Gratis mode!

Bli medlem här, samla poäng och få hem gratischeckar på t.ex H&M och Gina Tricot.

090329

Söndag idag, mina brorsöner åkte hem för en stund sedan och A har åkt på fotbollsmatch. Han fick panik när han skulle åka (vi har ju ställt fram klockan en timme) och han for iväg som ett skott eftersom han trodde att han var en timme försenad. Han kom sedan på att hans mobil hade ställts om automatiskt inatt och kom tilbaka. Haha, det var kul.

Så till gårdagen då. Den var kanonmysig. Grabbarna kom vid 18-19 tiden och vi satte oss direkt och käkade tacos. Sedan blev det lite tv-tittande och sen var det ju Earth Hour. Släckte ni ner? Det gjorde vi. Vi släckte ner precis allt, lampor, tv, dator. Vi tände massor med ljus och spelade spel vid matbordet. Det är inte varje dag man gör det längre, men det var sååå mysigt! Borde man egentligen göra oftare.



De två sista bilderna föreställer skitungarna som somnat, jag och älsko kunde ju inte låta bli att måla lite på dom ;)

090328

Idag är det lördag, härligt! Jag klev upp klockan 9 faktiskt. Skönt att vakna tidigt.
Mamma ringde förut och frågade om jag ville med på trädgårdsmässan, hon sa att de brukar ha fina utställningar för balkonger och så. Det skulle varit trevligt men jag måste städa och sen ska vi åka och storhandla så valde att avstå.
Ikväll kommer mina små brorsöner Joel & Max hit. :D Tror de ska sova här också.. Eftersom vi ska släcka en timme ikväll också så tänkte vi tända en massa ljus och spela spel. Kommer bli kanonmysigt!
Måste kolla om de ska äta middag här också, isf lutar det åt tacos. Jag är inte så jättesugen men A är fast besluten..

Nu måste jag fortsätta städa så det är fint och mysigt till kvällen!

Helvetes j*vla..

SKIT!!!
Fan vad sur jag blir!!! SSK förlorade mot Rögle nyss efter straffar.
Kul verkligen, speciellt efter att Höglund missat TVÅ straffar. Judas. SUCK.



Jaja nu ska jag inte vara bitter.. ska försöka blicka framåt.

Idag efter jobbet mötte jag upp A vid Jysk (han var ledig idag), kollade efter en sidobänk som vi sett i deras katalog men den fanns inte monterad så vi sket i det.
När vi kommit hem så käkade vi lite och sedan drog vi till gymmet. Vi hade återträff med våran tränare och han har nu utökat träningsschemat. Börjar bli riktigt mkt grejer nu. Men det ska nog gå bra..
Tränade hårt så nu sitter jag alltså med gott samvete i soffan... :)
Tobbe är här också, han och A sitter och spelar Tennis.. de har äntligen fått tvn nu efter att jag ockuperat den. Fast jag antar att det inte gjorde så mkt, båda är ju ganska intresserade.

Nej, nu måste jag fortsätta vika/hänga tvätt..

Där dök det upp..

När jag hade publicerat det förra inlägget så syntes mitt inlägg från igår. Hm, bra skumt det där.

090326

Jag fattar inte, jag uppdaterade igår men jag kan inte se något inlägg.. suck. Inte första gången det händer.

Idag har det varit lugnt, jobbade ju som vanligt, men efter jobbet åkte vi direkt hem och har inte gjort mycket ikväll. Riktigt skönt faktiskt. Har inte ens varit på affären. Har lagat lite våfflor  (hann ju inte igår) och spelat lite PS3. Eller A har, jag provade lite tennis nyss, det gick inge bra.

Just nu sitter jag och kolla på hockeyn, Frölunda-Hv71, där står det 1-3 med knappt en period kvar att spela.

Och på tal om hockey, imorgon blir det kärt återmöte mot Rögle, denna gång borta. Tufft tufft, men hoppas på att de kan ta 3 pinnar. Jag kommer se matchen hemma från soffan. :)
Just det, fick hem ett till spel idag. Buzz. Kul, nu måste vi bara skaffa kontroller också haha.

Snart måste jag fan sova igen, upp tidigt men imorgon är det iaf fredag! Hur skönt är inte det då :D

090325

Lön idag, äntligen.. Tyvärr kommer den ju försvinna lika snabbt, det värsta är att det mesta går åt räkningar och mat. Blä, så jävla tråkigt!!!

