100629

Äntligen helt klara med gamla lägenheten. Tom och städad. Imorgon lämnar jag nycklarna, skönt.

Var ute hos pappa idag, grillade och solade, mycket mys.. Var även en sväng förbi tippen och slängde lite skit. Vädret har ju varit grymt idag också.
Hörde att det skulle bli regn imorgon, hoppas det inte blir så. Jag vill ha sol och värme. Och imorgon ska jag hälsa på älskade Linda. Hon ska följa med mig till Strängnäs och lämna nycklarna. Det kommer bli kanon..

Orkar inte skriva mer, måste sova. Jag är nere, jag orkar inte..

Frysen gick sönder i helgen också, grattis.

Puss

Bildupdate från midsommar

Här kommer hääärliga midsommarbilder :)




Norsk fylla!








Vinnarlagets ledare tar emot förstapriset.


Vinnarlaget!


Tipspromenad!








Myyys.


Jag tänkte inte på det igår men varför han har solbrillor på sig när det är mörkt haha.

Det var lite av dagens/kvällens bilder.
Har helt sjuuuukt många myggbett på benen idag. Det ser ut som att jag har skabb! Plus att jag har massa blåmärken och min fotknöl är uppsvullen och blå.. Vad hände igår egentligen?


100626

Vilken jävla kväll det blev igår.. Vi tog bussen ut till Håknäs vid fem tiden och när vi kommit så drog de igång femkamp. Visste inte ens att det skulle bli det men det var jätteroligt. Lättade upp stämningen lite (jag kände ingen förutom Katri & Rebecca då) och vi hamnade alla i olika lag. Första grenen bestod av att doppa en penna i en flaska, det gick ganska bra. Sen var det dags att gå en sträcka med en sked i munnen med ett ägg i. Det gick kanon ända tills sista steget typ.. BANG så klev jag i nån grop och vårat ägg åkte i backen och gick sönder... Ooops.. De andra försökte gå vidare med det trasiga ägget men det var ganska lönlöst haha. Sedan blev det säckhoppning (som inte var säckhoppning ändå, snarare säckspringning) och norsk fylla. Springa fram och svepa ett glas och sen snurra 10 varv runt en pinne. Det gick hyfsat, bättre än vanligt faktiskt! Vid det här laget så låg vi på delad andra plats (tre lag..) och sista grenen skulle avgöra. En i laget skulle kasta en frisbee och hamna så nära en blomkruka som möjligt. Där sket det sig haha, Blomman som han kallades kastade sämst så vi kom sist i tävlingen! Haha men det var riktigt skoj.
Efter det blev det tipspromenad, där vet jag inte hur det gick, vi var nog inte bland de tre bästa :P Specialfråga: Hur lång kan en jätte bli? Öhh.. JÄTTElång skrev de flesta, inklusive oss. Det rätta svaret var typ 7 meter?! Någon som känner till detta? Haha.

Sen blev det lite mer dricka och efter ett tag sattes grillarna på. Vi grillade fläskfilé och det var sjukt gott.. Mmmm.

Sen var det fest hela kvällen lång, lite mindre roliga saker hände men jag hade iaf överlag grymt kul.

Idag däremot.. alltså inga detaljer så men jag har fan aldrig någonsin varit så bakfull som jag var idag. Jag visste faktiskt inte om jag var bakfull eller magsjuk. Mådde så jävla dåligt att jag nästan ville ta livet av mig. Helt sjukt. Nu efter ipren och 'frukost' så börjar jag känna mig som en människa igen. Det dröjde bara till 15.00 innan jag ens kunde titta på nåt ätbart. :P

Idag blir det 0 knop, inte mer.. ska bara ligga på soffan hela kvällen och återhämta mig. Imorgon blir det ut till Mankan för att städa lägenheten igen.. hoppas bara på att vi ska bli färdiga men jag är mycket tveksam.

Bilder från gårdagen kommer så fort jag lagt in dem!

100625 Midsommarafton.

Idag har jag varit ute hos pappa en sväng, kört fyrhjuling, myst med hästarna och plockat smultron! Mmmm så gott. Dessvärre har jag fula jävla myggbett på benen nu hehe. Jag som ska gå barbent ikväll, typiskt! Så är det när man är på landet..

Nu håller jag på att vänta på att nagellacket ska torka, sedan ska jag fixa mig iordning för om ett par timmar sticker vi ut mot Farstanäs någonstans på hemmafest där vi ska grilla och mysa i sann midsommaranda!

Glad midsommar på er!




