090929

Har precis käkat lunch och ska snart göra mig i ordning för jobbet. Fan vad jag är trött på att jobba dag in och dag ut. Det är ju det enda man gör..
Jag har iaf varit på gymmet idag och kört 30 min crosstrainer. Jag vågar bara göra det nu med tanke på ryggen.
Förresten, var det någon annan som hade åska och ett sjuhelvetes regn igår kväll? Jäklar, vilket höstväder det var. Jag stängde av datorn och tvn, tände massa ljus och låg och lyssnade på regnet. Underskattat!


Såhär såg det ut igår kväll (fast det såg mkt mysigare ut i verkligeheten)


090928

Tjenixen!

Började kl 12 idag så var hemma redan för 20 minuter sen. Riktigt skönt! Så nu kollar jag på Svenska Hollywoodfruar, det är så roligt haha..

Nu börjar det igen, så nu ska jag fortsätta kika. :)


Fest

När vi kommit hem från Västerås igår så städade vi och gjorde oss iordning för kvällens kräftskiva (jag vet, lite sent men det har blivit uppskjutet i flera veckor). Några jobbarkompisar kom hit till Mankan och vi hade riktigt trevligt. Det var nära en utgång men det slutade hemma ändå. Kanske lika bra. Jag mådde fan inte bra idag, gick upp vid elva, gick och la mig vid ett, vaknade kl fyra... Käkat godis hela dagen. Kände mig så jäkla dålig att jag var tvungen att dra till gymmet nu ikväll för att köra 30 min crosstrainer. Avslutade med att åka förbi grillen och köpa pizza.. Och jag mår helt sjukt illa nu. Fyfan för mig!

Här kommer iaf lite bilder från gårdagen. Min kamera är fortfarande paj men har lagt in lite bilder från mobilen..


Stefan snapsar på sitt egna lilla vis.


In i dimman..





Kassa bilder, men jag glömde sätta på blixten..


090927

Igår hann jag inte skriva här.
Min storebrorsa ringde vid halv tio och väckte oss och frågade om vi skulle med till Västerås eller inte. What? Det var alltså tydligen igår som min lillebror Simon skulle hoppa fallskärm.. Simon hade skickat ett sms halv fyra på natten och skrivit att vi skulle åka kl 9. SMART LILLEBRORSAN, inte direkt så att jag vaknade av smset.. Så det var bara att slita upp Andreas och Tobbe som också sov här, sätta i linserna och bré ett par mackor som jag tog med mig i bilen. Vi åkte i ilfart till Västerås där alltså lillebror utnyttjade sin studentpresent. Han tyckte det var sjukt roligt, och ville göra om det. Jag blev lite sugen, skulle ju hoppat med ett par arbetskamrater i somras men valde att spara pengarna då vi snart åker på SHOPPINGRESA bl.a. Påvägen hem stannade vi på Sveriges största godisbutik. Uäääk har mått illa hela dagen...




Sjukt snyggt lillebror, ni skulle sett honom med glasögonen på ;)


090925

Löning och helg, underbart.
Åkte direkt till skärholmen efter jobbet för att köpa ett par skor som jag så gärna ville ha. Men jag ångrade mig, köpte dem inte. Fick dock med mig strumpbyxor, en topp och ett par skinnhandskar med mig hem. A köpte ett par byxor. Påvägen hem var det jordens kö så när jag kom hem fick jag stressa mig iväg till gymmet för mitt "möte" med Kaj. Vi satt bara och pratade om mina problem med ryggen osv, ska ta med mig papper på vad exakt jag har för problem, sen kan han sätta sig ned för att göra ett nytt program. Det kändes bra, han kändes så engagerad idag jämfört med tidigare. Så nu ska jag ringa kiropraktorn, ska se om han kanske kan skriva några rader och sen ska jag lämna röntgen papprerna också.

När jag kom hem idag hade jag även fått en avi med grejer från H&M Home som jag hämtade ut efter jag varit på gymmet. Kanon. Hade beställt en bikini därifrån också men trosorna var på tooook förstora och överdelen var slutsåld :S Så det blev ingenting av det..

Det här köpte jag iaf:





Kökshanddukar, soffkudde och brödkorgar. Mycket svart blev det hehe..


090924

Fyfan vad nice! SSK skrällde och vann över LHC i elitseriedebuten ikväll! Jag var där och såg dem vinna med 2-1, yesssss. Det trodde jag ärligt inte men fan så skönt med att inleda med 3 pinnar! Försäsongen spelade SSK sju matcher varav noll vunna..

