100129

Äntligen är det helg. Det blir inget jobb för mig imorgon. Känns rätt skönt..

Igår var jag ju på hockeyn, torsk blev det. Men det var rättvist, Södertälje var inte bra. Riktigt trist. Nu väntar två mycket tuffa matcher, Hv71 och Linköping på lördag, respektive tisdag. Däremot vann vi innebandymatchen (som jag dessväre prioriterade bort..) med 7-5. Härligt.
När jag kom hem från hockeyn så loggade jag in en snabbis på facebook och såg att jag hade en vänförfrågan av självaste Linus Omark. Haha coolt.. Brukar inte tacka ja till de jag inte känner men här gjorde jag faktiskt ett undantag.. ;) Hihi det tycker jag var kul. :)

Ikväll blir det mysfredag, ska laga god mat och bara vila ut efter denna jobbiga vecka. Imorgon kommer älskade Jenny hit :D Då ska jag få se tjockmagen, nu är det bara drygt tre veckor kvar innan min lille gudson föds! <3
Vi kommer att åka till pappa och kolla på hockeyn och sen åka vidare in till Nykvarn till Hanne som fyller 26.

100127

Eftersom jag jobbade i söndags så känns det som att det är fredag imorgon. Och idag fick jag även veta att det är övertidsjobb på lördag också. Blev inte så glad över detta då det är sjukt jobbigt bara att gå upp kvart i fem sex dagar i rad, och nu vill de att vi ska jobba en sjunde dag i rad. Jag behöver pengarna, jag vill jobba, men jag vet fan inte om jag orkar. Hade varit så mkt bättre med söndag kväll. Då hade man åtminstone fått sovmorgon. Vårat skift måste ALLTID jobba förmiddag på helgerna. Vad trött jag blir!

Imorgon blir det iaf badminton med Linda efter jobbet. A & Tobbe skulle ändå dit och spela tennis så då passar vi också på.. Det var längesen vi spelade, jag spelade ju för två veckor sedan fast med Sulan :)
Sen blir det antingen raka vägen till syrran eller hem till mig för att göra mig iordning för kvällen. Då väntas match mellan mitt kära SSK och Djurgården. Sugen på innebandyn också fan. Jag har dock feta blåmärken på benen idag, gör ont i ena vaden bara jag trampar ner med benet, plus att jag fått blånagel på ena tån. WHY MAN WHYYY? Vilka problem man har.. (lite ironi).

100126

Fullt upp, hela tiden. Jobbade ju i söndags, därefter bar det av till Sandra & Andreas, tog en dusch och så där pch sen stack vi på thairestaurang och avslutade med bio. Såg Avatar 3D. Den var ju hur bra som helst :) Är inte så mycket för såna där filmer men denna gillade jag skarpt!



Igår efter jobbet så gymmade jag och sedan bjöd vi pappa & Karolin på middag som var här och kollade på Rögle - SSK med oss. SSK tog tre mycket viktiga poäng! Häääääärligt.

Idag efter jobbet drog jag & A ner på stan och käkade lite, drog hem till syrran och var där tills våran innebandymatch började. Vi mötte serieledarna och kriiiigade oss till en poäng. Riktigt bra slit idag. Mycket sugen på att spela på torsdag också men då ska jag på SSK - DIF. Ibland måste man prioritera.. ;)

Nu måste jag käka lite, sen blir det sängen.

Ciaaaaaao!


FAAAAAAAAAAAAN SÅ SKÖNT!

För en gångs skull lyckas vi göra det ofattbara. Kvittera med 7 sekunder kvar av matchen, samt vinna i förlängningen! SÅÅÅÅÅ GRYMT! HAPPY!
Ibland bara älskar jag hockey.

Imorgon blir det jobb. Upp och hoppa halv fem imorgon bitti. Tungt.

100123

Igår var Jenny här. Det var mycket trevligt, nästan ett halvår sen vi sågs!

Idag blev det en rejäl sovmorgon, nu ska jag klä på mig och fixa det sista, plocka upp pappa och så drar vi till hooockeyn! Äntligen. Över en vecka sedan jag var på match. ;) Jobbade ju kväll i veckan, så missade publikrekordet i Axa sports center. Buhu. Sen blir det en lugn kväll, börjar jobba klockan 6 imorgon bitti. Usch usch..

