit förkyld precis så njaaaa, inga större förhoppningar direkt!
--
Ps. Mycket går emot mig, jag känner mig lite depp. Men ändå så jävla lycklig. Fan, konstig känsla. Kluven. Som en orosklump som helt plötsligt spricker upp i lycka för att i nästa sekund bli jobbig och tung. Hm.

17 mars 2011

Nej, nu är det faktiskt dags för mig att sova. Snart upp och jobba igen. Var bara tvungen att varva ner, har ju varit och tränat med Robban efter jobbet ikväll! På hemvägen blev det självklart broöppning också. Klockan tolv på natten, wihuu.. då vill man ju bara hem!
--
Imorgon är det iaf fredag, ska bli så himla skönt!!!
--
Puss natti ♥

16 mars 2011

Kommit igång lite smått med träningen igen. Blev ju sjuk förra veckan, sen Åre i helgen. Men idag så. Coreball och step up blev det innan jobbet. Imorgon kör jag efter jobbet med Tobbe och Robban. Och då blir det bara styrka eftersom det inte finns några konditionsmaskiner (förutom ett par sunkiga cyklar). Fan jag känner att sommaren närmar sig med stormsteg, fortare än vad min kropp gör framsteg...
--
Nu är jag faktiskt riktigt trött, och imorgon förmiddag kommer det en och kollar på min lägenhet :( buhu, depp..
Mer bilder från Åre kommer här:
Sista åket i lördags eftermiddag


Charader - Rudolf med röda mulen




Snälla och snygga (!) polisen. Haha, ja jag tog kort på dem...


Stefan aka Skägget och jag


Helt nykter!

--

Resten av bilderna lägger jag inte upp, vet inte vad de andra skulle tycka om att jag lägger ut bilder på dem i min blogg!
God natt!

14 mars 2011

Jaaa hörrni, vart ska jag börja? Jäkligt rolig långhelg i Åre har jag haft iaf! Åkte ju direkt efter jobbet i torsdags, var uppe runt midnatt. Jag, Sula, Stefan, Magnus och Camilla delade stuga med två killar som hette Anders och Vern. Vi hoppade i säng ganska direkt och klev upp vid åtta på fredagsmorgonen för att avnjuta härlig hotellfrukost och hyra skidor osv. Åkte skidor hela dagen (eller åtminstone till fyra då After skin började), lunchade på en uteservering med utsikt över Åresjön. Inte helt fel! After Skin körde vi på Dippan, riktigt bra! Stefan hade vi tyvärr tappat bort i backen så han hade tydligen suttit själv på Tott och druckit öl haha. Sula och Camilla fixade mat som vi käkade på kvällen och sedan gjorde vi oss iordning för utgång på Bygget. Där spelade Duojag och jag hade skitkul. Hängde mest med ett gäng härliga norrmän.
After Ski på Dippan


Duojag på Bygget. Bra drag!

Här käkade vi lunch


--
På lördagen var man ganska sliten så vi gick och käkade den härliga frukosten igen och Camilla och Sula drog ut i backen direkt medan jag, Magnus och Stefan chillade lite innan vi tog oss ut. Det blev några timmars åkning innan åkte till Fjällgården för att testa After skin där. Det tog så lång tid innan bandet började så Magnus drog hem precis innan det började. Jag och Stefan kollade ett tag men tillslut gav vi oss för vi hade inga sittplatser och det var så mycket folk att vi höll på att svettas ihjäl. Kom hem, vilade lite, fixade oss, beställde pizza, kollade melodifestivalen. Det tog lång tid innan Anders och Vern kom hem så började fundera på vad de sysslade med. Tillslut dök de upp, de hade varit på sjukhuset för Vern drog knät ur led på After skin hahaha. Stackare. Egentligen skulle han fått morfin men när läkaren fick höra hur mycket de druckit så fick han inget.. Haha.
Vi körde charader och tillslut drog vi ut. Och det är nu det börjar... Jag drog med Anders till Country club (resten var så sega). Detta minns jag inte helt klart, hade för mig att det var Stefan och jag som drog, men okej så var det inte. Min tidsuppfattning var inte så bra så jag vet inte hur länge jag var där, men det var inte så länge. Jag tyckte inte det var så kul så jag tog min jacka och gick.. Försökte övertala Stefan att följa med till Bygget men lyckades inte. Så jag tog en taxi dit. Själv. Varför? Jag vet inte. Jag berättade för taxichaffisen att jag var själv och det var ju lite skumt. Så han peppade mig och sa att jag kommer få det skitkul, träffa massa nya människor osv. Haha, okej jag kör! Ställde mig i kön där jag direkt träffade två goa tjejer som jag sedan hängde med. Det bjöds på shots (som jag definitivt inte behövde) och innan jag vet ordet av så står jag plötsligt och pratar med någon vakt och ett par poliser.. Vakten hämtade ut min jacka och frågade hur jag mådde. Minns inte att jag mådde dåligt, men det snurrade ordentligt, det gjorde det. Sedan sa de att poliserna skulle skjutsa hem mig.. Haha vafaaaan? De var himla snälla, de tre poliserna iaf. När vi kommit hem så var jag tvungen att ringa någon jag kände som skulle möta mig. Så jag ringde till Stefan och enligt honom så sa jag med ynklig röst: kan du komma ut? Jag sitter i en polisbil...
Sedan körde vi på efterfest till klockan sex på morgonen. Haha bra kväll, eller vad! Att man ens drar ut själv? Redan där spårade det!
After Ski på Fjällgården






Några skidor utanför Fjällgården!



--

Fan är så jävla trött nu, får lägga upp resten av bilderna en annan dag!
God natt!

