Natti

Nu ska jag hoppa i säng. Hela familjen (minus mamma :( ) har varit här ikväll, vi har fikat och umgåtts. Mys. Fick finfina presenter. Presentkort på elgiganten, jättesöta ugnsformar (måste visa bilder sen!) och presentkort på Guldfynd. Kanoooon. Och förresten så fick jag superbra grejer av tjejerna igår också, presentkort på SVEA av Carro, presentkort på IKEA av Kash, Murr, Mad och Hell och kroppslotion + skrubb av Jenny! Taaack finaste.

Imorgon ska jag luncha med tjejerna, träffa Minda, ut till pappa på middag och tillslut ska jag försöka hinna med och packa till Halmstad :P Åhhh tiden går så himla fort! När man har semester så har man ju dessutom ingen koll på dagarna så när jag kom på idag att det var söndag redan så fick jag lite smått panik haha. Så mkt jag måste hinna fixa innan...

Men imorgon ska jag försöka komma upp i tid, måste diska igen.. suck, känns som att det är det enda jag gör haha.

Ha det bäst, god natt!


100725

Kvällen blev sjukt lyckad igår. Närmaste tjejerna (de flesta) kom över hit och vi förade och hade trevligt innan Marie skjutsade mig, Katri, Carro och Jenny till Östertälje station där vi skulle ta tåget. Men vi kände inte för att ta tåget så ringde på en taxi ist och fick asbra pris. Toooo Café Opera körde våran chaffis Morris oss till. Väl där smet vi in bakvägen totally gratis eftersom Fredrik jobbar där, tusen tack för det! Där röjjde vi, inte en jävel på dansgolvet men det drog vi snart igång haha. Efter en stund så träffade vi även Basse & Jimmy och två polare till dem. Dansade tills fötterna värkte så in i norden, dvs till stängning, typ kvart över tre. Carro & Jenny drog dock tidigare men fan så kul vi hade. Deeeeeet gör vi om. Tack vänner! ♥


Pilla lite näsa på Carro, haha.

Jenny är grym på att rikta kameran.

Inte heeelt säker på vad de dansar till haha.

Vi tjejer som var hemma hos mig♥

Mer dans!

Snygg-Jenny.

The neeeew sign!

Har massa mer bilder men måste käka, diska och städa upp lite här eftersom familjen kommer på fika snart. Jag hade tänkt att baka men har inga ugnsformar (hade bara en och den använde jag ju till kladdkakan igår, men bara lite kvar av den). Så måste åka till affären också och köpa lite fika!

Hörs, puss!

100724

Bra start på födelsedagen. Tar bilen till affären för att handla skapligt bara för att ha goooott om tid till att baka och fixa inför ikväll. Vad händer? Jo jag kör i en rondell och det kommer en 70-årig finsk tant och kör rakt in i mig. Suuuuuuck. Så där stod vi i 100 år och skrev skaderapporter och skit.. Jaja hennes fel iaf så jag hoppas att jag slipper betala ett öre. Men vad säger man, har aldrig krockat med bilen förut och så händer det på ens födelsedag, haha. Like it.

Nu har jag bakat, jag hoppas det blev bra, den var nog i ugnen en minut för länge.. Jajajajaja. Sen kommer lite vänner hit och förar innan vi drar ut i Sthlm. :)

Pusspuss

Bilder

Kom på att jag har lite bilder att visa från den gångna veckan.


Gullunge



Lite lagom nyktra sådär. I onsdags på Flamman.

Katri & jag i onsdags.

