vilken match..

Såg precis klart Australian Open semifinalen mellan Rafael Nadal och Fernando Verdasco. Den höll på i 5 timmar och en kvart och Nadal vann tillslut. Det var en grymt spännande match och nu kan jag änligen smita från tvn för nu ska jag göra mig i ordning lite för att åka till Katri, tjejkväll med tacos och mys. :)

I övrigt så är målvakten Henrik Karlsson och forwarden Jonas Höglund från Malmö klara för SSK. Och Foppa är klar för MODO. Spännande.
SSK måste ta allt dom kan nu, det krävs en förändring...

uppgivet.

Ja vad ska man säga. SSK har gett upp. Kändes som att kolla på en träningsmatch ikväll, riktigt dålig match. Sen fick ju Frölunda två riktiga skitmål och det kändes ju lite bittert. Men men, Södertälje är inte bättre och man får bara hoppas på att vi klarar oss kvar i ES.

home alone.

Idag har jag varit hemma från jobbet. Har inte halsont, inte hosta men däremot huvudvärk och helt utmattad i kroppen. Skitskumt. Har mått hyfsat idag ändå, men så hängde jag tvätt, och jag blev helt slut. Stannar hemma imorgon också, gör ändå ingen nytta på jobbet nu.

Trots detta så blir det nog hockey för mig ikväll. Andreas och Andreas (Sandras sambo) ska kolla på djurgårdsmatchen på tv ikväll, men jag känner att jag hellre går och ser riktig hockey live då ist. Höhö.

Nu ska vi fixa lite mat, får se om jag hinner äta innan jag åker till pappa..

slapp söndag.

Nu är det fan dags att ta sig i kragen och uppdatera.

Har hänt lite grejer sedan sist jag skrev. I torsdags jobbade jag bara 14-17 då jag och Linda skulle på SSK - Rögle. Sponsorer och privatpersoner betalade en peng för varje åskådare och därför blev det möjligt att ge alla fri entré. Vi hade våra vanliga platser så för mig var det inte så stor skillnad. SSK höll på att ta 3 pinnar men släppte in kvitteringsmålet 3-3 med 45 sekunder kvar. Så bittert. Men det var roligt med fullsatt för en gång skull. Senast var nog i slutspelet.
Igår spelade de borta mot Luleå och förlorade med 5-0 så nu är hoppet om at nå säker mark i princip ute. Jag har gett upp, laddar inför kvalserien ist.
Sen måste jag berätta, pappa satt bredvid Stefan Pettersson på Röglematchen och så skrev jag på skoj i ett sms att han skulle hälsa från mig. Vilket han tydligen gjorde, fick tillbaka ett mms med ett stort leende på honom och strax därefter vinkade han från andra sidan av Scaniarinken. Hihi. Ska lägga upp bilden här om jag får in den i datorn..

I fredags åkte jag direkt efter jobbet till Sundbyberg och hem till Jenny. Liftade med William som bor i Sumpan, tack för det. :)
Vi käkade pizza, gjorde oss i ordning och gick ett par trappor ner till Jonta som hade fest. Kom inte i säng förrän kvart över fyra och Jenny skulle upp halv åtta för att jobba så vi var lagom trötta och mådde kanon. Eller inte.. Jag vaknade dessutom innan klockan ringde och sov väl kanske 2-3 timmar den natten.
Andreas var iaf snäll och kom och hämtade mig igår så att jag slapp ta tåget. Tack.
Vi köpte med oss mat från Grekiska kolgrillen och åkte direkt hem till pappa för att kolla på den urusla hockeyn och handbollen. Sedan en sväng förbi mamma.

Idag skulle jag hämtat min bil som Danne har fixat men så blev det inte då det inte funkade för Danne. Så jag har i princip inte gjort någonting idag förutom handlat, medan Andreas åkte till Vagnhärad redan vid 14-tiden för han skulle städa bilen innan fotbollsträningen som börjar om drygt en timme. Så ikväll kommer jag fortsätta vara ensam, ska väl fortsätta mysa framför tvn typ. :P

Sverige förlorade btw idag igen i handbollen.. Men det var faan nära.
Däremot blev det VM-guld i bandyn! Krossade Ryssland med 6-1.

Nu ska jag göra lite smoothie, MUMS.

soon..

