090429 (30)

Oj vad jag är trött. Kom hem från jobbet för snart en timme sen.. Har nu jobbat 14-00 tre dagar i rad. Låter kanske inte så himla mkt men det är trots allt 10 timmar, man sitter knappt någonting och min rygg har gjort så ont denna vecka :(
Men imorgon blir det skönt för då jobbar jag ju bara till 17.30..

Just nu sitter jag mest och väntar på älskling som även han är påväg hem från jobbet. Sen ska jag stupa i säng kan jag säga.

Inatt var jag ju tvungen att sitta uppe och kolla på den avgörande matchen mellan Washington och Rangers. Och Rangers åkte ut.. Buhuuu. :( Jävla turmål Capitals fick in när de gjorde 1-1. FYFAN!

Sen ska jag ta upp en till sak. Jag är så glad att jag inte har flyttat till Södertälje. I lördags; några kompisar satt på Max då det kommer in en man med yxa och rånarmössa och slår sönder kassan. I helgen; en kollega är påväg hem från en fest. Det stannar några "nysvenskar" och frågar om de får låna hans mobil. Javisst, det fick dom ju. När de sedan vägrar att ge tillbaks mobilen så blir han ju såklart arg. Han blir nedslagen med kedjor och dylikt. För två veckor sedan; en annan kollega är påväg till jobbet, ca 13.30 tiden. Hon blir väskryckt av ett gäng killar. Idag; ett hus brann i närheten av Astra. Vi kollade på branden och det såg verkligen hemskt ut.. Hoppas verkligen inte att någon blivit skadad. Okej, det sista behöver ju inte vara anlagt men det var obehagligt att se på!
Vart fan är denna värld påväg? Och Södertälje framförallt, någonting måste göras. Detta är ju fullkomligt sjukt.

God natt.

090428

Ont i huvudet. Har inga huvudvärkstabletter hemma heller så får vänta tills man kommer jobbet.. Chefen hämtar upp mig om en drygt halvtimme och då är det dags för ännu ett 10-timmarspass. Jag hade igår så ont i ryggen att jag inte visste var jag skulle ta vägen.. måste gå till läkaren med det där. Kändes som att det blivit bättre nu när jag tränar regelbundet, men så fick jag skitont efter träningen igår (hade inte tränat på 5 dagar). Skumt. Och jag är bara 20 år. Nog med klagandet.

Dags nu ist att göra sig klar, hemma igen ca 00.30.. Ha en bra dag/kväll.

090426

Hej!

Idag har det varit en sån där härlig dag med skinande sol igen. Nästan hela dagen. Fräknarna börjar faktiskt titta fram på min näsa.. Härligt :)

Idag hade A seriepremiär i Västerljung, de mötte något lag från Södertälje. A spelade inte alls bra, men det gjorde inte resten av laget heller så det blev förlust med 4-0.. Tråkigt. Men man fick ju sitta och lapa lite sol iaf.
Sen fick vi lasagne till middag hos hans föräldrar.. Fortfarande helt äckligt mätt nu typ sex timmar efter.. :P

Något otäckt hände även vid matchen. Bakom planen så hade de hoppträning eller nåt (hästhoppning alltså) och när andra halvlek skulle börja så slänger plötsligt en av hästarna av sin ryttare.. Ambulans fick tillkallas och hästen sprang iväg mot stora vägen. Vet inte hur det gick eller vad som hände (satt ca 100 meter ifrån) men det var en dotter till en i Andreas lag och jag tror hon bara var fem år. De trodde att hon blev trampad i ryggen av hästen. Jag hoppas att det gick bra med henne!

Nu ikväll har jag kollat på Robinson på Tv4:s hemsida (hinner ju nästan aldrig se det på lördagarna) och även NY Rangers - Washington. Där kunde Rangers avgjort matchserien men ist fick Capitals kvittera till 3-3 och Lundqvist blev utbytt andra matchen i rad. SKIT! Avgörande match blir på tisdag ist.


Nu ska jag snart inta sängen, har haft ont i halsen till och från även idag och hoppas innerligt på att jag mår totally bra imorgon! Måndag, tisdag, onsdag ska jag dessutom jobba extra länge. 14.00 till 23.50. Blä. Men det innebär att jag bara behöver jobba 3½ timme på torsdag. Så det blir ju iaf skönt.

