Dåliga värden

Men kul.. idag när jag satt och käka med Tobbe efter träningen så ringde min telefon. Det var hudläkaren och det första han frågade var "åt du möjligtvis räkor dagen innan du tog blodprovet?" Jag hade nämligen både högt kolesterolvärde och levervärde.. Så nu måste jag gå och ta ett nytt blodprov i veckan för att se om det var en tillfällighet eller vad det nu är. Fuck fuck fuck. Känns ju inte direkt kul att ha såna värden när man är 22 år..
Ska hoppa i säng strax, imorgon hoppar jag träningen eftersom jag måste handla och fixa lite, det börjar eka rikigt tomt i kylskåpet.
Natti, håll tummarna för mina jävla värden är ni snälla!

28 februari 2011

Sista februari, imorgon går vi in i mars! Ujujuj.
--
Det blev alltså Solsidan och Big brother häng hos Linda igår. Sedan satte vi på det allra första avsnittet av Tre Kronor men jag hann inte titta länge innan jag somnade.. Nu är jag iaf någorlunda fit for fight, om en timme står jag där i hallen igen. Dags för den hemska men roliga cirkelträningen igen. Idag är Tobbe med också, weeeij. Senast försov han sig...
--
Hoppas ni får en bra måndag! Puss ciao!

27 februari 2011

Jaha, ett fylleinlägg blev det inatt alltså. Inte så farligt ändå. Jag gick och la mig strax därpå men fick snart ett samtal från två herrar som ville sova här. Huh? Pagge och Tommy fick dela på soffan. Haha oskönt..
Nu håller jag på med middag. Dagens energi räcker till fiskpinnar och makaroner.. gourmetmat! Ikväll kilar jag över till Linda och kollar på Solsidan. Kör filmkväll med grabbarna en annan bakissöndag ist.
Tog typ två bilder igår. Trist!
Toabilder is the shit...

Natt

Jag är så jävla grym. Sprang en mil idag. Jag har uppdaterat det på facebook redan. Så alla vet det. Men jag är så jävla nöjd. Trodde aldrig någonsin i hela mitt liv att jag skulle klara det.
--
Nu är jag hemma. Har varit på 550 sedan 21 tiden. Andreas "Göte" fyllde 25 så det har varit galej. Har haft riktigt kul. Många som man kände. Och inte kände. Avslutade kvällen på kebabhouse med Fia, Koski och Koffe. Sedan tänkte vi dra på efterfest med orkade inte. Lika bra det, den blev inte så lyckad, fick jag höra av Tobbe som jag precis pratade 45 minuter med i telen.
--
Nu däckar jag snart. Fan vad jag ska sova. Imorgon blir det troligtvis film med Tobbe, Koski och Raffa.
Pusspuss

25 februari 2011

Helg skulle man kunna tro, men icke! Ska jobba imorgon.. upp 05.00 en lördag morgon. Can't wait. Tur att jag slutar redan klockan elva iaf!
--
Idag var jag och Sofia nere på stan, ville hitta en partyklänning. Jag blev ett par skor och skidgoggles rikare. Skorna var inte billiga, så det känns inte helt bra i själen att jag köpte dem. Ska prova dem med lite kläder imorgon för att se hur det känns. Annars blir det till att lämna tillbaka, så att jag får tillbaka pengarna. Men de var himla snygga ju...
Ikväll har jag och syrran varit och solat, passar på nu när jag har ett uppehåll mellan antibiotikan och den nya medicinen. Man får nämligen inte sola när man äter något av dem. Målat tånaglarna har jag också gjort, de andra naglarna får vänta eftersom jag inte får har nagellack på jobbet... Och imorgon efter jobbet blir det fjärde träningspasset för veckan. Sedan hem och powernapa, ladda om batterierna och göra oss iordning för fest. Ja, jag skulle ta det lugnt den här helgen. Men det lät så kul med 25-års fest på 550. Det skulle bjudas på tårta, dricka och underhållning :)
--
Nu ska jag packa träningsväskan och lägga mig på soffan en stund innan jag ska sova.. Ha en fin fredagskväll då! :)

Men jaaa!

