Första advent.

Idag har jag varit själv hemma hela dagen, Andreas är i Katrineholm på fotbollscup. Jag har ägnat dagen åt städning av hela lägenheten. Nu känns det rent och fräscht. Jag har kommit på att jag måste köpa lite julpynt nu när det närmar sig julen. Man tittar in i alla fönster och alla ser ut att ha så julmysigt. Allt vi har är två ljusstakar i fönstrerna som jag nyss satte upp. Ena är dessutom trasig så måste köpa nya lampor.. :P

Nu kan jag inte bestämma mig om jag ska hoppa in i duschen eller om jag ska vänta. Marie ska komma hit på lite glögg och pepparkakor men hon har inte hört av sig än, hon slutade fyra och hon skulle ringa när hon svängde av motorvägen. Sen fick jag ett sms av Simon och han sa att han ville snacka men att han höll på att prata med sin chef så han skulle ringa direkt efter. Hmm, inte lätt. Ska jag duscha nu eller ska jag inte?

Näe, jag hoppar fan in i duschen ändå.



fest!

Har inte skrivit sen i onsdags tror jag. Illllla. Men den stora händelsen sen dess är väl Astra festen igår. Det var roooligt. Jag, Veronica, Anci, Magnus och Maria hade lite förferre hos Sulan direkt efter jobbet. Sedan drog vi ner till Astra vid halv sju tiden, där mötte jag upp Andreas och Linda m.fl som hade förfestat på lite olika håll.
Vi käkade middag och dansade hela kvällen lång. Från 20.00 till 01.00 stod vi på dansgolvet och shakade loss. Jävlar vad jag hade ont i fötterna. Och knäna. Och svettig blev man.. Vi hade tänkt att dra ut också men festen var såpass rolig att vi stannade kvar tills stängning, dvs 01.00 och då kändes det meningslöst att gå ut så jag, Andreas och Tobbe kilade till Kebabhouse, jag tog en pommes frites. Gott då! Sen knallade vi ner till maren där vi stötte på Jeppe och Marie samt Simon och Kois. Jag, Andreas, Simon och Kois gick till centralen och därifrån fick vi skjuts hem av min kära mamma. <3
Bilder från kvällen dyker upp så fort jag fått dom från Linda.

Jag trodde jag skulle vara äckligt bakis idag men det var inte så farligt faktiskt, lite huvudvärk och seg i kroppen. Blev iaf väckt av mamma vid tio tiden. Hon sa att jag skulle skynda mig till huset i Nykvarn för att ta ut mina sista grejer ur mitt rum. När jag kommer så är fyra killar där och rensar i mitt rum?! Det var tydligen dom nya som skulle flytta in som höll på att hjälpa mamma eftersom det blivit missförstånd (mamma trodde vi skulle vara ute ur huset 1 dec men det var typ idag). Så det kändes ju inte så jättekul direkt, jag hade ju velat ta ut mina egna grejer....

Efter att jag hjälpt mamma så åkte jag hem en snabbis, Andreas åkte sen till sina föräldrar för att kolla fotboll och jag åkte till min pappa för att kolla hockeyn, SAIK-SSK. Det gick inge bra. Förlust med 4-3 trots bra upphämtning från 1-4 underläge. Dessutom fick vi en felaktig utvisning med 2 min kvar, och därefter en till.. Så 3 mot 5 spel var inte så lätt att kvittera på. Men men, bottenlag har ju sån här "tur". Det vänder hoppas jag.

onsdag.

Jahapp, snart är det dags att åter igen åka till jobbet. Jag har skitont i baksidan av knät (?) efter att det låste sig eller hoppade ur led igår. Det brukade hända skitofta när jag var mindre och nu har det kommit tillbaka. Usch, det gör ju så fruktansvärt ont när det händer. Nu hände det bara helt plötsligt när jag satt på en stol och pratade med Linda igår. Vred mig lite och så hoppade det. Fan alltså, måste kolla upp vad det är för fel på mig..
När jag vaknade imorse så mådde jag dessutom inte jättebra. Känner mig nästan illamående. Blääää. Vilken skitonsdag.



På fredag är det Astrafesten och jag vet verkligen inte om jag ska åka hem till Sulan eller Nypan innan. Slutar ju jobbet ca två timmar innan festen börjar så det enda man hinner göra är väl att göra sig iordning och ta ett glas vin. Max. Men Nypan bor ju mitt i stan så det är närmare. Sulan bor i Brunnsäng och då måste vi fixa skjuts. Hmmm. Sån beslutsångest man kan ha... Tänk om man hade haft lite semesterdagar att ta ut?

