101129

Hemma igen från GBG! Hade en toppenhelg men hinner inte berätta mer just nu eftersom jag börjar jobba om 45 minuter. Japp, första nattpasset är nära nu. Får se hur det går, sov till halv två idag iaf och har köpt Red Bull som jag tar med mig till jobbet. Jag hoppas jag överlever natten, wish med luck!


Tröööööött

Fyfan håller på att somna. Men nagellacket måste torka juuu. Egentligen skulle jag behöva måla andra lagret också men jag pallar inte idag. Imorgon måste jag upp i tid så att jag kan packa det sista och bre mackor för våran roadtrip hihi. Fyfan vad taggad jag ääääär.

Kommer hem på söndag igen och börjar inte jobba förrän på måndag kl 22.00. Sköööönt. Nu ska jag jobba natt fram till jul. Det ska bli riktigt najs!

Nej nu måste jag fan sova, jag ska ju köra långt imorgon! Tur att vi är två med körkort iaf...

Puss ha det bäst people!

GBG HERE WE COOOOME

101125

Lite träningsvärk efter bandyn igår faktiskt. Men fan vad ont jag hade överallt igår. Fyfan min kropp säger ifrån. Men det är ju så kuuuuuuul. :( Gjorde typ 8 mål hihi. Visserligen körde vi småmål utan målvakt men ändå ;)

Idag har jag varit och flängt på stan igen. Ner till chefen för att skriva på uppsägningen, handla mat, träffade Kattis inne på Kringlan så var ju bara tvungen att växla några ord där.. sen vidare till Carlings, H&M och tillslut förbi Jennie för att hämta två väskor som jag ska låna över helgen... Nu har jag handlat lunch, käkat frukost och ska börja röra mig mot jobbet om 10 minuter. IMORGON DRAR VI!

101123

Idag vart det en liten runda på stan med Linda innan jobbet. Och nu är jag hemma igen.. Bara två dagars jobb kvar, sen jävlar drar vi till Göteborg!!! Så jävla taggad :D Så himla härligt att alla tre fick ledigt från jobbet på fredag så vi kan dra tidigare och vara nere i tid. Weeeeeiiii.

Lägger upp lite fler bilder från bröllopet i lördags nu ;)


Jag och mitt jävla vinglas haha







Det var några bilder det.. :)

Nu måste jag snart sova, imorgon blir det innebandy innan jobbet.

Natti.

101122

Faaan vad tiden springer iväg, jag hinner inte med!

I fredags provade jag på ett corepass innan jag drog hem och somnade på soffan.. Sen ringde Linda mitt i min konstiga dröm (om trollkarlar i Harry Potter) och vi drog och solade. Sen ner på stan, stressade som faaaan (vilket iofs inte hindrar beroende-Linda att surfa på facebook i mobilen i all hast). Efter stan hämtade vi hennes syrra och vi åkte till donken för att handla mat. Till Sandra, ingen annan. En Bic Mc och company. Inget annat. Vi får två Bic Mac, två Mc Feast, pommes, dip och fyra drickor.. Hela drickan får jag i knät medan Linda kör som en biltjuv därifrån. Jag förstår inte förrän typ tre år senare varför det var så bråttom. Jag satt ju bara och badade i fanta, inga konstigheter.

Tillslut kom vi hem till Linda iaf och vi pysslade med korten och presenterna som skulle ges bort i lördags. Sen sov jag där, trevligt.

I lördags blev det stress igen, in till SKHLM för att fixa lite sista grejer tills Hanne och Dannes bröllop. Hem och duscha, sminka klä på sig innan jag åkte till Katri. Och sedan var det alltså dags för bröllop och dop.
Sedan blev det fest i Herrgården. Ja fest blev det verkligen, vi var några få tappra som höll ut till femsnåret. Rüüüüüüligt.

Igår slappdag hos Katri och på kvällen blev det hemmagjord pizza hemma hos André och Ulrica. Fullspäckad helg och den har gått så jävla snabbt! Nu är det strax dags att gå till jobbet igen. Uuuuuhhhh, inte sugen.



Mer bilder kommer.

Puss!


101118

Sämst på att uppdatera, jag vet.

Har hunnit med att vara sjuk emellan också. Var hemma från jobbet två dagar, men idag jobbade jag. Känner mig inte helt kry men imorgon tänkte jag försöka mig på träning igen. 1½ vecka sen.. Sen blir det till att sola en snabbis med Linda, efter det drar vi ner på stan och fixar doppresent till Hanne och Dannes sons dop på lördag. Till sist ska jag möta söt-Carro som kommer hit och myser!

