30 januari 2011

God morgon!

Idag tog jag mig en skön promenad innan frukost. Det blev äggröra, bacon och knäckemacka när jag kom tillbaks. Nu ska jag ta tag i disken, städa lite och snart börjar min tvättid. Inte jätteroligt men väl behövligt. Sen är det ju bronsmatchen mellan Sverige och Spanien i handboll som jag måste bänka mig framför.
När jag ändå är inne på sport, nu jääävlar är SSK på G! Åtta raka matcher som vi tagit poäng i och nu skiljer det bara målskillnad till slutspel. Hetaste laget i elitserien just nu, min själ njuter!!!! Nu jobbar jag kväll i veckan så då får det bli sportradio men på lördag är det äntligen dags för AIK - SSK! Då är vi på plats, det kan ni lita på. ♥
--
Som sagt, dags att göra lite nytta. Hörs!

29 januari 2011

Jag tror inte ni anar hur slut jag är. Totalt slut i kroppen! Efter dagens träning.. ujuj, Sofia ville gå hem snabbt men mina ben ville inte lyda. Helt förstörd haha. Vi tog oss ner på stan iaf, Fia köpte födelsedagspresent till sin mamma och jag inhandlade mig en ny bodybutter från Body shop. Sedan blev det god lunch på Nancys, potatisgratäng med kalkon, sjukt gott.

 

 

Ikväll ska jag nog faktiskt unna mig lite godis när jag och Katri ska ha myskväll. Och imorgon blir vilodag! I neeeed it.

 

Ha en bra lördag! Antar att ni allihopa ska ut och festa såhär en lönehelg.. ;)


ZzZzz

Försöker hålla mig vaken men det är knappt.. Höll på att somna både under och efter handbollen men Linda ringde precis och ville ha 20-kronors biljetter så det var bara att ta sig från soffan när hon kom hit. Nu väntar jag på Sofia, vi ska hyra film (som alla vita helger). Nu är det min sista vita helg men jag måste säga att jag verkligen kommit in i det.. Känner inget sug efter att festa. Men har ju massa fest framöver planerat.. ångest haha.
Och på tal om handbollen, vi förlorade semin mot Frankrike med 29-26. Ganska väntat, Frankrike är ju ändå regerande världsmästare. Nu satsar vi på brons!
Ha en fin fredag, puss ♥
Hittade en mysig bild från i julas, läser hockeyhistoria framför brasan ;)

28 januari 2011

Tjeeeeena bloggen!
Nu har jag precis kommit hem efter fjärde träningspasset för denna vecka. Så jäkla skönt att ha kommit igång igen!!! Imorgon blir femte och sista för veckan. Då hänger Sofia med till gymmet precis som förra helgen.
Matchen igår då? Ja som ni kanske förstår så höll foten! Hur uuuuunderbart är inte det då? Trodde inte det för redan första löpningen mot mål igår så fick jag ont och bytte direkt. Men sedan gick det över och idag har jag haft lite ont men inte mer än vanligt egentligen. Får tacka Jeppe också som hjälpte mig att tejpa foten också, det kändes bra!
Matchen däremot, den gick åt helvete.. Stortorsk med 8-0 hehe. Vi mötte iaf seriens bästa lag och de har spelat ihop i tio år men det har fan inte vi.. inte ens en säsong allihopa.
--
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ner på stan och möta Tobbe. Vi ska köpa träningskläder. Han ska minsann komma igång i februari han! Jag måste nog köpa ett till par träningsbyxor också.
--
Nej usch vad jag är äcklig, sitter här och känner hur svetten börjar torka! Haha.
Ha det bra, ciao!