100622

Seg dag på jobbet! Eller, nja den gick rätt fort ändå. Men det var mkt dötid då det inte gick så bra. På sena rasten bestämde vi oss för att gå och köpa glass i 409:an. När vi kommer dit så är det stängt, jävla semestertider.. Vi går vidare mot kiosken vid bron men den stängde åtta minuter tidigare.. Vi var ju så sjukt sugna på glass allihopa så vi gjorde ett tredje försök och gick till Icaturen men även det var såklart stängt.. SURT! Så det var bara att knalla tillbaks till jobbet utan glass...

--

Nu är jag hemma, sitter och kollar lite på hyrbilar för v30 drar vi till Haaaaaalmstad! Blir nog tyvärr inget Gotland i år men detta blir nog minst lika kul det också :) Vi blir fem tjejer som drar och vi ska hyra någon sorts lyxlägenhet på nästan 100 kvadrat haha. Vafan då för egentligen? ;) Men det kommer bli grymt!











God natt!

100621

Jobbat idag, inte så mkt mer. Var så sliten efter helgen att jag tog en riktig sovmorgon idag. Klev upp vid 11 när jag vaknade av att telefonen ringde. Sen var det bara att diska och städa lite smått, duscha, käka och dra till jobbet..


Nypan och Robban shottar.


Jag vet inte, men är det bara jag som tycker att jag ser så sjukt trött ut? Haha. (tur att man inte ser hela fejset)


Förferre, Tommy, jag och Johanna :)


Rosévin är gott!


Johanna, Troilert och Nypan på Ceasars (vem fan är han i bakgrunden?)


Ingen aning om vem snubben är men Nypan trycker in mig i honom iaf!


Fredde ser pigg ut på efterferren..


Men jag var nog ändå piggast.

Det var lite fler bilder från i fredags :)




100620

Oj oj oj vilken galen helg. I fredags var det semesteröl med jobbet och jag var lite kluven om jag skulle gå eller inte. Hade faktiskt bestämt mig för att bara ta det lugnt den här helgen. Helg innan löning, helg innan midsommar. Men tillslut så bestämde jag och Nypan oss iaf för att hänga med. Kan ju vara lite social, ta ett glas vin bara. Det började med förfest med pizza och vin hos henne. Sedan drog vi till Ceasars för att möta upp lite jobbarkompisar. De skulle dock dra vidare så vi var där en stund innan vi drog vidare till Flamingo. Det var bra med folk där och vi hade riktigt kul! Och nej, det blev såklart inte bara ett glas vin. Efterfest hos Nypan innan jag drog hem vid femtiden. Alltså sjukaste kvällen. Kan fan inte skriva det här men ojoj.. Stööööört. :P Kan ju säga chef, ett lass med hamburgare och rån. Då avslöjar jag inte för mkt. :P

I lördags hängde jag med Nypan hela dagen. Vi käkade en sallad på gamla Waynes uteservering, satt i solen jättelänge, sjukt skönt.. Sedan gick vi en jättesnabbis på stan innan vi låg hemma hos henne och käkade chips och kollade på det kungliga bröllopet mellan Viktoria och Daniel. Nypan fick både gåshud och började tjura under vigseln haha.
Sen ringde Katri och sa att de skulle ut på 550 och att jag tydligen skulle med. Hmm riktigt sliten och skulle ju dessutom jobba idag. Men vafan.. vad skulle jag annars göra? Sagt och gjort, Katri, Rebecca och Cissi kom hit och vi förade innan vi begav oss till 550. Det var ganska dyrt inträde så jag och Cissi drog till The Strip för att kolla läget. Visste att Sölve var där också. Gled in utan att betala men vi besökte i stort sett bara toan innan vi gick därifrån tillbaks till 550. Träffade på Frod också, kul!
Sedan hade vi en grym kväll där, festade loss med Micke Samuelsson haha. :) Dessutom träffade jag min chef där och ja, idag har jag lite ångest. Överförfriskad som jag var gick jag fram och slängde ur mig "vafaaan gör du här, du är ju för gammal för att hänga här!" Haha ooops.. det var ju med glimten i ögat men ändå!!! Shit alltså..

Idag mådde jag inte så bra, sjukt sliten efter helgen. Men det var bara att ta sig i kragen och gå till jobbet. Nu är jag riktigt trött så ska faktiskt hoppa ner i sängen nu. Skönt med 3 dagar ledigt nästa helg. :)

Slänger upp nån bild, mer kommer en annan dag!


Fina Cissi och Katri är sugna på shots..


Annika, Tommy, Jag och Nypan.

Det var lite smakprov, som sagt det kommer mera. ;)

God natt!

100614

Ångesten var som bortblåst på lördagen ja. Skönt.

