100928

Jääääävlar vilken träningsvärk jag har i låren. Det gör ont när jag går och jag avlider nästan när jag går i trappor eller ska sätta mig på en stol. Vi ska inte ens tala om att sätta mig på huk. Nästintill omöjligt. Skönt när träningen tar! Det blev cirkelträning igår, vilket innebär att man kör olika stationer. 1 minut styrka och 15 sekunders vila. Så håller man på i 30-45 minuter (?). Sjuuukt jobbigt. Men kul, vi var nog runt 50 pers också så det var riktigt mkt folk..

Idag frågade Sula om jag ville hänga med till Halmstad på fredag. Why not? Inte helt spikat dock, men kan bli så! Hennes syster bor ju där bl.a.. ;)

Nu måste jag sova strax så man kommer upp i tid för att dra iväg på innebandyn innan jobbet. Jag skiter dock i att fixa mat till middagen, jag och Tobbe drar till Pastahuset ist.. börjar bli en vana att gå dit nu :P

Natti!

100927

Idag innan jobbet körde jag cirkelträning. Fyfaaan vad jobbigt. Mina ben är fortfarande spagetti :P Jag kommer nog få en rejäl träningsvärk.. i like!

Imorgon blir det en vilodag och på onsdag blir det innebandy. På torsdag hade jag tänkt att köra lite styrka men får skippa det eftersom jag ska träffa Linda då. Det var ju flera veckor sedan!

Nej, nu måste jag fan betala räkningar. Helvete vad mkt det är denna månad.


100926

Helgen har varit kanon.

Hemmagjord pizza och Twilight i fredags, hockey och indisk restaurang plus utgång inne i stan i lördags. Idag jobb, mindre kul kanske men tiden gick himla fort så det var ju lugnt..

Jävligt kort och tråkig update, syyyynd. ;)

100921

Här var det fan torrt!

Min helg var mkt bra, fredagen var lugn, var bara hemma hos papi och kollade på hockey. På lördagen kom bästa Carro hit, vi lagade mat, lyssnade på sportradion och tog en liten tupplur innan vi svidade om och fixade till oss för kvällens galej. Vi skulle nämligen fira lite för... jag har fått anställning på Astra nu! Ja det var fan på tiden, tre år har jag varit inhyrd. Men nu blir jag alltså fast där, så det känns skönt. 7 extra semesterdagar, flex och gratis träning. Däremot känner man ju att det blir lite extra press på en. Men men, det ska nog gå bra. Katri fick praktikplats efter en lyckad intervju också så det var också en anledning till att fira. Tobbe och Philip har också fått anställning så de ville också självklart vara med och fira. Rebecca, Koski och Pedersen fick vara respektive för kvällen. ;)

Det var en lyckad kväll, dock roligast här hemma, men så är det ju oftast. Mest småbarn ute. Fyfan vad trött jag är på kroglivet ibland. Ska försöka mig på en vit månad nu.. hur det går återstår att se, ska inte rista någonting i sten men varken hälsan eller ekonomin mår bra av det.

I söndags bakade vi bakisscones och mitt under frukosten plingar det på dörren och där står självaste Katri. Haha. Hon gjorde oss sällskap och det var en himla mysig söndagsmorgon. Varför kan det inte vara så varje söndag?

Igår vaknade jag upp med halsont. Väldigt dålig tajming kände jag då det började en ny tjej/kvinna/tant på jobbet som jag ska lära upp. Mådde ok, men inte bra under dagen och hade dessutom anmält mig till ett spinningpass. Var nära på att avboka det men bestämde mig för att köra ändå. På kvällen fick jag frossa och ont i kroppen, trodde verkligen inte att jag skulle ta mig till jobbet idag. Men imorse mådde jag faktiskt bättre. Inte helt bra, men bättre. Och under dagen har jag känt mig i stort sett helt kry. Fan så skönt!

Nu har jag precis kommit hem från Taxinge, har varit hemma hos brorsan då min brorson Joel fyller hela 15 år idag! Skrämmande hur fort tiden går, han är för fan snart lika lång som mig! Grattis finaste Joel!

Nu är det dags att sova, imorgon blir en fullspäckad dag igen. Helgen närmar sig och jag längtar.

Förresten så är min kamera fortfarande inne på reparation, tråkigt va? No pics!

100915

Hur lyckas man vricka båda fötterna samma dag? Jag har iaf gjort det, yes. Först vrickade jag högra foten när vi spelade innebandy så jag var tvungen att gå av och vila. Efter en stund så kändes det bättre så jag fortsatte att köra och nästan direkt vrickade jag även vänstra foten.. dock inte lika illa men nu ikväll har jag ont i båda. Najs!

