090830

Gårdagen blev trevlig. God mat, trevligt folk och kubbspelande. :) Det måste dock vara något fel på mig.. var så sjukt trött igår så jag och A gick och la oss vid elva typ.. Och då var fortfarande alla barnen och gamlingar vakna.. haha jaja så är det ibland ;) Fick sova i deras husvagn eftersom det var ont om sovplats och det var kanonmysigt!
Nu är Tobbe här men de spelar ju bara Fifa 09 så ist sitter jag här vid datorn och kollar lite.. det farliga med det här är nu funderar jag på att klicka hem en bikini (jag vet, sommaren är snart slut men vi ska ju till Vegas snart och där är det varmt!). Ja, så går det ANDREAS! När ni sitter där och spelar, jag då har jag tråkigt och då nätshoppar jag! Tycker nästan han är skyldig att betala? :P

Time to go, måste ju köpa den där finingen ;)

090828

Grattis Andreas mamma Annette på 50-års dagen! Imorgon ska vi åka och gratta henne med en överraskningsfest (nej hon läser inte denna blogg) ;)
Håller just nu att städar hela lägenheten. Både jag och A är helt slutkörda. Dock har nog Andreas varit lite duktigare än mig den här gången.. han har städat varenda liten vrå i köket medan jag har tagit badrummet och vardagsrummet än så länge. Får se om vi orkar ta sovrummen också, eller om vi sparar dem lite.. Måste duscha och göra mat också. Snart kommer älskade Sofia hit och myser!
Annars har denna dag varit rutten. De varslar just nu på Astra och min chef kommer att flyttas till Gärtuna. Jag ska säga er att bättre chef än Anett Nilsson finns inte. Så sjukt tråkigt att bli av med henne. Flera stycken grät när vi fick beskedet.
Dessutom får vissa som verkligen INTE ska jobba som chef vara kvar. Fan vad besviken jag är.

090824

Idag firar jag och A två år tillsammans. Sjukt vad snabbt det går.. Idag har vi inte gjort så mkt, jobbat och sen tvingade jag med A ut i skogen för att plocka lite svamp ;) han som hatar svamp..
Men imorgon ska vi mysa till det, då blir det SPA ! Det ska bli ruskigt skönt.

Nu ska jag snart sova men först tänkte jag försöka lägga in lite bilder som inte gick igår.


Fullsatt Stadion.


Innan skynket åkt upp..




Under låten Yellow så studsade en massa sfora gula ballonger med konfetti i runt över publiken :)






Sen hamnade jag väldans nära :D






UNDERBARA MÄNNISKA!




Efter att jag hade varit på toa så hamnade jag vid sidan om scenen. Då kom det en massa konfetti...


...i form av fjärilar... :)

Sen dog kameran.. Jag vill att de ska komma tillbaks och spela NUUUUUUUUUUUUU.

090823

Vilken dag det var igår.. Var framme vid Stadion vid 14 tiden ungefär. Lyckades ta oss in ganska långt fram i kön. Så långt fram att vi väl inne stod ett par meter från scenen. Vid 18.30 känner jag hur jävla pissnödig jag blir (Marie och Linda gick på toa direkt vi kom in på arenan men allt jag hade i huvudet var att få platser långt fram). Medan jag sitter där och väntar på att konserten ska börja, det blir mer och mer folk bakom oss, känner jag att jag verkligen måste gå på toa. Men om jag gör det så kommer jag kanske inte fram igen. Jag ville ju inte mista min plats. Så jag bestämmer mig för att försöka hålla mig. Jag hade en flaska som jag i värsta fall kunde pissa i.. Killarna bredvid gjorde det, haha. Eller. Rätt äckligt egentligen men jag förstår dem, vi hade sååå grymma platser! Marie går iaf iväg och pissar innan ens förbandet börjar (tror jag?), efter en stund måste även Linda gå. Så jag står där själv, men efter ett tag så lyckas faktiskt Linda ta sig tillbaks. Marie skickade sms och sa att det var omöjligt att ta sig fram så jag vågade inte chansa. Förbandet började strax efter 19.30 och jag ville bara att de skulle sluta så fort som möjligt så Coldplay kunde börja. Självklart så gick en av "ballongerna" som hängde i taket sönder och de stod en bra stund och försökte fixa dem.
Sen.. kl 21.10 börjar det.. det släcks ner och Life in technicolor börjar spelas medan Chris och övriga springer ut på scenen med tomtebloss i sina händer. Underbart, underbart, underbart att se dem igen.

Jag såg de flesta låtar tills jag kände att jag inte klarade av att hålla mig mycket mer. Jag var så kissnödig att det gjorde sjukt ont. Så jag började försöka ta mig bakåt i publikhavet. Det gick en bit, sedan tog det tvärstopp. När jag fastnat på vägen så springer plötsligt hela bandet ut på ena scenen - och ställer sig precis vid mig. Jag står nu bara någon meter från dem och får avnjuta ett par sånger på riktigt, riktigt nära håll, speciellt The hardest part var underbar.. Spelningen fortsätter och alla i bandet springer tillbaks till huvudscenen igen och jag står kvar. Som en sardin i en burk. Tillslut får en security vakt lyfta mig över staketet så att jag kunde gå under scenen och vidare till en toa. Herregud vilken lättnad. Å andra sidan fick jag se de sista låtarna från väldigt dålig vinkel men det gör inte så mycket då jag hade fått uppleva så mycket ändå.