Pusss

100120

Nu har jag både skänkt kläder och pengar till Röda korset, och jag hoppas verkligen att det hjälper lite i Haiti. Gör det du också;

Sms:a AKUT200 till 72900 för att skänka 200 kronor (debiteras via telefonräkningen) eller sms:a AKUT till 72900 för att skänka 50 kronor*. Du kan även sätta in valfritt belopp på plusgiro 900800-4 eller bankgiro 900-8004. Märk talongen med "Haiti".

* Hela beloppet tillfaller Röda Korsets insamling. Samtliga mobiloperatörer och levarantörer har efterskänkt sina avgifter.

100 kronor räcker till fyra vattendunkar
200 kronor räcker till köksutrustning för en hel familj
350 kronor räcker till tio filtar
500 kronor räcker till utrustning för att reparera hus
och få tak över huvudet
1 000 kronor räcker till sju hygienpaket


100117

Nu har jag tränat och städat.. duktigt.. inatt var jag fyllechaffis åt Simon & Jennie så kom inte i säng förrän vid 4 och ändå var jag på gymmet halv tolv. Haha nöjd.. :P

Helgen har varit väldigt lugn, spelade badminton med Sula i fredags, igår var jag, syrran och mamma ute på långpromenad med hundarna och sedan var det såklart hockey hos pappa på kvällen.
Snart kommer mamma och hälsar på och jag måste fixa nån form av middag plus matlådor snart.. suck, finns det
något tråkigare..


Kom på igår att det var väldigt kul att ta kort på hundarna in action haha.


Mammas rabieshund.. hehe


Pims.


Ser hon inte inklippt ut? :P


100114

Gick inge vidare hos optikern idag. Min syn hade försämrat ganska kraftigt. :( Fan snart är man väl blind.. -3.0 på ena ögat och -3.50 på andra.. Inte bra! Sen fick jag lite skäll för att jag byter linser alldeles för sällan.. fan jag har ingen koll på när det är dags att byta, jag byter när det börjar skava helt enkelt :P

Nu håller jag på att steka pannkakor som jag ska ha i matlåda imorrn (för andra gången denna vecka). Och nu börjar jag få bråttom för jag ska käka middag hos pappa klockan 18.00.. Sen blir det hoooooockey!

Nu måste jag kila. Ha en fin kväll babes!

100113

Jobbat och tränat. Har inte råd med annat just nu haha.
Jag är helt slut i kroppen, kommer förmodligen ha en jävla träningsvärk i armarna imorgon. Bra iofs, men jag hade det även idag och det var skitjobbigt att sätta upp substansburkarna på jobbet haha. Och nej, de är inte speciellt tunga, väger ca 800 gram per burk. :)

Imorgon måste jag till optikern, har totalslut på linser. Känner att de som sitter i ögonen börjar skava lite.. Sedan kommer mamma ev hit och hälsar på, hur som helst blir det hockey hemma hos pappa på kvällen. Grymt viktig match mot Brynäs väntar. Tufft.


100112

Happy happy happy. Det gick skitbra hos sjukgymnasten igår, han var riktigt imponerad av mina förbättringar :D Bara att fortsätta träna.. :)

Idag har det varit en lugn dag, jobbat som vanligt och sen handla och hem och slappa. Myst med Siri (katten), hon är ju bara för underbar den missen.

Nu ska jag käka glass, lägga en ansiktsmask och sedan sova!

Pusspuss

100110

Idag gymmade jag för första gången på nästan två veckor. Det gick bättre än jag trodde, förutom att näsan rann. Skönt att komma igång igen.

Imorgon ska jag ju till sjukgymnasten igen.. hoppas verkligen att jag kan göra hyfsat bra ifrån mig på testerna.



Imorgon jobbar vi förmiddag igen så då blir det till att gå upp äckligt tidigt igen.. Usch usch, så trött på de tidiga mornarna. Ska väl försöka lägga mig i tid.

