090730

Tjena tjena.

Idag har varit en givande dag. När vi gått upp och ätit frukost så tog jag och Sofia en riktig powerwalk i spåret. Sedan åkte vi in och bytte däck på min bil (punktering plus att de var ganska utslitna). Därefter gled vi ner på stan och träffade vår underbara vän Sölve! Det var verkligen skitlängesen jag träffade honom. Han ligger i lumpen just nu också så då blir det ju ännu mindre. Vi käkade på Nya Lillebror (kommer inte ihåg vad det hette nu). Hur mysigt som helst, tack för det! <3

Väl hemma igen har jag iofs inte gjort så mkt, eller jo har tvättat lite faktiskt, men mest suttit framför tvn. Andreas har gått och blivit sjuk nu sista semesterveckan också stackarn.

Och just det, skrev ju om Simon igår. Han hade helt enkelt glömt sin mobil i bilen.. Så han stod och väntade på samma perrong som mitt tåg gick från i hopp om att kunna få tag i mig innan jag tog mig hem igen.. Men det sket ju sig ganska ordentligt så nu får han komma hit någon dag ist. :P


090729

Då var det onsdag då. Jag & A är bjudna till Hanne & Danne på kräftskiva men A är sjuk och jag känner mig inte så värst pigg heller. Men eftersom jag har ett paket tinade kräftor i kylen nu så kommer Sofia ikväll och hjälper mig att äta upp dem. ;) Mmmm vad gott.

Jag & A åkte ju upp till Stockholm idag, jag för att träffa Simon och A för att lämna in sin klocka på lagning. Skulle möta Simon vid tio över elva men jag fick aldrig tag i honom. Han har fortfarande inte hört av sig, och nu är klockan 15.36. Jävligt skumt. Hoppas det verkligen inte har hänt något!!! Jag har ringt typ 100 gånger och skickat sms, men inget svar...

Simon vart är du?

090728

Tjoo!

Idag har jag varit på stan med underbara Sofia. Vi fikade, shoppade och snackade en massa. Så mysigt!

Nu tänkte jag lägga upp lite fler bilder från Gotland!


Strandchics.


Pillan, Sofia & Jag.


Shake it!


Vi kom hem i tid iaf!


De enda som inte hade klänning på sig när vi skulle ut på restaurang på min födelsedag!


Koncentration på hög nivå.


Poliserna som sparkade ut min Aquatini. Hmpf! Fast de var ganska snälla ändå.


Christoffer & Sofia.


Skål!


Om man inte dansar så blir man vääldigt trött i soffan..


Påväg ut för att äta sista dagen.


Fest i husvagn!


Sofia blev gravid över en natt.


Tesan var glad!


Sista bilden som togs, Sofia i tillbaks i Nynäshamn vid 7-8 tiden i söndags morse.

Nu ska jag sova för imorgon ska jag ta mig in till Stockholm och träffa min kära vän Simon! Har inte träffat honom på säkert 1-2 år.. Det är fan lång tid med tanke på att vi bodde ihop förut.
Andreas följer med också för att han ska byta sin klocka som han köpte förra veckan.. Den skulle tåla bad men gick sönder så fort han duschade med den.. Dåligt!

Natti natti!

090727

Då var vi hemma igen då. Båten anlände till Nynäshamn kvart i sju igår morse. Ska skriva mer senare men resan har varit grymt rolig iaf! Lägger upp några bilder.


Partyskivorna!


Dansgolvet var alltid fullsatt.


Partypinglor.


Jag blev överraskad med en supergod chokladtårta på min födelsedag!


Några av brudarna.


Sista kvällen.


:)


Alla tar ju bild här, så även vi!


Sofia och Pillan med någon Australiensare.


Inga kommentarer..


Black ladies.


Fina med solen i bakgrunden.


Förfest där vi spelar "Fuck the dealer". Jag ägde.


Sofia skriver ner sitt nr ;)


Seriöst världens snällaste gubbe. Han stod utanför krogen och gav alla vatten för att "vi skulle må bättre imorgon".



Hogge och Sofia på Tofta. En aning slitna.

Nej nu orkar jag inte lägga upp fler bilder för tillfället men det KOMMER MER. Tro mig :D

Fan så synd att du inte kunde följa med Carro!

Nu bär det av

Oj jäklar, nu fick jag bråttom trots att jag har haft så mkt tid på mig!

Hinner inte skriva mycket mer än att jag är hemma på söndag igen.

Just det, hittade en resväska iaf. Ska bli spännande och se hur det går nu när jag ska stänga igen den.. Den är prooooppfull. Men ha det bra allihopa!

