Fixa fixa

Jag som bara heeelt sket i nyår i år. Men nu blev det så att det blir middag hemma hos mig och sen ansluter vi med lite fler folk tror jag. Så idag har jag och Rebecca varit och handlat tre rättersmenyn och nu har jag städat och fixat lite. Dock inte klar än. Och hinner inte mer idag heller eftersom jag snart ska på hockeyn. Vi möter Hv71 och då Peter håller på dem så har vi bestämt för att gå och se matchen tillsammans. Lär ju åka på stortorsk dock..
--
Igår låg jag med världens frossa, huvudvärk och ont i hela kroppen.. Trodde verkligen att jag skulle bli sjuk så jag pressade färsk vitlök på en knäckemacka och käkade. Måste stinka idag. Kände det själv imorse iaf hehe. Meeeen, bra mår jag idag som tur! Så jag hoppas att det inte var nåt.
Annars var det full rulle igår också. Först hämta pappa ute i Taxinge, skjutsa honom till Odenplan där han skulle till läkaren (fick nåt läkemedel som man inte får köra bil på), gick på stan en timme eller två, pappa bjöd på lunch och sen skjutsa ut honom igen. Sen kollade jag på en lägenhet på kvällen men den var inget att ha tyvärr. Jakten går vidare!
--
Haha förresten så har jag hittat en till arg lapp! Från jobbet (tydligen problem med att folk snor folks mat från kylarna)
Fan fan fan! ;)

101228

Ja, vad hände med bilderna som jag skulle lägga in? Gick och la mig och sen igår hade jag fullt upp. Drog ner på stan en sväng och köpte julklapp till min gudson Texas och sen käka jag middag på den "nya" thai/japanska restaurangen med Sofia och Sölve. Supergott och mysigt!
Sen blev det en spontantripp på kvällen till Hässelby. Hade ju planerat att åka dit någon dag i mellandagarna men så kom jag på att jag har saker att göra så det skulle bli tight någon annan dag förutom igår. Så jag tog min lilla Opel och åkte dit. Och imorse blev jag väckt av en glad liten Texas som snart kan gå själv.. hjälp vad tiden går fort. En riktigt blöt puss på kinden fick jag av honom också, 9 mån gammal lillplutten! ♥
--
Nu har jag kommit hem igen, funderar på en tupplur men måste också göra middag och duscha och fixa mig. Ikväll blir det hockey och eftersom Linda fick förhinder så nappade Rina på mitt "biljett bortskänkes meddelande" på facebook. Haha, ibland är facebook förjävla bra :)
--
Här kommer lite bilder från i lördags då!
Snygga Bissi och Fia!


Som vanligt tas det bilder på toaletten med ett gäng brudar


Tog aldrig några bilder ute så nu är det efterfest! Champagne bjöds det på minsann


Da gang minus han som tog kortet. Han syns ju lite i spegeln iaf..


Där är han! Han ser väldigt glad ut..


Dans blir det alltid när Fia är med!


Dagen efter, fattar inte hur hon kan gå utan strumpbyxor och öppna skor..

Nu är min mat färdig!
Puss!