Imorgon måste jag GÅ och handla eftersom jag inte har någon bil för tillfället och så måste jag även ta tag i diskberget som har legat i några dagar nu. Har bara inte hunnit. Skulle egentligen kört spinning men hoppar det med tanke på mina vrickade fötter.. låter de vila någon dag.

Nu ska jag nog snart sova så jag kommer upp i tid imorgon.

Ciao!

100914

Jobbade bara tre timmar igår. Varför har man inte det så jämt? Fick tillslut ledigt på kvällen för att jag skulle åka ut till brorsan på middag. Mamma är nämligen hemma för ett par dagar bara och måste ju bara passa på att träffa henne då. Hon gjorde supergod mat, fan vad jag saknar den!

Nu har lillebror precis varit här och hämtat min bil. Han ska göra service på den plus att den låter konstigt och sen har även handbromsvajern gått av. Yes, det går bra nu. Älska bilar...

Gud, kan du göra så att jag skiter pengar? Please?

100912

Sliten idag.. vi hade väldigt roligt men jag borde låta bli de där jäkla tequila shottarna! Dumma Tobbe som alltid ska bjuda. Det var dock ganska lite folk på Femfemnoll så jag och Arvid gick till Flamingo runt ett typ. Där var det iaf bättre.

Vid stängning så tänkte jag först följa med till kebaben och käka där men ångrade mig, drog hem och käka scones ist. Var en riktig facebooknörd vid tre inatt. Brukar aldrig sätta mig vid datorn efter krogen men igår gjorde jag det. Tragiskt? Lite kanske haha. Somnade såklart på soffan också.. ja på något vis har det blivit så att jag somnat innan jag gjort mig iordning när jag kommit hem från krogen. Senast somnade jag ju med jacka, skor, axelbandsväska och allting på. Dålig trend som måste brytas!
Tyvärr blev det inga bilder igår då Lindas kamera också är paj. Så jävligt dåligt med bilduppdateringen här i bloggen just nu!

--

Idag kom systeryster över, vi käkade thai till lunch, tog en långpromenad samt en sväng på stan. Mysdag helt enkelt.

Nu är det tv-tittande som gäller. Kollar på Lite sällskap. Jag har redan sett det här avsnittet men det var ju så roligt haha.

100911

Äntligen lördag kväll! Tog en lugn kväll igår, först middag hos pappa och sen myskväll hos Linda. Nu väntar jag på att Katri, Rebecca, Linda och Emma ska dyka upp. För ikväll blir det paaaaarty! Tobbe och grabbarna spelar ju på Femfemnoll så ska kolla på dem.

Ska försöka äta upp den sista filen nu men det var inte så gott idag.. Hann inte laga nån riktig mat idag.

Och ingen kamera ikväll heller eftersom den pajade förra helgen.. hoppas på att Linda har kommit ihåg sin!

100909

Bra dag idag! Jobbet gick mestadels bra, efteråt skulle jag gymma men det blev gympapass ist. Fyhelvete vad dålig koordination jag har. Eller vad det nu heter. Kan inte ett enda danssteg haha. Suuuuger. Jag är nog lite mer för innebandy och sånt.. Men det var helt ok, blir nog fler gånger!
Direkt efter hämtade Katri mig och vi drog hem till mig. Jag diskade och sprang fram och tillbaka till tvättstuga medan Katri gjorde pannkakor! Perfekt.. varför har man inte så varje dag? Börjar sakna sambolivet lite haha..

Nu ligger jag på soffan och skulle verkligen kunna hoppa i säng på en gång men måste vänta på att tvätten ska torka..

Imorgon ska jag ut till Taxinge en sväng, dels för att hämta lite grejer hos pappa och sen blir det eventuellt ett besök hos Linda. Sen får vi se vad som händer på kvällen, kanske drar upp till stan. Men som sagt, den som lever får se..


100907

FYYY HELVETE VAD SVÅRT ALLT SKA VARA. Nu får jag ingen ersättning på min stulna mobil heller. Blir så jävla förbannad. Bara för att den blev stulen ur min väska och inte RYCKT UR MIN HAND mer eller mindre så får jag ingen ersättning. Dra åt helvete.

Enligt gällande försäkringsvillkor lämnas ersättning för stöldbegärlig egendom endast när dessa förlorats i samband med rån, överfall eller då egendomen med våld ryckts ifrån dig på ett sådant sätt att du omedelbart uppfattade stölden. Med definition omedelbart menas att stölden av dig skall upptäckas när den sker.

Med hänvisning till gällande försäkringsvillkor finns det inget försäkringsmoment som omfattar aktuell uppkommen skada varför ersättning inte kan lämnas.

--

Idag har varit en mysig dag. Ja jobbet är ju inte så mysigt men ändå. Hade kvartalsmöte och jag satt fan och slumrade till heeela tiden. Gick verkligen inte att hålla sig vaken hur mkt jag än försökte. Och då ska tilläggas att jag gick och la mig tidigt igår. Jävla surtisdag.
Efter jobbet blev det ett träningspass och sedan hämtade Linda upp mig. Vi åkte och köpte thaimat och drog hem till mig, tjejsnack och thaimat är ju aldrig fel.. 