Utmaning

Ska väl ta tag i den där jäkla utmaningen kanske.. haha.

Jag har blivit utmanad av Carro (http://cmattsson.blogg.se/)  


Så här går det till


: Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

1. Jag är så sjukt morgontrött, finns inget värre när klockan ringer och det är dags att pallra sig till jobbet.
2. Jag har simmat med delfiner, en mycket härlig upplevelse.
3. Jag samlar på alla hockeybiljetter från matcherna jag går på.
4. Jag har ett hett temperament, enligt nära och kära. 
5. Jag har varit på en NHL-match, sett mitt älskade Rangers spela. Dock inte i Madison Square Garden.
6. Jag är kräsen i matväg, men när jag gillar det så kan jag äta hur mycket som helst.
7. Jag har bott tre år på internat.

Jag utmanar: http://elegii.blogg.se/ , http://jjennys.blogg.se/ , misfitmisery.blogg.se 

Haha sorry men jag läser inte fler bloggar, förutom Carros då och henne kan jag ju inte utmana.. :P

Sådär, jag fick fram lite iaf.. hoppas det var nåt ni inte visste. :P


stort tack till..

Carro, http://cmattsson.blogg.se/ som hjälpt mig att fixa min blogg lite. Ser mycket bättre nu än innan :) Även om jag inte är kär i mitt eget utseende.. man kan ju nästan tro det haha. Och tack till hennes pojkvän Tobbe som gav henne tid vid datorn till det haha. Nu ligger du några timmar minus Carro, inte bra! ;)

Idag ställde jag klockan på nio, mamma ringde klockan tio och väckte mig. Vad hände? Måste stängt av klockan utan att minnas det. Jaja, tur att hon ringde iaf!
Gick upp, åt frukost, gjorde mig iordning och sen åkte jag och älskling till julmarknaden i Taxinge. 60 jävla spänn i inträde. Fruktansvärt dåligt att man ska betala inträde när man ska dit för att handla?! Blä.
Jag och Andreas köpte bröd, glögg och brända mandlar samt mjuk kola. Är man lite för ung för det? Köpa bröd på marknad? Det låter inte bra iaf...

Sedan åkte vi till Nykvarn där Andreas hämtade sin bil och for till Vagnhärad. Han skulle byta däck och träna fotboll. Han kommer snart hem.. mys.
Jag åkte till nya restaurangen Rhodos i Nykvarn där mamma, André, Ulrika, Karolin och Simon satt och åt. Jag var inte så hungrig så det blev bara vitlöksbröd för mig. Den var ok, inte mer än så. Resten av dagen hjälpte jag mamma att flytta.

Nu sitter jag här i min ensamhet, ska göra mig iordning för sängen strax.
Just det, ringde Minda förut också. Det var inte igår jag pratade med henne. Och mycket hade hänt, hon har gått och fått fast jobb och köpt sig en lägenhet! Grattis säger jag bara! Kul!

Natti natti!

shopping..

Lite granna shopping blev det idag, trots att man är pank. Men hade det inte varit för festen på fredag så hade jag aldrig åkt och shoppat idag. Det ska gudarna veta! :P

Igår var vi med Tobbe och Carro på Heron och såg Saw 5. Fy fan vad äcklig den var. Visst, de andra är också sjukt äckliga men var inte den här ändå värst.. eller? Ähh, jag vet inte, jag kan ju säga att jag höll för ögonen ibland iaf. Men det var inte den bästa av Saw filmerna tycker jag. Men vi hade trevligt iaf! :)

Snart kommer de sistnämnda hit för att kolla på film och mysa. Tänk om man kunde fått den nya soffan nu så att man får plats allihopa utan problem?! Skönt det skulle vara...

Imorgon ska jag försöka få med älskling på Taxinge julmarknad. Så mysigt att gå där. Det är ju sista dagen imorgon också så det är nu eller nästa år. :P Förra året tror jag att jag inte ens gick.. dåligt av mig.. :P

Helg!

Wehooooo! Skönt med helg!
Tung vecka det här, har känt mig på gränsen till sjuk, fått veta att Astra ska avveckla massor nu så är man väl snart arbetslös och SSK har förlorat båda sina matcher.
Vi har dock vunnit båda våra innebandymatcher i veckan. 8-4 i tisdags och 8-2 igår. Igår fick jag äntligen göra fler mål än älsklingen haha. Jag gjorde 3 mål och han 2. Dessutom hade vi kanonbra samarbete hela matchen. Han assisterade nog till två av målen tror jag. Det var kul! Riktigt bra anfallspar när det funkar ;)

Ikväll blir det Heron med Tobbe & Carro! Saw 5 ska vi se. Ska bli kalas. :D

Imorgon blir det skärholmen med mamma, Terese och hennes mor. Måste ju köpa någonting till Astrafesten på fredag.. Och jag som inte har några pengar. Jag får faktiskt flytta över lite från sparkontot, detta är nödsituation... :P

Dags att göra sig iordning lite kanske. Ha en bra kväll!