Idag hade vi iaf fått tre paket på posten. Ett fick vi hämta ut och det var PS3.. Så nu lär ju A sitta klistrad framför tvn. Sen fick vi ett paket med några spel. Fifa -09 och Tennis. Alltså, ja det kan vara kul ibland. Men.. jag ska fan köpa lite annat också. Såsmåningom. :P
Och det tredje paketet var från Nelly, det innehöll ett armband till A som jag överraskade honom med. Han fattade dock inte vad det var först så han blev inte så glad till en början.. men sen så tackade han iaf. :P
Sen hade jag ju beställt en bikini, även den från Nelly. Men bara underdelen kom idag, överdelen kommer senare.. typiskt, vill ju prova den!

Idag är det ju våffeldagen och vi hade tänkt att göra våfflor men vettefan hur det blir med det.. Vi har precis käkat middag och ska väl dra till gymmet nån gång ikväll också. Kom hem ganska sent från jobbet idag nämligen. Jag skulle klippa mig klockan 15 men när jag kom dit var det nedsläckt och persiennerna neddragna. Så när jag ringde så hade hon blivit sjuk... Så jag följde med A hem till Tobbe & Carro. Gud jag var så trött så jag höll på att somna i soffan den lilla korta stund vi var där. :P



FAN

 Jävla, jävla skit. Södertälje åkte på sin första förlust i kvalserien idag. Det som är störande är att SSK var det bättre laget, helt klart. Förutom i sista perioden då när Rögle hämtade upp 2-1 underläget och avslutade med 2-4 i tom kasse. Blä, så tråkigt. :(

Det som var roligt var att Växjö KROSSADE AIK. Växjö ligger nu trea, 4 poäng efter Södertälje.



Nu måste jag sova, usch upp tidigt igen.. man vänjer sig aldrig.

Ha det fint!

090323

Måndagen är avklarad vilket känns skönt. Jag är själv hemma och så kommer det förbli tills imorgon. A har fotbollsträning i Vagnhärad så han sover hos sina föräldrar inatt. Det har faktiskt gjort att jag varit ganska effektiv idag. När jag kom hem från jobbet så tog jag tag i diskberget. Vi orkade inte diska stekpannorna, ugnsformarna och det igår kväll eftersom det blev så sen middag.. Sedan satte jag på en tvätt, åkte till gymmet och när jag kom hem städade jag badrummet lite. Nu har jag precis lagat mat och äntligen satt mig i soffan.. Så skönt.

Ja, det här inlägget var ju tillägnat mig.. typ. Måste ju få blogga av mig om när jag varit så duktig.. :P

090322

Kvällen igår blev till största del trevlig, men ack så seeeeg ute på krogen. Folket hemma hos Minda fick för sig att vi skulle gå ut klockan kvart i tio. Eh.. Jag försökte dröja ut lite på det men vi var väl nere på krogen vid halv elva kanske. Totalt dött, som väntat. Så vi satte oss vid ett bord och pratade. Jag skakade inte rumpan en endaste gång, har aldrig gjort det på O'learys och kommer nog aldrig göra det heller. DET ÄR INGET DANSSTÄLLE, DET ÄR EN SPORTBAR. Men folket går dit för att det är billigt, man kommer undan med 40 spänn för garderoben. Gänget splittrades ute på krogen, massa arbetskompisar till Minda kom och satte sig vid bordet så jag kände mig lite.. ensam. Inte speciellt påverkad (som däremot de flesta andra var), kände inte många, och otroligt seg så A fick komma och hämta mig strax innan 1. Skönt, kvällen började ju ganska tidigt också.

Minda blev iaf väldigt glad över överraskningen, hon visste inte vart hon skulle ta vägen när hon kom hem och upptäckte oss så hon kröp ihop vid kösbordet.. :P



Så till dagen då. Klev upp vid tolv tiden och mådde väl.. sådär. Men mest trött dock. Det var bara att gå upp, ställa mig i duschen och fixa mig för jag och A skulle till hans föräldrar för att fika för att hans bror har fyllt år. Var där nån timme, beställde ett fint armband som Dannes ex säljer. 159 kr gick det på så det var ju inte dyrt. :)

Sedan åkte vi till Axa Sports Center där Västerås stod för motståndet. Alltid jämna matcher mellan SSK och VIK och jag tippade på 4-3 till Södertälje. 4-3 slutade det efter förlängning och en kass match. SSK måste upp flera snäpp för att visa att de är ett elitserielag. Men de vann ju även idag och är fortfarande obesegrade, dock tvåa nu efter att Rögle gått om pga bättre målskillnad.