Linda kom hit vid tre-tiden, beställde pizza på nätet, drack rosé och fixade oss och allt annat inför kvällen. Kvällen var roligt men den spårade lite. Farbror polisen kom på besök, de tyckte dock att vi var ganska städade på min fest, tror det var värre hos grannen. En av grannens gäster var här hos mig och började mucka med poliserna. Hur dum? Han fick handfängsel och fick följa med till stationen.
Sen gick en ruta i trappuppgången sönder, mitt titthål i dörren var det någon som krossade men det som ändå gjort mig mest ledsen var att mitt champagneglas från min student krossades :( Alltså, vilket glas som helst kunde de väl tagit, men nej självklart det.. Fan. :(

Vi drog ut på Berget iaf, och jag hade skitkul. Movits spelade och det var najs! Tyvärr kom inte Jennie in så hon, Simon och Jonas drog till Donken medan vi roade oss ute.. stackare! Fick så dåligt samvete men de tvingade mig att gå in utan dem.. :P Sen är de ju bara för goa, de köpte med sig mat från Donken till mig när de hämtade oss från krogen. Och inte nog med det, de kom även igår med färska frallor och apelsinjuice till frukost! Sjukt söta.

Iaf, tillbaks till kvällen. Det blev efterfest här och den har jag fan inte mkt minne av. Så sjukt trött.. Somnade innan de sista dragit på morgonkvisten och när jag vaknade så upptäckte jag till min stora fasa att datorn var BORTA. Försökte väcka Simon och Linda utan resultat. Efter att ha letat som en galning så ringde jag Stefan och han fnittrade och svarade: fågel, fisk eller mittemellan... Idioooooter :P Sen hade de gömt lite smågrejer som mina klackskor (saknar fortfarande en av mina tygskor), tv dosan och så.. Sen sa han att de försökte gömma tvn bakom soffan men att den var för hög.. VAD FAN, HAR NI BURIT RUNT PÅ MIN TV?! IDIOOOOOTER. Tur för dom att inget hände..

Städade vid 7 på morgonen och det var verkligen kladdigt ÖVERALLT. Inte en ren fläck på golvet. Så jävla äckligt.. hittade till och med kycklingben på mitt sovrumsgolv. Whattefuck?

Jaja, bilder kommer, har bara inte hunnit lägga in dem än.

På eftermiddagen åkte vi ut till Jennie i Vattubrinken, det var tänkt att vi skulle sola men det började regna så vi kollade på film och tog sedan en promenad när det var uppehåll. Kollade på Twilight, gillar vanligtvis inte vampyrfilmer men bestämde mig för att tillslut ge den en chans. Och det är jag glad för, den var faktiskt väldigt bra! Nu måste jag se tvåan och sedan trean som kommer ut på bio snart. :)

Nu måste jag sova, är så sjukligt trött och jag ska ju upp vid fem igen.

Puss!

ÅNGEST!

Shit, jag har sån ångest för att jag är hemma själv och tråkar en fredagkväll! Sjukt alltså, men jag har typ klump i halsen för det?! Ska gå och lägga mig strax, då blir det lördag snabbt och då har nog ångesten försvunnit hehe.



Imorgon blir det paaaarty, då kommer bland annat denna låt att gå varm. ;) Shulululu.


100611

Shit vad trött jag är.. jobbat, sedan drog jag och Linda till Skärholmen.. letade efter något att ha på oss imorgon och det var ju jäkligt svårt.. hittade lite till slut iaf som jag antagligen ska ha. :) Hungriga, törstiga och trötta så åkte vi vidare till systemet och coop och handlade massa sprit och skit.. Fan nu är skattepengarna borta snart haha.

Nu måste jag ta mig i kragen och städa undan lite skit här hemma. Imorgon måste jag åka ut till pappa och hämta lite grejer till kvällen..

Katri och Rebecca frågade om jag ville hänga med ut också. Shit, är riktigt sugen men ORKAR inte duscha och tvätta håret nu alltså. Har nästan ångest för att jag ligger hemma själv en fredagskväll....

100610

Grattis bästaste Sofia♥ Hon läser inte detta för hon är i Spanien och jobbar som reseledare men snart får jag iaf åka och hälsa på henne! I augusti åker jag och Sölve ner och hälsar på henne. Ska boka biljetter så snart jag fått lön. Lovely!


Saknar

Förövrigt kan jag berätta att jag har reducerat till 2-1 i matcher mellan mig och Stefan i badminton. Great!


100609

Uppe med tuppen! Har tvättstuga idag så det var bara att kliva upp imorse.. Gick och la mig en timme iaf men det känns onödigt att gå och lägga sig nu, det är ju bara sjuukt jobbigt varje gång klockan ringer... Ska nog ta och städa lite till, gjorde det igår också!