Som ni kanske märker så handlade ju halva kvällen om att jag var sjukt pissnödig, jag hade aldrig stått kvar så länge om det inte vore Coldplay. Jag stod och funderade på hur farligt det verkligen är att hålla sig, hur länge kan man göra det och vad kan hända?

Men konserten var verkligen sjukt bra, sån stämning. Detta var andra men definitivt INTE sista gången jag såg dem!

Har hört att de ska släppa ett nytt album i slutet av året, som jag längtar!


I kön utanför Stadion.


Laddade i kön.


Den här skylten stod framför oss där vi satt och kissade.. oops. Men det fanns verkligen INGENSTANS att pissa när vi köade.



Okej nu vet jag inte riktigt vad som hände, får inte upp fler bilder.. Försöker igen senare. Alltså imorgon får det bli.

Puss sov gott!

Dagen med stort D är HÄR!

22 augusti har det ÄNTLIGEN blivit. Jag ska få se Coldplay igen. Lycka! Till min stora besvikelse så hörde jag regnet smattra mot rutan när jag vaknade :( Inte kul att stå där och köa en massa timmar då.. Men jag kollade vädret och kl 11 skulle det bli uppehåll och sen framåt 14 så skulle det bli sol! Snälla snälla, jag tror på dig vädergud!


090821

Idag jobbade jag 9.30 till 12.30. Skönt värre. Så nu har jag precis kommit ur duschen, ska käka lite och sen börja göra mig iordning för att ta mig in mot stan. Hade glömt bort att järnvägen är avstängd mellan Strängnäs och Södertälje så nu måste jag ta bilen till Östertälje och ta pendeln.. iofs går det ersättningsbussar men resan tar ju fan dubbelt så lång tid.. Åh vad irriterande.. då blir det väl samma sak imorgon också. Fan jag hatar att åka buss och pendel själv sent på kvällen/natten och jag kommer åka hem runt midnatt.



Jaja, nu ska jag väl ta och äta lite.. 

Ciao Ciao.

090820

Nu har vi precis kommit hem från jobbet. Där fick vi veta att en linje ska stänga redan i september (det var sagt vid års skiftet) och att 3 av 6 konsulter kommer få sluta då.. Jag var dock inte en av dem så jag stannar tills jul iaf.. Skönt men nu känns det som att vi inte är så många unga kvar.. suck.. :(

Förövrigt så köpte jag en ny mobil idag! Glömde min laddare och hos en kompis i lördags och jag har ändå funderat länge på en ny mobil så nu tog jag mig i kragen och köpte en när min mobil ändå har dött.. så nu ligger den på laddning så jag får prova den imorgon :)



Nu ska jag nog ta och lägga mig, börjar "tidigt" (09.30) imorgon och sen ska jag in till slussen för att åka räkbåt med Jenny. Wehoooo äntligen! Gott gott gott!

Puss & Kram

090818

Direkt när jag kom hem från jobbet nu ikväll så la jag mig för att titta på dokumentären på Svt play om Coldplay. Fan vad jag längtar tills lördag.. Inte långt kvar nu, snart får jag se dem igen! Det blir iaf jag, Marie och Linda som ska gå och se dem. Det var ju bara jag och Marie från början men Linda ville hemskt gärna gå så jag fixade en biljett till henne också ;) Min och Marie dock, de har legat här och väntat sedan december... Ååååhh....

Nu ska jag väl ta och sova kanske. Förhoppningsvis drömmer jag lite om mina idoler. :)

God natt!

090817

Ny jobbvecka. Men denna vecka börjar vi med eftermiddagsskift igen.. Lite skönt faktiskt, då får man ju sova ut på morgonen.
Jag hoppas iaf att denna vecka går lika fort som förra. För på fredag är det räkbåt som gäller och lördag älskade Coldplay.

På måndag om en vecka har jag och A varit tillsammans i två år så på tisdag har vi bokat in spa kväll efter jobbet. Går direkt till Skogshöjd Spa efter jobbet och där ska vi bara koppla av och sedan avnjuta en 50 minuters Hot Stone Massage. Beställa lite mat till poolen kanske.. Aahh längtar!

Nu ska jag ta och klä på mig för snart måste vi pallra oss till jobbet.

Ha en bra dag!

Yrrol

Yrrol måste vara en av de roligaste filmerna som gjorts. Hahaha, denna sketch är ju så rolig! Brukar alltid tänka på den här när vi sitter i möte på jobbet hahahaha...


