Panik..

Lite panik har man ju inför morgondagen.. Nyårsfesten ska alltså vara hemma hos mig och Andreas och jag och marie skulle fixa så mkt - hon har nu gått och blivit dyngsjuk.. Hon kommer imorgon iaf men hon kanske inte orkar så mkt nu.. krya på dig!
Jag tänkte handla all mat idag men så blev det inte. Hade en hel del ärenden att fixa i stan och hade dessutom glömt att jag skulle vara hundvakt åt mammas hund Bonnie kl 12. Så jag köpte bara lite ingredienser till efterrätten imorgon. Jag och Andreas har ikväll försökt att göra hemmagjord chokladmousse och pannacotta. Fråga mig inte om det blir bra, de står i kylen för att svalna nu så vi får väl se.. Annars får jag komma på nåt annat tills imorgon.

Snart måste jag ringa Marie så att vi kan bestämma exakt vad för mat jag ska köpa imorgon. Kommer att bli en hel del är jag rädd för. :P Well well, det löser sig..

Ikväll hade jag och Andreas tänkt att åka till Hovet för att se den superviktiga matchen mellan DIF - SSK men vi kunde omöjligt hinna med det. Jag måste fixa gardinerna i sovrummet, städa, göra mat, mamma kommer efter 19 nån gång och hämtar Bonnie. Så det var surt, jag hade verkligen velat vara på den matchen.. Men men, får se den på tv iaf och det är viktigt!

Nu dags att fixa käk.

Ciao.

Hej vad det går..

Sitter framför tvn, har precis sett klart Sagan om ringen - De två tornen och väntar nu på att Sverige-Slovakien i Junior-VM ska börja.. Förra matchen gick ju bra, vinst mot Finland med 3-1. :) Hoppas jag pallar att hålla mig vaken, förra matchen var jag vaken till och från. Typiskt att de ska gå på natten.

Idag har jag även varit på SSK-SAIK. Det gick bra tillslut, men det satt långt inne. De krigade riktigt riktigt bra som bara SSK kan göra. De vann alltså rättvist med 2-1. Även om de hade förtjänat ett par mål till.. Robban Carlsson och Dragan Umicevic blev hjältarna med ett mål vardera. Därmed lämnade vi åter igen jumboplatsen till Djurgården. Nu lutar allt mot att vi åker upp till Hovet på tisdag för att se DIF-SSK. :)






Just det, vi har nu köpt tv också. 47" LCD, full HD från nätet blev det. Så nu väntar vi bara på att den ska levereras :D Ska köpa en tv bänk nu också.. Även om tvn ska hängas upp på väggen haha. Pengar rullar ut, det går bra nu....



Ska avsluta inlägget med att skryta lite med hur duktig jag varit de senaste dagarna. Jag & Andreas fick ju en kokbok i julklapp och vi har redan använt den tre gånger. Hur duktigt är inte det! Bjöd hem mamma på middag igår också, då gjorde jag en pastarätt med räkor och grejer, kanongott! Hihi, var bara tvungen att berätta. ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på matchen som nu har hunnit hålla på nästan 10 minuter, Sverige leder med 1-0!

Ciao!

2009, here i come

Okej, filmen som vi skulle se måste brännas först så fick lite dötid haha. Därför kommer här en otroligt onödig lista ;)

Under 2008 har jag hittills;

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit i ett annat land än Sverige
[  ] du har hoppat från 10:an
[x] du har varit ledsen
[  ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har haft sex
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[  ] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[x] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[x] du har varit i slagsmål
[  ] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[  ] du har strippat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har gjort något olagligt
[x] du har bråkat med din älskling
[  ] du har strulat med en främling
[  ] du har haft en sexfantasi om en kompis
[  ] du har strulat med en av samma kön
[  ] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har slagit någon
[  ] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har kissat utomhus
[  ] du har däckat
[  ] du har knarkat
[x] du har förlåtit
[  ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[  ] du har sovit utomhus
[  ] du har tagit körkort
[x] du har åkt bil med fyllon (nykter förare dock)
[x] du har kört fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har åkt buss
[x] du har åkt tåg
[x] du har flugit
[  ] du har åkt spårvagn
[x] du har åkt bil
[  ] du har snackat i telefon mer än 2 timmar (tror inte det!)
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[x] du har sett ett dött djur (räknas roadkill?) :(
[  ] du har varit på sjukhus
[x] du har ångrat något
[x] du har jobbat
[x] du har gjort av med alldeles för mycket pengar
[x] du har längtat
[x] du har gjort bort dig
[x] du ser fram emot 2009
[x] du har planerat för 2009 (lite iaf)
[x] 2009 ska bli bättre än 2008


hmm?