Så just nu sitter jag med en kopp te och bara njuter av segern, men måste sova snart för ögonen svider och huvudet värker för att jag är så trött.
Imorgon ska vi en snabbis till Skärholmen efter jobbet, sen ska jag till gymmet för att fixa ett nytt program med min tränare. Ett nytt program som förhoppningsvis kommer vara skonsammare för ryggen.


090923

Strax kommer Simon och Jennie hit, vi ska kolla på Idol och det kommer bli kanonmys!

090922

Fyfan vilken smärta jag har haft i ryggen idag. Ursäkta om jag klagar men när man har ont i ryggen så påverkar det en som person. Man blir inte lika glad, det gör ont varenda sekund vare sig jag går, står sitter eller ligger. Men som sagt, det finns alltid de som har det värre, så jag ska fan vara tyst..

Gick iaf på pilatespasset på gymmet idag, tvekade med tanke på hur ont jag har men jag kände mig tvungen. Eftersom jag jobbar tvåskift också så kan jag ju bara gå en gång varannan vecka. Det var skönt iaf.

Nepp, nu ska jag sova.

Och förresten, vi som var med om branden igår fick lite feedback av chefen idag - "Brandpersonalen hälsar att ni skötte er mycket bra igår, ni agerade snabbt och bra, ta åt er!" Ja vad säger man.. Bara att ta åt sig. Eller? ;)

God natt på er..

090921

Oj vilken dag!

På jobbet idag så hade vi kvartalsmöte, vilket innebär att vi får information om vad som händer i företaget osv. Idag handlade det mkt om varsling och sånt tråkigt. Många ska bort och jag börjar se slutet av min tid på Astra Zeneca (det har jag ju iofs gjort flera ggr förut men nu börjar det kännas ordentligt på allvar).

Sen jobbade vi på som vanligt och strax innan vi ska gå hem så hör jag Veronica skrika "DET BRINNER!", varpå jag kollar och ser hur det väller ut rök ur en av våra maskiner. Jag springer fram och ser lågorna och tänker "shit.. måste släcka, hur ska jag få dit vatten?" Som tur så var det två andra som var lite mer snabbtänkta än jag och greppade varsin brandsläckare och lyckades släcka elden. Läskigt. En jäkla massa åtgärder var vi tvungna att ta till (läkemedelstillverkning är extremt hygeniskt och noggrant) men vi slutade ju precis efter detta så andra skiftet fick ta heeeela storstädet. Moahaha..
Men ja, även om man gått massa brandutbildningar och man VET vad man ska göra så fick jag totalt hjärnsläpp. Då vet jag hur jag reagerar i såna här i situationer iaf.. Bra Ronja!

Efter jobbet gick jag förbi frissan och bokade in klipptid, jag och A kilade ner på stan och fixade present till min brorson Joel som fyller 14 år idag, grattis! Sedan har vi varit där resten av kvällen, käkat smörgåstårta, fikat och myst.
Nu är A på innebandyträning och är inte hemma förrän halv elva typ och då ska jag försöka ligga i sängen och ha somnat tänkte jag. Det lär inte gå..

Nej vafan nu måste jag sova men jag kan inte låta bli att kolla på "Svenska Hollywoodfruar". Haha vad ska man säga... Speciellt hon Anka, vad är det för människa? :P

Ha en fortsatt bra kväll, och GLÖM INTE SLÄCKA LJUSEN! :)


090920

Jaha då var det dags för sängen snart igen då. Börjar ju sådär äckligt tidigt imorgon igen :( och frukost kom jag på att jag inte hade heller. Så jag får väl gå iväg och käka imorgon på halv åtta rasten.. Jooobbigt!

Min kära familj åkte hem för ungefär en timme sedan. Mysigt mysigt att de var här ikväll.. Vi kollade på Idol, fikade och spelade Buzz. Jag vann som vanligt hihi. I present fick jag lite pengar till ett par skor jag gärna vill ha (kostar 1000 och vill inte lägga ut så mkt nu när vi snart ska till USA), pengar till tatuering av pappa (haha hmm vill jag ens ha en till? :) ) plus stooora fina tekoppar. Kanoners. :)

Förresten är min kamera paj, hur tråkigt är inte det? Fan alltså.. jag tror faktiskt att det beror på när A spillde ut läsk på den i somras när vi var på landet. Carro, du minns säkert. Den beter sig så som den gjorde precis när olyckan hade hänt. Objektivet går inte ut ordentligt så bilderna blir helt suddiga. Och jag som måste ha kamera med mig till USA. Ska fråga syrran lite snällt om jag får låna hennes..