Just det, jag berättade väl aldrig att vi fått soffan såld nu? Gött! Skönt att ha fått det ur världen.. nu ska vi försöka tjata på Danne om sängen också, han var lite sugen på den. Tvättmaskinen ville Andreas föräldrar köpa :)

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now


100606

Grattis Sverige på nationaldagen :)

Idag har det varit skönt väder, jag och Linda har varit och handlat lite till inflyttningsfesten på lördag. Lilla Tindra var med också, hon är ju bara för underbar den lilla tjejen. Så glad, så söt!

Sen gick jag en runda på stan, försökte hitta något nytt till lördag. Icke, hittade inte ett piss. Suck! Bäst för plånboken, men ändå. Så trött på mina kläder...

Nu ikväll åkte jag, Andreas och Danne ut till Mariefred för en kille skulle komma och kolla på soffan. Det gick ju jäkligt smidigt, han ville ha den! Perfekt.. Nu är det bara dubbelsängen som ska säljas, Danne var lite sugen på den så det är bara att hoppas!
Påvägen hem åkte vi förbi olycksplatsen där Rasmus omkom igår. Hemskt att se sladdspåren, spåren i diket, bildelarna och alla blommor och ljus..

Nu ska jag nog ta och lägga en ansiktsmask och äta lite mörk choklad och dricka lite vin kanske! I min ensamhet haha. Mys.

Lägger upp lite bilder från fredagen också.


Jennies student.


Väldigt mkt grejer runt halsen..


Glad Jennie!


Jennie får en klapp av brorsan Fredrik.


Jennie och Simon hemma på mottagningen.


Andreas och Tobbe på golfbanan.


Stefan är en mycket seriös golfare. Golfbrallor och allt. Öl är nödvändigt?! Haha.

Det var allt, nu ska jag lämna dumburken..

Pusss

R.I.P

Vila i frid R. Har inte träffat honom på väldans många år men det är så tragiskt och overkligt. Hela livet framför sig, och nu borta. Så onödigt. :(

100605

Igår var en rolig dag :) Jobbade mellan 6 och 11 (oohja alltid lika kul att jobba), sen hem och duscha av mig och dra vidare till Torekällberget för att se Jennie springa ut på sin efterlängtade student. Sen kollade vi lite på stan när de åkte flak och så och sen blev det god mat hemma hos henne. Mysigt :)

Efter mottagningen åkte jag, Andreas, Tobbe och Stefan till Järna och spelade golf. Fyyyyyfan vad dåligt det gick. Jag är fan sämst haha.

Kom hem närmare elva på kvällen och då var jag så jäävla trött att jag kände mig bakfull. Så jag somnade bra gott på soffan innan jag tog mig till sängen..

Idag har jag solat lite på balkongen och sen har jag träffat Sölve. Vi fikade, promenerade och så fick han kika på min lägenhet. Mysigt värre! Inte så ofta man hinner ses.

Lägger upp bilder sen.

Pussss

100602

Fyfan lika trött imorse igen. Vet knappt vart jag är eller vem jag är när klockan ringer :P
Efter jobbet satt jag på balkongen och njöt en stund, sedan var det meningen att jag skulle följa åka och golfa med Andreas, Jeppe, Tobbe och Stefan. Men jag kom på att jag var tvungen att hitta en present till lillebrors flickvän Jennie som tar studenten på fredag.. skulle inte hinna köpa det imorgon.
Då ska vi nämligen åka ut till gamla lägenheten igen och röja lite, åka till tippen och slänga massa skit.. Börjar fan få smått panik nu, det är ju mindre än en månad som den ska vara städad och klar för nästa inflyttande! Shit vad tiden går.

Väl nere på stan träffade jag på Kattis så gick med henne en stund också. Trevligt, det var inte igår vi umgicks.

Ikväll blev det pannkakor och kolla på fotbollen. Vitryssland - Sverige, rätt tråkig match men Sverige vann med 1-0 iaf.

Måste sova nu, uppdaterar kanske kanske imorgon.

Natti.

100601

Sitter här hemma, hungrig som ett djur.. Gick till frissan direkt efter jobbet och färgade ögonbryn och ögonfransar :) Skönt.. Sen började jag med maten direkt när jag kom hem men det tar ett tag.. Andreas kom över också och hjälpte mig att byta en glödlampa i hallen haha. Nej jag är inte oteknisk, jag lyckades bara inte få ner lampskärmen?! Inget konstigt med det.

Efter att jag käkat så blir det badminton med Stefan. Stryk ska han ha!

I söndags efter jobbet åkte jag och A till Mariefred för att rensa lite i lägenheten (dock blev det bara han som rensade då jag passade på att gymma) och när jag promenerade hem från gymmet så var jag bara tvungen att ta kort på denna :)


En liten ank-ö haha! Allt i miniformat. :)


RSS 2.0