Okej, förra inlägget slutade lite tvärt, vet ej varför haha. Men men, ska iaf stå "käka chips och kolla film"

;)

Julen över

Det har varit en för det mesta lyckad jul. Julafton firade vi hemma hos mamma, sedan åkte jag på kvällen till Andreas föräldrar och sov där. Jag fick en massa bra julklappar,

-Brödrost av syrran
-Blender (mixer) av mamma
-Juicepress (som man stoppar i hela frukter) av pappa
-Presentkort på Vila av lillebror
-Presentkort på Inspiration + kokbok av storebror med familj
-Kent boxen + presentkort på guldsmedsaffär av älskling <3

+lite smått och gott som bäddset, badgrejer, strumpor. Kanonbra, tack älskade familj.

Igår, juldagen så var det ju årets stora partydag, och detta år skulle vi till Axa sports center där det skulle bli stor fest. När vi kom dit fick vi börja med att stå i kö till garderoben ett bra tag. Sedan till toan som kändes som en evighet då jag höll på att kissa på mig.. Sen gick vi och kollade på Idol-Robin Eriksson och hans band som spelade.
Resten av kvällen bestod av att prata med gamla skolkompisar osv som man inte pratat med på år. Det var trevligt iaf!
När kvällen började lida mot sitt slut så började trängseln. Och bråken. Suck suck suck. Flera ggr hamnade jag mitt i flera bråk. Strax innan två ringde jag pappa som skulle hämta oss. Vid kvart i tre kom vi därifrån efter att ha köat till garderoben i ca 45 min. Sedan urartade det ordentligt. Folk tryckte på garderobskön så mkt att vissa svimmade, garderoben rasade och folk gick in och snodde jackor, väskor, allting. Helt jävla sinnessjukt. Tur att man hade fått sina jackor då.
Pratade dessutom med några tjejer inne på toan och de berättade att de stått och köat i över en timme innan de fick komma in, bara en dörr var öppen med två vakter, varav den ena som var kvinnlig vakt stod och grät, antagligen för att hon inte klarade pressen. Marie berättade att vid rökrutan gick folk in som de ville, det fanns att staket som de bara lyfte på och gick in så det var nog betydligt mer folk än beräknat.
Men nej, detta var verkligen kaos och till nästa gång får de komma på något bättre system. Dåligt!

Idag när jag skulle åka till pappa för att kolla Hv71-SSK så stoppades jag av en bilolycka. Det såg ut som en riktigt stor olycka och polisen berättade för mig att vägen var helt avstängd och att jag fick åka över Nykvarn om jag ville förbi. Sjukt många polisbilar och ambulanser var där, otäckt.
Fick iaf vända, ringde pappa och sa att jag nog inte kunde komma men då berättade han om en grusväg som var ett par km omväg men som poliserna troligen inte kände till. Pappa guidade mig lite i telefonen och jag hittade rätt.
Såg matchen och den slutade 3-2 till Hv :( Skit.

Just det, läste på nätet att olyckan var en frontalkrock med 9 personer inblandade, en bil hade fattat eld och en kvinna var fastklämd. Hoppas det gick bra med henne..

Nu ska jag sätta mig vid tv:n igen med Andreas, käk

bilder från julölen

Jag gör ett nyy försök nu och bjuder er på lite pics.


Södertälje i ett nötskal

Igår efter jobbet var det dags för julöl med jobbet. Men först skulle vi åka och ombesikta Andreas bil. Det gick inge vidare, samma fel kvarstod trots att bilen skulle vara fixad. Detta tog ganska lång tid då vi fick köa sjukt länge, runt 40 min. Så vi åkte hem, duschade och gjorde oss iordning. Sedan åkte jag till Linda och Andreas åkte till Tobbe. Jag, Linda, Hanne, Stefan, Robban och Philip förfestade hemma hos Linda innan vi tog taxi ner och mötte upp Andreas och de andra där. Vi gick till hamn (varför?) och det var ganska segt där. Men vi hade kul ändå.. haha. :) 
När vi skulle gå därifrån utbröt det dessutom slagsmål, en av vakterna kastades in i väggen och en annan vakt blev hotad med en trasig glasflaska ute på gatan. Och mitt i det där stod vi, jag försökte skydda mig bakom Andreas och Robban haha. Tillslut kom vi ifrån skiten och polisen kom dit.
Vi gick då till O'learys, Hanne och Linda gick in men vi andra struntade i det eftersom klockan hade hunnit bli ett. Onödigt att betala igen för att vara där i typ en timme.. Men tack för kvällen kära arbetskamrater, det var roligt ;)
Just det, lite kul, jag träffade några gamla klasskompisar i trapphuset då jag knackade på hos en granne till Linda för att låna kortlek. Haha det var kul :) Världen är liten.. eller nåt..