Kom hem vid åtta nu ikväll, bara att ställa sig och laga mat. Har mer eller mindre precis fått ner den och ska nu gå och lägga mig för imorgon börjar jag tidigt igen, 04.40 ringer klockan.

God natt!

090321

Kvällen igår blev jättetrevlig. Jag mötte upp Marie i Södertälje och sen åkte vi tillsammans till Heron. Vi var ganska tidiga så vi gick och tog en kaffe sålänge (det var ju ändå så lite kö till popcornen, enligt Marie). När det är 5 min kvar tills bion skulle börja så gick vi uppåt och då var det inte lika lite kö! Men eftersom det alltid brukar vara 15 minuters reklam innan så ställde vi oss i kön ändå. Vi kom in i salongen 7 min över halv (bion började halv) och då hade filmen redan börjat. Salongen var nästan full och Marie snubblar i trappen och tappar ut lite baconchips här och där, sedan skulle vi tränga oss in till våra platser. Man hörde nån tjej bakom "jävla..", sen hörde jag inte mer. Haha, OOPS! Men det var inte så att vi var störiga på något sätt, för sånt hatar jag verkligen. Vi försökte iaf smyga :) Jag vågade inte ens öppna min godispåse under hela filmen för att jag inte ville störa mer... Och då kan jag ju berätta för er att filmen var ungefär 2½ timme lång.

Så till filmen då. Den var riktigt bra faktiskt. Svenska filmer brukar kunna vara lite "beiga" tycker jag men inte denna, den var spännande hela tiden. Och riktigt hemsk. Fyfan.
Men den rekommenderas att se iaf.



Vad händer annars den här helgen då? Jo, idag ställde jag klockan på 08.30 för att gå till gymmet i tid. Jag kom upp på en gång! Är det inte helt otroligt? Jo, det är det.
Kom hem strax efter tio ungefär och snart ska jag iväg till systemet för att köpa lite dricka till ikväll! Minda fyllde år i onsdags så hon ska firas idag :) Hon har bjudit oss till åtta-tiden ikväll men vi kommer att våldgästa hennes hem redan vid 18.30 då hon är ute och äter middag med en kompis. Moahahaha. Så det blir en liten överraskningsfest. :) Jag vågar skriva det här också för hon har ingen dator i nya lyan så det är nog ingen risk att hon ser detta haha!

Nu ska jag äta lite frukost (igen). Ha en bra dag!

090320

Hallå!

Vad roligt, idag när jag satt och fika med några kompisar på jobbet så fick jag ett sms av Helena i stil med: "Hey! Råkade gå in på SSKs hemsida och där var det en bild på dig idag du!"
Shit, vad fan är det för bild? var det första jag tänkte. När jag fick tag i en dator så gick jag och Anci in och kollade och då var det en bild på mig, pappa och syrran från när vi var i Leksand för några år sedan. Jag kom då på att pappa hade skickat ett mail för 3-4 dagar sen där det stod "Gå in och kolla på SSKs hemsida!". Gjorde det då, men såg ingenting speciellt, så glömde bort det sen. Det visade sig iaf att pappa hade skickat in bilden, och den jag pratar om är den här:



Där ser man!

Om typ en kvart ska jag och Marie åka på bio, vi tänkte se Män som hatar kvinnor. Grabbarna får stanna hemma den här gången ;) Det var så längesen vi gjorde något bara vi två! Ha en bra fredagskväll!

090319

Kom hem från jobbet för en halvtimme sen, sitter nu och kollar på Scrubs, dags för sängen snart..

Idag beställde jag en ny väska och plånbok från Chique, det behövdes verkligen. Jag är inte speciellt rik nu såhär i slutet av månaden men som sagt, det behövdes. Såhär ser de ut..


Denna väska har även en axelrem, det gillar jag!

   

Sooooool!

Så jäkla härligt med lite sol ute! Man blir genast på bättre humör, jag LÄNGTAR efter sommaren!

Idag klev vi upp klockan 9, drog till gymmet och nu har vi precis lagat mat och käkat lunch.. Så om knappt en timme drar vi till jobbet. Jag har kurs 14-17 så det blir seeeegt. Hatar att gå på kurs på jobbet, så tråkigt.. :P Dessutom kommer kursen att avslutas med ett prov, bläää. Jaja, det blir nog bra..

Nu måste jag föna håret.

Tjingeling!

What the hell!

