090530

VÄLKOMMEN SOMMAR! :D

Helt sjukt skönt väder idag alltså. Mm, älska sommar.. Har  varvat dagen med att lata mig på balkongen och städat lägenheten. En sväng till affären samt systemet också.
Skulle egentligen städat igår när A var ute med några jobbarkompisar men jag åkte hem till pappa ist. Han tjatar ju på att jag ska städa ur mitt gamla rum.. buhu, det känns fan tungt!
Somnade på uteplatsen ute hos far också så kände mig ganska mosig när jag vaknade. Vilken tystnad det är där ute i skogen alltså.. Skönt!



Lilla älsklings Pims.

Gud vilket osammanhängande inlägg men jag känner mig stressad för vi ska snart åka iväg på fest i självaste Nykvarn! Rille, som vi jobbade med på Volkswagen har party ikväll. Rooooligt. :D

Nu måste jag dra, ha en fortsatt bra helg!!!

090526

Hej!

Blir en snabb uppdatering. Det är ju så fint väder så man sitter ju helst inte inne.. Men nu har solen vandrat vidare från våran balkong så nu ska jag strax göra mig i ordning för jobbet.
Igår på jobbet hade jag precis nada att göra. Det var nästan ingen linje som körde och min linje står ju så jag var överflödig. Satt vid datorn och rensade mailen halva dagen typ.. De sista två timmarna fick jag jobba. ;P

Idag gick vi upp skapligt, tog en promenad, A gick till gymmet och jag gick och handlade. Sen har jag som sagt spenderat tiden i solen.. mmm så sjukt skönt!

Btw.. Tomas Kollar är klar för Leksand. FAN FAN FAN. Min favvo i SSK. Varför måste just han lämna? :(

090524

Grattis syster yster på din födelseda' !!

Nu har jag äntligen ork för att sätta mig ner och skriva ett blogginlägg. Har inte mått så bra idag, har känt mig bakis. Det är ju väldigt konstigt med tanke på att jag körde på alkoholfri cider igår :P
Kom hem klockan tre inatt efter att jag, Sofia och Janni jobbat på bröllopet i Vaxholm. Först skulle det ju bara varit jag och Sofia som skulle jobba men sen blev vi tre iaf, och det var en hiiiimla tur det. Vi hade nog aldrig klarat det bara vi två.. Det var så sjuk mkt att göra, 12 timmars arbete utan någon rast. Eller ok, vi hann sitta ner 5 minuter var för att slänga i oss lite mat på kvällen. Men det var roligt också. Men jag kan ju säga att jag aldrig skulle palla att jobba som servitris. Herregud nej, inget jobb för mig..
Hann ta en enda bild igår.. Men Sofia tog några iaf, så väntar på dom. ;)

Älskling var snäll och hämtade mig i Södertälje inatt också. Då slapp jag ställa bilen där..

Idag när jag vaknade så mådde jag som sagt inte alls bra, riktig jäkla huvudvärk, illamående och allmän bakiskänsla i kroppen. Hm.
Gick iaf upp och bakade hallongrottor som vi sedan tog med oss till min syster som fyller år idag. Väl där hittade vi även Hurtig som var på besök. Vi fikade, åt tårta, kakor och jordgubbar.. mmm.


Sen var det dags för hemgång igen, A skulle ju se den avgörande matchen mellan Newcastle och Aston Villa. Newcastle förlorade med 1-0 och kommer inte spela i Premier League nästa säsong. Stackare, han är inte glad över det.. Jag vet hur ont det gör i hjärtat när det går dåligt för ens lag. Det är absolut inte roligt så jag lider med honom. <3

Det blev ett ganska långt inlägg så nu är det dags att avrunda faktiskt.. Ha det bra!

