100529

Åh, jag hade en så sjukt rolig kväll igår! Var verkligen taggad till max och det fortsatte heeela kvällen och natten. Grymt.

Det började med att jag mötte upp Carro på stan och vi gick vidare till systemet för att inhandla kvällens dricka. Sedan drog vi hem till mig, käkade DENNISkorv (sa fel och sa billyskorv hela tiden haha), duschade och gjorde oss iordning! Rebecca kom över lite senare och vi drack, snackade skit och väntade in Katri som kom och anslöt från afterwork. Sedan blev vi bjudna till grannen som också hade fest så vi gick in där en stund men återvände till min lägenhet ganska snabbt igen och såsmåningom så gick vi till Femfemnoll. Där var det totalt dött så en varsin shot slank ner och sen gick vi till The Strip ist. Där var det bättre drag, träffade massa kompisar och vi totalröjde! Som vanligt tappar jag en drink i golvet.. fattar inte vad det är med mig, senaste gångerna har jag verkligen spillt ut allt och tappat ett flertal drinkar i golvet haha. Duktigt.

När det tillslut var dags för stängning (vilket alltid är för tidigt i denna stad) så gick vi till Sibylla och käkade. Sedan blev det efterfest hos mig. Vi tog en taxi och när vi kommit fram till porten kommer jag på.. JAG HAR GLÖMT PORTNYCKELN.. fan, andra gången jag lyckas låsa ut mig! Vi försökte det mesta, ja Jonny och en till kille som jag inte minns namnet på (vi kallar honom göteborgaren) lyfte till och med upp Carro så hon skulle försöka lirka upp fönstret som jag hade lite på glänt. Utan resultat tyvärr.. :P Tillslut så kom det ett par som skulle in i porten i bredvid, ja då kom vi äntligen in!
De sista drog väl vid 6 imorse så jag har knappt sovit någonting. Sjukligt trött. Men jag & Carro tog ändå tag i oss själva och drog till IKEA. Där blev det lite smått och gott.

Nu sitter jag här i min ensamhet och hade tänkt att se fotbollen. Men kom nu underfund med att jag inte verkar ha den kanalen? Fuuuuuck. Jaja, kanske lika bra, då kommer jag förhoppningsvis i säng i tid. Ska ju upp fem imorgon bitti för att jobba.. usch. Stört ont i ryggen också :(

Nu kommer här lite pics från gårdagskvällen! Väntar på Carros bilder också. De blev tusen gånger skönare haha.


Carro var på G!


Love & Stefan likaså


Tobbe & Jonny!


Göteborgaren!


Haha bra försök av Carro men det gick inte så bra ändå.. :D

"Vi kan ligga! Alltså jag menar att vi kan ligga här bak! Att VI kan ligga!"

Hahaha, det där får avsluta det här inlägget ;)


100527

Igår köpte jag äntligen nya högtalare till datorn. Så skönt! Grymt ljud.. Fick ju låna likadana av Stefan för ett par veckor sedan så jag visste att de var bra :) Riktigt najs.

Imorse hade jag tvättstugan. Jipppey. Men det gick bra, hade inte så mkt.. hann med att städa lite också innan Linda och Tindra kom på besök :) Mys. Vi käkade på thairestaurangen under mig, det var gott så där kommer jag nog käka fler gånger.. nära och bra. ;)
Precis innan jobbet ringde jag till kiropraktorn för jag har haft så himla ont i ryggen denna vecka. Har känts som en låsning. Fick en akuttid så 20 minuter senare var jag där. Han kände en låsning och han sa att han trodde att han fick loss den. Jag hade inte ont på ett par timmar men nu ikväll på jobbet så fick jag lika ont igen.. :( Fan, inte kul att lägga ut 400 spänn bara sådär när det inte hjälper ju..

Jaja, nog av klagande.. Imorgon blir det party! Söt Carro kommer hit och fixar sig med mig, sedan kommer även Katri och Rebecka hit. Ev ett par till och sen blir det utgång här i Tälje. Kommer nog bli roligt!

Nu måste jag verkligen sova. Jobb imorgon.

Puss!


100525

Löööööööning. Äntligen. Tyvärr kommer ju pengarna försvinna lika snabbt dock.. Imorgon ska jag till frissan så där kommer myyycket pengar ryka, sen tänkte jag dra till elgiganten och köpa högtalare till datorn, på fredag blir det utgång och lördag ikea.. Jag menar, lönen kommer vara slut vid veckans slut! Usch usch..