Haha vafan! När jag precis skrivit förra inlägget om min brorsa så går jag in på Carros blogg, och vad står där? JO ATT HON TAGIT KÖRKORT!!! GRATTIS TILL DIG OCKSÅ! :D 


GRATTIS


GRATTIS LILLEBROR TILL KÖRKORTET!!!




För en stund sen så plingade det på dörren här. Skumt, typ halv tolv på natten? A fick gå och öppna, jag vågade inte. :P Och där står min lillebror med körkortsbeviset i hand.. Så nu har jag fixat skjuts på lördag haha! GRATTIS IGEN!


Andra raka!

Yes, andra raka vinsten i kvalserien. :D SSK slog AIK med 3-1 idag. Så jäkla gött! Spelet var inte så imponerande från något utav lagen men det är ju målen som räknas, vilket jag var glad för idag. Nästa match är borta mot Växjö på onsdag. Då blir det vinst igen, hoppas jag.

Efter hockeyn åkte jag och hälsade på mamma, vi åt glass och kollade på sportspegeln. Mys. :)

Nu sitter jag själv hemma, A kommer hem från fotbollsträningen om ca 1½ timme.. Så ska ta det allmänt lugnt nu resten av kvällen, imorgon blir det träning och jobb. Hoppas bara att min halsont har försvunnit helt imorgon, vill helst inte träna med halsont :/

Ha en fortsatt bra söndag!


Melodifestivalen avgjord

Jag brukar inte bry mig så mkt om melodifestivalen, tycker det är mycket tjafs men nu tycker jag faktiskt att det var en riktigt värdig vinnare. Malena Ernman vann och det var en ganska udda låt. Men det är ju det som är roligt! Sverige skickar alltid så "vanliga" bidrag till Eurovision och det brukar ju gå sådär.


Bild tagen från expressen.se


Wehooo!

Så ska det se ut. SSK slog Leksand borta igår.

Självklart hade jag tagit mig upp, vi tog bilen och Göran hade fixat biljetter till en loge där. Tack så mkt! De flesta i logen var såklart leksingar men ett par höll faktiskt på SSK.. :) En utav dom var faktiskt AIK:are men han höll på SSK igår :) Han ska komma till Axa imorgon och kolla på matchen med oss. För imorgon då jävlar blir det 3 pinnar igen!
Lite bilder från matchen kommer förhoppningsvis upp när jag fått syrrans bilder.

Hörde också att när en av SSKs supporterbussar hade kommit hem till Södertälje vid halv tre inatt så blev de överfallna av ett 20-30 tal AIK och Hammarby fans. Hammarby? De är inte ens i kvalserien? JÄVLA IDIOTER SOM BARA ÄR UTE EFTER ATT BRÅKA. Flera stycken fick hjälpas till sjukhus efter att ha blivit misshandlade. Hur jävla sjukt är det här samhället? Jag kände flera som åker med dom där bussarna, jag vet dock inte om de var på den utsatta bussen. Fan vad trött jag blir.

Idag skulle jag gått och tränat men självklart fick jag skitont i halsen i Leksand igår. Tänkte kanske att det var all nervositet och spänning som gjorde att jag gick halsont och huvudvärk. Men det sitter i än idag så gymmet sket sig. Suck.

090312

Då har man hunnit sätta sig i soffan efter att ha spelat sista innebandymatchen för den här säsongen.. Jag sög verkligen hårt, fick tillslut in ett mål men missade väl 98% av alla passningar. Bra av mig.. Vi vann tillslut med 8-3, älskling gjorde 4 mål :) Jag har ont i hela kroppen, vill inte tänka på hur det kommer kännas imorgon och på lördag!

Imorgon jobbar jag halv dag, så går hem vid halv tio. Hur skönt som helst! Det är bra för då hinner jag duscha och så innan vi åker till Leksand. :)

Får se när jag hinner skriva här nästa gång, blir fullt upp nu närmaste dagarna. :) Hihi, håll tummen för mitt lovely SSK imorgon!!!

Hälsoskaparna

Oh my, vad har jag gett mig in på? Idag var jag och A på gymmet för att träffa våran instruktör.
Han visade oss runt i alla träningslokaler, ställde massa frågor om våran hälsa osv, gjorde ett tränings schema och visade precis hur alla maskiner ska användas. Vi kommer att dra ett kort för varje gång vi tränar plus vad vi tränar, om vi ska träna gym, spinning, core eller vad det nu kan vara. På så vis kommer han alltid att hålla koll på hur ofta vi tränar osv. Om det går mer än 30 dagar utan att man tränar så blir man uppsatt på en så kallad PROBLEMLISTA, och de tar in en på samtal. Haha, fatta nu måste man verkligen ha disciplin för det här..

