Comeback

Det var längesen jag skrev nu. Har ingen lust, känns som man bara skriver samma varje dag. "Jobbat, tränat (om man får vara frisk), kanske träffat nån kompis". Känns rätt onödigt.

--

En liten uppdatering iaf. Jag har snart jobbat klart nattperioden. Endast tre nätter kvar, sedan blir det två skift igen. Jag har inte festat på en månad, kommit igång med träningen lite smått och är nästan helt frisk igen. Örat är envist dock. Ikväll har jag varit på bio med Tobbe, Robban och Koski. Baksmällan 2 blev det, grymt rolig. Se den!

--

Bilder är det också ont om, använder bara pappas datorer när jag bor här och har inga bilder på dem.

Så det får bli en bild på årets film ist ;)


7 maj 2011

Det känns helt värdelöst att blogga. Gör ju inget, är fortfarande sjuk. Har varit hos Sofia och myst ikväll iaf. Snart tänkte jag kolla Vancouver-Nashville.
Puss

3 maj 2011

Blev sjuk i onsdags. Flyttade i fredags. Jag och Sofia flyttstädade i lördags. Sjukt jobbigt att göra allt detta sjuk. Kollat på 140 olika hockeymatcher och en fotbollsmatch när jag inte varit i farten. Mådde ändå bättre sen på söndagen så gick till jobbet på kvällen. Mådde sämre och sämre så gick hem vid fem på morgonen. När jag kom hem hade jag sjukt jävla ont i örat. Kunde inte sova och tillslut grät jag av smärta.. Fick en tid hos läkaren på förmiddagen. Bara att åka in igen.. Kraftig öroninflammation var grädden på moset på denna förkylning.. Eftersom jag inte har någon lägenhet i Södertälje längre så åkte jag hem till Tobbe. Kollade på film och åt glass. Eller ok, jag somnade till under filmen.. hade ju inte sovit på ett dygn. Sedan var det dags för fotbehandling, gud så skönt. Efter fotbehandlingen åkte jag till Apoteket, drygt 20 pers framför mig i kön. 45 minuter senare var jag påväg hem. Idag har jag gjort ingenting. Och inte fan mår jag bättre för det. Snart blir det väl läkarintyg för sjukskrivning på jobbet. Det går bra nu.


RSS 2.0