halkidiki

Nu har jag och Andreas bokat resa till Halkidiki, Grekland. Det kommer bli supermysigt.. :) Längtar som bara den, dock är det ju ganska långt kvar tyvärr, åker inte förrän v34..


image9



Helgen har varit relativt lugn. Fredagen var kaos hela dagen iofs, glömde kortet till jobbet, hämtade pappa och Sanna från Stadsgården i Stockholm osv..
Jag och Andreas fick bra lön dock så vi shoppade loss på dagen. Mysigt. :)

I lördags fyllde Karolin 30 så då åkte jag och Marie till systemet först så att jag kunde köpa en champagne och så till henne. När vi väl kommit dit så skulle vi hjälpa till med att fixa iordning maten och lite annat men det mesta var klart så det blev ganska lugnt och skönt en stund. På eftermiddagen grillade och myste vi allihopa och på kvällen var det lite fotbollslirande på gräsmattan och sedan bar det även iväg ner till bryggan för lite snack.
Karolin fick också en "proffskamera" och tandemskärmflygning av oss så nu jäklar ska hon ut på äventyr ;)

I söndags bakade jag och Andreas scones, kokade kaffe och fixade iordning lite i köket till mamma eftersom det var Mors dag. Det var uppskattat och senare fick hon även blommor. :)
Åkte sedan till Södertälje och kikade på Max fotbollsmatch. Vi blev riktigt imponerade av deras spel, hur duktiga som helst. Tio-elva åringar som spelar nästa lika bra som Andreas lag (ta inte illa upp älskling). Hihi. :) Nädå, dom var grymma faktiskt, de vann matchen med 4-1 också.


image10 Max in action ;)

Påvägen hem från Södertälje åkte Andreas på fortkörningsböter.. kul, 2800 rakt i sjön. Man trodde ju att han hade lärt sig efter boten i Augusti men icke.. :P

Nej nu måste jag sova, börjar ju redan klockan 13 imorgon och måste hinna träna och laga mat innan! Natti natti.





 









 

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Igår var jag på Huddinge sjukhus då jag äntligen hade fått tid efter 3 månaders väntetid och 4 månaders smärta i käken. Roligt att smärtan försvann för en vecka sen då, kul att komma dit på utredning och säga "näe det är typ bra nu..".  Jaja, jag blev iaf undersökt i typ två timmar av en tandläkarstudent och sedan även av en legitimerad tandläkare och specialist. De kom fram till att jag nog haft en inflammation i käkleden som beror på stress. Så jag måste försöka tagga ner lite, speciellt på jobbet.

Idag har det varit jobb, dock fick jag gå till en annan linje och jobba då våran står still för tillfället. Sånt är kul ibland men nja. Dagen har varit ok. 

Bläää. sen idag gjorde jag värsta pinsamma grejen haha. Vi gjorde hamburgare och så hade jag glömt sallad så jag åkte till affären med en tjuga som Andreas slängde åt mig lite snabbt. Väl i affären greppade jag ett salladshuvud och gick till kassan. -Det blir 30 kronor.
                                                              - Du skojar?
                                                              - Eh näe..
Fan då hade jag tio spänn för lite med mig.. Så jag gick tillbaks och tog ett mindre huvud och då blev det 19 kr. Men alltså allvarligt! Pinsamt att inte ha råd när det kostar 30 jävla ynka kronor... Och Andreas känner han som satt i kassan så han måste ju undra vad det är för fattig blåst flickvän Andreas skaffat sig.. Nej usch, kanske en skitgrej men näe nu vill jag inte handla där på ett tag. :P
Imorgon ska jag träffa Marianne och hennes lilla knodd! Åh, jag längtar. Hon ringde idag men tyvärr lite försent, hade redan hunnit ut på motorvägen påväg hem från jobbet. Men det ska bli trevligt. :)










regn & rusk

Fan idag har det regnat, haglat, snöat, blixtrat och dundrat. Mycket konstigt väder. Imorse sken solen som fan när jag åkte till jobbet. Kvart över fem imorse men ändå..

Imorgon är jag ledig för jag ska ta mig till Huddinge där jag äntligen fått tid nu för utredning av mina käkproblem. Typiskt att jag fick den nu, har ju inte haft ont på en ca en vecka nu. Men åker ändå för en utredning som sagt. Har ju ändå väntat och haft ont i tre månader.

Nähä dags att kila, ha det gött.

en flicka!

