Shopping..

Det blev en del shopping tillslut. Mest vår och sommarkläder.. åh som jag längtar tills sommaren!

 

   
Detta plus lite smycken köpte jag idag.. Nu letar jag efter en vårjacka, någon som vet nån snygg?

God morgon

Skulle ju egentligen åka med Linda till Skärholmen idag men hon var tvungen att vara barnvakt så det blev ingenting av det! Släpar nog med A till E-tuna ist haha..
Vädret är kanon också, kanske hinner med en långpromenad som igår?


Måste iaf få upp älsklingen så att vi kan äta frukost och åka i skaplig tid!

090227

Som jag skrev i förra inlägget, må bästa laget vinna - så blev det ju också. Vi var 15 st från jobbet som var och kollade på SSK-DIF igår, det var supertrevligt! Borde man göra oftare. ;)
Matchen slutade 3-1 till SSK efter mål av J. Bemström, Höglund och Pettersson! Riktigt nice, hoppas vi kan få in en positiv trend till kvalserien nu!

Just nu sitter jag och A och kollar på Leksand-Malmö och där har ju Malmö sista chansen att säkra platsen till play-off. Frågan är om jag vill det, blir inte lätt i en ev kvalserie.. 0-0 står det iaf just nu.

Idag slutade Linda på jobbet.. usch så jävla tråkigt. Vi har ju haft så roligt.. Kommer verkligen verkligen sakna dig tokigt mycket!!!

Imorgon ska vi nog till Skärholmen iaf, måste bara ringa henne och kolla vilken tid. :)

Förövrigt skulle jag vilja gå och se nya biofilmen Borta bäst, hemma värst. Kanske imorgon kväll? Den som lever får se!

Strömberg tillbaks i båset!

Whatte.. Vad händer? Brithén har fått kicken från SSK och Strömberg och Nyman går alltså tillbaks för att coacha i den kommande kvalserien.. Ja, någon härlig "Brithén-effekt" blev det ju inte så detta kanske var det bästa att göra nu? Jag vet inte, det är bra rörigt allting. :P Jag gillar Strömberg, hoppas fan han gör ett bra jobb nu. Mina hjältar måste stanna i ES!

På tal om hockey och SSK så ska jag ju på matchen imorgon. Ska dit med några av mina kära arbetskamrater och vi ska sitta i Astras loge. Det kan bli kanonkul, några SSKare och några djurgårdare.. Må bästa lag (SSK) vinna!

GRATTIS

Till min underbara vän Sarianna på födelsedagen!





Förövrigt så firar jag och älskling 1½ år idag.. tiden går snabbt. Vi har köpt lite glass och kakor för att fira lite haha. ;P

Ishockey och bullbak.

Idag har varit en lugn dag.. Åkte ju som sagt ut till pappa och såg Brynäs-DIF. Jag såg inte så mkt av matchen dock, pratade med Jenny i telen, hade mv och somnade sedan.. Inget att se. Höhö.

Nu ikväll så har vi bakat bullar (okej, mest Andreas, jag fixade fyllningen typ). Det blev hälften kanelbullar och hälften choklad. Mums!
Så imorgon kommer brorsan med familj över på bullkalas. :)

Nu måste jag sova så jag kommer upp i tid imorgon!

Utgång. Eller inte!

Igår fyllde lillebror 19, GRATTIS. Jag och Andreas var bjudna på middag för att fira honom och efter skulle jag till Nykvarn och sedan vidare mot Södertälje för utgång. Hela kvällen drogs ut mycket då vi inte åt middag förrän 20.00. Sen fick han en bil i födelsedagspresent och sen fika på det.. När klockan började närma sig 22-23 tiden så kändes det lite väl sent att åka in, Andreas skulle ju både skjutsa och hämta mig. Så det blev ingen utgång för min del.
Pratade med Hanne och det hade tydligen inte varit så roligt så jag missade inget iaf. Dessutom mår jag ju prima idag ;) Förutom en sjuhelsikes mensvärk.. :(