Så jävla skön vinst! Kan vi behöva efter tisdagen sjukt sura förlust.. Usch den vill man bara glömma. 2-0 mot Djurgården ikväll, tack tack tack! Så jävla viktiga poäng.
--
Har lagt in bilderna från Örebro. Här kommer en.

24 februari 2011

Idag fyller finaste Sarianna år, GRATTIS!!!
Har råkat klippa bort mig själv, har du den här bilden Sarianna?? ♥

--

Tiden går och det händer grejer. I tisdags skjutsade pappa mig till hudspecialisten inne i stan. Där sa läkaren att jag ska börja med en medicin som heter Roaccutan. Det skrämmer mig lite för den verkar vara väldigt stark. För det första var jag tvungen att ta blodprov för att kolla blodet och levervärden. Och sedan ska jag ta nya blodprov regelbundet under behandlingen för att se så att allt ser bra ut. Sedan måste jag boka tid hos gynekologen. Måste nämligen ta ett graviditetstest och intyga till apoteket att det är negativt och även börja med p-piller. Fick ett litet häfte som jag skulle läsa och där stod det att man helst ska använda sig av minst TVÅ preventivmedel, ÄVEN om man inte är sexuellt aktiv? Som ni förstår så är läkemedlet väldigt skadligt för fostret om man skulle bli gravid. Pricken över i:et då, läkaren skrev ut en så kallad Licensmotivering för icke godkänt preparat. Detta måste jag ha med mig och lämna till apoteket tillsammans med receptet för annars får jag inte ut det. De vanligaste biverkningarna var torra läppar och depression. Läste till och med i det lilla häftet att vissa patienter har tagit självmord, och de har inte visat några symptom på depression. Men kul?
Jaa, hörrni, snälla skicka mig till en psykolog eller nåt om ni skulle märka minsta lilla depp, please? Hehe.
--
Igår blev det badminton med Stefan och Robban, Jennie kom hit och jag hade tvättstugan.
--
Idag blev det ett gympapass eftersom jag tänkte hoppa innebandyn, ska ju på SSK - DIF. Matchen blev dessutom inställd så det gjorde ju inte så mkt. Om en halvtimme kommer de båda djurgårdarna Micke och Magnus och hämtar upp mig. Håll tummen för SSK ikväll, vi måste vända NU.
--
Tjingeling!


21 februari 2011

Hej hej, här var det tomt!
Har ju varit i Örebro hela helgen så ingen tid vid datorn inte. Fredagen innebar Thaimat, godis och chips framför Solsidan och Bonde söker fru... Så jävla mysigt! Och vi blev lite smått besatta av BSF.. det var ju så spännande! Haha.
--
På lördagen kilade vi till systemet och inhandlade kvällens dricka och när vi kom hem så la vi ansiktsmask, målade naglarna och fortsatte glo BSF... Sedan gjorde vi oss halvt i ordning och hämtade upp Michis pojkvän Daniel och hans kompis. Kvällen fortsatte sedan hos en gullig tjej vid namn Lotta. Där fixade vi oss, dränkte vårat hår i billig hårspray och spelade klassiska drickarspel. Utgång blev det på Ritz (?). Jättefint ställe, ett omgjort badhus men jättehögt till tak och häftiga balkonger. Dock usel musik! Så det var synd, musiken gör så mycket. Ett härligt men onyttigt stopp på Max påvägen hem blev det också. Men ack så bra jag mådde när jag vaknade i söndags. ;)
--
I söndags (just det, igår ja) så käkade vi, kollade på tv och svängde förbi Lotta en sväng eftersom vi lämnat ett par grejer där i lördags. Sedan fick jag skjuts till tåget. Tågresan hem gick riktigt fort trots två byten och lite förseningar. Mamma hämtade mig i Läggesta, åkte förbi pizzerian och köpte en sallad innan vi åkte ut till pappa för att fira lillebror som fyllde 21 år. Vi kikade Solsidan, åt gott fikabröd och åkte även och kollade på Simons nya hus. Riktigt fint! Firade inte där eftersom Jennie är allergisk mot katter och Simons kompis som också bor där har just två katter..
--
Var i alla fall inte hemma förrän vid halv elva igår kväll så jag stupade i säng. Sov dessutom rätt dåligt så idag har jag varit sjukt trött. Tvingade mig själv att gå på spinningen då det var väl behövligt och nu står maten på spisen. Gött!
Hoppas ni haft en bra helg också ♥