Ciao.


snart utan jobb?

Som ni säkert hört så ska nu Astra Zeneca göra som så många andra företag; göra sig av med personal. Jag är en av dom som kommer ryka eftersom jag är konsult. Detta känns inte helt bra eftersom jag har ingen aning om hur snabbt det kommer gå. Får jag stanna en månad till? Ett år? Ingen aning. Kul när man precis flyttat hemifrån och allt. Vad ska jag nu söka för jobb? Finns det några jobb att få tag i nu när det är kris?
Jag vettefan men jag måste iaf sätta mig ner och skriva ett bra CV. Jag som skulle åka med jobbet till Åre i mars, kan jag det nu? Ska jag skita i att betala anmälningsavgiften eftersom när jag betalar den så binder jag mig till resan? Men tänk om jag får stanna tills dess då? Åh, jag har ingen aning om någonting, jag orkar inte med det här.

Idag slutade jag och Andreas en halvtimme tidigare ungefär eftersom vi skulle byta däck och sedan laga mat och sen ikväll spela innebandy. Nu sitter vinterdäcken på, känns sjukt skönt.
Jag ska börja med maten nu och sedan bär det av till Tälje igen för bandymatch. Vi vann med 8-4 i tisdags men jävlar vad jag var dålig. Usch jag missade varenda jävla boll. Hoppas det går bättre idag. Och hoppas hoppas att vi kan ha en tjej som avbytare.. Har fått spela oavbrutet varje match och det är fan inte kul.

Nu måste jag gå och göra mat, ha en bra kväll allihopa.

C-vitamin och vitlök.

Fan vad jag stinker. Jag håller på att bli sjuk och jag har hört frå min vän Katri att man då ska äta rå vitlök på en knäckemacka. Sagt och gjort, jag pressade en klyfta vitlök på en knäckemacka och åt. Fyfan vad starkt! Fick ont i magen :P Sen har jag hällt i mig C-vitamin..
Har innebandymatch om en timme och jag är ensam tjej. Kul, verkligen. Alla tjejer har hoppat av och man måste vara två tjejer på plan. Så vet inte om vi kommer få spela än, men jag hoppas det. Dock kommer jag inte orka röra mig, mår ju inte toppen om man säger så. Men man får väl offra sig för laget helt enkelt..

Sitter nu hemma hos mamma och väntar på maten. Skönt att man slipper göra den idag iaf..

Time to go..

Ciao!

hemmafru.

Det skulle man nästan kunna tro att jag är. Hela söndagen har jag ägnat åt köket. Nästan. Klev visserligen upp ganska sent idag, närmare elva, men vi åkte då och handlade, sen hem och åt frukost. Jag bestämde mig sen för att baka cheesecake och sen prova på ny maträtt. Detta tog ju ett tag och precis när vi sitter och äter mat så dyker mamma och Karolin upp på fika. Det var trevligt, Karolin som inte sett lägenheten innan heller.

Det var typ min söndag det..

Just det, hittade en gardin igår iaf. Till köket. Så nu är det bara sovrummen och vardagsrummet kvar.. Men vardagsrummet har vi sagt att vi ska vänta med tills vi har fått in soffan. Hoppas den kommer snart, längtar sjukt mkt. Även badrumsmatta köpte vi igår. Kanon!

Nu har Andreas åkt till Vagnhärad för fotbollsträning och jag sitter och vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske ta en liten bit cheesecake och kolla på tv? Låter ganska mysigt. Men ensamt... :P

Hoppas ni haft en bra helg kära vänner. :)

Ciao!

Lördag!

Igår var det supermysigt. Jag och babe åkte till Heron, käkade på Pizza Hut och sen gick vi på bio. Kollade på Stepbrothers eftersom det förmodligen blir Saw 5 med Tobbe och Carro nästa vecka! :) Stepbrothers var väl helt ok, ganska rolig till och från.
Nu har vi precis tagit ett bad, ska sedan till Södertälje för att kolla efter lite gardiner och annat till hemmet.. Har dock inte råd att köpa något just nu så får se om älskling lägger ut sålänge eller hur vi gör. Det visar sig, men jag börjar bli galen på att inte ha en enda gardin uppsatt än! Något måste göras..
Två bilar måste vi ta också, Andreas ska till sina föräldrar och byta däck på sin mammas bil (som vi lånat för tillfället eftersom Andreas är sönder igen..) efteråt och jag måste hem, städa och laga mat. Suck.. Men men, måste göras.