100723

Är så jäkla trött alltså. Men det blev riktigt lyckat igår! Tog tåget upp mot Sthlm igår kväll och från södra skulle jag ta bussen som skulle ta mig till Sebbe. Ja, jag skrev ju i förra inlägget att jag inte hitta.. Han sa att jag skulle kliva av första stationen efter Hornstull men gatan hade inte det namn som han sa att det hette så jag satt kvar. Och hamnade på Fridhemsplan. Jahapp, bara att hoppa av och kliva på en ny buss tillbaks. Haha, började bra.. Jaja sen kom jag tillslut rätt iaf och efter en stund kom Jimmy också. Efter att ha lyssnat lite på Kent som spelade på Långholmen (hördes hem till Sebbe) så tog vi våran dricka och gick till Tanto. Där satt vi och njöt av det varma sommarvädret. Fyfan så skönt det var. När vi kände oss redo så tog vi oss till Slussen och Debaser där vi rockade fett. Vid tre drog Jimmy på efterfest för två och jag och Basse drog till Donken. Fyfan så sjukt gott alltså, hade käkat filmjölk till middag så var sjukt hungrig redan påväg upp. Nio bitar chickennuggets och meny på det! Mmmm... Sedan kom bussen men den fick vi inte kliva på för det var för fullt på bussen.. Jaha, bara att använda benen då. Så vi började knalla hemåt, gick upp på några berg och kollade på soluppgången, herregud vad vackert! Svårslaget. När vi sitter på berget och käkar pommes frites och kollar på soluppgången kommer jag på.. min tröja är borta. Jag har verkligen släpat på den heeela kvällen, inte använt den en enda gång och NU försvinner den. Så vi gick tillbaks en bra bit för att se om den låg någonstans men utan resultat. Fan, en av mina favorittröjor :( Köpt i USA dessutom så det var ju lyckat.. Bajskorv!!!

Vet inte vad klockan var när vi tillslut kom hem men vi har sovit till och från tills tre idag typ. Då tog jag mig i kragen och drog hem. Skule egentligen baka ikväll eftersom jag ska ha lite födelsedagsmys här imorgon men jag orkade bara inte. Efter att ha käkat frukost vid femsnåret i eftermiddags så stupade jag i sängen och sov lite till hehe. Sen har jag plockat lite, diskat och städat toan.. Var faktiskt på g för att dra ut ikväll igen men näe, fyra dagar i sträck nu och sen fyra dagar i sträck nästa vecka, jag pallar inte haha. Jag låter min kropp vila lite ;)

Det var min torsdag det. Inatt kommer Madde hit och sover haha. Hon frågade om hon fick låna soffan och javisst.. :) Nu ska jag kila!


Vid fyra imorse.


Hur vackert? Och det är svårt att få det på bild, det var ännu vackrare i verkligheten.

100722

Gårdagen blev riktigt lyckad. Jag och Madde handlade jordgubbar, kakor och naturgodis, sen åkte vi ut till Nya Malmsjön och låg där i några timmar. Mysfaktor, även om solen inte stekte så mkt att vi behövde svalka oss i vattnet. Sedan åkte vi till systemet och inhandlade kvällens dricka, drog hem och fixade oss. Läste igenom gamla brev från när vi var små (ja vi var klasskompisar OCH brevkompisar hehe) och fyfan vad vi garvade hahaha. "Idag satt Robin på min stol. Jag ba: det där är min stol." Klockers...

Sen kom Katri också och vi drog vidare ner till Flamingo. Där var det heeeelt smockat med folk och så varmt att jag trodde jag skulle dö.. Rann nästan bort och gick knappt att andas!
Sen knallade vi hem, alltså jag, Madde och grannen ovanför. Maddes mamma kom och hämtade henne och hade med sig Maddes nya lilla valp, hur jäkla söt som helst. Jag och Johannes gosade lite med den i trapphuset haha.

Nu börjar jag få lite bråttom för jag ska åka in till storstaden och träffa Sebbe och Jimmy, det blir cider i nån park. Trevligt! Wish me luck, hittar inte...


100721

Fan har fortfarande ont i halsen och kroppen. Nästan mer ont i halsen idag :( Skit.. ska iaf köra en heldag med Madde idag, vi börjar med stranden och om jag orkar drar vi ut ikväll. Hoppas jag inte blir sämre!! Malmsjön står på schemat.

Ha en fin dag, puss.