Hoppas ni haft en fin helg. :)

Wohooo

Vilken jäkla match det blev! SSK tog ledningen med 2-0, HV kvitterade och gjorde 2-3. I slutet av sista så kvitterar SSK och tar dessutom ledningen med 4-3 med bara minuter kvar.. Yeees, stämningen var på topp, HV tog time-out och tog ut målvakten. 4-4. DAMN! Sjönk under jorden.
Matchen gick till förlängning och där tog vi fan extrapinnen, Jonas Almtorp satte avgörande målet. UNDERBART!


Bjurling taggar publiken.


Ännu mer..


Underbara Björn Bjurling dansar :)


100109

Kvällen igår blev riktigt trevlig! Åkte till Minda vid halv nio ungefär, drack vin och snackade hela kvällen. Vicky var där men inte Alex. Men mycket har hänt, ok, Vicky ser likadan ut men mycket händer i livet.. Många minnen att snacka om! Kim och Stump och en kompis till dem kom en stund och förfestade också. Haha, inte igår man träffade dem heller. :P
Snälla lillebror kom iaf och hämtade mig och vi skjutsade även ner Vicky till stationen. När vi kommit ut på motorvägen så tänkte jag att jag ringer honom och kollar så att allt gått bra, det var ju ändå -23..
Ungefär såhär löd samtalet:
- Tja Vick, sitter du på bussen nu? (trodde han skulle ta nattbussen)
- Nää, står vid tåget.
- Shit, fryser du inte? Det är 23 minusgrader! När går tåget då?
- Jo, som fan. Inte konstigt att man fryser då. Hmm, det har jag inte kollat.. vänta.. det står att det går 01.32.
- Men min klocka är ju 01.33, borde du inte gå på?
- Men dörrarna är ju för fan stängda!
- Men öppna dem bara!
- Hur fan gör man det?
- Tryck på knappen.
- Vänta.. sådär nu står jag i tåget. Hmm, hade du inte ringt så hade jag missat tåget.
- Ja, se där vilken ängel jag är! Ha det bra, herrå!

Haha han är rolig han.. Han har fan åkt pendeltåg halva sitt liv och vet inte hur man öppnar dörrarna på tåget. :)

En annan mindre rolig sak var att min mobil pajade totalt igår! Fan alltså.. Nu är jag helt mobillös. Om jag lyckas hitta kvittot så ska jag och pappa åka och lämna in mobilen innan vi åker vidare på hockeyn. För ikväll är det SSK - Hv71. Heja heja heja!



Starka killar bär upp Mindas gamla spis till vinden :)


Charmig som alltid.




Mindas gästbok hon hade på toan haha. Klockren idé. :)


Sen om man skriver seriöst eller inte, det är ju en annan sak.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig. CIAO!


100108

Tjolahopp!

Veckan har gått så fort så nu är det redan fredag!! Fan vad grymt.

Beställde pizza på jobbet idag så jag känner mig riktigt fet. Har ju inte tränat på två veckor heller. Usch! Nu kommer inte sjukgymnasten bli glad på måndag.. Hoppas på att jag klarar testen, men jag är tveksam. Dumma förkylning.

Jag hade tänkt mig en lugn helg eftersom jag inte har några pengar men det ser ut att bli partaj hos Minda ikväll. Vicky och ev Alex skulle komma, hur kul är inte det då?! Vicky har jag inte träffat på nästan två år och Alex har jag inte träffat sedan studenten. Gaaaalet.

Nu försöker jag dock få tag i lillebrorsan som skulle skjutsa mig men hans mobil är avstängd eller nåt.. Jag som har gjort mig i ordning och allt. SVARA SKITUNGE!

100106

Så var den lediga dagen snart slut. Men åh så skönt det har varit. :) Dagen började med att A väckte mig och hade gjort scones. Fan det är ju så jäkla gott! Tack<3
Sedan åkte han iväg och spelade hockey med några vänner och jag åkte ut till pappa, gick ut med Pims och med mamma och hennes hundar i skogen. En timmes härlig promenad i 20 minusgrader. Näsborrarna frös, håret frös och till och med ögonfransarna frös. :)

Sedan tog jag med lilla Siri hem hit, hon ska vara här nån dag/ett par dagar då mamma ska jobba väldigt mycket. Så nu ligger hon inne i vardagsrummet och myser. Skönt att hon är så cool lugn!