Nu måste jag avsluta. Ha en bra dag! Ciao.

Biiiio.

Sitter och väntar på älskling, sen ska vi åka på bio. :) Bara vi två, han bjuder, kan det bli bättre?

snabb uppdatering.

Har inte haft ork eller tid tidigare. Jag och Andreas var hela helgen ute i Taxinge och passade min pappas hus. Andreas börjar vänja sig vid hästar nu haha.. I lördags var vi en sväng till Jeppe, käkade tacos och kollade film, Jumper.
I söndags åkte vi till stan för att köpa fars dag present och Andreas köpte även ny vinterjacka.
Pappa fick daimtårta och en biltidning av mig. ;P
Efter stan åkte Andreas raka vägen till sina föräldrar och jag åkte hem till pappsens hus igen och lagade middag för mig själv.. :P

Återigen jobbvecka. Men nu redan onsdag så det går fort.. Bio blir det nog för mig och älskling på fredag, vi frågade Tobbe och Carro också men Carro kanske skulle ner till Götet.. Bajs på dig. :)
Katri frågade om jag vill parta på lördag men jag tror fan inte jag har råd.. har typ 300 kr att spela med tills löning och dessutom måste jag betala bilbesiktningen som kostar just 300... :P Älskade Andreas sa att han skulle bjuda mig på bion på fredag. Hihi mysigt!

Nu måste jag gå till affären, ciao.

Old?

Jag känner mig som en STEL GAMMAL GUBBE idag. Fan vilken träningsvärk jag har, och värre kommer det bli imorgon.. Hade innebandymatch igår och jag har inte spelat match sen högstadiet haha. Vi hade inga avbytare och fick dessutom låna en utespelare av ena laget som spelade innan som fick stå i vårat mål. Detta räckte inte till och vi förlorade med 10-5.. Älskling gjorde 2 mål och jag 1 :) Men men, bara att ta nya tag, om två veckor har vi match igen. Hoppas på mer folk då.



Jaha annars då? Har ingen direkt jättestor skrivarinspiration idag.. Jo just det, Obama klar som president i USA, vad tycker vi om det? Ingen aning, bra antar jag.. Gjorde nåt test på aftonbladet och då tyckte jag tydligen bäst om Obama så det blir nog bra. Haha inte så insatt.. men ändå stort, han har ju lite problem att ta tag i..

Nej det här gick ju inte, ryggen värker av att sitta här så jag ska nog lägga mig framför tv:n.. :)

Ha en bra kväll, ciao.

Halloween

Denna helg ja. Det blev dock ingen fest, skulle eventuellt dragit med Marie till Strängnäs igår men jag hade mensvärk och huvudvärk, och dessutom ledvärk efter att ha gått mkt ute i kylan igår. Mina leder är ju inte kända för att må bra direkt. Så det blev en lugn kväll, jag och Andreas gjorde kyckling och potatisgratäng och satt och zappade mellan Leksand-Malmö och Idol. Malmö vann tyvärr men det jag såg så var ju Leksand mycket bättre, bara ren otur att de inte öste in puckar (de fick dessutom ett felaktigt bortdömt mål).

Just det, jag var ledig hela dagen igår, superskönt. Jag och Sulan passade på att åka in till storstaden för att shoppa lite. Hmm måste kolla mitt konto kom jag på nu. Se nu när räkningarna har dragits också..

Annars har den här veckan varit lite annorlunda faktiskt. Jag, Andreas, William och Annika har varit utlånade till Gärtuna tisdag, onsdag, torsdag då vi inte haft något att göra i Snäckviken. Det var ganska kul, mycket lugnare än på vanliga jobbet. Men på måndag är vi tillbaks igen.

Idag sov vi ganska länge, skönt men tråkigt att halva dagen är borta.. Men men, snart ska jag på SSK-Brynäs. Det ska bli kanonkul :D Andreas ska på trancefest i Stockholm så Katri fick den sista biljetten. Trevligt trevligt.
Efter hockeyn blir det hem och ta det lugnt,  Marie kommer nog efter jobbet och sen får vi väl se om vi får hämta våra pojkar tidigt tidigt imorgon bitti, typ vid fem-sex... uuuhh..

Nu ska jag göra mig iordning lite. Men det var ju en liten uppdatering iaf.. Vet inte om den vart bra, sammanhängande eller nåt men men haha.

CIAO!

RSS 2.0