Älska(nde) grannar

Ja ibland älskar jag verkligen mina grannar. Var så sjukt trött att jag gick och la mig innan tolv. Somnade ganska snabbt men vaknar igen vid två av grannarna som har sex. Nu kan jag inte sova. Skit alltså. Jag som hoppades på att vakna i skaplig tid ändå.
--
Gårdagen i Gnesta blev kanon. Hade ju inga förväntningar då jag faktiskt från början hade tänkt att skita i juldagen helt. Men så lyckades Fia ändå övertala mig att följa med till Gnesta. Vi började med förfest hemma hos Fanny och sen gick vi vidare till Elektron. Eftersom de inte har någon bar så fick man tydligen ta med sig egen dricka, vilket jag inte hade fattat så jag hade ju bara med mig en flaska vin till förfesten. Den delade jag och Fia på, hon hade med sig nyponsoppa och likör 43 (konstig blandning, jag vet. Aldrig hört talas om det förut!) som vi tog med oss in. Gick in på toa, blandade typ 50/50 likör och nyponsoppa i tetrapack och drack. Hahaha, kände mig verkligen som en busig tonåring! Det var lite diskokänsla faktiskt, så som det var när man var liten. Minus drickan då, för jag drack inte alkohol på den tiden man gick på disko. Faktiskt. Att de spelade old musik som typ Aqua gjorde känslan ännu starkare. Haha awesome!
Vid stängning skulle pappa hämta mig men det blev lite missförstånd. Jag hade sagt till honom att det stänger två men hade även sagt att jag skulle ringa när jag ville bli hämtad. Så kvart över två när jag smsar honom så han han inte åkt hemifrån. Och när han väl gjort det så var det så jäkla halt och blåsigt att det skulle ta en evighet för honom att ta sig fram så jag sa att det var lugnt, vi hittar någonstans att sova. Och det gjorde vi, vi hamnade på en efterfest där det dracks champagne, åts knäckebröd och brända popcorn (som vi slängde under soffan enligt värdens regler haha. "Om de är brända så är det bara att slänga dem under soffan") Det låg popcorn lite överallt imorse kan jag tala om.
Idag kom Sofias rara mamma och hämtade hem oss. Gjorde toast och slökollade på Playa Del Sol tills vi båda slocknade i soffan. Stannade även på middag innan jag kände mig redo att köra hem. Tack bästa familjen Anderson, ni är ju bara för goa!
Nähä, lägga in lite bilder från gårdagen kanske. Jag gör det, slänger upp dem i ett nytt inlägg.

Juldagen 2010

Min jul har varit ok, hur har er varit?
Just nu sitter jag med nagellack som ska torka så passar på att skriva lite här. Tänkte lägga in lite bilder men hittar inte sladden. Kollade igenom bloggen och hittade en tråkig lista.. lägger upp den ist. :P

Under 2010 har jag hittills;

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit i ett annat land än Sverige
[  ] du har hoppat från 10:an
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har haft sex
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[  ] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[  ] du har varit i slagsmål
[  ] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[  ] du har strippat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har gjort något olagligt
[x] du har bråkat med din älskling
[x] du har strulat med en främling
[  ] du har haft en sexfantasi om en kompis
[  ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har slagit någon
[  ] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har kissat utomhus
[  ] du har däckat
[  ] du har knarkat 
[x] du har förlåtit
[  ] du har rymt hemifrån 
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus, inte över natten, bara tupplur!
[  ] du har tagit körkort
[x] du har åkt bil med fyllon (nykter förare dock)
[x] du har kört fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har åkt buss
[x] du har åkt tåg
[x] du har flugit
[x] du har åkt spårvagn
[x] du har åkt bil
[  ] du har snackat i telefon mer än 2 timmar, inte långt ifrån dock
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[x] du har sett ett dött djur 
[x] du har varit på sjukhus
[x] du har ångrat något
[x] du har jobbat
[x] du har gjort av med alldeles för mycket pengar
[x] du har längtat
[x] du har gjort bort dig
[x] du ser fram emot 2011
[x] du har planerat för 2011, lite
[x] 2011 ska bli bättre än 2011

 

Fan jag har ju gjort det mesta i år? ;)


Julledigt!

Japp, då är jag julledig fram till 3 januari. Fan så härligt :) Denna jobbnatt har varit förjävlig. Cheferna tvingade oss att jobba 4 st på två linjer. Man ska egentligen vara 4 st på en linje, vi var alltså bara halv styrka.. Jag och Tobbe körde ena linjen och ALLT krånglade. Men vi hade ganska kul ändå, poppade allt från Backstreet Boys till Feven och Bubbles ;)
--
Nu sitter jag och funderar på om jag ska sova eller inte. Har städat lite, lika bra medan man är pigg. Men jag vill inte sova för länge för då kommer jag inte kunna sova ikväll. Och då kommer jag i sin tur sova bort hela julafton (nej det kommer jag inte eftersom pappa kommer väcka mig och André med familj kommer runt lunch) eller vara sjukt trött hela julafton och däcka tiiiidigt. Sen kommer det eventuellt en som ska kolla på min lägenhet idag. Jag har inte sagt upp den men ska kanske byta. Det är dags. Jag sörjer, jag älskar verkligen min lägenhet, läget, grannarna och allting men den är för dyr. Det går inte om jag ska spara pengar.. Så om någon vet en ledig etta eller tvåa i eller nära Södertälje centrum så får ni gärna säga till.