27 januari 2011

Jag kan ju inte direkt säga att jag är aktiv med mitt bloggande... Dels hinner jag knappt och dels har jag inte haft någon dator senaste dagarna.
I lördags åkte jag ju till Jenny och Texas. Jenny bjöd på god middag och sen hyrde vi film och bakade kladdkaka. Sjuukt mysigt! På söndag morgonen fick jag lite egentid med min lille Texas då Jenny skulle övningsköra några timmar med sin pappa. Helt sjukt att han kan gå nu.. tiden går så jävla snabbt! För snabbt ibland..
Åkte hem mitt på dagen, mötte upp Sofia och vi gick ner på stan och handlade träningskläder. Sedan var det bara hem och vända igen och åka ut till brorsan och hans familj.. Vi gjorde hemgjord pizza och kollade solsidan bl.a. Mys! Gud så mysigt jag har hela tiden har jag märkt haha. Blir väl så när man inte är ute och ränner hela tiden.
--
- Måndagen innebar jobb och spinning på schemat.
- I tisdags skulle jag på massage egentligen men Anna (min jobbarkompis som är massös) var sjuk. Blir tisdag om två veckor ist.
- Igår spelade jag badminton efte jobbet med Stefan och Joel. Gick inge bra för mig.. Ledde med typ 19-10 mot Stefan men förlorade med 21-19 ist. Bra jobbat! SSK style?
Sedan kom Sofia och Linda över och lämnade en strömsladd. Skulle nämlligen prova om det var den som var felet till att min dator inte fungerade och det var det. Tack gode gud! Det första jag gjorde var att föra över ALLT till min externa hårddisk som jag tänkt göra så länge men som aldrig blir av. Nu är det gjort, nu kan min dator krascha. Helst inte, men om den ska göra det, så kan den göra det nu liksom.
Sofia och Linda drog och tränade medan jag satt med datorn och sen kom de tillbaks hit och myste (fan igen ju). Satt i köket och bara snackade bajs... Gilla!
- Idag har jag varit nere på stan igen, köpte en ny strömsladd (skitful och jätteklumpig, suck) och tejp som jag ska linda fotleden med ikväll. Har innebandymatch nämligen. Har inte spelat på helt sjukt länge och verkligen inte sedan jag stukade foten. SNÄLLA, SNÄLLA, SNÄLLA GUD GÖR SÅ ATT JAG INTE VRICKAR DEN IGEN! Jag skjuter mig själv isf.
Håll tummarna för mig är ni snälla ♥

Träna

Hallååå!
Kom precis hem efter två timmars träning med Sofia. Fan vad skönt, mina muskler är totalt slut nu. Ska bara äta upp min mat och göra mig iordning och sen åker jag till Jenny & Texas. Spenderar kvällen och natten där, mys!
Igår var också en riktig myskväll, först Aloe Vera party hos Rina. Där fick vi smaka och känna på Aloe Vera produkter, massera varandra och få handinpackning :) Har använt deras produkter förut och läppceratet kan jag inte leva utan... Nu funderar jag på att ha ett eget party här hemma eftersom det är en jobbarkompis som är återförsäljare. Så om någon är sugen, säg till!
Vid 21-tiden fick jag smita därifrån för då skulle jag möta upp Linda utanför filmkedjan. Vi hyrde en svensk film eftersom jag inte har någon dosa till dvd:n så man kan ändra textval (orkade inte koncentrera oss såpass mycket för att lyssna på engelska) men när vi då sätter på menyn så är första valet "Syntolk". Det innebär alltså att det är en röst som berättar precis allt de gör, hur omgivningen ser ut osv för att även blinda ska kunna "se" filmen. Meeeeen då, hur värdelöst? Haha. Så vi satte på filmen i datorn istället men då börjar ju den fucka ur.. Så vi började våran jakt på en dvd att låna någonstans. Linda fick tag i en kompis som vi kunde få låna av så vi fick oss en promenad igen då för att hämta den. Framåt midnatt kunde vi äntligen se filmen.. haha. Vi såg Bröderna Karlsson, hade hört att den skulle vara bra. Den var väl rolig till och från men njaaa, inte någon favorit direkt.


19 januari 2011

God morgon. Eller god dag kanske.
Idag när jag vaknade så kände jag bara att jag ville ut och gå. Pang bom bara sådär. Så tog en sväng innan frukost och nu har jag precis ätit frukost, potatisen står på spisen (måste ju fixa lunchlåda..) och jag är snart beredd att hoppa in i duschen.
Idag är vilodag, tränade igår och har en jäkla träningsvärk i bröstmusklerna. Weeeij! Imorgon är det på't igen. M å s t e komma i form, kom igen nu. Tyvärr missar jag spinningen på fredag då jag ska på Aloe Vera party hos Rina. Men det kommer ju bli trevligt! Det kommer bjudas på vin men jag ska nog avstå. Jag har ju trots allt min vita månad ;)
Nu dags för dusch, puss!

Nöjd

Nu har jag varit ganska duktig ändå. Ingen alkohol på två veckor och nu har jag kommit igång med träningen igen, tre gånger har det blivit denna vecka. "Bara" att fortsätta såhär nu.
Igår blev det ingen 25-års fest för mig tyvärr (bra för kroppen, illa för nöjets skull). Kände att det skulle gå åt för mycket pengar och så ska jag verkligen kämpa för att ha en hel vit månad. Sjukt det låter, "kämpa för en vit månad". Ja alltså riktigt så illa kanske det inte är, bara så svårt att hitta nöjen som inte inkluderar fest.
--
Vi förlorade tyvärr matchen i sudden igår, fyfan så orättvist. Vi var så mkt bättre än LHC överlag hela matchen och vi borde ha vunnit. 3 poäng skulle varit våra, istället blev det 2 för LHC och 1 för oss. Bara bita ihop och komma igen, som så många gånger förr.
Efter matchen åkte jag hem och käkade, kollade på andra halvlek i handbollen och vad hände? Har inte sett så bra handboll sedan Bengan boys tid! Sverige fullkomligt lekte med Slovakerna, härligt! Fortsätter de såhär så kan det bli ett riktigt roligt VM.
--
Nöjd, mätt och belåten så gick jag till Philip för att kolla på film innan han skulle vidare till Sthlm för fest. Supersugen såg vi (han fullkomligt älskar filmen), någon som sett den? Haha, alltså den var ju störd. Men jag gillade McLovin!