110310

Först och främst; Grattis min lilla Texas som blir hela 1 år idag! Galet vad tiden går fort..
--
Om drygt 10 minuter hämtar Magnus och Anna upp mig, ska ha alla mina grejer i deras bil för idag direkt efter jobbet blir det ÅRE. Har så jävla mkt packning med mig alltså. Shit. Och ändå skulle jag vilja ha mer...
Har ju varit hemma sjuk två dagar nu och idag känns det iaf bättre, men inte bra. Hoppas det inte blir sämre iaf medan vi är där. Skulle inte vara någon höjdare.
Jag förra året. Hehe, nä har inte åkt på 5 år tror jag.. Bild lånad från google!
--
Men nu är det bäst att jag äter upp mackan och dricker upp juicen här för annars blir jag sen!
Ha en toppenhelg så hörs vi på måndag ♥

110308

Hemma sjuk från jobbet idag. Mailat min hyresvärd om att jag vill säga upp den så nu är det bara skriva på kontraktet. Har ringt fler hyresvärdar idag också. Blä.
--
Skrivit packningslista till Åre. Åker på torsdag. Det ska iaf bli riktigt kul. Längtar.
--
Snygg bild.. :P Tobbe, Robban och jag i lördags

110307

Vilken jävla skitdag. Först och främst vaknar jag med tjock hals. Mår inte alls bra, har precis sovit två timmar. Fick alltså hoppa spinningen idag.
När jag kommer hem så har jag fått en lapp om att de höjt hyran också. Nu är det bara att kliva in i mardrömmen då, säga upp min lägenhet och flytta ut på landet till min pappa. Fyfan, dra åt helvete. Kan det bara bli någon lägenhet ledig eller? Åh.
Skiter i det här nu, vi hörs.

Grattis

Grattis Katri på 23års dagen ♥
Fyra år sedan, herregud vad tiden går!

4 mars 2011

Igår kväll efter jobbet drog jag och Tobbe och tränade. Fick ju dåligt samvete över att inte tränat innan jobbet! Så var hemma vid midnatt ungefär. Skönt..
--
Kvällen på jobbet spenderades nästan oavbrutet framför datorn.. var ju tvungen att följa hockeyn. Jävlar i gatan vilken skönt vinst mot Timrå! Just nu ligger vi på 9e plats och imorgon avgörs ALLT. Slutspel? Ingemansland? Kvalserien? Fyfan, vad som helst kan hända. Sjukt, har aldrig varit med om att det varit så här jämnt förut.
Är så nervös att det pirrar i magen alltså..
--
Ikväll har jag myst för mig själv. Först tänkte jag gå på Nypans 25års fest men bestämde mig för att träffa Linda istället. Sen kunde inte Linda så då blev det inget.. Var en sväng och solade med syrran bara. Sen popcorn och tv kväll :) Rätt skönt ändå. Nu ska jag strax sova för imorgon ska jag upp skapligt, jag och Sofia ska träna innan vi tar en sväng på stan. Sedan blir det hockeyn med ett gäng jobbarkompisar och efter det åker jag ut till Katris födelsedagsgalej. Kvällen kommer avslutas på Berget där jag också kommer möta upp jobbarkompisarna igen! Allt känns toppen förutom ett par detaljer: mina levervärden och klädångest. Jaja, vi kör. Det löser väl sig alltid i guess..
God natt!

3 mars 2011

Dåååålig jag är. Borde tränat idag men sket i det. Har istället ringt runt till massa jävla hyresvärdar för att jag letar ny lägenhet. Någon som vet någon som ska flytta från en hyresrätt som jag kan ta över i Södertälje centrum? Nä, tänkte väl det.
Älskar ju min lägenhet men måste verkligen flytta nu..
--
Tokfint väder är det ju också idag men nu hinner jag inte gå en promenad för nu ska jag till jobbet strax. Mycket där nu. Har fått en ny som jag ska lära upp plus att jag ska lära ut SMS-utbildning på jobbet idag. Ja, visst lät det avancerat? Smsa... måste vara något nytt? Har hört att man kan göra det med en sån där iphone också.
--
Idag blir det iaf thaimat på jobbet. Mmmmmm vad gott. Längtar redan till middagen ;)
Puss på er

Skit

Ja, btw. JÄVLA SKIT. SSKs torsk ikväll svider ända in i hjärtat. Ledde med 2-0 - trodde alla. Ist blev det 1-1 efter två videogranskningar. Tog ändå ledningen med 2-1 och med bara en minut kvar kvitterade Brynäs som sedan också vann efter straffar :( :( :( Såg inte matchen eftersom jag jobbade men följde den både på datorn och sportradion. Deppigt, nu är det bara två omgångar kvar. Vi ligger nu sist men bara två poäng till slutspel. Fyfan har nog aldrig varit med om att det varit såhär jävla jämnt förut. Helt galet och inte bra för nerverna.. Heja heja heja Tälje, snälla bara vi slipper kvalserien!!!

1 mars 2011

Gud vad trött jag blev nu. Blir en snabb uppdatering nu och sen sova. Blev ju som sagt ingen träning innan jobbet idag, var tvungen att handla och så. Lika bra det, har haft en jäkla träningsvärk i framförallt låren idag. Tobbe kunde knappt gå haha. Jävla grodhopp alltså!
--
Halvjobbig dag på jobbet, jag har varit på både utbildning och möte. Plus att vi är väldigt kort om folk denna vecka, vilket gör att man får mer och göra... Stressigt.
Imorgon får vi en ny också som jag ska lära upp. Det tar på krafterna det med. Det är myyyyycket att lära sig. Som en helt ny värld som alla nyanställda säger.
--
Imorgon blir det coreball och step up innan work!
Puss och kram

RSS 2.0