100720

Har en jäääkla träningsvärk idag alltså. Det var inte lätt att sminka mig eller fixa håret igår eller idag.. helt slut! Dessutom har jag ont i halsen och skit idag så jag hoppas att det inte blir värre..
Igår var jag ju hos Jenny och Texas. Käkade god mat och kollade på två filmer. Mys.

Idag åkte vi till Vällingby en sväng, kollade kläder. Trodde jag hade pengar men i kassan sa kortläsaren bara "medges ej, medges ej".. alltid lika pinsamt när det händer. Kom då på att hemförsäkringen skulle betalas idag, därav inga pengar. Suck! Såklart hittar man massa man vill ha bara därför.

Nu plockar jag lite här hemma bara, viker tvätt och sådär.. imorgon blir det stranden med Madde, sjukt längesen vi sågs nu. Sen blir det nog utgång på kvällen :) Hoppas hoppas att jag mår bättre då.

Okej, väldigt osammanhängande inlägg men jag känner mig lite förvirrad. :P Det blir bra det här.. just det, hur ska jag hinna träna imorgon? Det skulle jag ju också göra kom jag på. Hm.

Ciao..


Träning

Idag ska jag faktiskt gymma för första gången på länge. Har ju som bekant kvar mitt träningskort i Mariefred så har ju inte råd att skaffa nytt. Men nu har jag iaf fixat ett på jobbet, kostar 900 per halvår och eftersom jag har 1000 kr friskvårdsbidrag varje år så kostade det mig ingenting. Så jag och Stefan ska ses där om 50 min och köra lite styrketräning. Behövs verkligen, fyfan vad ont i ryggen jag har nu igen.

Sen drar jag till Hässelby och stannar där tills imorgon :)

Ciao..

Man rår ej för att tårar rinner..

...när man har mist sin vän..

Du tror du vet hur allt ska vara,
du vet när allting passar sig
Utom när jag ska förklara,
hur jag känner mig.

Du bryr dig inte om mig mera,
och det har tagit mig så hårt
Du kan väl aldrig acceptera,
att någonting är svårt.


100718

Tog mig i kragen igår och drog ut på grillfest/kräftskiva hos Linda. Det började trevligt, god mat och allt det där. Men jag kunde bara inte släppa loss och låta mig själv ha roligt, jag var verkligen så deppig. Tillslut fick pappa komma och hämta mig och nu kom jag hem för en stund sedan. Jag skulle ju egentligen åkt till Jenny idag men kom hem så sent så ska nog göra det imorgon ist. Jag har inte gjort ett skit idag, har medicinerat fölungarna hos pappa (ena ska behandlas varannan timme för skadat öga och den andra tog vi bort bandage och smörjde sår på benen), plockat smultron och solat lite. Haft så jävla tråkigt men det var skönt att ta det lugnt också. Men jag måste försöka vända det här nu, jag går under annars..


Försökte ta kort på humlan :)

Pims.


Ena fölungen, så söt..


...

Vi två, hejdå
Fuck off, du dog
Men inga tårar når min kind
Den rådjursblicken är så gjord, är så gjord


Down

Jag bryter ihop. Jag orkar inte. Imorgon åker jag till Jenny i Hässelby. Mysa med henne och Texas (min gudson).

Semester.

Jag var glad förut. Lunchade med Linda och sen tog vi en tripp på stan, alltid lika trevligt. Sen åkte jag ut till Vattubrinken och hämtade Jennie och vi for vidare till Malmsjön. Solade, badade och snackade tokmycket tjejsnack. Gööörmysigt. Sen fick vi för oss att gå på bio så vi åkte hem och bytte om, tog några svängar på olika mataffärer för att hitta kräftor och godis (blev inget utav det).
Vi är lite efter så vi såg SATC 2. Den var jättebra tycker jag.

Nu sitter jag hemma, själv. Och är inte alls lika glad. Fick höra lite grejer förut som tog ner mig till botten. Alltså, ena dagen är livet underbart, och andra dagen piss rent utsagt. Jag gick på semester idag, jag borde vara hur glad som helst. Jag är bara deppig. Gah, ibland vet jag inte ens vart jag har mig själv.