--

Förresten, fan vad SUR jag är! Vi fick biobiljetter på jobbet igår natt. Jag lägger ifrån mig dem medan jag jobbar och när jag ska gå hem så är de borta. Någon har snott dem. Det är fanimej helt sinnessjukt, vi var bara 7 st som jobbade den natten. Någon av mina arbetskamrater har alltså snott dem :S MAN KAN JU FÖR FAN INTE LITA PÅ NÅGON. Dra åt h-lvete.
--
Nähä, börjar bli lite hungrig, dags att äta lite frukost :)
De fina färgerna syns ju inte så bra men att det är lite svullet framgår väl?



EM-silver..

..till handbollsdamerna! Det var ju riktigt bra jobbat av dem ändå :) Förlust mot Norge i finalen, så jag är inte bitter. Halvnorsk och halvsvensk som man är :)
--
Jaha, gårdagen blev ju lite snopen. Klockan ringde efter bara några få timmars sömn, jag begav mig tillsammans med lillebror och Jennie till akuten igen för att röntga mig. Där blev vi (åtminstone jag och Simon, Jennie var tvungen att gå till jobbet) kvar ett par timmar innan jag tillslut fick svaret att jag inte hade någon fraktur i benet. Det var ju skönt, slipper man gipset iaf! Jag skulle vila i några dagar nu, om jag ska ut och gå får jag ta kryckorna men inomhus kunde jag stödja på foten. Det första jag gör är ju att åka till Skärholmen med syrran - utan kryckor. På kvällen skulle jag ju till Anna på födelsedagsmiddag följt av utgång men när jag sitter där helt iordningfixad och klar och väntar på att Katri ska höra av sig så att syrran kunde skjutsa mig till Anna så ångrar jag mig. Fick en klump i magen, började tänka att jag knappt kan gå, hur vi ska komma ner till stan, hur det ska gå ute (ska jag sitta på en stol och häcka?), hur jag ska komma hem.. alla kommer få vänta på mig för att jag haltar fram i snigelfart. Allt kändes inte så roligt längre. Så när Katri ringde så sa jag att jag blir hemma.
Sofia kom hit ist, vi åkte och köpte godis och kollade på film ist. Skitmysigt. Vi såg P.S I love you. Gud vilken fin film, fan tårarna rann! Jobbigt värre hehe.
Idag har jag gjort ABSOLUT INGENTING. Tänkte ge foten en chans att vila. Ska jobba ikväll egentligen men jag skippar de finfina pengarna och sjukanmäler mig. Fan alltså.. i neeeeeeed the money. Men som sagt, om min fot någonsin ska bli bra så..

Suck sjukvården!

Fan vad trött jag blir.. vi åkte till akuten med min fot ikväll. Så säger hon i luckan "ja vi kommer ju inte skicka dig till röntgen nu men vi tar emot dig nu ändå". Så får jag komma in, läkaren kommer in och kollar på foten och säger "kom tillbaka imorgon bitti så röntgar vi". Ehh? 350 jävla spänn för det här? Plus röntgen imorgon. Fan vad trött jag blir, snacka om att mjölka pengar :S Då kunde hon i luckan bara sagt, kom tillbaks imorgon när röntgen har öppet. Tack akuten, verkligen. Härlig julklapp.
--
Annars har min fredagskväll varit mycket trevlig. Skippade ju julölen och drog på julmys hos brorsan ist. Så nu är man mätt och tjock :) Och årets första julklapp fick jag av pappas donna, presentkort på Bik Bok. Tusen tack för det :)
Näe om man skulle försöka sova.. ska ju upp vid 7 igen för ****röntgen.
--

Felfri!