Hur fan kunde jag glömma det igår?? Marianne fick ju en liten flicka igår! 45 centimeter, knappt 3 kg.. Så gulligt, jag vill bara se den nuuu. :D Grattis grattis grattis!

Nu är det dags att klä på mig och fixa mig lite, och sen åka hemåt. Kanske ev hinner träffa Katri en snabbis innan vi ska till Hanne och Kim ikväll? Let's hope so!

ouch

Well, det där gick ju inte riktigt som planerat. Men det var en grym match måste jag säga. Spelar de så imorgon så är det brons. Besviken, visst men fan. Grabbarna var suveräna och jag taggar redan för imorgon. :)

Nu håller mina ögon på att irritera sönder så nu är det läggdags. Natti natti!

HEJA SVERIGE!

Vi är laddade, vi är tända! Haha, jag och Andreas taggade till tusen. 1-1 just nu och fan vi ska ta dom. Om inte annat så blir det bronsmatch imorgon hemma hos Hanne och Kim. Och finnarna ska vi ju slå. ;)

Idag kom jag även på - den 14 juni spelar ju Sverige mot Spanien. Och gissa vart jag är då? Jo, i Spanien haha! Jag och Jenny måste hitta någon sportbar eller storbildsskärm någonstans så vi kan följa matchen. Fan vad roligt, det har jag faktiskt inte haft en tanke på innan.

Sen en sak till - 12 juli, Håkan och Kent i E-tuna. Jag måste dit helt enkelt! Måste fixa tickets soon.

Dags att inta position i soffan igen, ciao!

torsdag

Men det känns som fredag eftersom jag jobbat sen i söndags. Men men. Imorgon fredag iaf. Skönt det. Denna dag har varit bajs, dagen började skit och slutade skit. ÅHH, suck.

Något som däremot var roligt var att Marianne ringde mig idag när jag var påväg till jobbet. Hon började samtidigt som mig och slutade för två månader sen för hon ska ha en liten bebis. Hon ska snittas ist för att föda vanligt och imorgon är det dags.. Klockan sju ska hon vara på BB och klockan åtta ska den vara ute. Hon var livrädd idag.. Åhh, längtar tills jag får se den lilla knodden, jag var trots allt en av dom första på jobbet som fick veta om graviditeten. :D

Nu ska jag ta och sova så man orkar upp till jobbet imorgon.. skönt att det är mkt möten och så iaf.

God natt!

parkeringsböter

Åh, så irriterande. Kom till jobbet idag vid 13.50 ungefär. Fanns som vanligt inga parkeringsplatser så ställde mig till höger om parkeringsskylten, utan att stå i vägen för något eller någon. 13.53 fick jag boten.. Jävla skit, 400 kr i sjön. Men får väl skylla mig själv.. 

Annars har det bara varit jobb idag. Eftersom vi jobbade kväll så kunde jag inte se Sveriges match men vi var 25 st på jobbet som tippade matchen. Jag tippade 3-2 till Sverige. Och det blev det ju också.. i förlängningen. Så där blev jag körd på 500 spänn :P Dom hade suttit fint till boten.... Bajs igen. :P

Nu ska jag sätta mig med ett par mackor framför tv:n med Andreas. Ciao! 

soleksem

Åh, jag avlider snart. Har fått sån jävla soleksem över bröstet, på armarna och lite på benen. Och det kliiiiiiiar och svider.
Satt i skuggan idag med en våt handduk över bröstet och Andreas var snäll och sa att han skulle hämta is i frysen. Efter en stund kommer han ut igen och säger: "Jag hittade ingen is, men den här borde funka!" Jag hoppar till lite förskräckt när jag upptäcker att han lägger en fet köttbit på mitt bröst. Haha! Gullet. <3 Men den var kall och det var ju huvudsaken. :)

Igår var jag på middag med Katri och Hanne på Barolo. Det var helt ok, dock så var det så mkt folk så man knappt hörde varandra vilket gav mig lite huvudvärk. Vid tiotiden gick vi vidare till O'learys där vi kikade på första perioden av Sveriges match. Efter den så kom älsklingen och hämtade mig eftersom vi skulle upp och jobba idag.. Visserligen klockan 14 men vi slutade ju inte heller förrän 22.30 så..
Gick upp ganska sent imorse, vid elvatiden. Sedan tog vi en mysig sommarpromenad till affären, köpte färskt bröd och glass :)

Igår var jag även ut till Hedlandet (bryggan där vi har våran båt) och hämtade Simon och hans kompisar. Jag insåg att jag inte varit där på evigheter. Tror inte jag var där en endaste gång förra sommaren då jag jobbade hela sommaren, och när jag väl var ledig så var vädret kasst. De har ju även byggt ett stort båthus med en finfin bastu längst ut på bryggan så jag måste ägna mer tid där i sommar! Jag och Andreas har nu bestämt att vi ska sikta på att åka ut med båten så mkt som det bara går också. Så himla mysigt.