EN DAG KVAR!

Eller rättare sagt, feeeeeem timmar tills SEMESTER! Så jävla skönt.. Börjar sex imorgon bitti och slutar elva. Tänk om man alltid hade de arbetstiderna. Det hade ju vart nåt.

Idag var en kaosdag på jobbet.. dagen gick iaf slnabbt för vi hade så mkt att göra. Sen skulle jag träffat Linda men hon lämnade återbud i sista sekund :( Så det blev en glass i solen med Stefan och Andreas, sen hem och sola lite. Var tvungen att sova en stund på soffan också för jag har varit vaken sen 4 imorse. Grannarna hade en trevlig stund igen! Nu har jag tvättstuga och diskar lite, vattnet kom tillbaks igår precis innan jag skulle åka ut till pappa så diskberget sen i tisdags låg ju kvar. Sen är jag svinhungrig också, måste käka. Men orkar nog inte laga mat, får nog bli lite äggröra eller nåt.

Hoppas ni haft en fin dag♥

100714

Nu ska jag sova men först slänger jag in lite bilder. Fick nämligen så himla tråkigt här hemma så jag åkte ut till papi och grillade och badade. Imorgon blir det jobb igen, ögonen känns bättre just nu iaf.



Dessa två bilder är tagna vid 19.00 ikväll! Sjukt, känns som mitt på dagen :)


Jordgubbar, kladdkaka och glass. Är det sommar så är det.. jag satsar på beach 2015 ist..

Men skiiit!

När man väl ska vara duktig och diska så finns det ju inte ens vatten?! Kommer inget.. tomt.. Så nu kan jag ju inte ens duscha eller DRICKA. I denna värmen är det ju en fördel om man kan dricka vatten. Om det inte kommer tillbaks snart så får jag kolla med grannen om han har vatten..


Kass uppdatering

Jag har bara inte lust eller ork att sitta här och blogga när jag jobbar om dagarna och sen är det så fint väder att man bara vill njuuuta! Vi har ju haft helt stört varmt och härligt väder senaste veckan. Över 30 grader (i söndags var det varmaste dagen på 16 år). Hur jävla skönt som helst! Fattar inte hur folk kan klaga så mkt över värmen. Först är det för kallt, sen är det för mulet, sen är det för varmt, sen är det för regnigt. Shit, lägg ner! Snälla låt denna värme stanna hela min semester också! (Lite regn på natten kan det få komma).


I söndags tog jag & Linda en glass vid maren, mysigt..


Försökte få en bra bild på Pims hehe.


Sen fick jag en hyffsad bild iaf.


Sen grillade vi och åt nyplockade smultron med grädde/mjölk till efterrätt. Så sjukt gott.

Idag har jag faktiskt sjukanmält mig från jobbet. Jag är inte sjuk men jag har en så sjuk klåda i mina ögon. Jag hoppas verkligen inte att jag har fått nån allergi :( När jag gick och la mig inatt så kändes det som att jag har grus under ögonlocken. Sov inte så mkt och när det var dags att kliva upp till jobbet så var ögonen helt svullna och röda. Så jag tar en linsfri dag och bara vilar. Imorgon ska jag jobba igen.

--

Ska uppdatera lite från lördagen sen också men nu ska jag diska och sitta på balkongen lite..

100710

Har jobbat idag, kul va!

Sen hade jag och Linda VÄRLDENS MYSIGASTE picknick nere vid vattnet. Sjukt, kände verkligen varför man lever! Underbart.

Nu ska vi strax dra ner till 550 och köpa biljetter. Drar nog in på en gång också. KOMMER BLI KUL!
Sen blir det eventuellt Sthlm, vi får se. Om grabbarna betalar taxin ;)


Vi just nu på balkongen!