Ja min bil gick igenom besiktningen utan anmärkning! Fasiken så skönt. Slapp man extra utgifter för ombesiktningar, reparation osv.. är ju redan skyldig brorsan en summa pengar för de reparationer han redan gjort..
Min fot är däremot inte felfri. Fyfan vad ont jag haft inatt. Var påväg att åka till akuten men orkade inte gå dit då jag inte hade någon skjuts. Så nu blir det lugnt ett tag. Tills imorgon då jag och syrran ska till skärholmen i julrushen.. jippi. Tycker det är mysigt men inte när jag är fattig och har ont i fotjäveln.
Sen verkar det bli utgång på lördag också.. yes min självdisiplin fortsätter att glänsa ;) Men kunde ju inte riktigt låta bli då Anna fyller år och ska ha middagsmys. Och går man väl på middagen, ja då blir man ju sugen på att följa med ut. Får nog ge upp mina lugna helger i december. Ska verkligen satsa på dem i januari ist. 6e januari åker jag till Norge och hälsar på mami också. Mys, vi har inte setts sedan september om jag inte minns fel. Tre månader.
Nu har jag ätit frukost så nu tar jag helg. Kryper ner i sängen och när jag vaknar så blir det inte julöl med jobbet som planerat, utan julmys med familjen hos storebror. :)
Natti natt

101216

Har jobbat två nätter nu med min sargade fot. Jag kan gå på den, även om jag gör det väldigt försiktigt. Svullen och blå är den. Borde jag gå till läkare? Jag kan ju som sagt gå på den så det borde ju inte vara någon spricka eller något iaf. Lite rädd för att ledbandet är skadat dock. Har aldrig skadat det så jag vet inte hur det känns, men då borde man väl inte heller kunna gå på foten? Hmm, världsproblem.
Börjar bli ganska trött och imorgon, nej senare idag menar jag, ska jag träffa Jennie över en fika. Ska bli mys. Längesen vi sågs bara vi två.
Och håll tummarna för mig nu kära vänner, idag ska bilen besiktas. Lillebror är så himla snäll och gör det åt mig eftersom jag jobbar natt och det fanns inga vettiga tider. TACK! Jag som hatar att besikta bilen dessutom, slipper det i år. Förhoppningsvis, om det inte blir ombesiktning förstås.
God natt höll jag på att skriva nu, men ni förstår vad jag menar. ;)
Kikar ut genom fönstret och ser hur det snöar och blåser, ska bli riktigt gött att lägga sig i en varm säng nu...

101214

Ny dag, nya tag..
Foten känns bättre, jag kan gå lite lätt på den nu iaf. Så ska prova jobba iaf, får se hur det går.. Tveksamt om det kommer funka med tanke på att jag får ont bara jag går några gånger mellan vardagsrummet och köket typ.. lite skillnad mot att gå 8 timmar på jobbet. Hmm.
Katri har varit här idag, det var mys. Vi gjorde pannkakor och spanade på brandmän genom fönstret hahaha. De satt i sin brandbil utanför fönstret och glodde in som fan och vi glodde tillbaks! Hahaha, det var lite komiskt..
Nej usch nu måste jag göra mig iordning för att gå till jobbet. Lär ju ta lite längre tid idag att gå dit..
Ciao

101213

Det blir inget jobb för mig idag. Kan fortfarande inte gå. Fan fan fan! Så vad har jag gjort idag? Sov till fyra eftersom jag var inställd på att jobba natt. Sen lyckades jag faktiskt laga mat och resten av tiden har jag legat på soffan. Har så ont i ryggen nu för att jag bara ligger här.. Great. MEN! Har iaf träningsvärk i arm/bröstmusklerna efter att jag hoppat så mkt på kryckor ;)
Här kommer fler bilder från i lördags..
Jag & Fia


Fia & Katri


Bästa Sofia tar hand om mig haha!


Första efterfesten - nu är foten lindad!


Nån på efterfesten och Sofia med mina blivande kryckor




t
Påväg upp till andra efterfesten, tror det var fyra trappor eller nåt!


Påväg in för att väcka grabbarna som däckat i sängen



Nu ska jag lägga ifrån mig datorn.. Håll tummarna för att min fot är bättre imorrn!
Puss

101212

Vart ska jag börja..