Idag var jag inne i stan med Marie och Jeppe för att handla lite mer julklappar, snart klar, ska in och fixa det sista imorgon... :P Efter julklappsshoppingen åkte vi hem till oss i Mariefred och gjorde hamburgare och kollade på film.

Nu ska jag sova så man orkar upp skaplig tid imorgon..

God natt.

Ps. Jag försökte lägga in lite bilder från gårdagen men blogg.se vägrar låta mig göra det! Funkar ej....


Lost?

Är det nån som ser nåt inlägg här efter Lucia? Jag har uppdaterat, och det står på min sida att det ska finnas på bloggen men när jag går in och kollar här så syns "Lucia" inlägget senast. Irriterande!


Pank mitt i julruschen

Fan jag har skitont i handleden. Fick en rejäl smäll på den idag på jobbet.. aaj. Det är nästan värre nu än vad det var på jobbet. Kanske ska sjukskriva mig? Haha nädå..

Efter jobbet gick jag och Andreas ner på stan för att köpa lite julklappar. Köpte en. Det blev ist en klänning och en tröja till mig. Plus gardiner efter att Carro tipsat mig om en affär i Södertälje (så jäkla svårt att hitta snyga gardiner). Sen var pengarna slut.. haha bra där. Får föra över från mitt sparkonto nu för att ha råd med julklappar...

Pappa skulle kommit nu också och fikat, han har inte ens sett lägenheten än..  Men han ringde förut och sa att han inte kunde komma denna gång heller, han hade glömt att han hade bokat in möte. Så kan det gå.. han ska komma imorgon iaf. Hoppas jag. :)



Just nu håller jag på att koka snabbmakaroner. Och jag känner att jag är så duktig på det. Jag kokade nyss sönder förra kastrullen. Andreas frågade efter typ en kvart om inte jag höll på att koka makaroner.. och det gjorde jag ju.. så nu försöker jag igen, håll tummarna haha.

Lucia.

Har inte hunnit skriva i bloggen förrän nu. Och just nu har jag inte så värst mkt tid över heller, men ska skynda mig med några rader iaf.
Igår hämtade vi ä n t l i g e n soffan! Den är ENORM. Haha. Ni som har varit hemma hos oss och sett gamla soffan kommer få en chock.. Den täcker nästan hela väggen. Trodde jag skulle få plats med nån form av hylla bredvid men det kan jag nog glömma nu.. :P Tänkte lägga upp en bild, men jag hinner ändå inte nu så ni får komma och hälsa på :)
Tack till Andreas snälla pappa som hjälpte till att bära upp den och skruva ihop den också. Och för maten. :)
Efter att allt med soffan var klart så fick vi åka till Nykvarn och lämna den gamla soffan hos Andreas brorsas kompis, sedan upp till Tumba och hämta Andreas bil, tillbaka till Nykvarn för att lämna nycklar till Danne och sen äntligen hem. Var hemma efter tio nångång så hann bara se vem som vann idol, inte mer. Men rätt person vann ju iaf, enligt mig. Det jag har sett då dvs, vilket inte är tokmycket :)

Idag gjorde älskling scones till frukost när jag låg och sov.. Dessutom åkte han till affären och köpte en fin julblomma :) Mycket uppskattat!
Efter det städade vi, nu har han åkt till sina föräldrar, de ska fira Peter lite som fyllt år. Jag ska ist på SSK-Luleå. Får ju inte missa :) Efter hockeyn ska jag en sväng till Minda och kolla på hennes nya lägenhet. Sen får jag se om jag åker och sover i Vagnhärad eller om jag åker hem. Det visar sig.