..är älskling hemma. Har varit själv hela kvällen för A åkte till sina föräldrar vid 16-tiden för att han skulle äta där och sen har han ju fotbollsträning som vanligt mellan 21 och 22.30.. Så han borde vara hemma vilken sekund som helst.

Jag skulle ju gått på yogan ikväll hade jag tänkt, inhandlade till och med en yogamatta idag, men så blev jag inte klar med städningen. Nu är det iaf städat och klart, skönt det.

Ska väl lägga mig på soffan nu innan man går och lägger sig. Börjar inte förrän 14 imorgon så det är ju inte världens brådska iaf.

Natti natti.

i found it!

För ett tag sedan så hittade jag ett skitsnyggt soffbord på EM men kunde inte köpa det just då eftersom det inte är gratis.. Så för någon vecka sen när jag kollade igen så var det BORTA från sortimentet. Vafaaan.

Men nu kära människor har jag hittat ett likadant på Svenska hem och det ser ut så här:



 Det ska bli mitt.

dålig hockey, men oerhört bra badminton..

Vaknade faktiskt skapligt idag (för att vara oss på en helg). Klockan 10 gick vi upp. Åt frukost, satte på en tvättmaskin och åkte och hälsade på våran kära vän Marianne och hennes åttamånaders dotter. Så himla söt! Hon bjöd på mat och vi snackade. Det var supertrevligt.
Tyvärr blev det inte så länge då vi hade bokat tid i bollhallen för lite badminton. Så imorgon kommer man väl ha träningsvärk. Igen. Precis när man blivit av med den.. men det är skön smärta ändå!

Efter badmintonpasset åkte vi och handlade, sen hem och lämna Andreas, käka en snabb macka och sen åkte jag till pappa där jag såg Timrå - SSK. SSK ledde med 2-0 men tappade allt - som vanligt. Så det är bara att sikta in sig på kvalserien. Känns jävligt tungt men man får se det positivt, om SSK och DIF får spela kvalserien tillsammans med Leksand och AIK kan det bli jävligt roligt. Och tufft. Men det är ju svårt att se det positivt också.. om man väl halkar ner i kvalserien så är det inte lätt att hålla sig kvar..

Hur som helst, efter hockeymatchen åkte jag en snabbis till mamma och kollade på första halvleken i handbolls matchen mellan Sverige - Kuba. Sverige vann med 41-14..

När jag kom hem igen så hade Andreas börjat skruva ihop tv-bänken. Jag hjälpte honom lite med den och för någon timme sedan så åt vi räkor och lite smått och gott.. Älskling blev tillslut klar med tv-bänken för typ 5 minuter sen.. duktig duktig.. Så snart måste jag ta lite bilder på vårat hem och lägga upp här på bloggen. :)

Nu ska jag snart sova, imorgon får jag se om det blir yoga igen eller hur jag gör.. det är ju bra för kroppen men det var kanske inte riktigt min grej. Den som lever får se.

God natt!

IKEA

Idag efter jobbet åkte jag och A till IKEA för att kolla tv-bänkar. Och vi hittade en! Den fanns dessutom på lagret så vi köpte den direkt.. Så nu ligger den i vardagsrummet och väntar på att bli monterad.. ska fixa det imorgon. Åtminstone börja, man vet ju aldrig med oss.. tummen mitt i handen? Nej då :D Köpte även en golvlampa, doftljus, skärbräda, reflexer, tavlor och lite sånt smått och gott.

Nu ska jag faktiskt ta och sova snart, så trött.. Imorgon blir det badminton och förmodligen ska jag träffa Marianne också. Det var inte igår!

Btw, vad händer med SSK.. jag hade tippat dom 7a inför säsongen och vissa experter högre än så. Men det är väl bara att sikta in sig på kvalserien.. såg matchen igår och ja.. vad ska man säga. Dessa utvisningar måste bort!

tiden går..

Måste uppdatera lite innan jag går och lägger mig känner jag. Tiden bara rinner iväg, hinner knappt med!

Igår drog innebandysäsongen i Astras internserie igång igen.. Motståndet stod Clinical Devils för, delad etta i tabellen hörde jag nånting om. Vi förberedde oss på tvåsiffrig förlust innan vi gick ut på plan.. Och tvåsiffrigt blev det. För våran del ;) Älskling gjorde hela sju mål och vi vann tillslut med 14-5.. Jag var tvungen att spela back och jag hade en jobbig svettig långhårig "gubbe" som kutade som en galning vid vårat mål som jag var tvungen att hålla koll på. Så inga mål för min del! Tråååååkigt att spela back tycker jag..