090522

Jag fick en chock när jag vaknade imorse. Kollade på klockan och den visade.. 12.55. När hände det senast?! Jag brukar alltid vakna ett flertalet gånger under morgonen men inte denna. Fick nästan panik, känner att jag sover bort hela dagen när jag är ledig. Men men.
Det var bara att göra sig i ordning och åka in till stan. Beställde nya linser, köpte lite grejer på Inspiration för mina presentkort och så fick jag ett armband av älskling som jag kollat på så länge. Tack babe. <3

Sedan åkte vi och hämtade Tobbe som skulle hjälpa oss att bära sängen som vi fått av pappa.. När allt det var färdigt så blev det middag här hemma, film och snart är det dags för sängen för min del.. ska ju jobba imorgon faktiskt. Spännande. Men är lite nervös... Speciellt eftersom kjolen är så satans tight. Kommer jag kunna andas i sjukt många timmar imorgon? Det visar sig...

För en stund sen ringde Vicky också. Det blir inflyttningsfest hos honom om två veckor! Fan vad roligt.. minns inte om jag träffat honom sedan studenten. Jo förresten, en gång. För ett år sen faktiskt. Så det ska bli skoj! Ringde Jenny också så hon skulle boka in det. Annars vet jag inte vad för folk från skolan som kommer. Om det är några fler. Marie ska antagligen följa med också :) Vi hade ju bokat utekväll i Strängnäs då men nu blir det väl Tullinge ist. ;)

Vi får se om grabbarna sover tillsammans inatt.. jag kanske får sova själv nu när vi äntligen fått en stor säng? Haha.

090521

Tjoho.
Nyss hemkommen från Heron. Vi var där med Hanne & Danne. Käkade på Pizza Hut och kollade påThe Fast and the furious. Den var skön!


Annars har det varit väldigt lugnt idag, bara varit hemma och tagit det lugnt. Badat, kollat på tv, plockat lite, promenerat, ätit glass.. Skööönt att vara ledig måste jag säga.
Imorgon blir det till att åka in till stan och kolla lite. Ska även förhoppningsvis få låna en firmabuss av papi så att vi kan hämta sängen.. Har nämligen fått pappas sprillans nya 160 säng. Den var för hård för honom så han var tvungen att köpa en ny, därför ska vi prova med denna (vi har ju bara 120!). Har dock inte så höga förväntningar eftersom jag brukar gilla mjuka sängar.. men det skadar aldrig att prova, står inte ut med en så liten säng längre! Det händer faktiskt att A får sova i gästsängen för vi har ganska svårt att sova bra. Vad det nu kan bero på, i början var det inga problem.. har vi blivit större tro? :P

På tal om att bli större. Provade hela outfiten som jag ska ha på bröllopet på lördag. Jag får knappt igen kjolen.. och när jag väl har fått igen den kan jag knappt andas.. jag undrar hur detta kommer gå. Observera att det bara var 2 (?) veckor sedan jag köpte kjolen. Hmm.

Nähä dags för das bed.

Sov gott!

090519

Har inte hört någonting om min mormor. Det enda jag vet är att hon låg på uppvaket vid 17-18 tiden idag.. Men min morbror kunde inte åka och hälsa på henne för han är magsjuk. Så min kusin skulle göra det ist, men vi har inte hört nåt än. (mormor bor ju i Norge, så det är ju inte bara att "svänga förbi" Tyvärr!)

Idag efter jobbet åkte jag hem själv, A är i Vagnhärad ikväll för han har fotbollsträning.. Jag slocknade på soffan, som vanligt. Så skönt, men så drygt när halva kvällen försvinner. Men imorgon är det sista jobbdagen för denna vecka! WOHOOOO!
Vid 18-tiden åkte jag hem till mamma, hon bjöd på kyckling och ris och goda grönsaker.. mmmm så gott det var! Matlåda fick jag med mig också såklart. Tack kära mamma <3

Nu har jag varit hemma i drygt en halvtimme och snart är det dags för sängen..

God natt på er!

090518

Idag har jag jobbat. Första dagen på en vecka.. Det gick bättre än förväntat! Visserligen går jag ju på painkillers men det gjorde nog lite nytta av att vila ryggen några dagar också. Det började göra ont efter lunch men inte alls i samma grad som tidigare. Dessutom jobbar vi ju bara tre dagar denna vecka, tjoho!

En mindre rolig nyhet är att min mormor ska in på operation ikväll eller imorgon.. :( Hon har ramlat och brutit höftbenet.. Mormor mormor mormor.. det var inte längesen som hon bröt lårbenshalsen. Hoppas av hela mitt hjärta att operationen går bra <3

nytt

Idag har jag och A varit och hälsat på hans farmor och farfar och varit i Skärholmen bl.a.  Där köpte jag lite smått och gott:


Vi var även förbi ÖoB och köpte lite verktyg och sånt där tråkigt..


