Nu drar vi

Gaah, hinner inte uppdatera. Ska upp om 2-3 timmar igen.. Säger hej då nu för ett tag!

Och HEJ NEW YORK & LAS VEGAS !


Här ska vi bo.


091020

Hoho!

Fullt upp nu innan resan.. Städa, tvätta, börja fundera vad tusan man ska ha med sig?! Vi ska till Vegas och där är det varmt, vi ska till New York och där är det kallt. Och ska vi ju shoppa, shoppa, shoppa. Vad och hur mkt tar man med sig då?


Imorgon ska jag till frissan och färga ögonbryn & ögonfransar, sedan blir det till att käka middag med Sofia och tillsist ska vi åka till Gärtuna och kolla på årets första internmatch i innebandy. Jag ska inte vara med, vågar inte riskera att paja ryggen ÄNNU MER nu när man ska flyga så länge på fredag.

Gaaaah, klockan bara flyger iväg, måste föna håret innan jag ska sova!

God natt!

091017

Hemma igen!

Jag & Jenny skulle egentligen ätit ute i stan igår kväll men vi orkade inte så vi beställde hem American Pan pizza ist och hyrde film. Det var så himla mysigt. Så längesen vi träffades. Och hon har en liten gravidmage nu! Underbart underbart, där inne ligger min lille blivande gudson och gror.. :)
Imorse blev jag väckt ganska skapligt, vi åt frukost tillsammans med hennes sambo Micke och hans kompis Oscar. Sedan gjorde Jenny & jag oss iordning för en liten tur på stan. Köpte en bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" som jag kan ha och läsa på planet, strumpbyxor, tops, mascara och lite sånt där smått och gott som kan vara bra att ha när vi åker :) Sen köpte jag även en födelsedagspresent till pappsen som ju fyllde år i måndags. Kunde ju inte åka och träffa honom i veckan eftersom vi jobbade så sent.

När jag kommit tillbaka till Södertälje idag så åkte jag och Karolin direkt till nya asiatiska restaurangen på Nygatan och käkade buffé. Gott gott. Var så jäkla sugen på friterat hahaha.

Vi avslutade kvällen i Axa Sports Center där SSK tog emot SAIK. Vi slog dem med 3-2 i sudden. SKÖNA POÄNG! Men ack så dåligt spel.. Måste bli bättre till nästa gång.
Just det, när jag satte mig på tåget idag så märkte jag att ALLT mitt ansiktsvatten hade läckt ut i väskan.. Så min mp3 är typ förstörd. :( Den typ spolar och byter låtar hej vilt. KUUUUL. Fan jag fattar inte, sånt här har aldrig hänt mig förut förrän i somras. Då läckte hela min linsvätska ut i resväskan påväg hem från Gotland, för några veckor sedan smetades hela min väska ner av brunkräm och nu det här. Får börja lägga allt i plastpåsar..

Nu blir resten av kvällen lugn, Jompa är här så han och A sitter och kollar fotboll och jag chillar lite här.

Ha en bra lördagskväll, simma lugnt.. :)

091015 (16)

Kom precis hem från jobbet och ska strax sova eftersom jag ska upp skapligt imorgon.. Men först måste jag lägga upp det här klippet:

Den här killen heter Oliver Wahlstrom och är nio år. NIO ÅR! Helt stört duktig!


Nu ska jag sova iaf. Imorgon åker jag till min kära Jenny i Hässelby direkt efter jobbet. Lovely.

God natt!


091014

Jag käkar och käkar vitlök men inte fan händer det nåt.. :P Det kan väl iaf bryta ut ordentligt om jag ska må risigt? Helst innan USA resan tack...

Igår var vi ju nere på stan en stund innan jobbet, jag köpte då lite kroppsvård som jag nog ska skämma bort mig med strax.. ska skrubba kroppen, lägga ansiktsmask osv. Sköönt! Sen kanske vi ska åka in och sola lite (lägga lite grund så man inte är alldeles likblek i Las Vegas). Men det kanske blir imorgon. Äh, vi får se.

Jaa annars då.. Jobbet igår var i stort sett skit. Fan jag ville bara gå hem där ett tag..

Men idag blir en bättre dag!