Idag är det kanonväder. Jag och A har varit på promenad, vi gick och tittade lite i inredningsaffärerna här i Mariefred och sen köpte vi lite bakgrejer och letade efter en jävla brödkavel. Fanns inte.. Vi som skulle baka bullar! Ringde Pirjo och frågade om jag kunde få låna en kavel men hon hade ingen.. Så nu blir det till att åka till mamma eller pappa och låna en. Men det blir ju inte förrän senare, ska väl kanske se Brynäs-DIF på tv hemma hos pappa.

Jag tror faktiskt inte att jag ska gå på hockeyn ikväll. Har inte bestämt mig helt men eventuellt kommer André med familj över ikväll. Matchen går ju på tv också.

Klickat hem dessa

Detta fick jag hem för ett par dagar sedan.. klänningen var lite stor, hmm vet inte riktigt hur jag ska göra med den. Funkar det med ett skärp i midjan tro? Kanske inte blir snyggt..


090217

Förkylningen blir bättre och bättre. Däremot har jag huvudvärk som inte vill släppa. Igår hade jag ont, och den verkar hålla i sig även idag. Suck!

Finns inte så mkt att uppdatera om, ska klä på mig och ta mig till jobbet om en stund.

Härligt meningsfullt inlägg!


090216

Jag försökte uppdatera igår, men tror ni att det gick? Nej då, blogg.se var inte så aktivt... Well, jag uppdaterar lite snabbt  nu.

I lördags åkte jag tillslut in till Södertälje för att träffa Jenny. Det var trevligt, vi tog en fika och gick runt lite på stan. Sen åkte jag till Scaniarinken och kollade på matchen mellan SSK-Luleå. Ja, SSK förlorade ju som vanligt. Suck. :(
Var totalt död efter det och åkte hem. Där hade älskling gjort middag och strött rosenblad på borden. Sötnöt. Det var verkligen skönt att komma hem och slippa ställa sig för att göra mat.. kvällen var lugn och vi kollade på tv.



Sista bilden föreställer t-shirten som jag köpte till honom på Alla hjärtans dag.. sen dog kameran, så har tyvärr inget foto på köksbordet som A hade gjort så fint..

Igår åkte vi till Bernadssons möbler för att kolla på soffbordet som de har fått in i sortimentet igen! De hade ju tagit bort det, men nu är det alltså tillbaka. Men de hade inte bordet där för de hade gått ur EM-möbler.. så närmaste butik ligger antingen i Eskilstuna eller Västerås...
Köpte iaf inget där, åkte hem och sedan hem till mamma och åt tacos. Pappa, André och hans familj kom också dit, mys!
Nu måste jag äta frukost, tror att jag ska försöka ta mig till jobbet idag..

God morgon.

Har varit vaken sedan innan 8. Mår inte bättre idag så kunde inte sova, kändes som en pina att ligga kvar i sängen. Så nu sitter jag nerbäddad med datorn i knät och tvn påslagen. Ska strax äta frukost.

Idag är det Alla hjärtans dag och jag och A hade väl tänkt att äta på restaurang ikväll men vette tusan hur det blir med det nu när jag mår såhär.. Alla hjärtans dag är lite överskattat tycker jag men nåt mysigt kan man väl unna sig, speciellt när den infaller på en lördag :)

Skulle ju träffa Jenny idag också. Får se vad som händer, om jag orkar åka in till stan. Den som lever får se helt enkelt.


fredag den 13e

Fredag den 13e stämmer verkligen i år. Jag är sjuk och imorse så ringde Linda och berättade att hon måste sluta på Astra om 2 veckor!! Vafan säger jag bara.. Bästa tjejen.. och hon får inte vara kvar.. nu känner man verkligen att det inte är roligt på jobbet alltså. Jag har skrivit lite på mitt CV idag, måste måste söka nya jobb.
Jag kommer verkligen sakna dig Linda!