Nu har vi precis käkat och är proppmätta.. så snart blir det en promenad i det fina vädret. Klockan är över åtta men det känns verkligen inte så!

17 maj!

GRATTIS NORGE PÅ NATIONALDAGEN! GRATTIS NORGE TILL VINSTEN I EUROVISION! Så värda vinsten alltså. :)



...

Ja, det blev ungefär som väntat. En helt värdelös lördag.. Vädret var iaf kanon, jag var på ett par promenader. Annars nada..
Skulle faktiskt till Minda men det blev inte så heller, har känt mig ganska ledsen idag och det skulle komma lite folk dit så jag orkade inte.. Depp.

Hoppas det blir en bättre dag imorgon... God natt.

090516

Tjoho!

Igår var ju Tobbe & Carro här. Det var riktigt mysigt. Tacos, chokladdoppade jordgubbar, popcorn och film. A insisterade (?) på att vi skulle se Kung Fu Panda. Och så blev det.. haha bättre filmer har man ju sett ;)



Idag har A match i Västerljung och sen hade vi tänkt att åka till Marie & Jeppe. Men nu kommer det antagligen bara bli han som åker, han ska vara där halv två och matchen är inte slut förrän efter fem nån gång.. Jag pallar inte sitta där i över tre timmar. Så då kommer man bli själv framför Eurovision ikväll. :( Skulle sett den med Linda först men så blev det inte heller.. Jahapp, ser ut att bli en lyckad lördag. Not.

Just det, igår frös jag mitt gymkort också.. maj och juni. Bajs..

Nä ska väl ta en dusch och en promenad kanske. Lyssna på musik.

Blåsapa

När jag har målat naglarna springer jag alltid runt och viftar med armarna som en tok.. jag har sett den förr, och nu såg jag den igen. Blåsapan!


Lägg de nymålade naglarna på hans lilla bananplatta så blåser han på dem.. Undrar om det funkar bra?

090515

Hoho.

Har precis städat, och väntar nu på att Tobbe & Carro ska dyka upp. Det blir taco och filmkväll! Skönt..

Igår var jag ju hos Sarianna, vi snackade en himla massa skit. Vi hade mucho to talk about, och Sarianna påstår att vi inte setts sedan nov -07.. Man skäms ju! Det är illa.
Mysigt var det iaf!
Höll dock på att inte komma dit först.. på motorvägen lät min bil konstigt så jag körde av, ringde lillebror och satt sen där i en timme och väntade på honom.. Han kollade på bilen men han hittade inget fel så jag körde vidare. Och jag hörde inga mer konstiga ljud heller. Skumt!
Imorse klev jag upp kvart i sex, tog en dusch, åt frukost och fixade mig. Jag skulle nämligen på sponsormöte i Sportklubben! Har sett fram emot detta i veckor då SSK:s båda tränare och ett antal spelare skulle vara där. Så, fem över halv sju.. då ringer pappa och säger att vi inte kan åka. Han hade så ont i magen att han inte pallade. Jag fick ta med mig någon annan om jag ville men vem ringer man och frågar halv sju på morgonen? Om man inte jobbar så sover man ju den tiden.. Jag blev skitledsen, men det var bara att lägga sig igen. :(

Nu ska jag hjälpa älskling med maten.. Ha en bra fredagskväll snyggingar!

090514

God morgon! Eller ja.. goddagens.

Har faktiskt precis pallrat mig upp, usch usch vad länge jag låg idag. Men men.
Just nu väntar jag på att äggen ska koka klart, sedan ska jag äta, ta en promenad, duscha, och sen tänkte jag faktiskt ta en liten tur till Sarianna! Det var inte igår.. Så det ska bli kanoners!

Hörs!