100709

Väntar på att äggen ska koka färdigt, sen måste jag springa iväg till jobbet igen. I vanliga fall så börjar jag halv tio på eftermiddagsfredagen och slutar 15.40 men nu innan semestern så fick vi börja kvart i elva :D Nästa fredag jobbar jag 6-11. SKÖÖÖÖNT.

Igår blev en riktig svullodag. Stefan och Magnus hade inte lagat en mat men de hade köpt smörgåstårta.. fyfan vad gott! Sen på sena rasten blev det bullar, godis och jordgubbar för att Anna fyllde år.. Plus att S & M hade köpt en tårta men den sparade vi tills idag eftersom vi hade så mkt annat gott. Shiiiit, vi kommer bli feta :P Haha.

Nej nu måste jag klä på mig.

Puss!

100708

Vad fan har jag nu gjort. Jag som bara väntar på att mitt Tele2 abonnemang ska gå ut så jag kan köpa mig en iphone, vad gör jag? Jo jag binder upp mig på två år till.. Skulle ner på stan och handla och en säljare kommer fram, jag försökte slingra mig ur men det gick sådär. Han snackade en massor och det lät ganska bra. Tog ett tag innan jag skrev på men tillsut gjorde jag det. Får en ny mobil som ska motsvara iphonen så jag hoppas fan att den lever upp till vad dom säger.. Dumma osmarta Ronja!

Nu är det dags att sticka till jobbet strax. Sista kvällen innan semestern! Och idag behöver vi inte ha med oss mat för Stefan och Magnus ska bjuda på mat.. De ska laga något och ingen vet vad haha! Båda tröck på nödstopp häromdagen och vanligtvis så får man bjuda på tårta då men eftersom båda råkade göra det samma dag så slår de på stort och lagar mat till hela linjen. Spännande...

Puss!


Bjuder på en skön bild som togs för nån månad sen ;)

100707

Igår var fina Helena här innan jag drog till jobbet. Jag gjorde mat åt oss och vi snackade massa, mkt att ta igen. Ses tyvärr inte så ofta längre. På fredag ska vi dock ses igen, mysigt!

Idag har jag varit himla duktig. Har försökt plocka lite här hemma (har sjukt mkt grejer som jag inte vet vart jag ska göra av, måste införskaffa mig lite hyllor och byråer) och så har jag även ringt banken och bokat in ett rådgivningsmöte om pension. Hur duktigt? Jag har dragit mig för det här i flera år för jag inte förstår mig på sånt där.. Så onödigt, det var ju så enkelt. Eller ja, vi får väl se, på måndag ska jag iaf prata med Nils om min pension. ;) Vuxenpoäng, någon?

Nu måste jag laga mat innan jag drar till jobbet.

Hörs!  (Bajs på er som har semester)

100705

Vilken dag igår. Kanonväder, helt sjuuuukt varmt och så slita som ett djur i det. Trääääningsvärk i framförallt ryggen idag. Vi hann även med att åka ner till bryggan och bada lite då en maskin pajade mitt i allt. Så årets första dopp är nu gjort också ;) Det blir senare och senare för varje år känns det som..

När jag kom hem tog jag en grundlig dusch för fyfan vad äcklig man är efter hökörning.. Sen däckade jag gott i sängen, sjukligt trött.

--

Idag har jag varit iväg och handlat, fiskpinnar, potatis och spenat blir det i matlåda idag.. lyxmat. Nu ska jag snart fixa mig lite för snart är det dags för jobb igen. Två veckor kvar, sen får jag också gå på min efterlängtade semester... Längta.


En bild på knäpphunden, hon jagade getingar heela dagen igår. Att hon fick sig 2-3 stick verkade hon inte lära sig av..


100704

Kvällen igår var lugn och mysig. Åkte ut till Linda, vi käkade kyckling och potatissallad och sen kollade vi på New Moon. Den var också bra men inte lika bra som ettan tycker jag.. så nu när jag har kollat ikapp så är det ju dags att se Eclipse också. :) Sen åkte jag förbi Rosenlund påvägem hem också och lämnade Tobbes plånbok som han hade glömt hehe.