God natt!

090425

Usch, sitter hemma ikväll.. Jag som skulle ut och parta ikväll. Men jag kände att det var lika bra att stanna hemma och ta det lugnt med tanke på hur jag mått i veckan. Någon form av virus har jag ju i kroppen. Visserligen brukar det ju inte hindra en från att gå ut att parta men den här gången blev det så. Vill inte vara hemma mer från jobbet (efter ett visst antal sjukanmälningar så måste man gå på rehabutredning), vill inte tappa träningen och framförallt vill jag ju vara frisk! Men, det kommer ju fler gånger!

Idag åkte jag faktiskt med mamma och syrran till Bomässan i Axa sports center ändå. Den var kass.. 100 spänn inträde för typ.. ingenting? Jag trodde det skulle vara en del inredning och sånt som man kunde bli inspirerad av men nej nej, försäkringar, fönster, köksluckor, inglasad balkong eller du kanske funderar på att införskaffa något att tvätta altanen med? Blä det var tråkigt.
Så vi åkte sedan till Plantagen där jag iaf köpte ett par krukor och en orkidé. Mm, så fin! :)

Och gud vilket härligt väder vi har haft idag. 20 grader och strålande sol. Imorse åt jag frukost på balkongen i solen. Längtar som en tok tills det är riktig sommar.

Ikväll har vi kollat på hockeyn, Sverige-Österrike. Sverige vann med 7-1. Bra bra, även fast det inte var någon höjdarmatch.
Såg snuttar av Man U-Tottenham också. Vad hände? Man U låg under med 0-2 men vände till 5-2 (!) Imponerande :D

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra, Andreas och Tobbe sitter och spelar tennis på ps3.. Ska nog surfa runt lite på inredningssidor tror jag. Sen blir det väl sängen om inte alltför länge.. gud vilken tråkig lördag!

Ha det bra.

090424

Blääääääää, nu har jag blivit sämre igen. Igår, ja då blev jag risig i halsen och kroppen igen. Gick till jobbet ändå, det blev lite bättre och sen på kvällen kommer det igen.. Imorse samma sak, mådde skit när jag vaknade, gick till jobbet, det blev bättre och nu mår jag piss. Fan jag vill vara helt prima frisk! Men, man ska ju inte klaga, som Sarianna säger, det finns människor med så mycket värre problem. Och jag håller med henne.
Men fortfarande, det hade ju varit så skönt att vara på topp =) Imorgon skulle jag ju på inredningsmässa med mamma och syrran, sen på kvällen iväg på lite olika partyn.. Men nu vet jag inte om det blir någonting utav det. Imorgon vet jag.
Idag efter jobbet åkte vi till Rusta (av alla ställen haha) och köpte bord och stolar till balkongen. Såg dom i en tidning för ett par veckor sedan och de kostade bara 495kr. Så igår när vi var hos A:s föräldrar så kom hans mamma hem med ett just sådant. Hon sa att det då bara fanns ett bord kvar, därav vi skyndade oss idag efter jobbet.. Väl där så fanns det massa bord kvar så det var ju bra :) Det känns gött, om vi nu skulle vilja ha något annat senare så är det ju inte hela världen med tanke på priset!


Stolarna köpte vi i svart.
Ikväll blir det bara lugnt, A är och handlar nu så mat ska göras, sedan ska jag kolla på Slumdog millionaire hade jag tänkt.

090422

Mer än halva veckan avklarad! Fan så skönt.. :)

Igår hade A träningsmatch så direkt efter jobbet åkte vi till hans föräldrar. Käkade, kollade på tv och slumrade lite på soffan.. Fick ont i halsen och började frossa igen. Gick och la mig skapligt i hopp om att må bra idag. Mådde inte speciellt bra imorse men ju längre dagen har gått, desto bättre har jag mått. Så bra att det faktiskt fick bli ett träningspass även idag.. Skönt.

Just det, igår hade vi brandutbildning på jobbet. Det var kul :) Har inte haft det sen grundskolan någon gång.. Fick släcka med filt och med kolsyresläckare. Min kolsyra tog slut så jag lyckades inte släcka branden.. buhu. ;P Eftersom vi hade utbildningen så fick vi dessutom sluta en timme tidigare :D

Nu kan jag inte sitta här, ska gå och smörja in mig med lite bodybutter.. mmm. Hade inte med mig det till gymmet förut då jag duschade.. :)

Pusshej!