Nu måste jag snart sova, ska vara hos frissan halv nio imorgon.. tidigt ju!


Hockeysöndag

Sverige tog brons tillslut. Det var ju skönt det iaf, och det var så himla kul när Bengan tar timeout med 0.7 sek kvar hahaha.. Verkligen svar på tal på hans kritiserade timeout från gårdagens match. Tyskarna blev rosenrasande och ansåg det vara osportsligt men de fattade ju inte innebörden.. BÅG fick förklara för flera tyskar varför han gjorde som han gjorde men det verkade ändå inte som att de förstod, men jag vet inte. KUL var det iaf :D

Sen blev det pannkakor för mig och syrran och nu kollar jag på VM-finalen mellan Ryssland och Tjeckien.. Tjeckien leder med 2-0, väldigt förvånande..

Kan inte smälta förlusten från igår, skiiiit. Men vi ska vara nöjda med brons också, vi har ett ungt lag..


Bilden lånad från aftonbladet.se


100523

Neeeej, vad hände med vädret? :( Jag hade ju värsta planerna idag, tänkte först dra ner på stan och lägga mina sista pengar på en födelsedagspresent till syrran som fyller år imorgon. Sen hade jag tänkt att promenera till henne och fika lite där och sedan ta en promenad hem igen för att se hockeyn. Okej, för hockeyns skull är det ju bra att det är sämre väder men vafan jag vill ju ha sooooool. Bajs.


Såhär vill jag ha det nu!


Arg lapp

Jag har hittat min första arga lapp! Eller ok, inte jättearg men lite bitter iaf.. Den låg i tvättstugan :)


100522

Åh, nu har äntligen grillsäsongen börjat på allvar. Både igår och idag har det blivit grillat :) Igår sola och käka hos pappa, sen passade jag på att besöka gymmet sent på kvällen.

Idag har jag solat lite på balkongen samt kollat på semifinalen mellan Sverige-Tjeckien. J Ä V L A  S K I T säger jag bara. Fyfan var så jävla nervös och kunde inte sitta still. Sedan händer det ofattbara, Tjeckien kvitterar till 2-2 med 7 sekunder kvar av matchen. Vilken jävla besvikelse. Sverige dominerade i förlängningen men förlorade sedan på straffar. Vad säger man? Idrott är fan inte kul ibland. Omark gjorde iaf enda målet på straffar, wohoo. :)
Imorgon blir det bronsmatch mot Tyskland iaf.. Och finalen blir alltså mellan Tjeckien och Ryssland.

Efter hockeyn åkte jag ut till Nykvarn och slappade med Katri och Rebecka hela kvällen. Myskväll. Men det har nästan känts som att detta blev en lite väl lugn helg? :P På fredag tänkte vi iaf styra en utgång. Blir nog trevligt.

100520

Är helt slut idag med. Jävla förmiddagsveckor.. Underbart väder idag också iaf, tyvärr har jag tvättstugan idag så har inte kunnat vara ute så mkt förutom promenad hem från jobbet och sen en liten promenix ner på stan en snabbis. Sen satt jag lite på balkongen tills sista solstrimman var borta.. Annars har jag faktiskt röjt lite mer här hemma, städat det som går. Känns skönt. Men det är fortfarande mycket att fixa... Vill bara få ordning och köpa massa grejer men har ju fan inte råd nu.. 400 spänn kvar att leva på tills löning, kul! Det blir med andra ord en lugn och sparsam helg. :P

Hann med att se Sveriges match mot Danmark också som vi vann med 4-2. Yeeeees. Inte överdrivet bra match direkt men huvudsaken är ju att vi vann och avancerade till semifinal :D Nu väntar Tjeckien på lördag efter att de slagit ut finnarna.. Lite synd, jag och Katri hade ju hoppats på möte mellan grannländerna på lördag. Katri håller ju dock på lillebror Finland.. aja baja..

Nu sitter jag och kollar på Ryssland - Kanada och ryssarna gjorde precis 1-0. Najs.

Vill och borde ta en dusch nu men känns inte som någon idé när man springer ner i tvättstugan hela tiden.. det är så varmt och man blir ju helt svettig när man håller på med tvätten.
Linda kommer eventuellt över en stund snart också men jag börjar tvivla på det. Jag måste ju gå och lägga mig i tid så det börjar bli lite tight nu. :/

Nu ska jag iaf slita mig härifrån,

ha en fortsatt bra torsdagskväll.




