jävla skit dag.

Mår fortfarande inte bättre, vilket går mig på nerverna. Skulle träffat båda Jenny idag men det sket ju sig. :( Åkte ut till pappsen och kollade på Skellefteå-SSK. Bajs match. Första förlusten för säsongen, 3-1. Värdelöst spel, speciellt i andra.
Efter matchen skulle jag ist åkt till Andreas föräldrar och äta lite men orkar inte det heller, så nu sitter jag här hemma själv och ruttnar. Kul. Ska gå in och kolla FBK-Frölunda men där inne hade hunden SKITIT så nu har mamma tagit bort det och jag väntar på att stanken ska försvinna.

BRA DAG VERKLIGEN.


sick sick sick.

Blir aldrig frisk. Har inte jobbat någonting denna vecka. Känner mig så dålig! Men vad ska man göra.. tänkte gå till jobbet idag men sket i det.. lika bra det, mår bajs just nu.
Vi skulle åkt till lägenheten för att måla ikväll men så blev det inte då Hanne nu också har blivit sjuk så Kim var tvungen att gå ut med hunden och grejer. Så jag och Andreas åkte till Mariefred själva och hämtade ut bredbandet och boxern och så som kommit till spelbutiken.. Sen åkte vi till lyan och checkade lite bara, hämtade in post och så. Ställde in första inredningsprylen: en tvålpump. Haha viktigt ;P Även dammsugare tog vi dit. Annars ser stället ut som en byggarbetsplats såhär långt.. Men det kommer bli fint. 

Nu ringde Marie precis, vi ska snart till henne och umgås med henne och Jeppe. Kolla film eller nåt antar jag. :) Skönt.

Ska lägga mig på soffan en stund.. Men det var en kort update iaf.

Ciao.

jahapp.

Inte mår man speciellt bättre idag. Jävla skit, måste ju börja jobba nån gång?! Sitter hemma hos Andreas, ska väl trycka i mig nån frukost och försöka slänga in en tvätt om det finns tvättid.

Nu till gårdagen.. Gick ju på matchen ändå, kunde inte riktigt låta bli då både torsdag och lördag är bortamatcher och nästa vecka jobbar jag kväll, dvs att det hade gått en eeeevighet innan jag kunnat gå. Matchen inleddes mkt bra, Hyvönen nätar efter 40 sekunder. Trevligt. När det sedan var 32 sekunder kvar av första så lyckas Jörgen Bemström göra en piruett och trycka in pucken i mål bakom Liv. Hur han lyckades med den vet jag inte.. :P
För bra för att vara sant tyckte man ju och mkt riktigt så vänder HV från 0-2 till 3-2 i andra. Fick iaf paus drygt en minut tidigare då Hallin tacklade Mikko Luoma så att plexiglaset gick sönder.
I tredje lyckas iaf SSK (genom Hyvönen igen) att kvittera på straff. Snygg straff dessutom. Matchen slutade iaf 3-3 och det får man väl vara nöjd med ändå, matchen var väl ingen höjdare tycker jag..

Just det, var ju med min bil på rostkontroll igår också.. ska göra rostbehandling på måndag och gissa vad det kommer gå på? 4900 JÄVLA SPÄNN! Fan alltså.. där kom smällen man väntat lite på.. Det "enda" man lagt ut på bilen tidigare är ju bensin, försäkring, trafikförsäkring och sånt.. inte billigt men iaf inte 5000 spänn på en gång... Jaha där rök soffan som jag och älskling skulle köpa hehe.. nämen ska väl gå ändå men vafan.. irriterande att det ska komma nu när man ska flytta och köpa maaassa grejer. Bajs.

Näe, det där får nog avsluta mitt bloggande idag.. :P

Eller ok, kan avsluta med en bild från matchen.. :)


Moahaha..

sjuk.

Jahapp så blev man sjuk igen då. Har varit fri från sjukdomar och förkylningar sen mars och sen blev jag sjuk dagen innan vi åkte till Grekland och nu alltså igen. Ont i halsen och sånt skit.
Jag ska ju med bilen på rostkontroll sen och ikväll ska jag på hockey.. hur ska jag orka? Och om jag går på hockeyn, tänk om någon från jobbet ser mig och sen kommer jag inte till jobbet imorgon heller? Det skulle vara ganska pinsamt. Hmm, får se hur jag gör, skulle sååå gärna gå på matchen..