Efter innebandyn åkte vi hem till pappa där de hade haft julgransplundring, stannade och fikade en stund och var inte hemma förrän halv elva igår kväll. Stupade i säng förstås.



Idag efter jobbet var jag hos frissan och klippte mig. Skönt, verkligen på tiden. Nästa gång ska jag nog klippa lugg tror jag. Och färga håret igen förmodligen. Efter det skulle jag och A åkt till Jysk för att kolla på en tv-bänk men vi var döhungriga och trötta så åkte och handlade och for hem och gjorde mat ist!

Andreas var duktig och var ute på en springtur nyss, jag orkade inte för jag hade somnat på soffan.. dåligt av mig! Funderar på att åka och spela badminton i helgen btw. Lite sugen!

Nu ska jag börja göra mig i ordning för sängen, imorgon torsdag, sen fredag!

Tjingeling!

tillbaka till vardagen

Ja, nu har man börjat jobba igen så nu blir det kanske inte så mkt uppdateringar i bloggen.. Jobbade tre dagar i veckan som var, Andreas låg hemma och var ledig han. Skönt för honom men imorgon är det dags för honom också ;)

I fredags kväll var vi och kollade på Tobbe & Carros nya lägenhet som de bott ungefär en vecka i. Den var liten och gullig tycker jag. :) Dock hade de ju mindre skön soffa höhö. Nädå, de hade inte fått hem soffan än så vi satt på köksstolar i vardagsrummet. Mys ;) När vi kom till dom så hade de precis fixat bredband och allt och medan vi var där så krascha hela datorn när de skulle installera nåt program... långvarig lycka med bredband alltså. Andreas försökte få igång datorn igen men det gick mindre bra. Det var himla tråkigt!! Men igår så hade iaf allting löst sig tillslut, skönt!

Igår tänkte jag gå på SSK-MODO men så blev inte fallet (TUR DET) då jag och Andreas först åkte till Hanne som snart fyller 25 och sedan åkte vi till Stockholm med Andreas familj där hans föräldrar bjöd oss alla på kinarestaurang. Jag som inte brukar gilla kinamat, men det var kanongott faktiskt. Friterade räkor och friterad fisk. Mums. Dock höll jag på att spy efter. :P
Sen åkte vi till Heron City och gick på bio. Killarna (förutom Andreas haha) gick på The day the earth stood still medan vi andra gick på Australia. Jag tycker att den var jättebra.
Kom hem vid 02.00 då jag hade lovat att skjutsa hem Simon från krogen men detta glömde jag och fick vända i Nykvarn..
Det var en trevlig kväll iaf!

Idag åkte jag och Andreas till Möbelkvalitén i Taxinge. De hade mycket fint. Bl.a hittade vi en massa grejer som vi skulle kunna tänka oss att ha i hallen. Även ett par tv-bänkar som vi funderar på.
Efter det åkte vi till mamma så hon skulle få kolla på mitt uppslicade finger. Yeap, jag har lyckats skära av mig halva fingret.. Nästan. :P Jag var lite förbannad när jag skulle skära tomat och då gick det undan, vips så skar jag mig snett genom halva nageln och halva fingret. Mys. Visste inte om det kanske behövs sys så lät mamma kolla också. Men det såg ganska bra ut då för vi hade lindat plåstret hårt så allt satt på plats om man säger så...
Åkte sen till pappa och gick ut med lilla Pims på promenad i skogen. Det uppskattade hon (det är en hund alltså...) :)

När vi kom hem så lagade vi mat, Jompa dök upp för att Man united - Chelsea spelade. Kunde dock inte se matchen då jag skulle gå på YOGA. Hmm, intressant.. Mamma följde med också, hon blev helt såld. Jag vet inte riktigt, får så jäkla ont i kroppen av sånt där (jag låter inte direkt som 20, jag vet). Det verkar ju ge resultat iaf, känner att jag kommer få en jäääkla träningsvärk imorgon.

Nu är Andreas på fotbollsträning och jag måste sova NU.

Det blev en bibel idag, men har man mycket att berätta så har man ;)

Tjingeling!

sista semesterdagen.

Nu måste jag snart sova för imorgon ska jag börja jobba igen :( Börjar ju iofs inte förrän 14.00 men kan vara skönt att komma upp skapligt ändå så man hinner göra nånting annat än bara jobba hela dagen. Och Andreas är ledig hela veckan ut.. fyfan..

