sol, bad och slut på semester :(

Tyvärr slut på semestern nu ja! Fast har ju två veckor till sen i slutet av augusti så det kommer bli kalas..

Har inte uppdaterat sen förra helgen såg jag. Illa av mig!
Vi var ju som sagt i Gävle på bröllopskalas och vilken fest det blev. Riktigt drag ju :) Men jag mådde ju som jag förtjänade på söndagen. Alltså skit.. :P Vi kom iaf hem i söndags vid 22-tiden ungefär. Bilderna har inte kommit in i datorn än men när de gör det så ska jag lägga upp ett par här.

I måndags åkte vi vidare till St: Annas skärgård utanför Söderköping där vi har vårat sommarställe. Nu hade vi bytt ut Simon mot Jesper. ;P I måndags tog vi det bara lugnt vid havet, på tisdagen åkte vi in till Söderköping och handlade lite rea grejer (jag en tröja och strumpor, Andreas fyndade skor, strumpor och skärp och sist men inte minst Jeppe som även han köpte strumpor och skärp). Sedan gick vi till systemet som fan inte var lätt att hitta och till sist ställde vi oss i kö till den berömda glassrestaurangen. Ca 60m kö, dvs 40 min köande... Men det var det fan värt. Vilket jääkla utbud. Största glassen kostade 325 kronor haha. Vi höll oss till lite billigare varianter, Andreas kostade 96 medan min kostade "ynka" 42 kronor. Jeppe var väl lagom nöjd, på han lät det ungefär: "Aa men det är ju kul att vi står i kö till glassrestaurang när man är laktosintolerant". Haha han hittade iaf cheesecake med låglaktos glass...
I onsdags slappade vi vid havet typ hela dagen, åkte till kiosken och köpte glass. Det var supermysigt, sol och bad på dagarna, spela cluedo och Yatzy på kvällarna. :)

Kom hem från landet i onsdags kväll, i torsdags fyllde jag år. Fick superfina grejer av allihopa. Digitalkamera av familjen, supergulligt halsband+rosor av Andreas var några av grejerna. Sen fick jag även presentkort på systemet, vinglas, en flaska vin och lite annat smått och gott.

I fredags åkte jag först till vårdcentralen och tog vaccinationsspruta. Inte lika ont den här gången haha.
Sedan åkte jag och hämtade Madde i Södertälje där vi köpte grejer till festen som vi hade igår :)

Igår hade vi alltså fest för mig och Madde som båda fyllt 20 år. Eller nej, Madde fyller om en vecka ungefär. :) Vi var nere på bryggan på Hedlandet och badade och grillade i det kanoooonhärliga vädret. Fan så skönt det var. :) Framåt kvällen när det blev lite svalare satte vi på bastun och sprang in och ut där. :) Det var en mycket skön kväll! Tack alla som kom och myste med oss. :)

Idag låg vi ett gäng nere på bryggan igen, åkte till Mariefred och köpte pizza och njöt av vädret tills åskan och regnet kom.

Det här inlägget blev som en bibel men så går det när man varit dålig på att uppdatera.. får se om någon orkar läsa ända ner hit. :)

Nu ska jag mysa lite med Andreas sista halvtimmen innan jag ska sova, jag ska ju jobba imorgon medan han ska åka inlines till Linköping med Jeppe... Kommer sakna honom så mkt.. :(

Förresten undrar om jag kan jobba imorgon.. blev iputtad i vattnet och landade illa på bryggan så att jag är jäkligt mörbultad, har lite svårt att gå. Hoppas jag har skitont så att jag kan sjukanmäla mig.. :P

CIAO.

semester

Nu i en vecka. Fick ledigt idag också för det fanns typ inget kvar att göra inför semestern på jobbet. Så imorse vaknade jag och fick för mig att klockan var sjukt mkt. Hade tippat på kanske 12-13 tiden. Så frågade jag Andreas vad han trodde att klockan var. Han trodde samma sak. Men när jag kollade på klockan så var hon bara 7.45. Kändes som att jag sovit i en evighet. Det märks att man gått upp vid fem nu tre veckor i streck. :) Dock så njöt jag av att få ligga kvar i sängen så somnade om och kom inte upp förrän vid halv elva ändå..
Åkte till Nykvarn, satte på en tvätt, hämtade Marie och for till Södertälje. Handlade present till min brorson Max och till lillebror Simon. Simon fyllde år i februari och nu får han present.. haha vadå seg.. bättre sent än aldrig eller vad säger man! :)

Ikväll åkte jag och Marie till Vagnhärad och så grillade vi hos Jeppe, lugn kväll med film och mys. Skööönt.

Imorgon på förmiddagen ska vi förbi Max och gratta honom en snabbis och sen åker vi till Gävle där det är fest hos min kusin Magnus och hans nyblivna fru Malin. Det blir nog kalas!

Uppdaterar när jag har tid igen. =)

Ciao!

tisdag

Ny vecka igen då. Och jag är som vanligt dålig på att uppdatera. ;P Helgen var mkt trevlig, i fredags var det dock väääldigt lugnt. Skulle ju till Alvaro och köra rockband egentligen men vi var så jäkla trötta att vi gick och la oss klockan halv elva.. När hände det sist haha!
I lördags skjutsade jag Andreas till Östertälje och därifrån tog han tåg med Jeppe till Råsunda där han såg DIF-IFK. Dålig match tydligen.. Samtidigt hämtade jag Jenny från tåget och vi åkte hem till mig. Senare på eftermiddagen hämtade vi Hanne och åkte till Eskilstuna där vi såg underba Håkan och Kent! Har tyvärr inte lagt in bilderna från konserten än men när jag har gjort det så lägger jag upp några här.. :) Skapligt ont i kroppen jag hade efter att ha stått rakt upp och ner i över fyra timmar. Strax efter midnatt drog vi oss hemåt igen. I söndags skulle Jenny upp tidigt för hon skulle åka och jobba men hon försov sig. Som tur så hann hon ändå..