17 februari 2011

Fick sluta tidigare idag, weeeij! Redan klockan 20.00 stämplade jag ut för dagen, riktigt skönt. Kände nämligen att jag ville hem och fixa lite inför Örebro imorgon. För imorgon börjar jag ju redan 9.30 och innan dess måste jag hämta min bil som tydligen redan är klar! Det skulle ta en vecka men de ringde idag och sa att jag kunde hämta bilen. Skönt det :)
--
Faaan vad ont jag har haft i knät idag efter innebandyn. Inte nog med fotlederna alltså, nu börjar knäna. Har typ inte kunnat böja på ena benet, får hålla i mig som en gammal tant när jag ska sätta/resa mig från stolen, toaletten osv. Stort suck på det.
--
Nu ska jag vara dålig och äta något innan jag går och lägger mig. Fan blir alltid så jävla hungrig, fattar inte. Och så ska jag vara ännu sämre och dricka varm choklad till...
Natti ♥

16 februari 2011

Idag blev det coreball och step up innan jobbet. Plus 15 minuters löpning. Imorgon blir det innebandy. Borde inte. Har ont. Men det är ju så kuuul.. så det blir nog så ändå. Tänker ju ändå hoppa matchen nästa vecka eftersom det är SSK-DIF då samtidigt. Viktiga matcher nu.
--
Borde egentligen fixa lite nu eftersom jag har fullt upp imorgon och på fredag åker jag till Örebro! Åh det ska bli så roligt, ska hälsa på Michis hela helgen :) Men jag orkar inte.. bläääää, fixa en städtant och packtant (?) till mig....
Puss natti på er.

15 februari 2011

Inte ens ett inlägg på självaste alla hjärtans dag igår! Jag hade inte tid eftersom jag var tvungen att ta hand om alla blommor jag fått. Rensa, läsa korten, ja ni fattar. Eller?
Näe, kanske inte riktigt. Innan jobbet tränade jag och efter jobbet kom Sofia hit och vi kikade film. Imorse lämnade jag in min bil på verkstad. Äntligen ska jag få reporna och all skit fixad sedan krocken i somras. Hehe, ja jag är lite smått seg. En stor klump från min mage är borta nu!!! När det gäller den saken iaf...
--
Nu har jag precis käkat scones (bakade det till frukost imorse) så nu ska jag bara packa träningsväskan och sedan hoppa i säng. Sen står man där på jobbet igen!

Jobbdags

Nu är det dags för mig att kila till jobbet, käkar lite lunch först. Längesen jag jobbade helg så det känns helt ok. Och det var ju lugnt igår så ganska utvilad är jag också.
Pastahuset står på schemat ikväll också, gött.
Hoppas ni får en fin söndag. ♥

Trötter

Ja shit vad trött jag är. Ska gå och lägga mig strax tänkte jag. Halv tolv en lördag kväll. Perfekt!
--
Det blev gym iaf med Sofia förut. Skönt. Sedan hem och bli svettig på nytt när jag skottade fram bilen.. Tog den ut till Coop och vidare ut till pappa. Där kollade vi hockeyn där Sverige slog Ryssarna med 6-2. Efter det blev det god middag innan jag far vidare än en gång till Katri. Melodifestivalen, godis och tjejsnack.
--
Nu somnar jag snart. Natti natti.

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Igår blev det spinning efter jobbet. Härligt, kände faktiskt att jag orkade mer. Eller så var passet lite lättare den här gången. Tror nästan på det senare alternativet.
Efter 19 tiden dök Fia upp här, och det var meningen att Tobbe, Raffa och Koski skulle komma hit och baka bullar med oss haha. Planerna ändrades hela tiden och tillslut blev det pokerkväll för grabbarna och jag och Fia gick och hyrde film och köpte Ben & Jerrys. Grown ups föll valet på, rolig film!
--
Idag skulle egentligen vi egentligen gått och tränat efter frukost men planerna ändrades igen. Sofia, jag finns alltid här för dig, hoppas du vet det ♥

--

Nu gör jag ingenting, har precis ätit en god frukost och funderar på hur jag ska göra med träningen. Ikväll har jag tre vänner som fyller år, och jag kommer inte att fira någon.. usch vad dålig jag är! Men jag kunde inte bestämma mig, hade ju från början tänkt att ha en absolut vit och lugn helg, sedan blir jag bjuden till båda festerna (en är ihopslagen) så tillslut blev valet att dissa allt, köra hemmamys med Katri istället. De kommer få lika roligt utan mig ändå. Grattis Raffa, Hanne och Andreas iaf :)
--
Vi, Gotland 2009

GRATTIS..