091013

Fan, jag tror jag börjar bli sjuk. Igår på jobbet kände jag mig inte alls kry. När jag kom hem inatt så pressade jag färsk vitlök på en knäckemacka (har hört att det kan stoppa förkylningar....) och hoppades på underverk till idag. Tyvärr så har det inte hänt mkt. V i l l  i n t e  b l i  s j u k.
Nu ska vi iaf strax åka till S-tälje för jag behöver köpa lite grejer, dags att fixa massa nu innan vi åker också. Det är mycket jag behöver införskaffa, t.ex linsvätska, body butter, minneskort till karolins kamera som jag ska få låna mm..
Så nu ska jag avsluta här, ha en fortsatt bra dag!

091012

GRATTIS MIN KÄRA PAPPA PÅ DIN FÖDELSEDAG! <3


 Denna vecka har vi lite annorlunda arbetstider. Ist för att börja 14 och sluta 22.30 så börjar vi 16 och slutar 00.30. Inte alla, men en del för att vi har så mkt vi måste producera nu innan jul så för att hinna så måste linjerna gå några timmar extra.. plus att vi ska jobba på söndag också. Lite trist, men det ger pengar! Och vet ni vad? Då blir det ändå fem dagars vecka för min del för på fredagen lyfter planet mot Las Veeeeeegas. :D


091011

Kvällen igår blev riktigt lyckad! Förutom fotbollen då. :( Fan alltså, så sjuukt jäkla tråkigt att vi antagligen inte går vidare till VM-slutspelet.

Men vi hade skitroligt igår ändå, det började med förfest och fotbollstittande i KTHs studentkorridor. Sedan gick vi vidare till Femfemnoll där vi röjde järnet. Sen skulle jag egentligen fått skjuts hem till min syrra av Robban som jag träffade där (vågar inte gå själv och knappt taxi själv..) men ist drog jag, Sofia och ett par till från förfesten till Subway och tryckte i oss varsin härlig nattmåltid. Sedan blev det promenad en bit mot Karlhov, hade sjukt ont i fötterna men när jag tog av dem så frös jag så mkt ist så vi bestämde oss för att ringa efter en taxi då Sofia följde med hem och slaggade med mig på soffan. :) Tack för det alla ni som var med igår!

Idag har jag baaaara slappat, åkte hem vid tre tiden och jag och A har käkat pizza och kollat några avsnitt DH. :) Funderar lite på om jag ska dra till gymmet men vettefan om jag pallar..









Som sagt, oerhört bra kvalitet på bilderna må jag säga.. Men bättre än inget eller?


091010

Kvällen igår blev jättetrevlig, bara jag & Marie, det händer faktiskt inte ofta nu för tiden.. Vi bunkrade upp ordentligt med chips, gurk- och morotsstavar med dipp, ost och kex, vin, tjejfilm, ansiktsmasker - you name it. Mysigt!









Som en riktig tjejkväll ska se ut, inte sant? :)

Imorse när jag vaknade hade jag sjuukt ont i huvudet. Det har precis börjat gå över efter jag knaprat lite ipren.. Men jag mår fortfarande inte bra och ikväll blir det utgång. Måste tagga till...
Vill så himla gärna se Danmark - Sverige ikväll, så sjukt viktig match. Ska verkligen försöka se till att tvn står på på förfesten ikväll! HEJA SVERIGE!


091009


Just nu är denna pingla påväg hem till mig. Vi ska ha lite spa och myskväll här hemma :) Och nej, hon är inte full på bilden, hon är bara väldans trött på pendeltåget. ;)
<3


Torsk.

Skit. 2-3 blev det. De kämpade och kämpade men fick fan inte in pucken. Videll och Pakaslahti var de enda som lyckades för SSK..

:(

091008

Nu är jag hemma från jobbet, har till och med hunnit handla, städat lite här hemma och lagat mat. Nu återstår bara att äta, duscha och göra mig iordning för kvällens match! Brynäs står för motståndet och jag tror på en tuff match.. Hoppas hoppas hoppas på tre pinnar!


Hoppas på den här synen ikväll! Tagga tagga tagga.