090420

God kväll!

Idag är jag riktigt riktigt trött.. Fan kunde ju inte somna igår kväll trots att jag var så sjukt trött och så ringde ju klockan som vanligt 04.40. Lovely. MEN! Ist för att lägga mig på soffan när jag kom hem från jobbet så drog vi till gymmet. Inte illa, inte illa. Det var på tiden, har inte varit där på 5 dagar. Skönt som tusan känns det nu, dock håller jag på att somna endå..

Efter träningen handlade vi, sedan gjorde vi kycklingsallad. Nyttigt värre, eller vad säger ni?

Ähh, vad sägs om lite slapp i soffan framför Färjan.. det behöver man inte vara så fokuserad för att kolla på haha ;)

Ha en bra måndagskväll!

090419

Hej!

Vilken helg.. Igår, lördag åkte jag ju först in på förmiddagen till Södertälje för att träffa söta Linda. Vi fikade och shoppade lite. :) Det var kanonmysigt att träffa henne igen, borde göras oftare. Som man alltid säger men ändå!

Sen framåt kvällen var det dags att göra sig iordning för Maries birthdayparty. Simon skjutsade oss till Vagnhärad och partyt kunde börja. Kvällen slutade faktiskt på Femfemnoll och jag hade en mycket trevlig kväll! Hoppas Marie hade det också som fyllde år, men av vad jag har hört från henne så verkar det varit en lyckad kväll. :) (gänget delade på sig och andra halvan gick till O'learys).

Stort jävla tack till Simon, min lillebror, som hämtade och skjutsade och var en allmänt bäst brorsa igår!



Carro hängde med till lilla Mariefred också, hon hade så svårt att slita sig från oss. Nä, skämt åsido, hennes hemnyckel låg i Hölö så hon blev tvungen.. Surt med tanke på att hon bor några få minuter från krogen! Men det var så trevligt så, bakfyllepizza, Robinson-repris och allmänt slöande har det blivit idag.

Nu måste jag strax gå och sova, har förmiddagsvecka framför mig. Tungt!

Bjuder på några bilder från gårdagen först.



 


Tack för en bra kväll. 



 


plugga?

Jag har funderat lite på att plugga. Vet inte riktigt vad men det lutar ju faktiskt fortfarande åt Djursjukvårdare. Isf måste jag plugga Naturkunskap B för att komma in. Då måste jag ju plugga det på distans eftersom jag jobbar samtidigt. Är det någon som vet hur man bär sig åt? Vilka ska man kontakta? Jag har ju såklart googlat lite men vilka är seriösa osv? Det här med pluggande känns verkligen som en djungel för mig.
Men det känns som att det börjar bli dags, det är snart 2 år sen jag tog studenten och jag måste göra något vettigt av mitt liv..  Hjälp mig!

090417

Goddagens!

Idag är en mycket bättre dag. Jag mår faktiskt bra idag, hade inte behövt vara hemma idag också men nu sjukanmälde jag ju mig för två dagar och lika bra att bli frisk fullt ut ^^
Vädret är superhärligt, har dock inte varit ute men har dörren öppen och städar lite i lägenheten. Ska fråga A sen om han vill gå en promenad med mig när han kommit hem från jobbet.

Imorgon ska jag äntligen träffa Linda, har fan inte träffat henne sen hon slutade.. Sjukt dåligt av oss.

Sen på kvällen bär det av mot Vagnhärad för lite födelsedagsfirande för Marie.. Trevligt trevligt.

Hoppas på en bra helg!

weeeird.

Hello!

Ja dagen blev lite bättre sedan iaf.. Danne kom och fixade bilen framåt kvällen så körde han hem den igen och ingen böter hade vi fått. Skönt! Jag känner mig en aningens möjligen bättre nu. Hoppas på det iaf. Ska väl lägga mig snart så jag vilar ordentligt. Även om jag mest legat på sofflocket idag. ;)

Älskling kom hem lite tidigare från jobbet, eller ok, typ 20 min men ändå. Och han hade med sig chips, geisha och cola.. Lite kluven, blev såklart glad för att han var så gullig men vi har ju samtidigt sagt att vi inte ska käka skit i veckorna.. Men äsch, detaljer. :)
Så dagen blev ju hyffsad tillslut ändå. Men datorn fungerar fortfarande inte och A har ingen aning om vad han ska göra. Crap.