Yes man

Nu har jag och A precis kollat klart på Yes man. Den var lite smårolig faktiskt. :)



Idag har jag faktiskt gått tre promenader.. även om två av dom nog bara var 15-20 min.. men det är skönt att röra på sig, ryggen dödar mig.. Och jag vet inte om det beror på medicinen eller något annat men fyfan vad ont i magen jag hade ett tag under filmen. Spelade ingen roll hur jag låg, gjorde så sjukt ont!
Jahapp, nu satte A på ps3, han ska spela fotboll. Vad ska jag göra då? Tar väl och läser tidningen CHIC då. :)

Ha det bra! Kramar.

090513

Jahapp, då har man varit på vårdcentralen också. Fick någon gubbe som babblade en massa. Fick väl inte ut så jättemkt av besöket, men huvudsyftet med att jag var där var ju för att få något inflammationshämmande utskrivet (behöver ju få bukt med inflammationen först enligt kiropraktorn). Jag fick någon medicin som jag ska ta tre gånger om dagen i 2-3 veckor. Shit säger jag bara.. känns som att min lever kommer typ dö? Läste i bipacksedeln att den även kan påverka bilkörningen... vågar jag köra bil nu? Jag kommer antagligen att göra det, men jag är lite skraj.. Jag hatar att knapra värktabletter i vanliga fall, och nu ska jag ta starka tabletter tre gånger om dagen. Jag är nervös, jag är även världens töntigaste... :P

Den här läkaren snackade också om diskbråck men inte fan skickade han mig på röntgen han heller. Tänk om det är det?

Men herregud, Ronja, väx upp. Nu måste jag sluta skriva om den här skiten, ut på en promenad ist..

Lite kvällsunderhållning..

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
EY! Fan också jag låg och väntade igår på att klockan skulle bli 00:00 men somnade!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Tack desamma!

3. Vad är det första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Rouze är så yeah yeah wow wow!

4. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Tjena stumpan.

5. Vad vill du höra mest av allt?
Hello.

6. Din romantiska replik?
HEJA SVERIGE!

7. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Jaha ojdå :(


090512

Hallå hallå..

Idag hade jag alltså tid hos kiropraktorn igen. Han sa att det kändes som att låsningen i ryggen hade luckrats upp lite men det är såpass inflammerat och irriterat att jag nu ska gå till vårdcentralen för att få recept på någon inflammationshämmande medicin. Så nu ska jag alltså inte tillbaks til kiropraktorn på en till två veckor.. Han kan inte ge tillräcklig behandling när det är så irriterat så jag måste få bort inflammationen innan han kan fortsätta med att återställa ryggen alltså..
Igår gjorde det ju så fruktansvärt ont på jobbet igen så Yvonne (en kollega) nästan tvingade mig att sjukskriva mig resten av veckan hehe. Jag har svårt att sjukanmäla mig och stanna hemma när jag mår bra i övrigt. Men hon har ju rätt, jag har så ont att jag inte kan arbeta. Bättre att försöka bli helt bra än att jobba samtidigt som man behandlas så att man bara blir halvt bra.. Så nu ska jag iaf stanna hemma denna vecka är det bestämt.

Efter kiropraktorbesöket så åkte jag och A till Skärholmen för att han skulle låsa upp en tre mobil till ett annat abonemang eftersom min brorson ska få den.. (Andreas gamla mobil). När vi ändå var där så passade jag på att titta igenom några affärer lite snabbt.. Jag hittade då ett par svarta tygskor som jag nu har letat efter i 3 Scorett butiker. Överallt har de varit slut i min storlek men nu äntligen så fanns de! Wehoo. Har dem i vitt också men ville ha dem i svart också, plus att de skulle nog vara ganska sköna att gå i på bröllopet.

Sen har vi tagit det lugnt, tog en promenad och så.. Måste ju promenera en del nu för ryggens skull. Inte mig emot iofs. Men jag hade ju hellre gymmat! På tal om det, jag måste frysa mitt gymkort nu. Nicholas (kiropraktorn) skulle skicka ett intyg till mig som jag kan lämna till gymmet. Maj ut och ev juni ska det frysas.. buhu. Där försvann min beachkropp iaf.. :(

Just nu sitter jag och strörtittar lite på Eurovision kvalet. Malena har sjungit men jag tycker faktiskt inte att hon var lika powerful som i finalen hemma i Sverige.. Hoppas hur som helst att hon går vidare!