100519

Vilken kanondag detta varit!

Först på jobbet körde vi rekord, 32 jäkla tusen! Man brukar vara nöjd om man kört över 20.000.. Alla var i värsta lyckoruset hahaha. Så nästa vecka bjuder chefen på tårta ;)

Sen efter jobbet var jag tvungen att hem och ta en dusch, var helt klibbig.. Sen drog jag direkt ner på stan och träffade Linda och Tindra. Vi gick till gamla Waynes och fikade, sedan ner till maren och tog årets första marenglass! Ben & Jerrys, ni vet den där på pinne. Fan vad god den var! Jävligt dyr dock, 26 spänn.. Vi avslutade med att gå lite i affärer, hittade inget. Tur det, ekonomin tillåter det inte. Förutom lite bodylotion och c-vitamin typ.. :P

När jag kom hem var jag verkligen tvungen att sova en timme, helt slut. Det gjorde susen, sen var det bara att ställa sig och fixa mat och nu har jag precis diskat. Snart färdig..

Nu har klockan blivit så mkt så nu är det ju snart dags att sova igen. Fan vad tiden går. Skrämmande.

Hoppas ni har haft en härlig dag, passa på att njut, har hört att det ska bli kallare igen snart.


100518

Fyfan vilket underbart väder det har varit nu i några dagar! Hur jäkla skönt som helst.

Idag har jag jobbat, sen gick jag hem och vände, tog bilen till Coop och handlade lite mat.. Lagade mat när jag kom hem och sedan promenerade jag till jobbet där jag och Stefan körde lite badminton. Askul. Sen fick jag skynda mig hem för att duscha och se Sverige slå Schweiz! 5-0 och vi är gooooood. Både matchen i söndags och idag var ju riktigt bra. Nöjd! Nu väntar Danmark, skrällaget, i kvartsfinal. Kom igen Sverige!

Syrran har varit här ikväll också, trevligt.

Detta blev en väldigt snabb update bara för att.. Måste verkligen sova, ska ju upp fem imorgon.

Natti.


fortsättning

Bussen hem gick vid halv fem så när jag kom hem blev det en snabbdusch och sen kom grabbarna hit för att fortsätta festandet. Efter några timmar drog vi vidare till en jobbarkompis som också hade fest men när vi kom dit så hade alla dragit och de satt och kollade på film :P Klockan var då elva.. haha segt. Så vi tog taxin tillbaks till mig och så kom grannarna över ist. Det var trevligt, då har man lite mer hum om vilka som bor här. :)
Sedan drog vi vidare till Flamingo där vi stannade resten av kvällen. Vilket var typ en timme. :P






HAHA. Tror de bestämde att de skulle se hårda ut men Robban ser ju bara ut som.. ett miffo. :P


Philips kusin som jag aldrig minns vad han heter. Jäkligt schysst iaf.


Jag & Stefan, jag var inte i mitt sinnesfulla bruk denna kväll, syns nog rätt bra.


Älskar denna bild. Skulle de inte passa bra som brats? Byt ut ölen mot champagne bara ;)


Jag & Philip, han ska alltid se så hård ut?! :P


Jag försöker mig på Stefans flört-blick. Med tunga.


Men Stefan gör den nog ändå bäst..

Det var sista bilden för kvällen.
I lördags mådde jag som jag förtjänade så planerade en lugn kväll med Katri. Solade lite i det underbara vädret och när Katri kom så drog vi iväg och handlade. Jag köpte chips och cola för att slappa framför tvn. Katri hade dock andra planer. Rebecka kom hit och sen kom Sigge och ett par kompisar till honom och det slutade med att vi drog till Flamingo och avslutade på Strippen. Detta var den lugnaste kvällen och det var väl tur det. Idag mår jag iaf bra men har typ sovit hela dagen.. Så sjukt trött.

Nu ska jag kolla på Tre Kronor - Kanada men även laga mat måste jag göra. Jävla kyckling tar ju evigheter att tina. :P

Tjolahopp!



100516

Uppdatera i fredags var det ja.. Det blev inte så, för det har varit en hård helg!