På tal om bilder och Jenny. Hon har råkat radera alla Barcelona bilderna. Måttligt glad. Fan vi som hade så roliga bilder :( Med min kamera blev det typ bara bilder på gator, byggnader och så -som tur- Camp Nou. Men alla festbilder, de coola bilderna på de läskiga människorna på huvudgatan och allt det där är borta. FAN FAN FAN.

Över till annat. Nu har vi fått tillbaks kontraktet på lägenheten som nu är påskrivna av hyresvärden. Så nu är den verkligen våran. :) Snart har vi eget tillsammans i Mariefred!

seg dag

Idag har man varit på jobbet som vanligt men till vilken nytta då.. det var nån hårddisk till ett slags system som hade kraschat inatt så hela vår avdelning har stått stilla hela dagen. På det förlorar företaget 1000 kr i minuten, dvs 600.000 kr i timmen.. Det är inte lite pengar! De människor som kunde fixa hårddisken hade semester så de kollade upp allt för att få dom till Astra, till och med helikoptertransport för 40.000... Strax innan vi slutade så hade det iaf tagit sig några från Arboga för att fixa grejerna. Så vi får väl se hur det har gått och om vi kan köra imorgon. Men det tror jag nog.
Så denna dag har i princip bara bestått av prat, prat och prat.. Ganska skönt på ett sätt haha.

Efter jobbet bar det av hem till Andreas, strax efter ut till Sund och hans föräldrar där vi käkade hamburgare och nu är Andreas på fotbollsträning, kommer väl hem om en timme typ.. Så jag har måttligt tråkigt här hemma, får roa mig med att blogga... om mindre intressanta saker, men ändå!

Nu är jag sugen på något gott så antingen ska jag fixa iskaffe eller äta daimglass som vi köpte förut.. Och tv-tittande blir det väl också!

Usch vad tjock jag låter. Och fyfaaaan vad dålig jag är på att träna. Jag skäms. Vi är ute och går snabba promenader ibland men vafan.. jag kommer ingenstans.. Bajs. Ska väl träna lite mage nu innan godsakerna iaf.

Ciao!

lägenhet

Jaha ska väl ta och berätta att jag och Andreas snart blir sambos i Mariefred. Spännande!
För nån månad sen när vi var där och käka glass så sa jag till Andreas: "men Mariefred då, här är det ju fint?". Gissa hans svar? "över min döda kropp!". Haha se där, nu har vi skrivit på... :P

1 september har vi tillträde men vi tänkte tapetsera lite innan vi flyttar in och så.. guldtapeter, vad säger ni om det? Guldtapeter, svart tv-bänk, svart tv och mörkgrå tygsoffa.. Kan det bli lite för mörkt kanske.. hmm, vi får se vad vi hittar :)

Eftersom mamma också kommer flytta så kommer vi få/köpa en del grejer av henne eftersom hon knappt kommer få plats med något i sin lilla lya.. Så det är ju nice att börja med!

På lördag ska jag, Hanne och Jenny se Håkan Hellström och Kent. Wohooo. Kommer bli mkt trevligt! Längtar fan.

Nej nu ska väl jag och Andreas ta en promenad och käka något också kanske.. Det var en liten uppdatering om läget iaf, jag återkommer om inflyttningsfest. Haha. Närå, jag ska nog skriva innan dess också. ;P

Ciao!

lördag kväll

Nu var det längesen jag uppdaterade igen. Vi var som sagt och kollade på den där lägenheten i Karlhov förra helgen. Vi bestämde oss för att fortsätta leta. Så i onsdags var vi och kollade på en trea i Mariefred som vi nu tackat ja till.. Den var fräsch, diskmaskin fanns och nya tvättmaskinen skulle de sälja ganska billigt. Skitstor balkong och mysigt område. Helt klart bättre än Södertälje.. Nära till bad också vilket kan vara skönt. Det värsta är ju att kollektivtrafiken inte är så enkel till och från Mariefred eftersom det är ett annat län. För oss som har bil så är det ju lugnt men kompisarna som kanske inte har det är det ju värre för :( Men men, vi ska väl prova (om vi får lägenheten dvs) så får vi se, om inte annat så är det ju 3 månaders uppsägningstid. Det löser sig!

Igår var vi tjejer hos Hell och grillade och hade det kalas. Jag var spiknykter för jag skulle köra till Vagnhärad sedan för att vi skulle till Oxelösund idag (närmare). Så vid elva-halv tolv tiden skjutsade jag in de andra till krogen och jag drog vidare till Jeppes granne där de hade lite fest. Jag och Andreas gick dock hem snart efter det och la oss för att sova.
Tack för en mysig kväll iaf tjejer!

Idag åkte vi med Hanne, Kim och ett gäng till till Boda Borg. Det var roligt, men det gick fan inte lika bra som förra gången.. Fast vi vann över andra laget iaf. :) Och Hanne var bakis som ett svin och dessutom verkade hon bli magsjuk när hon kommit hem. Usch! Det blir nog bättre nästa gång. 

Nu sitter Andreas och Jeppe inne vid tv:n och kollar på Troja, men jag orkade inte kolla längre så satte mig här och kollar på lite kläder på nätet och bloggar ist.. :P 
Och förresten så har Andreas ätit kräftor för första gången idag! Dessutom gillade han det, framsteg! 

Imorgon ska vi till Andreas farfar och fira honom lite för han fyller år.. det blir nog trevligt. :) 

Får se när jag uppdaterar nästa gång då.. haha. 

Ciao!  

RSS 2.0