Match

Efter en mycket mysig fredagkväll med världens sötaste Carro så är det nu dags att tagga till för match! SSK tar emot Linköping och nu är alla matcher sjukt viktiga. Tre poäng är ett måste.
När vi ändå är inne på hockey så har jag gjort ett fett jävla misstag. Jag, Sofia och ett gäng grabbar tänkte åka iväg till Karlstad på bortamatch (ja i hockey alltså haha). 19 februari var datumet och Raffa skulle fixa boende, jag fixar tågbiljetter (som förövrigt var jäävligt billigt) och en tredje fixar hockeybiljetter. Igår när jag och Raffa sitter och planerar det här så säger han plötsligt "du vet väl att matchen är nästa helg, 22 januari? Tobbe sa att du hade sagt februari till honom". Haha men vad i helvete. Har kollat fel FLERA gånger!!! Det är ju hemmamatch 19 februari, inte någon jävla bortamatch. Så nu måste jag få tag i Sofia som är på Lanzarote för att kolla om hon fortfarande är på, tågbiljetterna är ju såklart dyrare, har inte hunnit få lön och allt blev bara så jävla komplicerat. SKIIIIIIIIIIIT. Sug.
Jag som skulle ha vit månad, om vi åker dit 22 januari så blir det definitivt inte nyktert ;)
Nu ska jag göra mig iordning för match.
Puss ciao!

Älskade helg

Jaaaa, nu är det finally helg! Somnade en stund på soffan förut men tur då att Linda ringde och väckte mig och ville komma på besök! Hann med lite tjejsnack och nu är söt-Carro påväg hit. Hon borde vara här vilken minut som helst. Mys, mys, mys! Det var det, kort update bara. :)

Skärpning..

Idag fick jag inget roligt besked. Var nämligen på uppföljningssamtal angående hälsosatsningen på jobbet. Har ju inte tränat på typ 6 veckor pga att jag först jobbade natt och var, ärligt talat lat, och sen stukade jag foten kort därefter men att det skulle vara såhär illa trodde jag inte.. Jag var där i mars och sedan dess har mitt midjemått ökat med tio centimeter. TIO. Det är sjukt mkt. FYFAN, hej ångest och depression! Jag var ju verkligen igång i höstas, men jag känner ju skillnad sen jag slutade men som sagt.. trodde aldrig att det skulle vara såhär illa. Och sen min kondition då. Man gör ett cykeltest med ett pulsbälte runt bröstkorgen och då kan man hamna på kondition mellan 1 och 5. 1 är sämst och 5 är bäst. Jag fick 5. Grymt nöjd. Nu fick jag en stark 3a... SOOOO FUCKING BAAAAAD.

Imorgon ska jag träna igen, igår blev det ett 60 minuters spinning pass plus lite magträning med Sofia. Det värsta är att jag har ont i foten fortfarande.
Nog om det.
--
På fredag kommer finaste Carro hit! Finally ses vi igen :) Ska bli så mysigt så. På lördag är jag bjuden på 25-års fest men tror faktiskt att jag hoppar. Låter sjukt kul, Hollywood tema är det också. Men för det första ska jag ju festa mindre och för det andra måste jag hålla i pengarna. Det är middag som kostar plus att man inte tar med sig egen dricka utan får köpa i baren där. Det kommer dra iväg och det orkar jag inte. Jag ska ha en lugn helg! Igen! Så om någon är sugen på att göra mig sällskap utan fest så säg till va. Jag är lite ensam om att inte vilja festa haha.
--
Min gudson (som förövrigt inte har alls någon koppling till detta inlägg men ändå)