Det började ju i torsdags. Mötte upp Stefan och Robban för lite käk på Meltons. Sedan tog vi bussen till Stadsgården, satt på en pub där tills båten skulle avgå. Tio minuter efter att vi fått kliva på båten så blir David, Philip och hans kusin avkastade.. Plus stackars Uffe som bodde med dem.. Anledningen var att de hade skruvat på brandvarnaren för jag tror de skulle röka på rummet och då hade det kommit en hel besättning och kastat av dem.. Så jäkla klantigt :P Nu har de ju lärt sig av det misstaget iaf.

Sedan väntade en galen kväll. Finns inte mycket att säga. Mycket dans, dricka och världens godaste chips kl fem på morgonen.. Men oj vad vi hade kul åt namnet på chipsen. SIPS - minipussi. Hahaha, shit vad personalen måste blivit trötta på oss.

Jag hade inte tänkt att fortsätta dagen efter, brukar inte palla det. Men när jag och Nypan satt i lunchbuffén så slank det ner ett par glas vin och så var vi igång igen.


Enda bilden på David & Philip den kvällen, sedan blev de ju avkastade..


Tobbe rejält sliten vid hmm 20-tiden typ? Men han kom tillbaks sen!


Klassikern, föna spilld drink från klänningen.


Robban.


Stefan och hans underbara flört-blick. Bara tungan som saknas. Men den kommer..


Jag vet inte riktigt vad de gör men kul har de.


Städade killar ute på däck.


Söta Sula.


Nypan var glad på dansgolvet.


Haha skönaste.. nachos och SIPS på morgonkvisten. Gooooott.


Dagen efter och Robban fortfarande på G!


Stefan och Tobbe ser också rätt pigga ut men Jonny tror jag inte mådde kanon faktiskt..

100513

Har lite kvar att göra iordning, sen drar jag ner till Meltons och möter upp lite vänner för sedan bär det iväg på kryssning! Det var verkligen år och dar sen jag var på kryssning så det ska bli kul. Men det känns som att jag glömt nåt? Har plånbok, mobil, kamera, kläder till ikväll.. det är ju ändå det viktigaste.. åh, jag hatar sånt här.

Men nu borde jag väl ta och fixa det sista, ska möta Robban och Stefan om 20 min.

Uppdaterar med bilder på fredag :)

Puss!

100511

Då har jag jobbat två av fyra dagar denna vecka. Najs.

Idag har jag solat lite på balkongen i det underbara vädret, sedan var jag nere på stan en sväng. Köpte tre par skor, ett halsband och strumpor.. Sen handlade jag mat också. Det var väl behövligt, helt jäkla tomt här hemma!

Nu måste jag tyvärr dra mig till jobbet igen.. men det går förhoppningsvis fort. Måste få tid att fixa i lägenheten också. Det står helt still, ser ut som för en vecka sen typ. Kaos alltså, hehe.

Nej dags att kila, ha en underbar tisdag!

fortsättning..

Och med dra vidare så menar jag såklart tillbaks till huvudstaden och Globen för att se Lady Gaga! Linda kom hit, vi beställde pizza som vi tryckte i oss, gjorde oss i ordning och tog första av så många taxirundor under kvällen. Det regnade jättemycket hela kvällen så snacka om att man kände sig snygg. Dessutom fick jag slänga mitt paraply innan vi skulle gå in eftersom man inte fick ha med sig det in.. buhu. Hårsprayen slängde de också. Vårat sista vapen för att hålla frisyren uppe för fan! Haha. Gick direkt till baren för lite dricka innan vi satte oss på våra platser. Det var en bra show, Gaga är en grym liveartist men det kanske var liite för många klädombyten osv, det blev för mkt väntetid så att man blev trött.. Men jag säger då det, Pokerface, Alejandro och Bad Romance var grymma. Hon är ju så sjukt galen och imponerande Lady Gaga!









Sen blev vi utslängda från toan på Globen, vi var allra sist bara för att vi ville fixa till sminket lite men det hann vi ju inte innan de kom och sa att vi var tvungna att gå ut..
Sedan drog vi till Collage (andra taxituren) där vi partade fram till tre. När vi skulle dra så snackade Linda med nån snubbe som undrade om vi skulle med till Berns. Okej, varför inte så vi hakade på. När vi kom till Berns så stängde ju de också tre. Så då tog vi taxi nummer tre till White Room. I taxin körde chauffören på högsta volym techno musik hahaha. Mitt i all musik beklagade jag mig till Linda om att jag gett mitt nummer till nån ful kille bara för att jag inte kan säga nej. Musiken stängdes då av så att taxichaffisen hörde detta. Så när jag skulle kliva ur frågade han
"varför ger du ditt nummer till fula killar?"
"Hahaha, jag veeeet inte vad ska jag göra imorgon om han ringer??"
"Ring mig!"