På fredag drar jag iaf till Leksand. Det är bestämt nu. Dock utan älsklingen för han vägrade åka med sponsorbussen och pappa fick bara tag i 3 biljetter. Suck, det hade ju varit mysigt om han hade velat följa med men nej då..

Just det, igår spelade jag första innebandymatchen på sex veckor. Det gick sådär.. vi förlorade med 10-3. SKIT! Förra vann vi med 14-5, lite ojämna kanske :) Sista matchen imorgon, hoppas på att det går bättre då.

Nu ska jag lägga mig i ett bad, sedan läsa nya katalogen från H&M. Wiiie.

Måndagsmys




Brukar inte dricka läsk och äta speciellt onyttigt i veckorna men idag kunde vi inte riktigt låta bli.. Slutspelshockey, ostbågar och cola!

Inatt sov vi ju hos Andreas föräldrar och jag var superduktig och gick och la mig strax efter 21. Då, när jag har lagt mig får jag en sjuhelsikes huvudvärk. Den var verkligen hemsk! Somnade kanske vid halv ett men vaknade flera gånger efter det också så fick inte så många timmars sömn ändå trots mitt duktiga initiativ. Klockan ringde ju 04.40 så..
Så idag ska jag försöka komma i säng skapligt igen, får se hur det går.

090308

Lite bakis är man idag iaf! Men det är väl som det ska vara.. :)
Som sagt, kvällen igår var till största del rolig. Jag behövde verkligen komma ut och skaka rumpan lite haha. Tack till alla som gjorde kvällen lyckad!
Nu ska jag och A åka till hans föräldrar och käka, sedan har A fotbollsträning. Vi ska även sova där inatt, blir nog kanonmysigt :)

Hinner inte skriva mer eftersom vi måste åka nu, men ha en fortsatt bra söndag!

sovdags

Helluuu. Ligger i älsklings knä nu, har precis kommit hem från krogen.. Är lite smårund om fötterna och jag hade faktiskt jätteroligt ikväll! Humöret jag var på innan lovade ju inte gott men det slutade ju bra ändå..

Nu ska jag ta bort sminket och krypa ner i sängen för att sova.. ska bli så skönt, har sjuuuuukt ont i fötterna vill jag lova!

090307

Jag är så sjukt besviken på flera stycken just nu. Så jävla trött på allting. Orkar inte ta skiten, fatta.

Ikväll blir det 21-års kalas hos Katri. Ska väl ta och duscha nu, A har åkt till Vagnhärad.



HELG!

Fan vad skönt med helg..

Hinner inte uppdatera mkt, vi ska precis åka till Tobbe & Carro och ha myskväll! Hur nice som helst.. A måste bara slita sig från tennisen, den är ju så viktig.. Skitmatch tycker jag...

Ha en bra fredagskväll!

090305

Då fick man äntligen tid till en uppdatering då! Har inte haft en lugn stund de senaste dagarna.. Jobbar kväll denna vecka så både igår och idag så har jag och A varit och tränat på Hälsoskaparna här i Mariefred. Nästa vecka har vi träff med en personlig tränare så då ska vi båda få en personlig hälsoplan. Nu jävlar ska jag komma igång igen.. Jag vet, man säger det hela tiden men det måste ju vara mer motiverande när man har ett eget schema att gå efter på gymmet? Jag hade ju det en gång i tiden, på Lina idrottsmedicin, och det var verkligen kanon. Dock så flyttade jag ju ganska långt bort då när jag gick i gymnasiet så då fick jag sluta av den anledningen.

Till annat nu då. Kvalserien är lottad och vi inleder mot Leksand borta. Riktigt roligt! Man kanske borde åka upp? Sist jag var där så var det riktigt drag. Självklart vann vi ju också...

Nu måste jag göra iordning något att äta, sedan dra till jobbet!

Ha en bra dag!

Söndag första mars

Härligt, nu känner man verkligen att våren är påväg! Det är ju så skönt väder ute. Jag och A har varit på långpromenad med Pims tidigare idag. Sen hann vi även med att städa ur min bil lite snabbt också. Ser lite bättre ut nu iaf, men måste göra det ordentligt snart. Vi var nämligen tvungna att åka hem (var ute hos pappa) eftersom A skulle se Bolton-Newcastle. Vi sitter och kollar på den just nu och snart måste jag ta och städa lite..

RSS 2.0