hmm.

Alltså jag vet inte vad jag tycker om Håkans nya album än. Håkan är alltid Håkan, dvs bäst, men alltså vart har all fartfyllda härliga sväng tagit vägen? Jag saknar det. Om jag får säga det själv så tycker jag att första albumet fortfarande är bäst (med undantag för en del låtar). Men hans texter är ju ljuvliga. Det är ju halva grejen så.

Idag träffade jag Marie efter jobbet, gick på stan en stund. Köpte ett par jeans och skor. Kollade även upp mina glasögon, trodde jag fått fel styrka för när jag använder dom så känns det som om halva världen gungar. Men inget fel på dessa, utan det är bara att vänja sig. Mitt vänstra öga har nåt brytningsfel av något slag och detta påverkade tydligen också. Weeij. Well, tur att jag bara har glasögonen för tv:n på kvällen så att jag kan använda mina linser som vanligt i fortsättningen.

Påvägen hem blev det Donken ist för hemmagjorda hamburgare som var planerat... dåliga men mm, jag var så hungrig att jag kunnat äta en buffel.

Imorgon sista arbetsdagen för denna vecka, sedan bär det av till Tullinge för att träffa några gamla kompisar från internatet. :D


fotboll & Håkan

Nu är det dags för fotboll. Vänskapsmatch men ändå, jag sitter i Sverige tröja och laddar med Håkans nya album medan Andreas sitter i Brasilien tröja med sina feeeeeta popcorn. =) Vi tänkte fuska idag med cola och popcorn. Vanligtvis så försöker vi att inte äta godis, popcorn, cola och sådant på vardagar men vafan.. vi var tvungna. Ok?


segt

Sitter hos Andreas. Han och Jeppe sitter och glor på tv, jag har mindre kul.. :P men men.

Idag var det iaf löning wohoooo. Men den lär ju försvinna lika snabbt igen känns det som. Även fast jag inte betalar någon dyr hyra eller så så ryker pengarna. Maten är ju sjukt dyr. Jävla skit grejer alltså. Varför måste man äta egentligen? Eller varför ska det kosta snarare.. Måste börja storhandla och planera maten för hela veckan tror jag. Det blir ju billigare. Hmm nog om det.

Fan jag kommer inte på nåt vettigt att skriva.. jag är sämst på det här. Jag ska lägga ner min nya blogg fan..

Uppdatering

Imponerade va?!  Höhö fan vad sämst jag är alltså. Jag tar aldrig tag i det här.

Men glad påsk på er! Helgen har varit som alla andra påskhelger ungefär. I fredags var det lugnt, jag och Andreas var först och spelade innebandy mitt på dagen. Jag har inte spelat innebandy sen jag slutade med den för typ 6 år sen? En och en halv timme i fredags och jag är totalt förstörd i kroppen igår, idag och antagligen resten av veckan. Haha nej men nästan känns det som.. Middag med syrran på kvällen och sen kollade jag och Andreas på No country for old men. Den var bra. Men slutet? Hmm.

Igår var vi på påskmiddag hos Andreas föräldrar. Trevligt. Även fotboll såg vi på, Newcastle - Fulham. Grattis älskling de vann..
Jag åkte sedan hem till Katri eftersom Andreas skulle ha pokerkväll med grabbarna. Mysigt med tjejsnack.

Idag har jag ramlat runt i Södertälje för att köpa påskägg och godis. Lite sent, jag vet, men 50% på påskäggen nu! Haha. 

Snart kommer älsklingen och vi ska då åka ut till min far för ännu en påskmiddag. Gott gott. :) 


image1
 

Nytt


Har bestämt mig för en ny bloggsida. Får se hur det kommer fungera, om jag kommer bli duktigare på att uppdatera.. den som lever får se..

Ytterligare en helg är snart passerad. I fredags tog jag och Andreas det endast lugnt med film och lite mys. Igår hade Katri lite partaj då hon nyss fyllt 20.. GRATTIS! Vi käkade mat, tårta och kvällen slutade i Sthlm på Vanilla Club. Väääärldens sämsta musik säger jag bara. Så kvällen blev ganska seg i slutet men i helhet trevlig. Taxi enda hem, det var det värt. Nattbussen är ingen höjdare. Bilder kanske kommer in senare om jag är duktig?

Snart kommer Andreas hit efter sin fotbollsmatch i Södertälje. Det blir nog bara lugnt sedan.. Jobbar förmiddag imorgon också så då måste man i säng tidigt. Suck.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0