091007

Onsdag kväll, dags att sova. Men först tänkte jag visa en bild på mitt nya hår. Gjorde mörka slingor iaf så lite blondt finns kvar än så länge.. Ena stunden är jag nöjd med håret, andra stunden tycker jag nästan att det blonda ser lite grått ut i mitt nya bruna hår. Hmm..

Nu är det ju så att min kamera är ju sönder så jag använder min kassa mobilkamera som ni kanske märkt...


Jag hatar att ta bild på mig själv. Och den här bilden ger fan ingen bra bild på min hårfärg.. Det är lite mörkare irl. Jaja, så ser det ut iaf. Nästan.

Just det, berättade jag att jag tvättade mitt ansikte med nagellacksborttagning ist för ansiktsvatten häromdagen? Märkte det inte förrän jag hade smetat in hela pannan och det stank faaan. Mitt stora misstag dem här gången var att jag hade bytt plats på mitt ansiktsvatten. Sicket tunnelseende..

Nu ska jag sova, god natt!


091006

Gör en liten snabb update för jag ska sova nu. Sitter med tandborsten i munnen och har precis klickat hem ett par skor.. hoppas de passar..
Skulle gått på pilates idag men det var inställt :( så det fick bli hockeykväll hemma hos papi ist. Trevligt, men inte lika trevligt att de förlora. :(
Imorgon blir det frisören, ska jag göra mörkare slingor eller färga det mörkare i en färg bara? Hmm, har fortfarande inte bestämt mig :S

God natt!


091005

Jobbat och gymmat. Nu står maten i ugnen och jag är så jäkla hungrig.. Höll på att spy på gymmet då jag hade glömt vatten också. Geni.
Ugnsstekt falukorv med mos blir det iaf till middag. Har bara gjort det en gång förut men det var väääldigt längesen så jag hoppas det blir bra.

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen.. kolla på Svenska Hollywoodfruar typ. ;)



Inte världens bästa kvalité men ack så bra.


Vill ha



Just de här skorna, bruna All star light i tyg skulle jag vilja ha men de är slut i min storlek på junkyard.se, någon som vet var de finns annars?


091004 Kanelbullens dag.

Idag är det en riktig slappardag. Kollat på Idolrepriser, suttit vid datorn och snart kommer mamma hit och äter lite bullar som A och T gjorde igår. De blev faktiskt goda! :)

Kvällen igår var väldigt lugn, jag kände mig otroligt seg. Sen var det kanske inte värsta partyt heller, en massa tanter som vill lyssna på Sven Ingvars är kanske inte riktigt min grej hahaha. Mycket trevligt att träffa Anett, min fd chef iaf.
Bjuder på en skitdålig bild iaf, det föreställer Micke och Veronica som dansar ;)



Nu kom mami, dags att avsluta.

Ciao..

091003

Grattis till min gamla vän Vicky! Han förtjänar ingen bild här dock..
Haha nej skoja bara, sitter vid fel dator så har ingen vacker bild att lägga in på honom ;)

Nu håller jag på att göra mig iordning för att snart ta mig till Åker och min fd chef på fest. Det kommer nog bli trevligt, även om det mest är gamlingar! :)
Andreas och Tobbe står och bakar bullar hahaha. Vilket killgöra..

Ha en fin kväll!


Fredagsmys

Oh ja, på hög nivå. Har precis kommit hem från Katri, åt massa onyttigt och kollade på Idol och film. Jag, Katri och Marie. Yeah yeah. <3
Nu är jag toktrött så jag måste nog inse att sängen är nästa stopp. Imorgon efter frukosten ska vi åka och storhandla, vuxenpoäng. Måste till systemet också och köpa en flaska vin till morgondagens vinlotteri. Inte för att jag kommer vinna men om jag gör det, vad ska jag göra med alla flaskor? Typ 15 stycken kan jag tänka mig att det blir. :) Så stor vindrickare är jag ju inte.. Men det är väl alltid trevligt att ge bort annars!

Hmm, nu kommer jag inte alls på vad som hänt sedan sist jag skrev här, även om det bara är typ 2 dagar sen. Men det är nog inga viktiga saker isf. :) Så jag säger nog god natt här.

NATTI!

RSS 2.0