--

Idag var jag på återbesök hos läkaren för min streptokocker. Det hade försvunnit, däremot verkar min akne kvarstå. Så nu ska jag käka antibiotika minst 2½ månad (!!!) framåt. Shit, trasig mage sen? Ska på ytterligare återbesök den 2 februari och då ska han se om jag behöver öka eller minska dosen.. Ujujuj, är rädd för att min lever kommer paja ju haha. Måste nog dra ner på festandet lite iaf.. Men inte riktigt än, på lördag blir det bröllop, sen nästa vecka drar vi ju till Götebooooorg. Party fredag och lördag. Ska blir riktigt kul, är sååååå taggad!

--

Ikväll har jag varit på SSK-Frölunda och det gick så bra så! Vi hade sex raka förluster i bagaget men där satt den! 5-2 slutade matchen och SSKs nyförvärv Mathias Månsson gjorde hattrick i sin hemmapremiär! Wohooooo. Happy happy.

Nu måste jag sova, sov bara 4 timmar inatt och det känns nu.
Blev nämligen väckt av sms från Tobbe:

-Tja, är du vaken?
-Jo, halvt. Vaddårå?
-Ah, näe bara undra. Jobb imorrn?

Gaaaah, nödvändigt! Haha, fyllot hade varit på Hovet på konsert..

Som sagt, dags att avsluta!

Pusss.

101115

Tog pendeln till tåget? Ja, nog var jag trött igår när jag bloggade.
Men det slutade tyvärr inte där. Gick och la mig halv tio, vaknade elva av att jag hade svårt att andas och efter det kunde jag inte somna om. Halv fyra kollade jag senast på klockan, 04.55 ringer min klocka. Jag var illamående på jobbet av trötthet. När jag kom hem la jag mig och sov ett par timmar och när jag vaknade hade jag ist ont i halsen och i kroppen, frusen och skit. Fan, hoppas att det är för att jag är trött och inte för att jag börjar bli sjuk..

Har varit hos Sofia hela kvällen då hennes mamma hade hudvårdsparty. Mysigt mysigt. För på onsdag åker hon iväg igen. Danmark denna gång. Bara några veckor men ändå :( Sen lär hon dock flytta dit då hon har sin kille där. Buhuuu.

Nu måste jag sova.


Brats, jaaadå

Fars dag.

Först och främst, grattis papi på fars dag♥

Helgen har varit grym, just nu är jag dock illamående av trötthet..

I fredags hade vi årets firmafest vilket var väldigt trevligt. Jag var så himla opepp och var nästan påväg att skita i den.. tog dock tag i mig själv och gick ändå. Vi började med en liten förfest hos Tobbe (typ 20 min haha) innan vi delade på en taxi upp till Torekällberget där festen hölls. Trerättersmiddag och underhållning med trevligt sällskap innan det blev dansgolv där vi svängde våra lurviga. Efteråt blev efterpärla hemma hos mig på något sätt. Alltid så bra idé? Stackars granne kom och bad oss sänka musiken lite.. sorry för den.

Igår så fick det bli städdag. Sen på kvällen var vi och käka på Barolo ett gäng innan vi blev ett ännu större gäng på förfest hemma hos Bissi. Jag skulle ju dock inte följa med hade jag tänkt men det blir ju aldrig som man tänkt sig. Jag följde alltså med ändå. Och kom i säng klockan fyra imorse. Igen.

Upp idag igen och tog pendeln till tåget där jag fikade lääänge med Michis. Åh, så mysigt. Tre år sedan sist. Ja det är längesen. Men innan det var det typ tio år sedan.. sjukt. Men vi kan prata om allt ändå. Grymt. Vi måste nu se till att det blit oftare. Finns inget annat alternativ.

Hem och hämta bilen och sen ut till pappa, käka middag, kolla lite på hockeyn för att sedan avsluta med fika framför brasan.. Mys!

Nej det här var verkligen en toppenhelg men fyfan vad trött jag är nu. Helt galet. Ont i kroppen av trötthet så man kan ju undra varför jag sitter här. Nu blir det sängen.


Kärlek på firmafest

101109

JAAAAAAA, inga hål i tänderna!!! Fan vad skönt alltså. De såg så fina ut så. Tack Gud. ;)

Vädret är dock inte lika fint idag. Fyfan, vilket skitväder. Snöblandat regn och det blåser som fan. Såg ut som en vit blöt hund när jag kom hem. Och snart ska jag ut i rusket igen för att knata till jobbet. Blääääää.