Haha skönaste.

Jaja, vidare till White Room då. Eftersom det var såpass sent så kom bara de som står på listan in där och det gjorde ju inte vi. Jag och Linda började tröttna på denna rejält snobbiga, jobbiga och konstiga snubbe men lät honom visa oss vägen till McDonalds haha. Sjukt hungriga. Jag och Linda beställde massa mat och när vi går ner och sätter oss så ser jag att snubben (måste kalla honom det för jag uppfattade aldrig hans namn) inte beställt nåt. Jag frågar varför och han svarar att "det är ju snart badsäsong". HAHAHA, "vafan det är det löjligaste jag hört" svarade jag. "Okej, en pommes frites kan jag ta.."

Alltså herregud. Jag ska skriva ner alla citat han sa under den timmen.. vi hade sjukt roligt åt honom. :P

Sen tog jag och Linda taxi (igen) till nattbussen där den ställde sig framför bussen för att hindra den från att åka. Just då tappar jag min ring så jag letar efter den medan bussen fortfarande står och vill åka.. Tiillslut så när vi ska kliva på bussen så är det ju fel buss haha! Precis när vi ska gå därifrån så ser jag min ring ligga på vägen framför bussen så jag hoppar ner och plockar upp den och bussen tutar för att den vill åka efter att vi stoppat den i typ 100 år. Ja, vad ska man säga..

Haha det var en jävligt lyckad kväll iaf, nästa gång blir det utgång här i stan, jag är fan trött på Stockholmare för ett tag. Okej, ska inte dra alla över en kant såklart men fan vad dryga och självgoda vissa är..


Fina Linda.


Uteserveringen.


Nån kille som sa att jag använde fel teknik när jag beställde i baren. "Om jag skulle göra som man gör i Sthlm så skulle jag få drinken mycket snabbare". Han beställde före mig, gissa vem som fick drickan först? Jag såklart!


Pigga? Oooohja!


-Vad gillar du för killar då?
-Sportkillar!
-Ahaa, ja jag spelar ju fotboll, innabandy, basket och så har jag spelat ishockey.. men just nu gymmar jag bara.

-Åh, guuud vilket fint nagellack du har! Eh, jag är ju färgblind..
(ja han var seriös)

-Guud vad din parfym luktar gott.. jag jobbar ju på NK kosmetika avdelning så jag kan ju sånt där.. hmm jag känner igen den sååå väl.. Dior? D&G? DKNY? Ja, själv har jag ju mitt egna märke på mig...

-Ska inte du käka?
-Alltså nej det är ju snart badsäsong..
-Hahaha skämtar du med mig eller? Det var det löjligaste jag hört!
-Ja, men en pommes frites kan jag ju ta..
-Tre stycken skadar nog inte heller..

-Åhh, har du chihuahua hundar! De är så söta.. har du dem i såna här väskor också?
-Nej det är ju för fan djurplågeri ju!
-Åhhh, jag veeeet, sååå taskigt..

-Jaså är det såhär man stannar bussen?
-Njaae vadå... men det är väl den här som går till Södertälje?
-Nej. Den går därifrån.

Linda vad har jag glömt?!

100510

Vilken jäkla helg!

I fredags åkte jag ju till Jenny så att jag nu äntligen fick träffa min gudson Texas. Han var världens underbaraste, så glad hela tiden. Han blir två månader idag, grattis lillen<3 Vi hyrde film (även om jag somnade efter halva) och så hade jag köpt lera som man kan göra hand- och fotavtryck i så det gjorde vi med Texas hand och fot. Fint fint! På lördagen åkte jag hem skapligt eftersom jag skulle vidare sen.




Texas & Jenny

Jag blev väckt på morgonen av Jenny som kom in med gullungen. Såå mysigt.

Jag tror jag fortsätter med resten av helgen i ett nytt inlägg faktiskt!

100506

LADY GAGA BOKAT! Jag har varit sjukt sugen på att gå men det har liksom inte blivit så att jag bokat. Ont om pengar, visste inte vem jag skulle gå med, trodde det var slutsålt osv.. Men så idag när Linda var här så spontanbokade vi! Vi hade ju redan planerat en utgång på lördag men nu blir det alltså både konsert och utgång! Det kommer bli så jävla najs! WOHOO!