Och nu hade jag tänkt att se fotbollen men neeej självklart så får jag inte fram kanal 10. Har kanalsökt två gånger men den hittar inte kanalen, och den är väl gratis och ska ingå in basutbudet? FAAAAN.

Vilket underbart positivt inlägg, verkligen. Hoppas morgondagen känns lite bättre.

Ciao.


100905

Söndag och helgen är redan slut. Faaaan vad fort det går. Suck. Jag har iaf haft en grym helg. Gick upp tidigt igår, hämtade kavajen och tankade bilen och åkte upp till Järfälla. Jävla GPS som jag fick låna av Magnus finkade ju typ inte haha. Eller det måste varit nån inställning som var fel.. Micke fick iaf guida mig sista biten. Vi hade ju riktigt tur med vädret, namncermonin för Texas hölls i trädgården och solen värmde skönt. Efter massa god mat, fika och trevlig tillställning så var det dags för mig att ta bilen hemåt igen. Hämtade upp Linda och vi åkte hem till mig och gjorde oss iordning. Efter ett par timmar kom Katri, Rebecka och Åsa också. Vi hade det kanontrevligt hemma hos mig innan vi tog en taxi till Berget. Stod i lååånga kön och när vi kom fram så sa vakten att vi hade kunnat ta korta kön eftersom vi hade VIP biljetter. Haha vafan..

Grym kväll ute, varenda kotte man kände var ju där också så det var kul. Blev en shot för mkt kanske, sa ett par grejer som jag kanske iiinte borde sagt. Men what the hell.. När vi skulle dra hem så fanns det inga taxibilar, en timmes väntetid på att få en taxi så det var bara att knata hem. Tog av mig skorna för jag hade så jääkla ont i fötterna och ingen jacka hade jag heller så jag höll ju på att frysa arslet av mig. Jaja, tillslut kom vi hem iaf..

Idag har jag inte gjort många knop, Andreas kom och hämta lite grejer och jag följde med och kolla på hans lägenhet. Fin. Sedan åkte vi och kolla på Jeppes lägenhet.. också fin. Sen åkte jag, A och Jompa till McDonalds och sedan följde de med och kollade på min lägenhet.. också fin. Hahaha. Jompa hade ju inte sett den innan så. Lägenhetsvisning hela dagen ;P

Skulle egentligen städat idag men jag orkade inte.. plockat undan det värsta och diskat en omgång bara. Får ta resten i veckan.. (så har jag tänkt hela veckan).

Fan min kamera pajade igår också.. försöker föra över bilderna vi hann ta genom minneskortläsaren nu men det går sådär. Hmm. Lägger väl upp bilderna senare då.

Bitter.

Fyfan vad förbannad jag blir. Fick telefonräkningen idag från då min mobil blev snodd. Det har ju lagt sig lite när det har gått en tid men så får man den där jäääävla räkningen och allting brusar upp igen. För vet ni vad? 34 jävla samtal till ALBANIEN har de gjort. TRETTIOFYRA STYCKEN. Hur fan hann de med det? Plus en massa jävla betaltjänster. Dra åt helvete era jävla idioter.

Därja. Skrivit av sig liiite ilska.

Ikväll har vi varit på La Cantina med jobbet och käkat en smarrig middag. Drog sedan vidare till Stanleys (ujujuj där har man ju inte varit på ett antal år..) för att kolla på Sverige - Ungern i fotbollen. Sverige vann efter två mål av Wernbloom, yeeeah! Tillslut var vi bara tre st kvar (av vårat sällskap alltså), jag, Sula och chefen. Så vi drog vidare till Tobbe och snackade lite skit. Nu är jag iaf hemma, målat naglarna och måste snart sova. Upp tidigt imorgon bitti för att ta bilen till Järfälla där min lille gudson Texas ska döpas. :) Sedan tillbaks hem för att byta om och börja föra för kvällen Hoffmaestro på Berget. FULLT UPP.

Dags att kila, kommer vara dyngtrött imorgon...


100901

Lång dag. Började med att spela innebandy innan jobbet. Vi var bara 5 st så vi körde 2 mot 3 och småmål haha. Fick ju då springa som satan så imorgon lär jag ha träningsvärk! Vi vann iaf med 10-5, viktigt ;)
Sedan jobb och det krånglade rätt mkt och då blir man slutkörd.. Men nu är jag iaf äntligen hemma och strax måste jag sova för imorgon blir det upp tidigt, då blir det IKEA innan jobbet med Linda.

Hoppas ni haft en bra dag ♥

RSS 2.0