Jag fick max tre timmars sömn igår, så messade Sofia att jag skulle bli lite sen. Skippade träningen och prioriterade såklart den lilla sömnen jag hann få. När jag mötte upp henne fick jag en glad överraskning i form av Sölve. Vi tog en sväng på systemet, jag handlade två julklappar och sen tog vi en fika. Mycket trevligt, även om jag var sjukt trött..
Blev hämtad av syrran och vi drog till hockeyn. SSK vann över Luleå med 3-2 weeeeiii äntligen!
Efter hockeyn så var det bara att åka hem och fixa klart sig, Sofia kom över och vi tog ett glas innan vi gick över till Bissi. Riktigt rolig förfest hade vi, mycket dans! Katri och John höll på att lyfta varandra av någon anledning och det slutade med att Katri fick riktigt ont... Haha, många shots på det för att döva smärtan..
Sedan fortsatte kvällen på Femfemnoll. Där dansade vi ännu mer och även denna kväll kom Håkan Hellström. Älskaaaaa.
Vid halv två-två tiden så skulle jag och Magnus dansa bugg. Sagt och gjort, vi dansade som galningar och helt plötsligt så viker sig foten under mig och jag åker rakt i backen (golvet var sjukt halt). Upp igen och saaatan vad ont det gjorde. Satt en stund på en stol bredvid dansgolvet och när Sofia kom så kollade hon på fotleden som hade svullnat upp ordentligt.. Hon fixade is i baren som jag fick sitta med. Weeii, men jag är inte bitter!
Fick sedan hjälp med att gå ut och påvägen träffar vi en tjej som höll på att utbilda sig till sjuksköterska. Hon sa att vi kunde följa med dom hem så kunde hon linda min fot. Sagt och gjort, vi hamnade på efterfest i samma hus som krogen och där fick vi drinkar, mackor och jag låg med is i nån timme till och hon lindade min fot med bandage. Sen plockade de fram ett par kryckor som jag fick låna också haha. Hur schysst! Medan jag ligger där och blir ompysslad ringer Joel och säger "Vart är du?? Jag var på akuten och letade efter dig men jag hittade dig inte!" Hahahaha.
Efter någon timme eller två kände vi att vi hade gjort vårat där och fick för oss att dra på nästa efterfest.. Mariekäll blev nästa mål. Tog en taxi och blev uppburen för trapporna (plötsligt lägger man verkligen märke till när det inte finns hiss..) och där satt vi och snackade tills halv sju eller nåt sånt. Sen hann vi med och somna en snabbis i soffan innan vi insåg att det nog var dags att ringa en taxi hem.. Käkade frukost när vi kom hem och sen äntligen krypa ner i sängen och sova på riktigt.
Så, hur gick det med ridningen idag? Den kunde jag glömma, har legat med en fryst ärtpåse på foten till och från hela dagen :P Vi beställde pizza online och Bissi kom över en sväng på bakishäng. En riktig slappdag med andra ord. Kanske svårt att göra något annat när man inte kan gå?
Får se hur det går att jobba imorgon, om jag ens kan gå. Kan ju inte ta med mig kryckorna in på mitt jobb. Suuuck, jag vägrar bli sjukskriven!
Sofia har dansshow ;)


Katri & John


John & Micke


Maarit


Första vurpan..


Skön bild haha.


Inte att leka med på fyllan..


Då går det såhär!


Något var roligt!


Fia & jag ♥

Avrundar här, mer bilder kommer...

101211

Fan så härligt det är när man inte kan somna, tycker ni inte? Jag har ju jobbat natt i två veckor nu så är lite omställd. Gick och la mig vid halv tre inatt men har nu klockan 06.45 fortfarande inte somnat. 09.30 har jag ställt klockan för att jag tänkte dra till gymmet. Sedan möta Sofia på stan kl 13.00 för att dra vidare på hockey 16.00 och avsluta lördagen men förfest hos Bissi som följs av utgång. Hur tror ni att dagen kommer gå? Min teori är att jag kommer somna om ett par timmar, träningen kommer alltså gå åt helvete, jag tvingar mig upp för att möta Sofia, somnar nästan på hockeyn och blir antagligen kanoooooonfull och däckar innan vi ens dragit ut. Nej, att jag skulle däcka verkar osannolikt men kanonfull är ju inte omöjligt. Fan!
Fina Sofia på julmyset i torsdags


Maarit & Katri fixar


Det skulle bli ett par bröst men ser ut som Raybans?


Ja, vi är mogna 22-åringar.



101209

MYYYYYYYS!