Kommer att sakna dig <3

090722

God dagens!

Jag är på strålande humör, sitter just nu och väntar på att älskling ska bli klar (i vårat förhållande är det han som fixar håret i en evighet...). Vi ska nämligen till Södertälje för att kolla på resväskor. Haha, jag kom på att jag inte har någon väska till Gotland. Och Gotland åker jag mot om ca 5 timmar! :D

Hörs senare.

Pusspuss.

Läskigt.

Imorse vaknade jag av att min lillebror ringde och frågade om jag kunde hämta honom i Nykvarn. Jag undrade varför så tidigt och det visade sig att han hade somnat bakom ratten på motorvägen påväg hem från Hultsfred. Tack och lov klarade sig alla utan skador, bilen fick dock åka till skroten.

De voltade dock inte, och det var lillebror och hans två kompisar och inte pappa som det står där..

090719

Sjukt sliten.. kollar på tennisfinalen mellan Söderling och Monaco. Söderling leder just nu. Kom på att jag har glömt att ladda upp bilder från förra veckan. Så lägger in ett par nu då. :)


Världens sötaste Carro.


Tobbe spanar in sin glass på Smultronstället i Söderköping. Han var den enda som orkade äta upp..


Vi.



Lägger nog in en bildbomb senare idag också. Jag ska ju ändå inte röra mig speciellt mkt idag.. haha.

Just det, Grattis lilla Max på 12-års dagen! :)

090716

Hej!

Vaknade upp med en otrolig smärta i nacken idag. Det sitter fortfarande i. Blää..
Skulle egentligen dragit till stranden med Hell, Katri och Madde idag men det är ju så molnigt ute.. så jag hoppade faktiskt över. Imorgon ska vi iaf ses igen hemma hos Hell på en liten förare. Det blir nog trevligt.

Så till gårdagen då. På tåget upp fick jag en åksjuketablett av Madde. Brukar inte ta såna men tänkte, why not? Jag har ju mått lite konstigt de senaste dagarna också. Så, hjälpte de? Iiiiinte ett dugg. På mig iaf.
Jag åkte den gamla hederliga berg och dalbanan. Jag åkte slöa Kvasten. Efter den kände jag mig lite snurrig. What? Sen åkte vi Popexpressen. Ni vet den där som man åkte om och om igen när man var yngre.. När jag klev ur den mådde jag inte alls bra. Ryggen kände jag av också. De andra åkte lite olika åkattraktioner medan jag satt bredvid och sedan käkade vi lunch. De andra åkte lite till medan jag satt bredvid.. Jag avslutade med att åka nya Insane. Den var rolig men kort. Så.. jag åkte väl fyra åkattraktioner på fem timmar. Starkt jobbat. Man börjar väl bli gammal, dags att börja köpa kuponger och inte åkband..
Efter Grönan så gick vi och tog en glass och sedan promenerade tillbaks till centralen. Mysigt var det! Och varmt, puh.. Skönt skönt skönt.


090714

Heeeeemma. Skönt skönt. Äntligen har jag fått duscha haha. Jag hade inte duschat sen i lördags så jag kände mig otroligt fräsch måste jag säga. Ganska dåligt väder har det varit också så jag har inte badat heller. Bara sköljt av mig med lite regnvatten.. Ohlala.

Det har varit en mysig helg iaf, vi var på glassrestaurangen i Söderköping i lördags och sen har vi spelat en hel del spel och kollat film. Mys mys. Bilder kommer väl snart, har inte lagt in dem på min just nu otroligt sega dator..
Snart ska jag försöka sova (kommer inte att gå) för imorgon blir det grönan med tjejerna! Fan jag hoppas verkligen att jag kan åka allt med ryggen och det.. Håller tummen för att det ska gå bra. Ska ta snabbtåget in, bäst att jag inte missar det för de andra kliver på i Nykvarn...

Ha det kalas!

Sista uppdateringen..

..innan vi far iväg till landet!

Bloody Valentine var ju en besvikelse.. Det var ju inte så mkt 3D tycker jag. Man hoppade ju inte till en endaste gång, kändes aldrig som att yxan skulle komma upp i trynet på en? Och filmen var ju inte heller någon höjdare, typ som alla andra skräckisar.. Nä, den var ingen höjdare tycker jag!

Jaha nu har jag typ packat klart tror jag.. jag brukar alltid ha värsta packlistan när jag ska iväg men nu slängde jag bara ner lite grejer när jag kommit hem från bion.  Vet inte alls om plaggen matchar varandra eller om jag fått med mig allt. Jag har bikini och tandborste med mig iaf. :P Och linsvätska! Viktigaste.