Idag har man ju inte gjort speciellt mkt, Andreas familj kom hit och fikade några timmar.. Medan vi fikade kollade vi samtidigt på filmen 300. Hade inte sett den innan men fan vilken dålig film. :P Bara blod, avhuggna huvuden, blod, blod och åter blod. Precis i min smak..
När de åkt hem så gick jag och Andreas ut på en promenad, utforskade lite mer av Mariefred. Upptäckte att vi hade vårdcentral, tandläkare och apotek runt hörnet. Haha. Visste att det skulle ligga åt det hållet men har aldrig kollat upp exakt var. Tar väl max fem min att promenera dit. Skönt som fan ju :)

Nu ska jag runda av, dricka upp min Baileys och krypa ner i sängen.. Skönt, men ångesten kryper allt närmare..

finalen förlorad

Jävla jävla skit. Jävla kanadicker, jävla domare. Sverige var inte lika bra som Kanada, men domarna, vad tänkte dom med? Släpper så mkt, de vågar fan inte ta ut kanadensarna. Vägrade ge Sverige 5-3 pp.
Så tråkigt, men men vad ska man göra.. tyvärr så skäms ju inte kanadickerna över hur de beter sig heller.

SSK förlorade även dom idag. Skitmatch.

måndag

När jag vaknade imorse hade jag ont i halsen, ont i kroppen. Nu däremot känns det bra mkt bättre. Hoppas att det inte blir sämre, skulle ju vara mindre roligt att bli sjuk.

Skulle ta det hel lugnt idag eftersom jag inte ligger på topp men det verkar inte bli helt lugnt ändå. Nu måste vi till mamma, Andreas lovade henne att försöka fixa bredbandet till henne. Påvägen ska vi ta en titt på möbelkvalitén.
Sedan ska jag på SSK - LHC ikväll som inte alls var planerat. Hade faktiskt helt glömt att de hade hemmamatch idag. Men är det hemmamatch och jag är ledig, då är det bara att gå. En oskriven lag... :D

Grattis

Grattis mamma på födelsedagen :)
Jag och mina syskon (samt Andrés familj) bjöd hem mamma till oss i Marifred för trerättersmiddag ikväll. Det var mkt uppskattad och mycket gott! Mamma behövde inte göra nåååånting, hon bara njöt av tillvaron. Mys.

Vad har jag annars gjort i helgen då? Jo, i fredags åkte jag skridskor för första gången på typ åtta år. Det gick sådär haha. Ramlade tre gånger, aj har fortfarande ont i höften haha. :P Två och en halv timme blev det, med Tobbe, Carro, Jeppe och Marie. :)

Igår var jag och Andreas runt och kollade lite på tv-bänkar men hittade inget klockrent.. Vi var även med Andreas bil hos Danne för att han skulle fixa nåt på den.. Sen fick jag gasa till Scaniarinken där SSK - Brynäs spelade. Kom ett par minuter för sent. Tyvärr förlorade vi i förlängningen :( Buhu.
Sedan hem och sent igår kväll kollade vi på semifinalen i JVM mellan Slovakien - Sverige. Sverige vann tillslut! Wohooo! Så nu väntar VM final i år igen! Spännande.

Nu är det nog ändå dags för mig att sova, håller på att bli riktigt krasslig :(

God natt!

-09

Nytt år, nya tag. Hade en kanontrevlig nyårsafton. Det blev tillslut lite partaj hemma hos oss här i Mariefred. Tre rätters middag, tävlingar inklusive otroligt fina priser haha. Jag vann två priser tillsammans med Felicia - ett tuggummipaket och två marabou chokladkakor haha. :)
Jag hade iaf trevligt, hoppas ni hade det också. Att städa och diska idag var däremot mindre roligt. Tur att man har diskmaskin så att tallrikarna iaf kunde diskas i den..

Efter att nattgästerna idag åkt hem till sitt så städade vi klart allting och sedan gick vi ut på en frisk promenad. Skönt!
Kom in igen och lagade mat, sedan kom mamsen hit på lite fika :)

Kollade nyss klart på E.T som gick på tv. Jag har alltid gråtit till den filmen och kommer alltid att göra. Tur att det slutar lyckligt varje gång iaf...




Ha ett riktigt gott 2009!

RSS 2.0