Halkidiki, Grekland.

Nu drar vi. Äntligen. Jag mår bajs och det känns ju otroligt roligt med flygresan, mellanlanda plus transfer upp till två timmar. Jag ber till någon där uppe att jag mår bättre imorgon. Snälla.

Well, det här blev sista inlägget på två veckor. Nu ska jag sova ett par timmar, klockan 04.20 åker vi. Ha det bäst kära vänner.





CIAO.


söndag

I fredags hade Madde avskedsfest för att hon flyttar till Karlskrona idag.. Tråkigt men kul för henne om det är det hon vill :) Kvällen startades med att jag och Marie drack lite vin hemma hos mig, sedan åkte vi med Helena och Katri till Terese där det var förferre. Sedan blev det utgång på O'learys. Trevligt trevligt. Lägger in några bilder också.

Igår mådde jag som jag förtjänade så dagen började väldigt väldigt lugnt, låg i sängen till 15-tiden ungefär.. Sedan hjälpte jag och Simon mamma att ta bort alla utemöbler och blommor från altanen för den skulle tvättas.
 Senare kom Andreas och Jeppe, vi åkte och hämtade Marie på Ica och åkte sen hem till henne. Madde och Terese dök upp efter ett tag också och vi åt lite kräftor och myste.

Idag klev jag och Andreas upp skapligt, åkte in till stan och köpte resväska till mig och mp3 till Andreas plus lite annat smått och gott. Och så växlade vi pengar. Så nu ska vi väl vara redo för Grekland iaf.. Förutom att både jag och Andreas verkar ha dragit på oss nåt virus, mår inte så bra. Tjock i halsen och skit. Hoppas det inte blir värre.


Grattis älskling!


Grattis baby 22 år idag! <3

Älskar dig.


the dark knight

Igår var jag, Andreas, Marie, Jeppe, Jompa och Dennis på bio och såg The Dark Knight. Den var skitbra, och Heath Ledger var verkligen så bra som alla sagt. Synd att han har gått bort nu, en uppföljare med samma Joker skulle varit grymt.

Innan bion så var jag och Marie i Eskilstuna och kollade på lite grejer. Kläder, skor och inredning dvs... :)
Sedan grillade vi hemma hos Marie innan vi drog iväg till bion. Trevlig fredag!



Idag ska jag försöka hinna träna innan jag och Jeppe ska åka och kolla på Andreas fotbollsmatch. Heja heja!


 
          

jobb & träning

Det är ungefär vad jag gjort idag. Gymmade nu ikväll för första gången på jag vet inte hur länge.. har varit sjukt dålig på det. Och det kändes vill jag lova. :P
Imorgon är det äntligen fredag.. efter jobbet ska jag och Marie till E-tuna och kolla lite. Vi var ju i Skärholmen i tisdags också. Då köpte jag en massa saker.. bland annat tre par skor, en kjol, en skjorta + lite till... Borde kanske lugna mig lite nu innan Grekland och framför allt tills vi ska flytta. Det kommer gå åt myycket pengar då. Suck.
Efter E-tuna ska vi, Andreas & Jeppe grilla hemma hos Marie, sedan bio!

Nu ska jag knäppa på tv:n en stund och sen är det dags att sova.

Vill även passa på att gratulera min vän Jenny på hennes 21-års dag! Grattis grattis grattis!

onsdag

Över halva veckan har gått. Skööönt. Två arbetsdagar kvar denna vecka, sedan bara en vecka kvar tills Grekland.. längtar.

Idag har jag jobbat, efter jobbet åkte jag och Andreas till färghandeln och kollade på lite tapeter. Fan det finns ju så sjukt mycket att välja på.. det kommer verkligen inte bli lätt. Men det är kul :)
Efter färghandeln åkte vi till Mariefred där vi betalade för tvättmaskinen och så handlade vi lite käk, pannkakor blev det. Men det blev inga matlådor så nu får man gå till Bolmen och köpa imorgon.. suck så trött på deras mat..

Nu ikväll kom Marie över (som vanligt efter jobbet) ;P Trevligt trevligt.

Nu dags för sängen.

God natt.

tvättmaskin

HA! Nu är det fixat. Vi kommer både ha tvätt och diskmaskin i nya lägenheten. Häääärligt. Andreas ringde dom som bor där nu (dom som ska sälja tvättmaskinen) och då sa dom att det skulle komma en kille och köpa den idag. Sen så sa de att de skulle ringa om en halvtimme, vilket de också gjorde. Då hade dom fixat så vi fick köpa den istället. Gulltant och gullgubbe! :D



Ser ju inte riktigt ut såhär men ändå..

måndag

Hemma från jobbet. Fick sluta ungefär en halvtimme tidigare, så skönt! Har bara städat idag så det var vi fan värda..

Snart kommer Andreas, då ska vi handla mat som mamma ska göra åt oss. Bra deal va? :)

Just det, ska ringa frissan också. Dags att färga ögonbryn och ögonfransar igen ;)
Kort update men alltid nåt!

Ciao.



helgen slut

Igen, suck! Uppdaterar lite snabbt innan det är dags för sängen.
Fredagen var lugn. Jag, Andreas och Marie kollade på film typ. Igår var vi hos Jeppe. Spelade Wii, drack lite och umgicks.
Idag var vi och kollade älsklings träningsmatch mot Östertälje. 2-1 till Västerljung, Andreas gjorde båda målen :) <3

Denna regniga och åskiga söndagskväll tillbringades mest hemma hos Jeppe där vi hyrde film i digital tv:n. Illussionisten (eller hur det nu stavas..) blev det iaf, den var bra. 

 Andreas slår straff som sedan sitter. :) 

Just det, påvägen ut till Västerljung idag så höll jag nästan på att köra på en hund. Den sprang rakt ut bakom en häck så att jag fick tvärnita. Läskigt! Jag hade dött om jag kört över en hund.. :/ Men nu gick det bra, såg att det var en människa som tog tag i hunden sen.

Nu är det dags för sängen, jobb imorrn..

Natti natt!

let love in

Tänkte lägga upp några bilder från i lördags.. så ni kan se hur mysigt vi hade det :)


RSS 2.0