Måndag

Här var det dött! Har inte alls tänkt på bloggen nu senaste veckan.. Jobbade ju bara tre dagar förra veckan vilket var sjukt skönt. Så borde det vara jämt.
I torsdags tog jag & Jennie tåget till Oslo och min kära mamma. Underbart att träffa henne igen. Ska bli oftare. Kanske till och med på heltid. För vet ni vad jag menar med det? Jag vill flytta till Norge. Japp. Kanske inte för alltid men kanske något år eller så. Mamma bor ju helt själv i mormors stora villa så isf kan jag bo där gratis. Tjäna pengar. Resa. Min dröm! Det är ju faktiskt världens chans. Men nu är det ju så att jag precis nyss fått fast anställning på Astra. Har varit inhyrd i drygt tre år och nu har jag hunnit jobba som internt anställd en vecka när jag funderar på att säga upp mig.. Haha vilken jävla tajming. Det känns riktigt läskigt att säga upp en såpass trygg anställning och bara hoppa ut sådär. Antagligen gå tillbaks till bemanningsföretag.. Just det känns ju skit. Men om jag ska tänka på min trygga anställning hela livet så kommer jag ju också fastna där hela livet. Och det vill jag ju inte. Hmm, tål att tänkas på. Än så länge är det ju bara funderingar!
--
Kom iaf hem från Norge igår kväll och idag har jag jobbat första förmiddagspasset sedan november. Och det var faktiskt inte speciellt tungt (och då menar jag att jag inte är totalt jävla döende när klockan ringer) att gå upp. Imorgon däremot, då vet jag att jag kommer vara sjukligt trött. Så är det alltid på tisdagar.
--
Vad tycks om min nya mysdress? Näe köpte den faktiskt inte men skulle kunna tänka mig att kila runt i den hemma ;)

...

Har jobbat första dagen efter julledigheten. Så segt alltså.. nu ska jag bara komma igång med träningen också. Börjar nästa vecka så jag inte överbelastar foten med att jobba OCH träna för fullt på en gång.
Sent igår kväll kom älskade Sofia hit, så ledsen min lilla pärla. Fan vad ont det gör att se en så nära vän så ledsen. Önskar jag kunde göra så hennes smärta försvinner. Imorgon ska vi iaf hyra film och mysa efter att jag slutat jobbet. Love you!

2011-01-04

GRATTIS MIN ÄLSKADE MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN! Jag älskar dig. På torsdag ses vi äntligen ♥



Tvättdag

Har nog aldrig haft tvättid på en söndag förut men det är ju skitbra? Annars har jag det alltid mitt i veckan och då är man ju ändå alltid helt slut efter en arbetsdag. Idag vaknade jag upp i min sköna säng efter många timmars skön sömn och Sofia på soffan. Slängde i ett par tvättmaskiner, åt frukost, tog en promenad och nu har Fia åkt hem och jag slappar lite framför datorn. Skön söndag!
--
Imorgon börjar jag jobba igen, ångest. Vill inte, vill inte, vill inte. Men man måste ju tyvärr.
--
Aa just det, glömde berätta. Jag och Tobbe beställde biljetter till Rihannas konsert på självaste nyårsnatten haha. Tror det var den första november så det är ju ett tag kvar.. Då har man ju något att se fram emot efter sommaren också. ;)
--
Här kommer lite pics från nyår, tog knappt några. Väntar på Åsas bilder också :)
Snygga Katri & Åsa (som dock inte ser så road ut..)


Åsa


Robin, Åsa & Terese (V-tecknet står för vinsten i juniorhockeyn över Kanada!)


Weeij, nationalsången


Raffa & Åsa


Snyggaste paret, Rina & Mattias ;)


Åsa & Tobbe (vettefan vad Åsa gör, luktar på cidern?)

2011

Jag säger väl som alla andra, gott nytt år :) Jag hoppas det blir ett bra år..
--
Kvällen blev ju lyckad men har ändå ångest idag. Jag var (lyssna nu) riktigt städad men det blev liksom fest hemma hos mig på något vis. Det blir alltid så, fattar inte. Vi var fem tjejer som skulle ha tjejmiddag och sen kanske kila vidare. Fredrik kom förbi precis innan och när vi skulle gå så fick vi reda på att de på den festen hade gått vidare förutom två stycken. Så de kom till oss ist och skålade in nya året. Sedan ramlade fler och fler in och vi höll igång till halv sju imorse. Hög musik. Icke glada grannar kan jag tänka mig. Men eftersom det var just nyårsafton så orkade jag helt enkelt inte bry mig om att sänka musiken och försöka vara tyst osv.. Tobbe sov på soffan och Rebecca kom hit på morgonen och båda hjälpte mig att städa. TACK. Fyfan så det såg ut... Mitt nyårslöfte 2011 blir att inte festa lika ofta och framförallt inte ha festerna hemma hos mig. Okej, nu är ju nyårslöften bara dömda att misslyckas men jag ska verkligen försöka.
--
Om några timmar kommer Fia hit, vi ska laga mat, kolla en Michael Jackson film och prata. Myyyyys.
--
Lägger upp lite bilder senare.
Pusspuss

RSS 2.0