Nej nu vet jag inte om jag ska dra på ett DH avsnitt innan jag ska sova eller om jag ska hoppa i säng på en gång. Hmm. Kanske bättre att sova på en gång, vi ska ju trots allt åka vid 9 imorrn..

Ha en bra helg!! Får se när jag skriver här igen...

UTEDASS, HERE I COME!

090710

Hoho!

Har mått illa och varit snurrig hela dagen.. Nu är det lite bättre iaf, så jag och A har bestämt oss för att åka på bio snart. Vi är lite sega av oss och tänkte ge oss på Bloody Valentine 3D. Helst skulle jag ju vilja se Ice Age men ska förhoppningsvis göra det med familjen typ nästa vecka. Det är en julklapp från pappa som inte blivit av än.. :)

Nu har vi iaf äntligen semester och imorgon åker vi till landet tillsammans med Tobbe & Carro. Weeeij, vad mysigt det ska bli! Och vädret ser ju ut att bli bättre också! Härligt. Hur länge vi stannar beror på vädret, men antagligen senast till tisdag eller onsdag. Skönt ska det bli iaf!

Nej, nu ska jag göra mig iordning klart så man slipper stressa sen..

Ta det lugnt mina vänner!


090709

Har faktiskt inte ett skit att skriva om idag.. Tänkte bara skriva att jag lever iaf. ;P Längtar tills A kommer hem, det är så jäkla ensamt och tråkigt här hemma nu när jag är sjuk och bara ligger här..

090708

Mår ännu sämre idag. Blä, det är så drygt att vara sjuk. Men man ska inte klaga, finns alltid folk som har det värre. Betydligt värre.

Imorse ringde min kiropraktor också. Han hade kollat på mina röntgenbilder och konstaterat att jag har skolios och saknar någon kota eller vad det var.. Detta skulle dock inte göra så att jag har så ont som jag haft. Så ingen vet nog fortfarande inte varför jag har så ont.. Det var hur som helst skönt att höra att ingenting var trasigt, inget diskbråck iaf. Jag ska tillbaks till kiropraktorn efter semestern så då ska han försöka någonting annat tror jag han sa. Hoppas, hoppas, hoppas att min rygg blir bra någon gång.

Idag har det varit en lugn dag om man säger så. Jag har kollat på 5 DH avsnitt och.. ja, typ det. Sovit, kollat lite på tvn, kollat datorn lite. Behöver jag säga att jag känner mig fräsch? En dusch skulle inte sitta fel men jag orkar verkligen inte.. är helt slut. En tvätt måste jag dock se till att få in snart..

Ciiiiiao Bella.

090707

Vila i frid Michael Jackson! Sitter och växlar mellan minnesceremonin live på CNN och MTV där de bara visar videor med MJ. Usch så hemskt. Han var grym, synd bara att alla visar det nu när han inte finns längre, när han levde var det mest klagomål på honom. Men visst, jag förstod mig inte på honom många gånger.. Han var sjukt duktig på musik men jag har även hört att han är den person som skänkt mest pengar åt välgörenhet någonsin.

Idag har varit en jobbig dag.. Har gått och blivit sjuk. Det var ju inte direkt vad jag ville nu så nära inpå semestern. Men jag kände redan igår kväll/inatt att jag hade ont nere i luftvägarna. Så idag bröt det ut, har feber och skit nu också. Så det ser inte ut att bli jobb imorgon, men man vet aldrig.
Men jag fick hem Desperate och Little Big Planet idag iaf, så jag klarar mig nog.. :P

Nähä, ska gå och kolla potatisen, mamma är här och har hjälp mig att skrubba den också. Tack mami. :)

You are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay..


090706

Den här veckan jobbar jag och Andreas motsatta skift. Så han sover när jag åker till jobbet och jag sover när han kommer hem från jobbet.. Så hela veckan blir man i princip ensam. Lite skönt på ett sätt, jag kan bestämma precis vad jag ska göra för mat osv haha.. Fast lite tomt är det ju såklart också..

Idag när jag satt på lunchen så fick jag ett sms av A där han skrev att jag fått brev från röntgen. Det första jag gjorde när jag kom hem var att öppna brevet men vad ligger där.. jo en jävla räkning på drygt 400 spänn. Jag som trodde det var resultat från röntgen.. Men nej nej, drygt 600 kronor allt som allt gick skiten på. Jaja.. bara att punga ut..

Jaja det var väl det enda som hänt idag typ haha. Riktigt skön kväll det här iaf. Förutom matlagning och städning men det måste ju alltid göras!