Skärmflygning

När min syrra fyllde 30 så gav vi henne skärmflygning i present. Och igår blev det alltså av. Så tänkte lägga upp några bilder på det, här har du sis :)






Lite nervös?






Precis efter landning.


Klart!

Fick tyvärr inga bilder i luften på min kamera då jag filmade med den.. Men det var några iaf.

090816

Ligger på soffan och äter chips.. mår som jag förtjänar om man säger så. Det blev utgång med lite vänner i Södertälje igår. Trevligt. Däremot är det ju tråkigt att man aldrig kan gå ut i den här skitstan utan att det ska bli slagsmål. Vafan är det för fel på folket? Blir så trött..

Tråkigt att man inte ser så glad ut men men.. :P


Calle & Emma.


Emma & Emma.




På dansgolvet :)


Linda var på G..


Skön bild, Katri framifrån? Eller?


Det är inte alltid lätt att fota på dansgolvet...


-Ursäkta men ska inte jag få växel? Jag betalade med en 100-lapp?
-Du har ju fått växel? Jag la den här.
-Nej..
-Okej, här har du.

När jag stoppar ner pengarna i väskan kom jag på det.. jag har ju redan stoppat ner pengarna. Haha.. Free shot!

090814

Slutade 11.30 idag igen, uuuuunderbart. Åkte hem och la mig på balkongen och solade en stund (har sol på balkongen fram till 13.00 ungefär.. Sen kom Marie över så att vi kunde prata av oss lite innan hon for vidare mot Ludvika. Mys!

Nu ska jag städa lite för om ett par timmar kommer min barndomsvän Anna hit. Åh, det ska bli så trevligt, träffades senast förra sommaren.. Sjukt, vi var bästisar redan vid sex års ålder och vi har gjort mycket galet tillsammans! Så ikväll blir det att laga mat, dricka vin och prata massa tjejsnack! Andreas är ju iväg på grabbhelg tillsammans med hans pappa, brorsa och hans syrras sambo någonstans vig Helsingborg på nån bilracing grej...

Som sagt, städa var det! Hörs nog imorgon..

090813

En dag kvar innan helg! Fast den här veckan har ju gått riktigt snabbt egentligen. Det är sjukt vad tiden bara springer iväg. Inte mig emot såhär i veckorna men mindre roligt på semestern och på helgerna..

Skulle behöva ta med en snabb promenad men jag vet fan inte om jag orkar.. men jo, jag måste. Jag ska. Men det är ju så tråkigt väder.. Fast det ska ju inte spela någon roll. Suck. Jag är så lat ibland.

Imorgon hoppas jag att Marie hinner komma förbi här hemma hos oss, jag slutar ju redan halv tolv och hon kommer åka förbi Mankan runt lunchtid trodde hon. Det var faktiskt väldigt längesen vi sågs nu.
Vad ska jag göra annars i helgen? Kanske Nyköping på lördag för lite party. Den som lever får se.
Nästa helg däremot, då är det COOOOOLDPLAY!!!!

090811

Just nu känner jag mig glad. Jag är hemkommen efter att ha utövat ett pilatespass på gymmet. Eller snarare utanför gymmet för vi körde utomhus, skitskönt. Jag trodde inte att jag skulle klara så mkt pga ryggen men det gick helt klart över förväntan. Gjorde riktigt ont i vissa övningar, men överlag gick det bra. Och det känns sjukt bra. Nu hoppas jag bara på att jag inte har så ont imorgon..

Imorgon ska jag ev träffa Katri efter jobbet, om hon inte ska bara barnvakt dvs. Det ser jag framemot!

Förövrigt sitter jag och lyssnar på Spice Girls, hur bra är inte det då? ;)

090809

Go kväll..

Helgen har varit bra, i fredags fick vi sluta halv tolv ist för halv ett på jobbet och då drog jag hem för att ta en dusch och käka lite. Sedan skjutsade A mig till Läggesta där Tina (Jennys mamma) och co hämtade mig och vi drog vidare in mot stan för att fira Jenny som fyllde 22 år :) Stort grattis till henne!

I lördags blev det stranden en stund och på eftermiddagen var det den årliga grillfesten hos pappa. Helgrillat vildsvin, dricka och trevligt folk. Dock var vi inte så många i år då många inte kunde komma.. Men vi hade ju kanontrevligt ändå, drog till bryggan på kvällen också där hela gänget på ca 15 pers badade och bastade. Härligt!

Idag åkte vi till Andreas föräldrar där vi fikade, spelade kubb och åt tacos.. det var jättemysigt! Jag började starkt i kubb men sedan gick det bara utför.. A fyller ju år imorgon, därav tårta och grejer :) 

Konstigt inlägg det blev men det är bara för att jag måste sova och känner mig lite stressad. Har inte uppdaterat på så länge så jag var tvungen.. Hihi.

God natt.. 

090805

Bara så att alla vet... JAG SKA BLI GUDMOR! Åh, jag är så glad :)

God natt.

Ska sova, har ingen lust att blogga. Inte nu.

God natt..

RSS 2.0