Från det ena till det andra. Igår lyckades jag låsa ut mig. Skulle skjutsa hem syrran som varit här på besök och när jag kom hem igen så funkade inte portkoden. Själva dosan var helt jävla död (tänkte ju inte på att koden inte funkar på kvällen). Så då tog jag nyckeln men den PASSADE JU INTE. Trodde det var lägenhetsnyckeln som man skulle använda men det var ju en separat nyckel som jag inte fattat.. Så där stod jag i bara tröja som ett jävla fån och väntade på att någon kanske skulle gå in eller ut från porten runt 22-tiden.. Tillslut efter en kvart typ så gick det ut några från porten bredvid. De bodde inte där så de ringde till sin kompis som bodde där som kunde springa ner och öppna porten till mig så jag kunde gå innevägen i källaren till min lägenhet. Haha.. jaja nu har man lärt sig något iaf.. Och TACK till dem som kunde öppna porten, kul att sova hos syrran eller nåt utan någonting.. jacka, linsvätska, sminkborttagning, tandborste, kortet till jobbet.. Vilken lättnad jag kände när jag kommit in igen!
Var även med Sula igår när hon tatuerade sig för första gången. Hon såg lite plågad ut :) Sen köpte jag lite presenter till min gudson som jag äntligen ska träffa imorgon! Gud vad mysigt. Detta kommer bli en BRA helg! Förutom att jag ska jobba på söndag då..


100503

Grattis Hell och Linda på era födelsedagar! Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder då jag har pappas dator för tillfället.. har ju inte fixat internet till lägenheten än men pappa har inbyggt i sin bärbara så då får jag låna den sålänge. Mycket snällt..

Imorse kunde jag gå till jobbet för första gången. Skönt, jag hann både sova bra mycket längre och äta frukost, vilket jag aldrig gör annars.. Idag har jag fått ganska många steg också vilket är bra för stegtävlingen. Ligger nämligen långt efter hehe.
Efter jobbet åkte jag och Andreas till elgiganten och bytte min antennsladd till en längre och sedan åkte vi till Willys och handlade mat.. Sen har jag bara varit hemma, lagat mat, packat upp lite mer.. Fastighetsskötaren var här också och klippte upp låset som hängde på mitt vindsförråd och gav mig en nyckel till postfacket eftersom jag inte fått någon. Han kommer tillbaks imorgon igen och ska fixa duschslangen och toarullehållaren.

Nej nu måste jag sova, blev ganska sent inatt så jag är sjukt trött.

Kram!

100502

Då var man Södertäljebo då. Fick hjälp av pappa, André, Ulrica, Simon och Andreas med att flytta igår. Tack! Köpte även ny soffa, eller ja ny för mig, av Sandra & Andreas. Kanon :)

När vi hade fått in allt i lägenheten så väntade jag på syrran, sen drog vi till elgiganten där jag köpte en antennsladd då jag inte hade någon.. = ingen tv.. Men nu så, nu funkar det så bra så. Sen åkte vi till coop, pengarna flög iväg.. Syrran skjutsade tillbaks mig och jag var bara hemma och vände, gick och mötte Carro på stationen. Hon hjälpte mig hela kvällen med att packa upp.. Tack<3 Även Katri och Rebecka kom över en stund :)

Jag sov helt okej första natten i nya lyan förutom att grannen hade en trevlig stund med sin käresta... Eller hemsläp kanske. Det är ganska lyhört märkte jag. Jag hoppas det inte fortsätter varje natt iaf. :P

Idag har jag varit hurtig, åkte till Mariefred och hämtade lite grejer som jag glömt och sedan åkte jag till pappa för att städa bilen. Tvättade den både invändigt och utvändigt. Det tog skitlång tid och jag fick kämpa som fan för att få den ren efter att några snorungar kastat färg på den i vintras. Det gick då att torka bort färgen med snön men sen har det fastnat tjära och annat skit från vägen i det och det satt ju som fan. Men nu är det iaf borta, skööööönt.
Hann se en stund av första perioden av Sverige - Finland, sedan hörde jag större delen av andra och nu kollar jag på sista.. och självklart har jag missat alla målen. För nu verkar det inte bli några fler ju.. 3-2 till Sverige just nu iaf.

Hoppas ni haft en bra helg.

Puss

RSS 2.0