..BÄSTA JENNY TILL KÖRKORTET!!! Så himla glad för din skull :D
Hittade en skön gammal bild. På oss med två engelsmän i Barcelona.

10 februari 2011

10 februari innebär en månad kvar till Åre. Jag har fortfarande inte hittat några bra skidkläder. Fan.
--
Btw, kass uppdatering. Jag har faktiskt mycket för mig och hinner/orkar inte sitta här och skriva. Har jobbat, tränat, varit på massage, umgåtts med vänner i stora drag denna vecka. Nu är jag precis hemgången efter innebandymatch. Vi förlorade, minns inte ens siffrorna.. Typ 9-4 eller nåt sånt. Jag gjorde ett mål (nästan, den studsade lite fint in via Mickes vad..). Så vi delar på det målet ;) Efteråt blev det lite magträning med Tobbe, Robban, Stefan och Jeppe. Hoppas på träningsvärk imorgon!
--
Imorgon är vi ett gäng som ska köra spinning direkt efter jobbet. På kvällen blir det eventuellt bullbak med Tobbe. I vilket fall som helst så kommer iaf Fia hit, bullbak eller icke.
Är bjuden på två födelsedagsfester på lördag men kommer banga båda, det blir myshelg i allra största grad. Söndag innebär dock jobb. Hade varit sjukt kul att gå på båda men jag måste som sagt skärpa till mig med festandet. För nästa helg blir det Örebro, och då blir det party!
Natti natt.

6 februari 2011

Oj oj, vilken galen natt. Partyt började lite smått med käk, hockey och dricka inne i stan. AIK - SSK möttes och det var en jävla dålig match som SSK förlorade :( Tror faktiskt att det var första bortaförlusten jag varit på.. Träffade en massa som man kände, haha nästan fler än man träffar på hemma i Templet. Kul! Hur som helst, efter hockeyn var det meningen att vi skulle gå ut inne i stan egentligen men eftersom flera bangade på den idén så drog vi hem till Tobbe och styrde förfest där. Pizza, melodifestivalen (varför ser man det alltid trots att ingen är intresserad?) och goda drinkar. Vi blev ett riktigt skönt gäng som sedan knallade vidare ner till Femfemnoll. Där dansades det loss (jag hade platta skor, jadå) och efter stängning blev det efterfest där. Riktigt jävla kul hade jag! Jag fick prova på att vara dj (ok, inte så flashigt som det låter, det var en dator bara..), bartender och skära limeskivor i köket haha. Och så festade vi på som aldrig förr. Var hemma vid sju-åtta tiden imorse. När jag kom hem skulle Sofia åka till stallet haha. Hon gick ju hem långt tidigare just för att hon skulle upp tidigt. Lite halvt sliten idag, men inte såpass som jag trodde ändå! Och lyssna nu.. jag smällde i mig en kebabrulle inne på Femfemnoll. Jag har ju faktiskt aldrig provat det förut men jag minns att det var så jäääävla gott. Men jag hade glömt bort att jag käkade där så jag åt mackor när jag kom hem också för att jag mår mindre dåligt dagen efter då. Och resorb. Så alltså: receptet mot baksmälla är kebabrulle, rostade mackor och resorb! Och massa vatten såklart.
--

Idag har Katri varit här och även Jennie och Fredrik kom hit någon timme. Nu är jag själv igen och ska sova snart. Men hörrni, det här kändes som ett väldigt rörigt inlägg så jag lägger in lite bilder ist..
Robban hade gott om dricka?


Sofia orkade inte gå ner på stan med sina klackar så Koski fick bära


Tobbes spidermanpose


Hahaha, fan att jag inte fick en bild tidigare.. Tobbe slog på arlset TVÅ gånger påväg ner till krogen, gissa om vi skrattade?