Ikväll blir det totalt lugnt eftersom jag mår som jag mår. Vi ska käka tacos och kolla film eller nåt.

Imorgon är det ju alla hjärtans dag, vad ska man hitta på dårå.. Kanske käka på restaurang med A. Tycker alla hjärtans dag är lite överskattat, det är ju bara för att sälja, sälja, sälja. Men en mysig middag kanske som sagt.

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Jenny också! Det var verkligen evigheter sen.. hoppas bara att jag mår bättre imorgon.

Nu ska jag kolla på House. Har helt fastnat i det..

Ciao.

sjuk.

Jag mår verkligen piss just nu. Har ont i hela kroppen. Det skrämmer mig lite att det gör oerhört ont i lungorna till och från. Jag hoppas jag inte har nåt skit där.. Gör det såhär ont imorgon så måste jag kolla upp det. Jag vet inte hur jag ska sitta eller ligga, det bara smärtar :(

Snart kommer A hem från jobbet. Skönt att slippa vara ensam..
Skulle behöva hänga upp tvätten också men just nu orkar jag inte gå ifrån soffan..


oro.

Nu var det längesen jag uppdaterade igen. Men jag ska göra ett försök nu iaf..

I veckan har jag jobbat, som alltid. Dock blev det inte ett så roligt slut på denna jobbvecka. Jag skulle ha samtal med mina två chefer om målmedvetenhet och utveckling i i fredags. Detta möte har man en gång om året tror jag.
Jag fick reda på att två linjer ska stängas om tre veckor vilket innebär att förmodligen 8-10 pers måste bort då. Mina chefer nämnde inte mycket om detta men hela jag är så orolig och nervös för vad som ska hända med allt så jag började storböla på det där jävla mötet. Bra gjort, verkligen. Men mina chefer är ju underbara så jag slapp fortsätta jobba, och fick sitta vid datorn ist. Usch, kan inte tänka mig att jag antagligen kommer få gå från Astra om 3-4 veckor.. Visserligen har jag funderat på nytt jobb men jag vill ju gå själv, inte bli ett jävla varseloffer. Men men..

I fredags tänkte jag och Andreas gå på bio men eftersom jag hade en sån skitdag på jobbet så blev det lugn kväll hemma ist.
I lördags hade A fotbollscup i Gnesta och jag var i stan och träffade Minda. :) Det var nice.. köpte två koftor, lite smink, nagellack och kuddar till soffan.
På kvällen åkte vi till Terese som hade melodifestivalenkväll. Jag är ingen melodifestival älskare direkt, men man kan ju vara social för det. :) Det var trevligt, inte minst i början när vi spelade Buzz. Det var kul, trots att jag förlorade båda gångerna haha.
Det var en lugn kväll, A tog några öl och jag körde.
Efteråt åkte vi och Marie & Jeppe till donken och sedan bar det av hemåt till sängen vid tolv tiden eller nåt.

Eftersom Västerljung gick vidare i kuppen igår så skulle han tillbaks till Gnesta idag. Så jag tänkte att jag också skulle följa med då Sofia också var där. Det var kanonkul att träffa henne igen! Det var nog nästan ett år sen.. sjukt..
Västerljung gick till final men förlorade klart mot Gnesta. Synd!

Annars har vi bara lagat mat och kollat på hockeyn idag.

Imorgon är det dags för jobb igen.. suck. Men man ska väl vara glad så länge man har ett.


Nadal vinnare

Jag och älskling har precis suttit drygt 4 timmar nu och kollat på finalen i Australian Open mellan Nadal och Federer. Både jag och A höll på Federer men Nadal tog alltså hem det.. Han är världsbäst helt enkelt!



Nu måste jag ta tag i mig själv, måste städa, städa, städa. A sitter klistrad framför Newcastle - Sunderland.

RSS 2.0