Nej usch vad tiden springer iväg, nu måste jag sova.

Natti!

090919

Idag har jag varit ganska duktig och städat, tvättat, lagat mat och bakat colakakor samt cheesecake! Imorgon kommer nämligen hela familjen på fika. Mamma har tjatat på mig sedan jag fyllde år att jag ska "fira mig" men det har inte riktigt blivit av.. fyllde ju år för två månader sen snart hehe.

Minda har varit här en sväng ikväll och vi snackade lite skit.

Nu ska jag snart sova. Först äta lite glass, för det blev aldrig av igår. Somnade på soffan ist..

Puss god natt.

090918

Helg!
Skönt värre.. Idag jobbade jag som vanligt, men ryggen hade jag riktigt ont i.. Efter jobbet drog jag till Linda, vi tillagade lite lax sallad, mötte upp Bissi och for vidare mot bollhallen där Sofia väntade. Vi spelade några matcher, vilket var riktigt kul. Ryggen hade jag faktiskt inte alltför ont i just då. Så det var skönt iaf.



Efter badmintonspelandet så drog jag hem till Mariefred, köpte lie tcola, naturgodis och Ben & Jerrys. Har faktiskt inte huggit in på glassen än, men man brukar ju spara det bästa till sist. ;)

Imorgon är jag helt sysslolös vad jag vet, A ska till Eskilstuna på innebandycup hela dagen så jag blir all alone the whole day! Hmm.

090917

Sagt och gjort, imorse klev jag upp 06.00 och drog till gymmet. Jag är grym.
Men såklart blir man ju straffad för det, hade riktigt ont i ryggen på jobbet idag så jag gick faktiskt hem kl 20. Så nu ska jag snart åka till Läggesta och hämta A som fick samåka med några andra från jobbet.

Imorgon tänkte jag, Sofia, Linda & Bissi spela lite badminton efter jobbet, hoppas bara att jag är bättre i ryggen :(


090916

Dålig uppdatering här men har inte en chans att hinna. Kom precis hem från jobbet, ska sova nu för imorgon ska jag upp klockan 06.00 för att dra till gymmet. Ja, ni läste rätt. Helt stört för att vara mig!

GOD NATT!


090914

Tjolahopp!

Har precis satt mig ner efter jobbet. Snart måste jag sova för imorgon bitti ska jag på Easy Line på gymmet! Det är ett träningspass där man kombinerar träning med maskiner och stepbrädor.. Egentligen ska jag ju inte träna med vikter men det skiter jag i imorgon. Ska prova och se hur det känns.
Tränade lite med vikter idag faktiskt och det känns inte värre än vanligt ;)

Nej, dags att ta bort äggen från plattan ;) vi höörs!

Tjingeling.

090913

God kväll..

Träningsmatchen igår slutade 7-7.. Mankan var klart bäst de två första perioderna men sen bara rasade allt. Andreas blev efter två (!) träningar med laget utvald till lagkapten för säsongen. Grattis babe! Han gjorde ett mål igår, med lite tur faktiskt.. ;)

Efter matchen gick jag och Max hem och började med maten, sedan myste vi på kvällen med att spela ps3 och kolla på tv.
Idag startade vi dagen med att äta nybakat bröd och sen skjutsade jag hem Max för att jag skulle vidare mot Skärholmen med Linda och A skulle ha fotbollsmatch. Jag köpte tre baslinnen, en kofta och en väska. Välbehövligt men ack så tråkigt att köpa sånt. Alltid roligast att köpa partyklänningar och sånt!

Nu har jag precis sett klart reprisen av Idol från i torsdags och nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Jag menar, det har ju varit full rulle i helgen.. haha eller inte.

Ciao!

090912


 


Denna film blev det igår, den var skitrolig! Haha kanske lite väl grov för Max ibland.. men det stod att den var från 11 år så!

Vi började med att käka tacos här hemma hos oss, sedan blev det Heron och när vi kom hem körde vi lite Buzz. Simon den jäkeln vann.


Just nu står kladdkakan i ugnen som jag och Max (mest Max) bakat och så fort den är färdig så ska vi ta oss till Mariefredshallen för att kolla på Andreas som ska köra sin första match med laget. Fast det är bara träningsmatch så det är inte så allvarligt.. Han har varit borta hela dagen med laget, de har tränat, käkat och spelat minigolf tillsammans och avslutar alltså dagen med en träningsmatch.
Så jag hoppas att den där jäkla kladdkakan kan bli klar nån gång så att vi kan gå, vill gärna vara där innan det börjar och det börjar 16.00..