Johnny och Tobbe


Manlove


Andreas, Fia och Tööb


Fransisco, Tobbe och Pelle


Pelle och jag


Jag och Frans. Alltså.. hur ändrar man inställningarna på kameran så att man inte ser ut som ett jävla lik? :P

--

Nu är det nog dags för sängen! Puss!

3 februari 2011

Men alltså hallå, vart fan tar tiden vägen? Känns som att jag inte hinner med någonting. Är ju knappt i min lägenhet, känns ruggigt onödigt med min höga hyra.. :P
--
Idag blev det iaf innebandy innan jobbet. Vi körde med plankor i målen ist för målvakter och jag hatar det. Så jävla svårt att göra mål på! Damn it. Lyckades få in ett i sista sekund iaf, tokigt skönt. Även om det bara var på skoj haha. Nu är man dock stel som en gubbe och min tå gör ont som fan. Blöder och har sig. Har skitmycket problem med just höger stortå när jag kör innebandy. Tror faktiskt att det är för att min högerfot är lite större.. Jobbigt? Ja.
--
Jobbig jävla arbetsdag har det varit också. Skönt ska det bli att hoppa i säng strax faktiskt. Även om man ska upp relativt tidigt igen.. Men det är ju freeeeeedag imorgon! Jag ska ner på stan och fixa lite ärenden och sedan kommer Sofia hit på kvällen och sover här. Mys mys mys. ;)
Dags att kila, puss natti.

2 februari 2011

Mer än halva veckan gjord! Tiden går så läskigt snabbt alltså!
--
Idag var det ju riktigt grymt väder ute. Jag hade tid hos läkaren klockan 10 och efter det hade jag typ 45 minuter dötid tills första träningspasset började. Jag spenderade den tiden med att prata med Jenny i telefonen ute i solen. Den värmde mitt ansikte och det var såå skönt! Längesen man kunde sitta still utomhus utan att frysa.
Sedan blev det först ett Coreball pass och efter det step up. Det var första gången jag körde step och det var roligt men fan svårt! Många stegkombinationer... Men övning ger färdighet, har jag hört.
Det blev ju inte fullt så avancerat kanske men en dag kanske? ;)
--
Nu ska jag snart sova, imorgon blir det innebandy innan jobbet. Weeij, roligt!
Pusspuss och god natt!

Coldplay till WTAI

Alltså jag är så jävla glad!!! Imorse fick jag ett sms av Linda där det stod "Ring mig genast! Viktigt!" Shit, vad nu tänkte jag och ringde upp bums. Hon berättade för mig att mitt älskade Coldplay är klara för Where the action is i sommar. FAN VAD UNDERBART! Vi ska köpa biljetter direkt! De släpps inte förrän på måndag men Tele2 kunder har tydligen förtur så det ska jag fixa minsann!
Senast jag såg Coldplay
--
Fortsätter på något underbart och det är SSK! De vann idag igen. Det är helt sjukt, jag kan inte tro att det är sant. Vi spöade Frölunda med 3-2 och ligger nu på slutspelsplats. Tyvärr så kunde jag inte vara på plats i ett fullsatt tempel eftersom jag jobbade men jag känner ändå sån värme eller vad säger man. Allt känns bara härligt.
--
Annars har jag bara tränat och jobbat idag. Och det är ju inte så bara iofs. Nu måste jag sova för imorgon måste jag upp tidigt då jag ska till läkaren och sen träna igen.
Puss natti!

31 januari 2011

Hallå!
Bronsmatchen gick ju tyvärr inte som man hoppats igår. En sur fjärdeplats fick svenska herrarna nöja sig med. Men jag tycker det var riktigt bra gjort ändå måste jag säga. Och sen vann Frankrike guldet i år igen. Bra på ett sätt men tanke på att det var dom som slog ut oss men man hejade ju på Danmark. Grannarna måste ju ändå hålla ihop!
--
Idag blev det cirkelträning innan jobbet. Tobbe följde med också och han var spyfärdig efter hälften haha. Imorgon blir det gym.
--
Nu blev jag väldigt trött så jag ska nog dejta kudden nu. Hoppas ni haft en bra helg och start på veckan!

RSS 2.0