Nu ska jag ta en liten titt på Sveriges match innan jag går och lägger mig. Måste nog sova snart för vi ska upp skapligt och TRÄNA. Sug på den ni.

sooooommar

Fy fan vad varmt det är idag! Termometern står på 26,0 grader. Och det bara i skuggan! Så jävla härligt..  Sitter just nu med bärbara på altanen och dricker läsk och väntar på att Marie ska dyka upp. Sen ska jag göra mig i ordning för kvällen då det blir restaurang med Hanne, Katri och Anna. Trevligt! Frågan är vad man ska ha på sig..
Längtar till Barcelona då man kan shoppa loss med Jenny.. om man hittar något dvs. :P

Imorgon ska jag jobba, jippi. Vill ju verkligen vara inne när det så grymt väder. Fan, skulle aldrig ha ställt upp.. Aja, bra pengar, får se det så.

Nähä, dags att hämta glass och fortsätta njuta av det fina vädret kanske. Ciao!


image6

rocka på

Onsdag snart slut. Jobbat som vanligt idag. Eller nästan, hade kurs några timmar på förmiddagen. Efter jobbet åkte vi hem och gymmade åter igen. Åh, jag är ju så jävla duktig.. vi är. Men nu känner jag mig ganska slutkörd faktiskt. Vilodag imorgon kanske. Hmm vi får se.
Efter gymmet åkte vi ut till Andreas föräldrar för att käka middag. Så då fick vi matlådor klirrade också. Bortskämda vi är.. hihi. :)

Nu är det hockey på tv men jag är fan inte intresserad. Eller intresserad är jag ju såklart. Men jag såg första perioden av Sverige - Schweiz. Jag somnade. Dom är kassa. VM känns svalt. 

Nä jag har fan inget vettigt att skriva, jag lägger mig på soffan ist. Ciao! 

i'm back!

KAOS!
Tänkte bara berätta att jag är tillbaks i bloggvärlden, men då jag håller på med det så rostar jag mackor. Medan jag gör dessa två saker upptäcker jag en intressant artikel på Aftonbladet (kommer till det sen). Det börjar efter en stund lukta riktigt bränt och jag kommer på att brödrosten är trasig, den hoppar inte upp automatiskt. Röken väller ut så jag och Andreas springer runt här och viftar med pärmar för att försöka undvika att brandlarmet går. Dock verkar denna trasig eller nåt för den började aldrig. Och nu sitter jag här med öppen dörr ut till trapphuset samt vidöppna fönster. Bra Ronja, bra.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2413384.ab - det var det här jag tänkte berätta om. Imorse när jag och Andreas åkte till jobbet så ser vi just det här. Vi kommer dit som typ första bil och föraren ligger på marken då polisen just gripit honom. Fan att inte vi fotade ist! Vi hade fått en mkt färskare bild jao. ;P Men lite läskigt, han verkar ju inte riktigt frisk den här mannen.

Orsaken till att jag inte kunnat blogga är för att vi har bott ute hos Andreas föräldrar sedan i onsdags då de varit i England tills idag.
Valborg jobbade jag kväll så har inget intressant att berätta från den kvällen. I fredags grillade vi ett gäng trots 10 grader och regn.. Men hey, finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Hann med några kubbrundor också. Gick sådär.
I lördags kom Jeppe och Jompa och vi käkade tacos och kollade hockey. Samt visade min "härliga fotbollsteknik" som Andreas kallar det. Haha, karatekid.
I söndags var det lugnt, Andreas hade match och jag var hemma och gjorde inte mkt. Kollade Pittsburgh - Rangers på kvällen och Rangers blev utslagna.. buhu. :( Och nu har Lundqvist tackat ja till VM.

Sen vill jag meddela er alla att jag kommit igång med träningen ordentligt! Tränat fem gånger på en vecka. Det är stort för att vara mig nuförtiden ;) 

Nej nu måste jag kila. Ciao. 


RSS 2.0