Haha just det, måste berätta om min härliga dröm inatt också. Det var nämligen så att jag spelade SM-final i ishockey. Jag hette Karlberg, hade nr 3 på ryggen och spelade i Hv71 tror jag?! Det var typ min första match så de andra spelarna fick lära mig allt de kunde, typ. Kom till och med försent till tredje perioden och fick gå via publikgången för spelargången hade de stängt när perioden hade börjat. Say what?
Men det var jävligt roligt måste jag säga! Att man inte föddes som kille och blev hockeyproffs alltså. ;)

Nu är det väl ändå dags för mig att borsta tänderna och smyga ner i sängen. God natt!

...

...jag glömde en sak. Min dator är cp så jag kan inte gå ut på internet på den. Ännu bättre.


090416

Vilken lyckad dag hittills. Eller inte.

Hade ställt klockan på 9.15 för att vi skulle gymma. Vaknar med halsont. Stänger av klockan och ligger till 11. A frågar om jag ska med till affären. Ok då.. När vi kommer ut igen så startar inte hans bil. Batteriet i dosan som man låser och aktiverar larmet med har dött och då går det inte att starta för att man måste avaktivera larmet eller nåt skit.. Så vi fick gå hem igen. A var arg som ett bi, gick inte ens att prata med honom så han har åkt till jobbet och jag sitter hemma, sjuk eller nåt. Bilen står kvar på konsumparkeringen, kanske att vi får bort den därifrån ikväll om Andreas brorsa kommer. Feta böter lär vi ju få iaf eftersom det är max 2 timmars parkering... SUCK!!!

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa Cosmopolitan. Punkt slut.

090414

Påsken är slut och nu är det dags för jobb igen.. Blää känns inte alls kul. Men men, måste ju göras så.. Jobbar ju iaf bara fyra dagar denna vecka. :)

Idag fyller Marie 21 år, grattis igen!



Härliga stunder med Marie!

Nu dags att klä på mig för att ta mig till jobbet...

Grattis!

Stort grattis till dig Linda som blir 23 år idag :D Saknar dig!



Grattis även till Tobbe som även han blir 23 år idag! :)

090412

Det första jag gjorde idag när jag vakna var att ta en dusch och sedan kolla på Robinson reprisen. Spännande värre.
Vi käkade frukost och sedan kom även Andreas föräldrar hit på fika. Peter hjälpte oss att sätta upp våran tv på väggen. Äntligen! Så jäkla nice att den äntligen sitter där :) Nu måste vi bara skaffa en "sladd-gömmare" för det ser ju förjäkligt ut med alla fula sladdar.. Hatar verkligen när det ligger sladdar överallt. Så svårt att göra någonting åt det också.



När alla "gäster", dvs Andreas föräldrar, Jeppe och Marie hade åkt hem så tog jag och älskling en promenad längs vattnet.. Kanonskönt.
Just nu håller vi på med lite mat.. A värmer potatis, köttbullar och prinskorv från igår och jag kokar ägg ;) Just det, nämnde jag att jag stod och gjorde egna köttbullar igår? Sjukt gott..

Nu måste jag fixa äggen! Tjingeling.

Glad påsk!

Har inte hunnit uppdatera någonting senaste dagarna.. I torsdags var det fullt upp, jobbade hela dagen, efter jobbet drog jag till frissan, klippte mig och la i lite ljusa slingor (vill bli ljusare nu när vi går mot sommaren..) och när jag var klar där så drog jag direkt till Axa Sports Center där säsongens sista match väntade. Leksand stod för motståndet och matchen gällde ingenting eftersom SSK redan var klara för Elitserien.. Det var en svängig match som tillslut slutade 5-6 till Leksingarna efter straffar.. Synd att vi inte vann men vi vann kvalserien iaf! Några riktigt snygga mål bjöds vi också på, men även en riktig tabbe av Bjurling.. tokigt, det gjorde dock att han blev bänkad och en 16-åring fick komma fram och visa upp sig. Han skötte sig bra tycker jag.
Igår, långfredagen så åkte jag in till stan vid lunchtid för att möta upp Sofia. Vi käkade en lätt lunch, shoppade och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var supermysigt och det borde vi göra oftare.. blir tyvärr inte så ofta.