Strax kommer Marie över, vi ska käka lite frulle och sen ska jag försöka städa min bil lite. Gaah, jag pallar inte. Men jag måste om jag ska lämna in den senare. Sen skulle jag behöva tvätta men jag oooorkar inte, vill bara ligga och ta det lugnt.. blä.

Skrev världens oviktigaste inlägg så.. nu ska jag ta och börja med frukosten. :P

Grattis

Till Sölve som fyller 19 år idag och Jesper som fyller 22 år idag! :D


 

COLDPLAY 17/9 2008

SÅ JÄVLA BRA. Jag skäms ju lite men jag grät faktiskt. Speciellt då när FIX YOU spelades. Hör ni, de spelade den ändå (blev sjukt lycklig). Och ja, fan vad tårarna rann. Till just "tears stream down your face"... Det var helt otroligt mäktigt, hela publiken sjöng med. Och älskling filmade hela låten så jag kommer alltid kunna kolla tillbaks... helt underbart.
Eller när hela bandet helt plötsligt springer av scenen och upp i publiken.. bara 20 meter från oss. Det var så grymt. Coldplay är bäst, Chris Martin är bäst! Älska föralltid. :)



Fler bilder kanske kommer sen när Andreas lagt in sina också.. nu ska jag väl ta och sova och drömma om den här underbara kvällen.. Jag är imponerad.

for you I'd bleed myself dry

Imorgon är det dags.. äntligen. Som jag väntat. Jag ska få se mitt älskade Coldplay.
Jag har däremot läst att de INTE ska spela FIX YOU?!?!?!?!!??! VAD FAN SÄGER JAG BARA. DET ÄR JU DEN BÄSTA LÅTEN SOM NÅGONSIN GJORTS! Blev så sjukt besviken när jag läste det för ett par veckor sedan :(

Till annat nu. Inte mindre än helgen. Den var lugn men ändå gjort en del. I fredags käkade jag ju taco och kollade film med älskling, Marie och Jeppe som jag skrev att jag skulle göra. Lördagen ville jag egentligen åka till Sickla centrum för att kolla inredningsbutiker (har hört att dom har en del bra) men det blev inte så, tiden rann iväg och vi åkte ist ut till Andreas föräldrar och kollade på fotboll (Newcastle-Hull) och åt middag. Efter det åkte vi hem och städade lite snabbt, sedan kom Tobbe och Carro över och kikade på film med oss =]
I söndags åkte jag och Carro till Södertälje för en liten shoppingtur. Både Andreas och Tobbe hade match så why not liksom :) Gick ett par timmar och jag hittade lite kläder iaf. Väl behövligt. Nu är ett annat måste en höstjacka och nya skor. I söndags kväll kom Marie och Jeppe över och kollade film, igen. Mycket filmtittande i helgen. Men inga vettiga filmer haha.

Nu hoppar jag till dagens händelser. Min dag började skit, jag och Andreas skulle hämta hans bil i Tumba och sedan skulle jag möta upp mina arbetskamrater 13.50 och innan dess skulle jag hinna hitta en parkering först. När vi skulle åka tillbaka till Södertälje från Tumba så säger Andreas att vi ska ta en annan väg ut till motorvägen. Ja visst säger jag i tron om att det ska gå fortare. Men icke, ist blir det en vända till Huddinge, jag blir sen (eller ok, hinner precis efter att flera jobbarkompisar ringt och frågat vart jag håller hus) till mötet som vi skulle till klockan två. Jag var stressad till max och allt kändes bara bajs. Typ skakade av stressen.
På mötet satt vi i olika grupper och skulle diskutera effektiviteten i tillverkningen. Fattade nada till en början. Chefer och gubbar som jobbat där i 10 år snackade om en jävla massa och jag satt mest tyst i början hehe..

Efter mötet/kursen/utbildningen så skulle vi käka lunch snabbt innan vi skulle på föreläsning av Paolo Roberto. Sandra och Magnus frågade om jag skulle med till Max och käka men jag hade ju med mig mat så tackade nej. När jag kommer till Mikronomen (där vi äter lunch) så hittar jag inte maten. Ringer Andreas och frågar vart han lagt den. Han svarade att maten låg i min bil. MEN BRA, JÄVLA SKIT. Inget som är öppet heller i närheten klockan halv fem. Fick lite mat av Maria iaf, lite viktväktarmat höhö..
Sedan gick vi till föreläsningen och lyssnade på den i drygt en och en halv timme. Den handlade om hälsa, kost och träning. Ganska intressant.