Just det, måste hämta ut Coldplay biljetterna som jag bokat också! Längtar som fan.

Nu måste jag verkligen sluta så att jag hinner göra mig iordning.

Ciao!

Coldplay till Sverige igen!

Åhh, blev helt överlycklig när jag fick veta det idag! Magnus berättade det på jobbet så på torsdag ska jag köpa biljetter, WOHOOO! 22 augusti spelar dom på Stockholm Stadion så om du vill hänga men så tell me innan torsdag.. :D

SSK spelade mot Timrå idag, och de vann tillslut med 3-2 :) Jag kunde tyvärr inte vara där eftersom jag jobbade. Men det kändes ju skönt med tre pinnar iaf! Bra jobbat mina hjältar =)
Just det. Våran soffa ska vara klar nu också, bara det att ingen verkar veta var den finns. :S Em-möbler i Slagsta sa att soffan var skickad till Em-möbler i Strängnäs i fredags men Em-möbler i Strängnäs vet ingenting. Och resten av pengarna, dvs drygt 11.000 dras imorgon. Kul om vi har betalat 14.000 för soffan och så är den BORTA!! Så dåligt. Men men, Andreas pratade med Em i Slagsta idag och enligt dom är det bara att hämta soffan så vi satsar på att hämta den på fredag, då hoppas jag fan att dom har koll. Annars blir det inte roligt.

jumboplatsen tillbakatagen..

eller nåt.. Matchen idag mellan SSK-Frölunda var jämn och medelmåttig men till slut drog Frölunda det längsta strået och vann med 2-1. Samtidigt vann Djurgården mot Färjestad så nu är vi på sistaplats igen, tre pinnar bakom djurgårdarna.. Suck. Känns som att det är dags att förbereda sig för kvalserien... Och, det tar emot att säga det men - grattis Carro till vinsten....

Efter matchen var jag och en stund hemma hos pappa och sen hälsade jag på en sväng hos mamma också. Mys.

När jag kom hem så åkte jag och Andreas och köpte pizza och kollade på Mamma Mia. Den var väl rätt bra, sjukt mkt sång bara.. hehe, en musikalfilm men ändå. :)

Nu blev jag plötsligt sugen på glögg, kanske ska göra lite?

Just det, köpte ny kudde och duntäcke idag. Hoppas hoppas hoppas, att det blir bättre i min nacke och rygg nu med nya kudden...

ännu en helg..

är kommen! Superskönt.
Matchen igår gick inte som vi ville, vi förlorade med 8-5.. jag gjorde ett mål iaf. Men det hjälpte ju inte. Jaja, bara att ta nya tag :) När vi plockat ner sargen och satt och stretchade så kom en tjej upp och sa att vi skulle skynda oss ut för att det var rökfyllt på nedervåningen. Vi gick ner och det var rökigt och luktade bränt. Brandlarmet hade alltså inte gått, farligt! Väktarna var där och försökte lokalisera vart det brann (stor byggnad) och så hade de ringt brandkåren så jag och älskling for hem. Vet inte hur det gick med det där, men huset står kvar iaf så det var nog lugnt..

Idag är det alltså fredag, det känns så skööönt. Ska strax laga mat, och sen blir det film och mys framför tv:n. Imorgon ska jag släpa med Andreas till Strängnäs, sedan får jag se om jag åker till Minda och tittar på hennes nya lägenhet. Var ju jättelängesen vi sågs också. Skulle vara kul!

Hockey, bilbesiktning och spa.

Flera dagar har gått sen sist jag skrev men jag har inte haft tid eller ork. I måndags jobbade jag som vanligt, sen var jag på SSK-FBK på kvällen. Vi vann med 3-1 tillslut, men vi spelade inte särskilt bra. Första perioden var pinsam. Men men, det är målen och poängen som räknas (även om tredje målet för Södertälje inte skulle varit godkänt...) Vi hade ju ändå vunnit, så spela roll om det var med ett eller två mål ;)
Igår jobbade jag igen, sedan besiktade vi min bil. Den gick igenom, men jag måste fixa ena parkeringslampan fram.
Idag var jag och Marie på Skogshöjd Spa efter jobbet. Supermysigt! Älskling kom och hämtade mig vid halv åtta, tack baby. <3 Det här måste vi göra om Marie. :)

Nu är det fan dags för sängen, men först kan jag bjuda er på ett par bilder från i fredags.



RSS 2.0