Näe vafan, jag har inget att skriva om. Då verkar det ju rätt onödigt att sitta här?

Fyra dagar till semester, håll ut...

090705

God kväll!

Nu har jag klickat hem lite grejer från CDON. Jag blev så trött på grabbarna igår när de satt och nörda sig med tv-spel så jag beställde ett eget tv-spel minsann! Little Big Planet, någon som provat det? Carro, du är hemskt välkommen att spela det med mig! Haha.


Sen passade jag även på att klicka hem Desperate Housewifes säsong 1 & 2, så nu tänkte jag ta om det från början. :)


Förutom att ha ägnat mig åt att köpa tv-spel och tv serier så har jag och A varit i Vagnhärad hos hans föräldrar, han tvättade och fixade sin bil och jag tittade på. ;P Sedan åkte vi förbi Jeppe & Marie som precis var påväg för att käka, även Madde var med. :) Snackade lite skit och sedan skjutsade vi Mad till Syd.

Har även storhandlat idag, wehoo. Men skönt att ha bunkrat upp lite grann iaf, började eka tomt i frys och skafferi..

Nu ska jag faktiskt snart ta och sova tror jag så ni får ha en fortsatt bra söndagskväll! Ciao bella.

090704

I veckan har det varit fullt upp som vanligt. Onsdag-torsdag jobbade vi och sedan ut till pappa för att jobba med höskörden. Dvs 12-14 timmar jobb per dag ungefär. Varje dag har vi även badat på kvällen, en dag med bastu, men resten av dagarna utan eftersom det var så varmt hela kvällarna. Grymt.

Igår stannade vi i Södertälje efter jobbet, gick på stan en stund och sedan drog vi hem till syrran där vi skulle få sova eftersom vi skulle på semesteröl med jobbet igår kväll. Duschade, gjorde oss i ordning, drack lite och mötte upp Hanne och Danne och kilade ner för att möta Robban, Hulken och Tobbe för att gå vidare till Crocs där massa arbetskamrater satt. Kanontrevligt var det, vi hann även med Barolo och tillsist Hamnmagasinet innan kvällen var slut. Jag träffade Sofia och Janni på Barolo så drog med dem till Hamnen också och jäklar vad roligt vi hade! Underbara tjejer är dem. Vid stängning promenerade jag och Robban hem till syrran i Karlhov eftersom A hade gått någon timme tidigare. Robban hade planerat att gå hem till Enhörna (!) och tänkte då göra mig sällskap så att jag slapp gå själv i S-tälje. Det vågar man ju fan inte? Men när vi var påväg hem så började det öööösregna. Så Robban följde med upp och delade soffa med A ist. Haha.
Riktigt lyckad kväll iaf!

Idag hade jag tid hos frissan för slingningen som jag fick avboka för ett par veckor sedan. Så nu är jag ännu lite blondare. Sedan var det bara att packa ihop och bege oss hemåt mot Mariefred igen, laga mat och nu är Tobbe här. Vi har kollat på film och grabbarna har spelat ps3 i varje reklampaus och just nu sitter dem som små nördar.. Carro, jag saknar dig. :P

Nu låter jag bilderna tala för sig.


Andreas stretchar efter slit med höet.


Smågrabbarna njuter bakom galler.


Härlig sommarkväll.


Brorson.


"Hulken" aka "Charles van Förstöraren"


Lite oförberedd kanske, men äsch.


Crocs innergård.


Jag och mina snygga brudar.


"i'm siiiinging in the rain.."


Såhär glad blir Robban när Spice Girls spelas på dansgolvet. Haha fan vad roligt det var! Kanske inte världens bästa fotogaf på dansgolvet heller..


Han är även glad när han är dyngblöt framför jobbet (syns kanske inte att han står framför Astra).

Jaha nej det var en liten summering av veckan det! Ha det bra, ciao!

090701

Kom precis hem. Har jobbat, sedan höskörd och till sist blev det bada och basta nere vid bryggan med Hanne & Danne. Skitmysigt! Hanne hade med sig schampo och grejer också så vi tvättade håret i sjön. Nä, det var kanonmys som sagt.

Nu måste jag sova, får se om man får sova mer inatt.. Precis när vi äntligen lyckats somna igår kväll (så sjukt varmt i sovrummet) så gick larmet på dagiset precis utanför fönstret. Det lät så jääkla högt och höll på i evigheter. Sen var det svårt att somna om.

Men jag gör ett nytt försök nu då. ;)

Natti natti.

RSS 2.0