Har precis kommit hem från Bissi där vi har haft en riktig julmyskväll med vänner. Har bakat pepparkakor, saffransmuffins, chokladdoppade marsipanfigurer osv osv.. Fick tyvärr gå hem nu när de andra skulle kolla på film eftersom jag ska gå till jobbet om en kvart. Surt! MEN, hade jag inte jobbat natt så hade jag jobbat kväll denna vecka och då hade jag missat julmyset helt :)
Imorgon blir det fredagsmys med Katri, lördag lutar mer och mer åt utgång.. vad fan händer.. har ingen jävla självdisciplin överhuvudtaget!!! Söndag blir det bakishäng och förmodligen en ridtur! Japp, ni läste rätt. Har inte ridit på sjuuukt många år men nu ska jag nog följa med ett par tjejer på en ridtur. Åh, vad roligt det ska bli!!!
Jäklar nu hinner jag inte lägga upp fler bilder, måste springa till jobbet.
Hööööörs! Puss!

101208

God morgon!
Kom hem från jobbet för en halvtimme sedan och idag är jag inte ett dugg trött. Brukar sova till 16-tiden men igår sov jag till 17. Kanske är därför jag är så pigg? Sen har vi verkligen haft fullt upp på jobbet så har inte hunnit känna efter heller.
Så eftersom jag nu var så himla pigg så passade jag på att lägga in bilderna från i lördags. Såhär såg det ut bl.a:
Moi


Anna


Izla


Katri


Natalie & jag, efterfest


Det spilldes rödvin på min soffa och i panik hällde vi på mängder med salt och "ta bort-medel". Rödvinet gick bort men missfärgning består...


Natalie


Katri & jag

Nu börjar jag gäspa lite här så nu ska jag borsta tänderna, ta ur linserna, tvätta ansiktet och krypa ner i sängen och sova bort hela dagen! När jag vaknar kommer Katri över på middag.
Tjingeling

101206

Hade svinkul i lördags! Började hemma hos Katri, mysmiddag några tjejer. Sen åkte jag och Izla med Bissi in (jag hade inte råd med taxi. Vi snackar 50 spänn ja). Vi drog hem till mig, bättrade på sminket lite grann och tänkte ta ett glas och dra ner till Flamingo och vänta på de andra. Men vi babblade på så mkt och glömde bort tiden så Katri ringde sen "Vaaaaart äääär ni?" Ooops, drog ner på momangen. ;)

Började på Flamman, och så gick vi in en snabbis på Saint också bara för att Katri aldrig varit där. Sedan vidare mot 550 där det var sjukt mkt folk. Köade helt galet länge. Försökte ta oss in genom gästlistan med det gick inge vidare haha.. Pinsamt nu när jag tänker på det i efterhand... Men då brydde man sig inte minsann.

Väl inne på 550 hade jag också riktigt roligt. Jag och K orkade inte stå i toakön så vi gick på killarnas. Där var det bara pissoarer. Vad gör de om de behöver skita? Så vi sprang upp på övervåningen (som var stängd) och tog toan där. Sen hör vi folk som kommer upp, vi var helt säkra på att vi skulle bli utslängda. Vi smiter ut igen och ska precis springa nerför trappen, då hör jag "ROOOONJA, GÅ NEEEEER!" Haha, en av killarna som jobbar där fick visst syn på oss.. "FÖRLÅT". Hahaha.

Efter stängning så kom den där dumma jävla idiotiska idén som jag ska låta bli. Efterfest. Hemma hos mig. Igen. Bara 2-3 veckor sedan som grannen kom ner och plingade på och bad oss sänka musiken. Vi var ett skönt gäng iaf som höll igång ett par timmar hemma hos mig efter krogstängning. Ingen granne plingade på med jag hörde att de dunkade i väggen... Skärpning Ronja, inga fler efterfester. Punkt slut.

Igår kom älskade Sofia hit, vi gjorde tacopaj och myste. Jag sov en stund också eftersom jag började jobba 22.00. Sjukt trött.. Jag har kommit på att jag är väldigt känslig för Red Bull. Iaf på natten. Förra veckan när jag drack det så blev jag helt skakig och svettig. Var inte säker på att det berodde på drycken men inatt när jag drack det igen så blev jag nästan likadan igen. Skitskumt, har aldrig tänkt på det förut när jag druckit Red Bull. Kanske för att det är på natten som sagt.