100105

Åhhhhh, skönt med en ledig dag mitt i veckan! Vilken jäkla vardagslyx alltså! Så borde man ha jämt.
Har faktiskt ingenting planerat för imorgon, hoppas på att jag mår bättre så att man kan göra något utan att bli himla andfådd.
Idag har det varit jobb, efter jobbet tänkte vi dra hem till Sulan för hockeykväll men alla bangade så då gjorde även jag & A det. Kanske inte så kul för Andreas att sitta med oss två medan vi pimplar vin framför hockeyn :) Åkte ist hem och kollade hockeyn, vinst med 11-4 mot Schweiz. VM-brons, det får ju duga!

Förresten, är det inte lite väl kallt nu? Jag klagar absolut inte på denna fantastiska vinter men -5 hade ju räckt haha. På vägen hem visade termometern på -24,5 :) Men som sagt, ska inte klaga, gillar det här TUSEN gånger bättre än slask!

100104

Grattis mami på födelsedagen :)

Första jobbdagen idag.. Tråkigt as hell! Har varit ganska så trött idag också. Igår var vi ju på fest på Vidbynäs slott för att fira Georgios som fyllde 50. Var där från kl 15 till nästan 23.. Det blev med andra ord en ganska lång kväll. Sedan skjutsade jag hem pappa och åkte själv vidare hem mot Mankan. Jag & A gick och la oss i två timmar, hade ställt klockan på tre då vi gick upp igen och kollade på Sverige - Usa i JVM. Tyvärr så förlorade Sverige, sååå jäkla synd. :(
Kom i säng igen vid halv sex imorse, sov till halv tolv (efter att ha blivit väckt ett par gånger av diverse saker) och drog mer eller mindre direkt till jobbet. Nu är vi alltså hemma igen, har precis sett ett DH avsnitt och nu ska jag nog gå och lägga mig. Trött och förkyld, gud så skönt att krypa ner i sängen..



Slänger upp en outfit bild från igår. Puderrosa klännning och svart kavaj hade jag på festen.


:(

Jahapp där kom förlusten för SSK :( Foppa var inte med ändå men MODO tog ledningen med hela 6-0.. Tre mål av Skröder den gamle räven.. Sedan kom vi faktiskt närmare och lyckades pricka in 6-3. Men det räckte tyvärr inte hela vägen och det blev en sur förlust. Jävligt synd, på måndag MÅSTE vi slå Timrå, även det en sexpoängsmatch..

Efter matchen kollade jag & pappa på Ice age 3, hade faktiskt inte sett den förrän nu. Den var riktigt rolig precis som alla andra Ice age filmer. :)

Nu är det faktiskt dags att sova, hoppas på att jag känner mig frisk imorgon för då ska vi nämligen på fint 50-års kalas på Vidbynäs slott. Greken fyller år och det ska ju firas stort..

Hörs imorrn. :)

God natt.

100102

Idag har vi varit ute hos mamma och hjälpt henne att täta fönstrerna och så i huset. Kunde inte vara där alltför länge dock då A skulle på fotbollsträning och jag mår fortsatt ganska illa så A fick skjutsa hem mig och nu har jag tagit ett bad och ska snart åka iväg igen, ska kolla på hockeyn hos pappa.. MODO - SSK, Foppa tillbaks. Aj aj, men jag HOOOOOPPAS på vinst ikväll också!



Bara så att ni alla vet så är det snoooorigt halt ute, jag och A snurrade ett varv med bilen när vi skulle hem idag.. Det var ingen fara då vi hade kommit in i rondellen och vi hade inga bilar bakom eller framför men satan vad halt det var!

100101

Shit vad konstigt det kändes att skriva rubriken. Börja med 10 och inte 09 liksom. :)

Kvällen igår blev mestadels lyckad, tjejerna hade gjort det kanonfint med tre rätters middag och allting var jättetrevligt. Men jag mådde inte så bra pga förkylningen så jag drog hem redan vid kvart i ett då mamma kunde hämta mig. Annars hade jag förmodligen fått gå och jag hade verkligen ingen lust med det. Och man har inte överdrivet kul när man blir andfådd av att resa sig upp ur soffan.
Men tusen tack för en kul kväll! Slänger upp ett par bilder.


En av värdinnorna - Linda.





Mys.




Mongobild, solbränd och askgrå. :P








Nytt år!


RSS 2.0