101108

Det blev inte så stort gäng igår ändå. Flera hoppade av, som tyckte att filmen gick för sent. Så det blev jag, Sofia, Bissi och Sigge. Käkade middag innan vi köpte (onödigt) godis och myste i salongen. Åh, det var så längesen jag var på bio så det var riktigt mysigt. Due Date såg vi och den var riktigt rolig. Inte riiiiktigt lika rolig som Baksmällan dock. Men vi skrattade mycket :D



Idag var det bara att kliva upp och ta sig till cirkelträningen. Sjukt jobbigt som vanligt, men sjukt nöjd efteråt ;) Har dock problem med benet/ljumsken vilket stör mig jävligt mycket. Har ju sträckt mig på samma ställe flera ggr så nu har jag riktigt ont. Har inte haft ont i helgen men nu kom det tillbaks efter träningen.. bajs.

Imorgon ska jag till tandläkaren för första gången på över två år.. usch lite nervös är jag allt. Och jag som käkat så sjukt mkt godis på sistone, fan jag lär ju ha hela käften full av hål :( snälla fina rara gud, gör så att jag inte har några hål i mina tänder!

--

Som jag befarade så ser det lite tungt ut för att få ledigt fredagen då vi ska åka ner till Göteborg. Vi kan tidigast få svar 19 november. Vad i helvete? Annars kan jag nog ta en halv dag så att jag är hemma vid halv ett-ett. Men jag hoppas på en hel semesterdag, skulle vara väldigt skönt..


101107

Söndag. Världens tråkigaste söndag. Har inte gjort en enda knop idag. Mår lite illa, funderar på om det är för att jag bara legat framför tvn/datorn hela dagen utan att ha fått någon frisk luft. Om en timme åker jag iaf iväg på bio med ett gäng från Gnesta. Det ska bli trevligt det..

--

Nu är det bestämt att jag, Nypan och Linda åker ner till Göteborg 26 november! Fan vad kul det ska bli. Hälsa på Peter och röja hårt ska vi göra. Antagligen tar vi bilen ner då det blir mycket billigare. Nu ska vi bara få ledigt från jobbet på fredagen, vilket inte är så bara. Är tämligen säker på att vi kommer få ett nej.. fuck fuck fuck!

Hoppas ni alla har haft en bra helg.

101106

Det blev ingen innebandymatch i torsdags. Andra laget hade för få spelare så den blev flyttad.. Det var ju bra för då kunde jag gå på hockeyn ist :D tyvärr förlust med 4-3 efter straffar mot Skellefteå..

I onsdags natt kom äntligen Sofia hem från Spanien så igår träffades vi och hade myskväll. Så jävla mysigt. ÄNTLIGEN. Som jag saknat den donnan. Vi lagade tacos, pratade, pratade och pratade... Kollade lite idol och pratade lite till. Så himla mycket att ta igen efter sju månader. Åkte visserligen ner och hälsade på några dagar i somras men man hann ju inte prata så mkt då. Vi var aldrig ensamma och hon jobbade mycket.. Idag har vi varit en sväng på stan och ikväll får vi se vad som händer. Om hon inte ska på bio med sin brorsa så kommer vi nog ses ikväll igen. Lugnt ska jag ta det iaf.


101103

Dåligt uppdaterat men har varken haft tid eller lust. I måndags blev det spinning efter jobbet, hem och käka några mackor och sedan spenderade jag hela kvällen hos frissan. Vi har alltid så mkt att babbla om haha. Killar hit, killar dit.. Igår var jag så sjukt trött att jag sov lite när jag kom hem från jobbet. Sedan åkte jag till Weda och hämtade en toner åt pappa som han beställt och därefter käkade jag middag och kollade på hockeyn (DIF-SSK) hemma hos honom. SSK låg under med 2-0, vände och tog ledningen med 3-2 för att sedan tappa allt som vanligt och förlora med 4-3. Härligt värre.. Jävla helvetes skit!

Idag skulle jag träffat Madde men missförstånd uppstod så det blev inget. Jag skulle träna med Stefan efter jobbet och hon var på stan tidigt. Vart iaf bara styrka idag, ingen kondition överhuvudtaget. Den tar vi imorgon ist då vi har första innebandymatchen för säsongen. Nervös! Skulle ju helst vilja gå på SSK-SAIK men kan ju inte svika laget. Jag är däremot väldigt orolig eftersom jag sträckt mig i ljumsken/benet de två senaste träningarna och har nu väldigt ont till och från bara jag går. Fan fan fan. Känns som att jag inte kommer hålla imorgon. Ser inte framemot smärtan...

Nu ska jag faktiskt sova. I tid för en gångs skull.

God natt!


RSS 2.0