Idag blev jag väckt av att fina Katri ringde och sa att hon var på stan och skulle köpa med sig mat och komma till mig. Åh, så glad jag blev :) Fina vänner!

Långt inlägg, nu tänkte jag avrunda. Har dock inte lagt in bilderna sen i lördags. Får bli nåt annat.


Också fina vänner! Och brun var man.. sommar jag saknar dig!

Förresten, ser inte min arm helt jävla cp ut?

101204

Gud, jag bara sitter och gäspar nu. Kom i säng runt 4 imorse, upp vid tio för att möta Jenny på stan. Lyckades komma hem igen med en ny klänning, skärp, armband och lite annat smått och gott.. Nej jag har inte råd, när ska jag lära mig? Men idag kändes det helt rätt. Hmm..

Det blir nog party ikväll iaf. Hade ju tänkt att vara nykter men det känns så tråkigt att jag ska ta bilen hem sen när alla drar ut.. näe fan kör nog party ikväll ändå. Nästa helg, då jävlar ska jag ta det lugnt. ;) Nu är det ju faktiskt Katri som har examensfest ikväll och då kan man ju inte banga..

Ska lägga på andra lagret naggellack strax och sen bättra på sminket. Sen får jag se om jag måste ta bussen eller om jag kan åka med Bissi ut. Hoppas på bil!



Ha en bra lördagskväll ♥


101203

FAN VAD JAG BORDE SOVA! Jag ska ju upp tidigt och träffa Jenny imorgon. Men nej, efter den här nattveckan så är jag inte ett dugg trött nu. BRAAAAAA.

101201

Första december.. vad ska man säga..

--

Andra natten avklarad nu iaf. Går bättre än förväntat. Ingen Red Bull har jag behövt dricka. Än. I natt gick vi i iskylan till Max för att käka lunch. När vi äntligen kommit fram så står det på dörren "Stänger måndag och tisdag kl 22.00 pga ombyggnation". Men vad faaaan? Snopet. Men lika bra det, det blev fil och flingor ist.

NU sitter jag och gäspar. Borde kanske ta en liten tupplur innan man ska till jobbet igen. Hm.

Katri har iaf varit här ikväll och käkat middag. Mysigt. Blir nog samma visa imorgon i think.

--

Lite om helgen då. Orkar inte skriva så mkt men tar det i stora drag. I fredags tog vi bilen ner, var framme strax innan sju och då började vi fixa oss inför kvällen och efter en stund kom två av Peters kompisar förbi. Sedan drog vi till Trädgår'n. Första gången jag var där. Gillade lokalen men det var fan bara 18-åringar där.. Kaspar kom inte in då han råkat i luven med vakten. Han ställde sig längst bak i kön igen och kom till slut in. Rosa pantern drack vi äntligen haha. Det var längesen. Efter Burger King nattkäk så blev det hem och sova.

På lördagen käkade vi pizza till frukost innan vi åkte till Lisebergs julmarknad. Det var hur mysigt som helst ju! Me liiiike. Väl där kommer vi på.. SYSTEMET HAR STÄNGT. Vad i helvete.. typ ingen dricka kvar.. Så Simon, Peters kompis kom som räddaren i nöden med sprit på kvällen haha. Pinsamt. Det var en jävligt rolig kväll. Vi drog till sexgatan och gick på nån liten bar och tog en drink innan vi drog vidare till krogen Yakida (?). Nåt sånt hette den tror jag. Party i taxin som skulle köra oss till Nivå, men vi hamnade alltså där ist. Jag önskade Håkan Hellström - Ramlar och den kom efter ett tag. LYCKLIG!!! Älskar när Håkans låtar kommer när jag är ute och dansar
Efter att ha käkat Donken två gånger, Burger King två gånger, pizza en gång plus chips, godis och alkohol denna helg så känner jag mig i stort behov av träning.. Och igår skulle vi haft innebandymatch men den blev inställd. Andra gången nu i år.. Så det blev inget. Gick på hockeyn ist. Som gick åt helvete, förlust med 5-2 efter en jävligt klantig pass av Kihlström. Suck.

Nej fan vad trött jag blev, måste nog sova lite ändå.


RSS 2.0