viva la vida or death and all his friends

Yes, jag bokade biljetter till Coldplays konsert här i veckan. Konserten är i september, jag lääängtar.. Samtidigt passade jag på att boka konsertbiljetter till Kent och Håkan i juli. Wehooo :)

Igår var vi ute med jobbet. Ganska trevligt, dock drog jag och de övriga unga före tanterna haha. ;P Trots att jag inte drack såå mkt så hade jag en förjävla huvudvärk idag.. och ändå drack vi vätskeersättning inatt. Damn, börjar jag bli för gammal för alkohol eller vad är det frågan om?

Idag var jag och Andreas på visning av en lägenhet i Karlhov. Vi blev lite besvikna, det första intrycket man får när vi kliver in genom dörren var att det luktade rök i hela lägenheten. Däremot så var den ju stor, en trea på 88 kvm. Och alla vi pratat med (alltså mamma, pappa osv..) säger ju att röken går bort och småsakerna som behövde fixas i lägenheten kontaktar man ju bara hyresvärden om. Beslutsångest som bara den, de som bor där nu vill bli av med lägenheten så fort som möjligt och då måste Andreas säga upp sin lägenhet på måndag helst. Hmmm, kommer bli en fortsatt tankspridd helg.

Well, nu ska jag gå upp och hjälpa Andreas, hör att han håller på att plockar undan efter vi åt tacos.. mums. Sen ska vi äta kladdkaka som jag bakat och bara mysa. :)

Ciao!

midsommarhelgen

Helgen har faktiskt varit ganska så lugn för min del. Väldigt dålig planering gjorde att det blev akutlösning hemma hos mig på midsommarafton. Jag, Andreas, Jeppe och Jompa + brorsan och hans kompisar. Grillade, spelade fotboll på nya konstgräsplanen vid Björkesta (jag var dock lat och satt och kollade på..), kollade fotbolls-EM och så. Det var trevligt på sitt sätt, men lite bättre planeringen nästa år tack..
Igår åt jag och Andreas middag hemma hos hans föräldrar, sedan bar det av till Jeppe där vi hade spelat på Hollandvinst mot Ryssland. Ack så fel vi hade.. Ryssland är ju grymma.
Spelade även lite spel och så tecken i kortspel. Haha längesen men det var kul. :)

Shit, nu åskar det så måste sluta!

home, sweet home

Igår kom jag och Jenny hem igen efter våran week-end resa i Barcelona. Väldigt skönt faktiskt, trots att det bara var fyra dagar.
Vi hade det bra för det mesta. Shoppingen var bäst, restaurangerna sådär, utelivet bra när man väl hittade det, människorna var nonchalanta (inte alla men de flesta). Och självklart Camp Nou var bra :D Synd att det inte var match bara. Hihi.
Vi var dock lite oroliga för hur det skulle bli när vi kom dit. Flygplatsen låg 10 mil utanför Barcelona och vi hade ingen transfer och inte en aning om var hotellet skulle ligga. Dessutom hörde vi att det var strejk där 2 dagar innan. Kaos i trafiken, varor som påverkades av strejk osv.
Men allting gick väldigt smidigt, vi kom på en buss mot Barcelona direkt efter flyget, och efter bussen tog vi en taxi som tog ca 5 minuter till hotellet. Och hotellet låg perfekt till, precis på gatan som ansluter till Placa Catalunya (shoppingstråk) och Las Ramblas (en av Barcelonas kändaste gator som innehöll det mesta).
Vi shoppade torsdag, fredag, och lite på lördagen. Torsdag kväll var vi på Hard Rock Café, fredag kväll ute på ett antal ställen och på lördagen var vi på Camp Nou och på någon sportbar och kollade på Sverige-Spanien.. Lite surt när Spanien gjorde mål i 93:e minuten, där satt vi i Sverige tröjor mitt bland alla lyckliga spanjorer..

Annars så mötte vi på levande 'statyer', blottare, poliser osv. Orkar inte berätta allt i detalj här men herregud säger jag bara. Blottare är ingen höjdare säger jag bara. Och att bli utslängda från krogen var kanske inte heller så kul men fan roligt ändå haha.

Nej men det var en lyckad resa, hoppas på fler storstäder i framtiden. :)

Lägger upp lite pics, hoppas på att lägga upp fler sen när jag fått Jennys bilder också.


Jätteskon någonstans i Barcelona.Jag på Camp Nou.Bubbelpoolen i omklädningsrummet på Camp Nou.Presskonferensrummet.Var bara tvungen haha.Galen Jenny på hotellrummet.

sol och årets första dopp


Helgen har varit supermysig. Som rubriken löd så har helgen varit full av sol och i lördags tog jag och Andreas första doppet för i år. Kallt men ganska skönt ändå. 18 grader.
Förutom det så har vi grillat, varit ute med båten och gått på bio med Tobbe, Carro och Knutte. Såg Dumpad. Ganska rolig var den.

Minde var även och hälsade på i lördags. Det var trevligt, längesen jag såg han. Han var ju ändå som en familjemedlem förut. Fru och son och allt har han ju också skaffat sig. Jisses.

I fredags var jag och Marie förresten på Sölves (Vackstas) slutskiva på Femfemnoll. Mycket roligt att träffa Sölve men kvällen annars var sådär. Kände att jag inte riktigt passade in. Vet inte varför men njae.. Inte min kväll, eller inte mitt folk kanske. Grattis Sölve till studenten iaf! =)

Idag har vi jobbat, jag och Andreas tog gooood lunch på kolgrillen och sedan var vi på en grym föreläsning på jobbet. Micke Södermalm hette han och föreläste om motivation osv. Han har tydligen jobbat med stora svenska idrottsstjärnor och landslaget i fotboll osv. Nu jobbar han för expressen bl.a. Nej, skulle ni se att han ska föreläsa någon gång så kan jag tipsa er om den! Jag brukar inte vara så sugen på att sitta och lyssna på folk sådär men idag var det faktiskt intressant, riktigt roligt om jag ska vara ärlig. Inte dåligt att få betalt för att lyssna på den heller. :)
När vi kom hem efter jobbet och efter att handlat så somnade både jag och Andreas på altanen. Ikväll fick jag taktil behandling av mamma som hon har utbildat sig till. Superskönt. Lite läskigt för efter behandlingen/massagen så frågade mamma mig om jag har ont i ländryggen. Mkt riktigt så har jag ofta ont där och det kände hon med sina händer bara utan att jag sagt något. Hon tror ju på healing osv så det kanske stämmer sånt där.. Man har ju bara sett det på tv förut men det kan man ju aldrig lita på. Hmm, skumt iaf!

Nu är det dags för sängen, jobba tidigt imorgon.

God natt!

RSS 2.0