Sen åkte jag och hälsade på syrran i nya lägenheten och till sist hem till oss i Mariefred. Drog till gymmet senare på kvällen och det var riktigt tungt att träna igår.. hade ont i huvudet och kände mig illamående. Men det gick iaf.
Idag har vi bara städat och fixat, mötte upp Marie och Jeppe för att handla påskmat. Nu har vi ätit och dom sitter och kollar på Robinson, vi hade dock missat halva så jag ser hellre hela programmet imorgon ist..

Nu måste jag gå för nu är det slut! Ha en bra påsk!!!

090408

Idag mina kära vänner skulle det varit min namnsdag! Men icke, de har ju tagit bort mitt namn ur almanackan.. av någon anledning, jag trodde fler hette Ronja nu än för 5-10 år sen?!
Sen fyller min "lilla" kisse år idag också. Hmm kommer inte riktigt ihåg hur gammal han är.. 13? 14 kanske.. Plutten!




Inatt sov vi hos Andreas föräldrar eftersom han hade fotbollsträning. Vi åkte dit direkt efter jobbet, lagade mat och sedan däckade jag totalt och sov nästan i två timmar..
På kvällen kollade vi givetvis på hockeyn där FBK vann.. Så nu har de guldläge, sitter och kikar nu på matchen samtidigt och Färjestad leder med 2-0...

Idag har det varit jobb som vanligt och efter jobbet drog vi hem till mamma, lånade hennes strykbräda och strykjärn.. måste stryka lite gardiner haha. Vuxna vuxna..
När vi kommit hem till Mariefred igen så drog jag till gymmet, är heeeeelt slut i kroppen nu. Måste som sagt stryka, ska bara samla krafter ett tag till för att komma upp ur soffan..

Imorgon är det skärtorsdag. Det innebär sista arbetsdagen för veckan, klippa och slinga håret plus sista matchen för SSK denna säsong! Jag kommer kunna sitta i Templet och titta på ishockey helt utan någon press. Inget står på spel. Hur kommer det kännas tro? Det är inte varje dag SSK kan spela helt utan press..

Måste säga till A också att han köper godis också om det kommer några påskkärringar och besöker honom imorgon :) Själv är jag ju inte hemma så jag missar dom isf..

Nu ska jag lyfta arslet från soffan.

:D

Hinner inte skriva mycket eftersom jag måste sova men jag säger bara en sak;

SSK ÄR KVAR I ES! SÅ JÄVLA SKÖNT!



090406

Idag har jag varit sådär duktig igen. Jobbat hårt hela dagen, gymmat, lagat mat och nu sitter jag och väntar på att AIK - SSK ska börja. SSK måste vinna nu! Väldigt väldigt spännande match, allt kan avgöras...

Hur som helst, är helt slut i kroppen nu efter all träning. Okej, kanske inte låter så jättemycket men jag har faktiskt tränat 3 dagar av de senaste 4. ;) Och idag blev det dessutom löpbandet ist för crosstrainer. Vristerna gjorde ont men det gick.. Gaah, ska bli så skönt att lata sig framför tvn hela kvällen nu!

Nu har hockeyn börjat, så tänker inte sitta vid den här burken längre.

Håll tummen för seger!

Grå söndag.

Tyvärr fick man inte vakna upp till lika härligt väder idag. Men det gjorde ju inte så mycket ändå, jag och mamma har varit i E-tuna idag, vi skulle kolla på gardiner till att börja med men jag kom hem med lite mer än så. Köpte ett par jeans som jag har kollat på hur länge som helst men aldrig fått arslet ur vagnen för att köpa dom. Sedan fick jag med mig ett halsband som jag inte kunde låta bli samt några söta påskkökshanddukar och bordsduk.


Jeansen från Gina Tricot.

=)

Gardinerna måste jag stryka, lägga upp och fixa lite så bild på dom väntar jag med..

Nu är det hockey på tv, så ska väl mysa lite med A framför den. :)
Sedan blir det gymmet.