Det här blev ju ett ganska tråkigt inlägg, mest om min skitrygg. Men lev med det, det är det som händer i mitt liv just nu..

050911

Sitter här och väntar på att A ska vakna så att vi kan äta frukost och sen gå en promenad. Känner av ryggen lite mer idag, och då är det ju bra att promenera.
Sedan blir det till att jobba igen..

Här är förresten nya skorna jag köpte i lördags;



Nej nu får han inte sova längre, då kommer vi inte hinna med promenaden innan jobbet! Jag väcker honom. ;)

090510

Ryssland är världsmästare och Sverige tog VM-brons! Hade ju helst sett att Sverige vann mot Kanada i finalen men det gick ju inte.. Och nu höll jag på Kanada i finalen men det gick ju inte heller.. Men stort grattis till ryssarna iaf. ;)


090509

En dag i storstan har det varit idag. Jag och Sofia har köpt varsin kjol till bröllopet som vi ska jobba på om två veckor.. Skönt att det är fixat iaf!
Fick även med mig ett par skor hem.. som alltid haha, eller vad säger ni tjejer? ;) När jag kommit hem och går upp för trappen för att låsa upp ytterdörren så inser jag.. att jag inte har någon hemnyckel. Kuuul. Igår när vi promenerade till apoteket så tog jag av hemnyckeln från nyckelknippan så jag skulle slippa bära på hela så när vi kom hem igen så hängde A upp den bara utan att att sätta tillbaks den.. Så jag satte mig i bilen igen och åkte hem till pappa.

Ryggen har faktiskt varit betydligt bättre idag.. superskönt har det varit. Men det kommer antagligen komma tillbaka på måndag då man är på jobbet igen. Inget ergonomiskt jobb man har direkt.

Nu är det dags för soffan tror jag.. ;)

090508

Jaha, denna dag har ju inte varit den bästa. Jobbade sjätte och sista dagen för denna vecka och idag gick fan smärtan i ryggen över gränsen. Jag kände att jag nästan inte klarade av någonting, kan inte lyfta, kan knappt gå och ingenting funkar. Detta gjorde bara att allting rann över och jag började böla.. kul verkligen, varför ska det alltid hända på jobbet? Alla tyckte att jag skulle gå hem men jag väntade iaf till halv ett då vi slutade så att jag fick fullt betalt. Pengarna behövs ju nu för att betala för behandlingarna..
Att jag har så fruktansvärt ont nu beror antagligen på att kiropraktorn håller på att återställer min rygg så att den ska bli rak, detta är ju inte kroppen van vid, plus att man använder ryggen mycket på jobbet och dessutom med en inflammation i ryggen.. Var ju där igår igen och jag är iaf lite rakare, jag kunde stå betydligt stadigare på Wii-plattan också. Första gången jag stod så visade det 72, andra gången 63 och igår 45. Så det blir ju bättre, men smärtan blir bara värre..

Inte så roligt det här med ryggen med tanke på att jag och Sofia ska gå runt i Stockholm hela dagen imorgon. Får se hur det går, men jag ska iaf hellre röra på mig och promenera än sitta stilla för det är då det speciellt trycker på Ischiasnerven. Köpte iaf Voltaren Gel idag så ska smörja in mig med det imorgon..



Nog om min hemska kropp. Har precis kollat klart på semifinalen mellan Sverige och Kanada. Kanade var bättre och vann med 3-1.. så nu blir det bronsmatch för Sverige på söndag mot USA. Och i finalen blir det Ryssland - Kanada.

Jag ska faktiskt gå och lägga mig strax, jag har ju börjat sova på Tempurkudde nu också, och det funkar riktigt bra. Har inte haft ont i nacken sen jag började med den! Det är ju bra det iaf..

Jaha nä men det här blev ju ett himla positivt inlägg måste jag säga.. Hoppas jag har mer roligt att skriva om imorgon.

God natt.

090506

Hej!

En positiv nyhet: jag har inte behövt tarmsköljning än iaf.. haha.