Nu ska jag dra, CIAO!

090910

Jobbat som vanligt idag, åkte hem och tog det lugnt en stund, sen for jag vidare till en Fysioterapeut i Åkers Styckebruk. Fick en fruktansvärt ohärlig bindvävsmassage, kotknackning och rådet att lägga på mig ett par kilo muskler ;) Haha.. Jaa, det är bara att fortsätta träna helt enkelt! Men helst utan vikter.... Hmm, känns svårt att fixa muskler då, men det är väl där pilates kommer in i bilden! Nej det gjorde ont det där, men ack så skönt efteråt. Nu ska jag fortsätta träna och hoppas på att jag blir bättre i ryggen.

Efter att jag hade varit där så åkte jag till gymmet för att betala en påminnelse (trots att jag har autogiro) men där sa det att den var betald. Eh what? När jag kom hem så fanns det inget avdrag från kontot heller.. hmm! Och nu blir jag osäker på om jag har betalat det kontant där när jag låste upp mitt kort för några veckor sedan. Hon sa att jag skulle fundera lite, om jag inte kommer på nåt så får jag komma in och betala. Så vad ska jag göra?
Antingen blir det att jag får det gratis eller så får jag betala dubbelt? Klurigt.

Imorgon blir det bio med Andreas, lillebror och hans flickvän samt min brorson Max! Men först blir det tacomiddag hemma hos oss. Myyyyys! Någon film att rekommendera? Min brorson är 12 år så kan inte ta något alltför vuxet ;)

Ciao bella.

090909

Sitter och kollar på Idol, haha så roligt.. Ska sova direkt när det är slut, är helt sjukt trött!

Igår var jag iaf på pilatespass på gymmet igen :) skitskönt. Missade ju förra fm veckan då jag och A var på spa..

Nu har jag dock skitont i ryggen :( Varfööööööööör.. Imorgon ska jag iaf till en fysioterapeut, hoppas han kan hjälpa mig!
Nu är idol slut så nu ska jag hoppa i säng! (Skittråkigt, meningslöst inlägg, men vafan).

Natti natti.

090907

Nu har Andreas precis dragit iväg för att provträna innebandy med Mariefred. Så jag sitter här och tittar på youtube klipp från senaste Coldplay konserten. Alltså det finns inga ord för hur underbara de är!
Sedan de släppte Fix you  har det inte funnits någon bättre låt. The Scientist är också helt jävla sjukt underbar men åhh.. kolla in klippet..



Fatta att man stod längst fram också! Gahh jag dör. :)


090906

Söndag kväll, jag ska strax sova för imorgon är det dags för förmiddagsvecka igen.. det innebär ju klockan ringer 04.40. SUCK.

Igår hann jag iaf med en sväng till Ikea med syrran, köpte lite smågrejer, bl.a en ny toasits, golvväxt till vardagsrummet och en ny kudde. Plus lite annat.

Sedan åkte jag raka vägen hem, tog en dusch och åkte vidare mot Vagnhärad och kräftskiva. Blev en ganska lugn kväll och när Andreas mamma hämtat oss och vi kommit hem så hade deras granne garagefest (han har det tydligen väldigt, väldigt ofta) så vi hamnade där en stund.
Idag hade A match i Råby (nånstans vid Nyköping) men jag hade ingen lust att följa med och titta så jag och Annette handlade lite och sen hjälpte jag och Danne henne att sätta upp hennes nya kökslampa. Den var dock heeeelt felbyggd så Danne fick dra om kablarna hit och dit innan vi kunde få upp den.. sjukt dåligt.

När vi kom hem idag så kröp vi ner i soffan och avnjöt Ben & Jerrys glass och film!

090904

Sitter och varvar ner för att snart inta sovposition i sängen.. först käka och blogga lite. Lite..

Har för en stund sedan kommit hem från 22-års kalas i Gnesta. Bissi, en tjej i gänget från Gotland fyllde och hade mysig hemmafest. Jag körde dock, det blev enklare så än att fixa skjuts och hämtning hit och dit.

Imorgon blir det Ikea. Weehoo! Visserligen lär det ju vara fett med folk på en lördag men jaja.. ska dit med syrran och kolla lite iaf. :) Sen på kvällen blir det kräftskiva i Vagnhärad. Hoppas på bra väder!

Och sa jag det? Jag och Sofia är med på bild i en herrtidning.. vilken tänker jag inte tala om, då blir det pinsamt hahaha.

Natti natti.

RSS 2.0