Sedan var det bara upp och jobba, hoppade runt lite på olika linjer då våran linje stod still idag också. Höll på att dö av hunger (förresten så hade vi glömt maten hemma dessutom..)
Nu är jag iaf äntligen hemma och Andreas har kommit hit precis (han gick hem från jobbet vid lunch).
 
Nu ska jag väl ta och kolla lite på tv eller nåt, är ju dessutom ledig imorgon! SKÖNT. Då ska vi åka till Graflunds i Strängnäs för att hämta pärmen med tapeter i.

Detta blev en hel bibel men får väl se om ni orkat läsa ända ner hit!

Ciao.

äntligen helg.

Träningsmatchen i tisdags gick bra, vi vann med 3-1. Sjögren höll på att hålla nollan, släppte in målet med en minut kvar.. synd för honom! Mötte Kenta Nilsson där igen. Har träffat honom två gånger tidigare (då stötte jag på honom två dagar efter varann) och nu igen. Haha det måste vara ödet, we are meant for eachother. Höhö.



Idag har det varit en ganska slapp dag på jobbet. Ingen planerad körning efter dagens batch så vi satt lite i möte och diskuterade och snackade skit mest. Skönt.
Efter jobbet åkte jag och älskling hem till mig, jag somnade på soffan. Sedan åkte vi till Mekonomen och köpte lite grejer till våra bilar. Efter Mekonomenbesöket åkte vi till Tumba där Andreas bror servade min bil. Tackar. Äntligen gjort.

Nu har vi handlat taco till kvällens middag, väntar i princip på att Marie ska dyka upp här i Vagnhärad, sen ska vi göra mat, jag, Andreas, Jeppe och Marie. Treeeevligt. :)

Nu dags för lite dusch och sen tv.

Ciao!

genrep!

Ikväll är det genrep SSK-Skellefteå.. längesen man såg SSK spela nu. Men såg ju åtminstone 4 spelare i lördags i landskampen mellan Sverige och Finland :) Well, hoppas på en hyfsad match ikväll iaf, även om man inte ska hoppas på för mkt såhär en dryg vecka innan seriestart.

De två första dagarna på jobbet har varit ganska jobbiga. Har haft så kallade SMED-dagar och det sög.. jobbat, observerat, diskuterat.. skönt att återgå till det normala imorgon. Enda tråkiga är att jag kör från klockan 6.00 igen, igår och idag jobbade jag från kl 8.00.. Men men smällar man får ta, slutar ju iaf tidigare!
Efter jobbet imorgon måste jag pallra mig till tandläkaren.. dessutom har jag fått en ny som jag aldrig träffat förut. Jag vill ju ha kvar min gamla buhu. Jaja, ska väl inte döma ut den här nya helt nu på en gång ;P

Nu ska jag gå och fixa mig lite smått, sen kolla tvn en stund innan jag far till Scaniarinken med pappsen!

home.

Hmm ja kom hem från Grekland för typ 5 dagar sen.. dåligt med uppdateringar har jag märkt. Men har inte orkat. Har jobbat onsdag, torsdag fredag iaf.
Har nu fått nycklarna till lägenheten så nu väntar vi bara på att få omtapetserat så att vi kan flytta in. Var på ikea idag, kollade soffor och tv-bänkar mest. Någon soffa fastnade vi inte för, däremot en soffa på Finn soffan en bit därifrån fastnade vi för en.. men vi ska kolla vidare iaf och se om vi hittar nåt bättre. En tv-bänk på ikea funderar vi dock på.. får se hur det blir.

Efter ikea åkte vi och hämtade kycklingsallad på Goggos, sedan bar det iväg till Axa Sports Center där vi kollade på Tre kronor - Finland. Sverige förlorade med 4-1, suck.. mot just Finland också, lite surt faktiskt. När vi dessutom satt i ett gäng med typ 20 finnar. :P Tre kronor missade dessutom en straff. Bad bad.

Efter hockeyn handlade vi, sen la oss på soffan för att kolla på Albanien - Sverige i fotbollen. 0-0 där, inte heller bra!

Imorgon ska förhoppningsvis Kim (en kompis som ska hjälpa oss att tapetsera) komma och kolla vad som ska göras i lägenheten och så vidare. 

Jag vill att det ska vara tapetserat och klart nuuuuuuuu så att vi kan börja köpa grejer och börja inreda... Blää hatar att vänta, vill att det ska hända nu och gärna igår. :P  


RSS 2.0