090405

Eftersom klockan passerat tolvslaget så är det ju 5 april idag..
Marie åkte precis hem, hon kom hit efter jobbet och A är hos Jeppe på pokerkväll. Men eftersom Marie nu åkt hem för att sova för att jobba imorgon så dröjer det väl inte alltför länge innan A är hemma. Simon skulle köra så jag slipper iaf hämta.. Det dryga är att han inte tog med sig hemnyckel och jag lär hinna somna så jag kommer få kliva upp igen för att öppna åt honom.. blä..
Idag har det varit helt underbart väder. 15 grader och strålande sol. Vi åkte ut till pappa för att byta till sommardäck på min bil, sedan passade jag även på att tvätta den också.. Det var så varmt att jag stod i linne! Sååå jäkla härligt varje år våren kommer och man kan börja sitta ute och faktiskt njuta. En underbar känsla.
När vi kommit hem från allt biltvättande osv så halvslumrade jag på soffan framför fotbollen.. Var så himla trött men ändå sov jag inte helt. Tror jag. Sen var det bara att ta tag i städningen här hemma.


Imorgon ska jag och mamma åka till E-tuna för att kolla på lite heminredningsgrejer. :) Så måste väl ta och sova snart för att komma iväg i tid..

Natti natti.

Rättelse

Det blev ju inte 3-1 till FBK som A sa, utan 4-1. ;P Det var bara det...

090403

Fyfan vad jag har varit duktig. Kom hem från gymmet för ca 20 min sen. Stolt över mig själv!
Får inte tappa det här med träningen, får inte, får inte, får inte.

Idag efter jobbet åkte vi och handlade, båda var sjukt hungriga. När vi var på affären ringde Hanne och frågade om hon och Danne kunde komma på en fika. Javisst, hann inte mer än att komma hem och hänga av sig innan de kom. Det var trevligt, Hanne har ju inte varit här sedan vi tapetserade och målade, så hon har ju bara sett lägenheten tom och dammig innan. ;)

Sen lagade älskling pasta med skaldjurssås till (obs, jag skalade räkorna..) och jag satte på en tvätt och plockade undan lite. Kollade på FBK - Hv71 också, jag hann dock inte se klart eftersom jag masade mig till das gym. Men det slutade ju 3-1 till FBK sen hörde jag, vilket inte jag tycker om. Men av spelet jag såg så var ju FBK värda segern. Hoppas på att HV rycker upp sig.
Nu dags att löka lite, kanske käka något lätt.

Tjingeling!

090402

Tjoho.

Har haft fullt upp idag, trots att jag varit ledig från jobbet.. Dagen började med att jag åkte in till stan för att träffa Marianne och hennes lilla söta dotter Laura. Vädret var ju hur skönt som helst så vi satte oss vid maren och åt glass. Tror det var första glassen vid maren för i år faktiskt. Riktigt mysigt var det iaf!

När lilla Laura somnat i vagnen så knallade de hemåt medan jag gick själv på stan en stund. Köpte vårjacka, skor, klänning och lite hårspännen och sånt. Vårjackan blev ett väldigt impulsivt köp då jag hade mer eller mindre panik, går nämligen fortfarande runt i vinterjackan...

Just det, mitt bankomatkort funkade inte att betala med idag så jag fick även gå till banken och fixa ett nytt. Däremot gick det att ta ut från bankomaten. Skumt? Jaja, ett nytt är iaf påväg hem och kommer väl i början på nästa vecka.

Efter shoppingturen så åkte jag till Goggos som jag inte varit på på evigheter och köpte med lite mat och åkte hem till mamsen. Hann inte stanna där alltför länge då jag skulle vidare till pappa och ytterligare vidare till matchen mellan SSK - Växjö. SSK tog 3 pinnar genom att vinna med 5-1. Sköööönt! Nu ska väl iaf elitserieplatsen snart vara säkrad... Spelet däremot går ju att diskuteras, inge vidare spel tycker jag.

Nu är jag iaf hemma igen och måste nu sova. Men imorgon är det fredag och det ska bli så jäkla skönt!!!

Ha det så bra och sov gott!

090331

Tjenixen!

Har snart varit hemma i en timme. Ska ta och inta sängen strax.

Idag innan jobbet körde jag ett hyfsat hårt träningspass på gymmet. Hoppas på träningsvärk imorgon.

Nej va fan, jag har inget intressant att skriva om, har ju bara jobbat och tränat idag...

RSS 2.0