Igår var jag iaf hos kiropraktorn. Där fick jag en grundlig undersökning vilket var ganska intressant. Jag fick bl.a stå på en Wii-platta som mäter viktfördelningen samt hur stilla man kan stå (ju mindre man gungar, desto bättre). Den visade att jag lägger mer vikt på höger sida, vilket givetvis inte är bra. Jag var alltså sned i bäckenet/ländryggen. Sen det där med hur stilla man kan stå, man skulle ligga under 80, och jag låg på 70 någonting, men han tyckte att jag borde komma lägre ner ändå.
Sen tog han kort på mig från olika vinklar för att kolla hållning osv, jag fick se "mitt" skelett på en tv-skärm, samt idealskelettet. Inte särskilt bra hållning, vilket jag visste redan innan, men ändå skrämmande att se skelettets form.
Sedan kollade han lite annat, som hur bra muskler jag hade i vader och tår, samt om mina ben var lika långa och allt det verkade bra.
Han kom iaf fram till att jag har problem med Ischiasnerven, inflammation i ryggen och att jag, som sagt, var sned i ländryggen. Han kunde heller inte utesluta diskbråck men jag hoppas verkligen inte att jag har det också...

Så, nu ska jag behandlas två gånger i veckan i 2-4 veckor till att börja med. Jag kommer att bli ruinerad... Men det är det ju såklart värt om han får ordning på det.

Jaja, det var min historia om ryggen det.. vet inte om det var så bra nyheter men men.. kunde ju varit värre.

Nu måste jag fixa det sista innan jag ska sova, imorgon blir det återbesök hos kiropraktorn, då ska det knäckas igen.. huh..

Ha en fortsatt bra kväll allihopa!


090503

Först och främst; GRATTIS HELL! <3

Idag är det söndag och jag har jobbat. Har haft så sjukt ont i ryggen så jag fattar inte.. Var tvungen att gå in i fyllningen för jag inte klarade av att jobba i packen.
Så imorgon måste jag verkligen få arslet ur vagnen och ringa till kiropraktorn.. men jag måste erkänna att jag är rädd. Jag är rädd för att de ska knäcka min kotor hit och dit. Pappa sa att de antagligen kommer skicka mig på röntgen för att se först innan de rör mig. Men när jag pratade med Andreas om det blev jag ännu räddare. Han sa att om man ska röntga ryggen så måste man typ göra värsta tarmsköljningen för att man ska se röntgenbilderna ordentligt eller nåt. Oh, herregud säger jag bara. Det gör jag bara inte. Fyfan. Gud, skona mig, snälla!

Känn lite sympati med mig, jag sitter iaf här och tycker synd om mig själv...

090502

Herregud vad tiden går! Redan lördag och andra maj. Valborgshelgen har varit lugn, i torsdags hyrde jag och älskling film. Patrik 1,5. Den var väl lite smårolig.
Sen igår så åkte vi till IKEA till Andreas stora förtjusning. Jag tyckte det var kanon men A blev tjurigare och tjurigare ju längre vi gick. :P 2000 kronor fattigare blev vi iaf, köpte en lampa (ska köpa en till likadan) till fönstret, spegel till hallen, lite tavlor, ljusstakar, doftljus och sånt.. Wiiie.
Sedan gick vi till Heron City och lyxade till det med en lunch på Pizza Hut. Sjukt gott.. Efter det rullade vi till Södertälje och hämtade Jenny vid tåget. Vi åkte och handlade och igår kväll grillade vi lövbiff i parken.. Tyvärr var det iskallt för det blev så sent eftersom jag och A var så mätta efter pizzan hehe.. Simon kom över också.

Idag har (är) det varit underbart väder så jag och Jenny åkte ut till min pappa så att hennes hund kunde leka lite med Pims.. De gillade varandra men lekte väl inte sådär värst mycket :P Vi var även förbi Hedlandet och köpte glass och innan jag skjutsade henne till tåget så stannade vi på Mångfaldens Hus i Turinge. ÅH, de har så himla mycket fint där! Vill ju bara köpa hela butiken..

Nu när jag sitter här så ringde A och frågade om resa till Las Vegas blir bra 24 oktober till 7 november. Kanon! Plus att vi kommer att stanna i New York i några dagar också. Can't wait! Nu är det bara att försöka spara som tusan tills vi och hela Andreas familj åker över till staterna. :)  

RSS 2.0