Nu sitter jag och äter frukost, ska strax åka ut till pappa för årets höskörd.. Fyfan jag svettas som en gris just nu i mitt vardagsrum. Hur ska det bli sen? Hoppas på lite vind tack!


Precis i slutet av vattenkriget, brandkåren sprutar ut sista vattnet :)


Femfemnolls DJ. Skönt drag!

Nej nu måste jag röra mig, ha en fin dag!


100703

Lördag, det är u n d e r b a r t  väder!

Igår blev en riktigt lyckad kväll tillslut. Jag var nykter när jag kom dit och det var sjukt mkt folk, stod och köade till baren i säkert 40 min.. sånt jäkla tryck, kändes som att man stod mot ett kravallstaket på konsert. Sjukt! När man är nykter - det är inte kul. Hon som stod bredvid mig slog fel kod på kortläsaren typ fem ggr och jag blev blöt av svett. Sen kom vi igång iaf, jag träffade riktigt många som man inte träffat på länge, så jäkla kul! Dock lyckades jag dra på mig ett riktigt snyggt blåmärke igår igen när vi fick för oss att vi skulle lyfta varandra på dansgolvet. Först lyfte jag Jimmy på 70 pannor. Det var lugnt. Sen skulle jag lyfta Basse som jag trodde vägde ungefär lika mkt. Han vägde ungefär 15 kg mer och det var jag iiiinte riktigt beredd på. Vi åkte i golvet båda två och polisen var påväg att slänga ut oss för att han trodde vi var för fulla hahaha.

Sen ringde Tobbe och vi tänkte dra ihop efterpärla, han, jag, Nypan och göteborgaren. Men så blev inte fallet, jag pallade fan inte. Klev ju upp innan fem på morgonen också!

--

Nu ska jag snart ta en snabb dusch och sen ska jag kila till frissan. Ska färga ögonbrynen och ögonfransarna. Sen ska jag ner på stan och möta upp lite vänner och kolla på Sveriges största vattenkrig vid maren. Tänkte först medverka men vettefaaan alltså. Det blir nog till att kolla på och försöka knäppa lite kort! 550 ska ställa upp med DJ, The Strip fixar ordningsvakter och brandkåren tar med sig 10.000 liter vatten som man får fylla på sin vapen med. HUR KUL!

--

Blev bara två bilder igår haha. Lägger upp dom..


Lillebrorsans polare hoppade på mig på dansgolvet haha.


Micke och Katri.

Trist med så lite bilder, men men!

Dags att kila, ha en bra dag!

100702

Heeeeelg. Veckan har gått sjukt fort men det är ju såklart grymt najs med helg ändå. Sitter med nymålade naglar och börjar bli ganska så stressad. Ikväll blir det Trosa Stadslopp med Katri och Rebecca. Vädret kan ju iaf inte bli bättre, helt underbart.

Hoppas ni får en bra fredag kväll♥

100701

Första juli, hej och hå snart är sommaren slut.. det går ju så fort!!

Har varit deppig nu i ett par dagar, mina närmaste vet varför. Allt känns skit.. Bad om att få vara i fyllningen idag för jag orkade inte vara glad och rolig på jobbet idag.. Sen fick jag hjälp av Joel och han är alltid så glad och rolig så då blev jag iaf på bättre humör, kom på andra tankar :)

Efter jobbet blev det en sväng på stan, det viktigaste jag fick med mig var 1. Ögonbrynspenna, tappade min förra på midsommarafton! 2. Paraply. Äntligen kom jag ihåg att köpa ett, kommer alltid på det när det regnar annars.
Hem och laga pannkakor och sen en timmes promenad ikväll.

Nu måste jag strax sova, men imorgon är det fredag! Fyfan vad skönt med helg. Eventuellt blir det stadsloppet i Trosa, får se vad jag känner för.

Natti!

Btw, har fått ny kyl och frys nu, lovely! Ska köpa hem lite mat då..

RSS 2.0