:)


Har aldrig förstått mig på videobloggar men denna är grym hahaha.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!


091231

FAAAAAAAAAAAAAAN, jag mår SÄMRE idag. :( Det som skulle bli sån fest ikväll! Kommer nog gå ikväll ändå men lär väl inte bli en sån sen kväll i guess.. Se fyrverkerierna på tolvslaget och sen hem lär det bli. Fan dumma förkylning :(


Tredje raka!

Fyfan så skönt, tredje raka vinsten för SSK ikväll! Nu är vi bara en poäng efter Rögle och tre poäng efter Modo och Timrå. Vi SKA om dem!


Bild lånad från SSKs hemsida.


I brist på annat..

Googlade och hittade en 2009 lista. Har ju världens sämsta minne men man kan ju alltid försöka?

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Massor, åkt helikopter över Grand Canyon t.ex!
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Har aldrig nyårslöften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Jajjamen, ett riktigt babyboomår!
4. Dog någon som stod dig nära?: Nära vänner till familjen tyvärr.
5. Vilka länder besökte du?: USA och så mellanlandade jag i Finland höhö.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: Vet ej!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: 22 augusti, Coldplay på Stadion<3
8. Vad var din största framgång 2009?: Vet inte.
9. Största misstaget?: Hmm, kan inte komma på?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Jadå ett par förklyningar har man ju åkt på.
11. Bästa köpet?: Räknas resan till USA som ett köp? Ja, isf den. :)
12. Vad spenderade du mest pengar på?:  Hmm, kläder och mat..
13. Gjorde någon dig riktigt glad?: Flera.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: I know you want me, Rap das armas. Så uttjatade men ack så bra det var när de var nya!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?:
Vet ej.
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Ingen aning...
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Men åh vilka frågor då..
18. Hur tillbringar du julen?: Med familj.
19. Blev du kär i år?: Blev kär 2007 i Andreas.
20. Favoritprogram på TV?:  Följer inget speciellt då jag har så dryga jobbtider.
21. Bästa boken du läste i år?: Har bara läst en. "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Den var bra.
22. Största musikaliska upptäckten?:
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: Jag åt på restaurang med ett stort gäng tjejer och sedan gick vi ut och röjjde i Visby!
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Vet ej.
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: Oj, som vanligt? Vet inte direkt om jag har någon speciell stil?
26. Vad fick dig att må bra?: Umgås med vännerna.  
27. Vilken kändis var du mest sugen på?: Hmm. Nu måste jag tänka.. Kommer inte på någon. :P Hjälp mig?


091230

Usch, känner mig småkrasslig. Har tagit det så lugnt som det bara går idag för att jag ska vara frisk imorgon på självaste nyårsafton. :) Nu måste jag dock snart göra mig iordning för att åka in till Södertälje och dagens match, SSK - Frölunda. Mycket tuff match.. men hoppas på vinst såklart! Astras loge med några jobbarkompisar blir det ikväll också.

Hoppas ni får en fin onsdagskväll.

Test

En bild med nya kameran:


091229

Ja det blev en snabbis med Sölve igår iaf. Hann träffas i typ en halvtimme innan han var tvungen att åka och hjälpa Juhani på jobbet.. Nu är han skyldig mig såååå jävla mycket, jag åkte in till Södertälje bara för hans skull så!
Jag gick vidare en stund själv på stan innan jag åkte hem till pappa och kollade på hockeyn, Luleå - SSK, som slutade 3-4 i sudden. YEEES. En annan underbar sak som hände var att pappa berättade att han ska bjuda oss syskon till FLORIDA en varsin vecka nu i vinter. OM jag blev glad?! Han ska åka dit i tre veckor och under tiden ska jag, Simon och Karolin passa pappas gård och som tack får vi åka dit en och en och hälsa på honom i en vecka var. Det är inte så lång tid med en vecka men jag får det gratis. Fyfan vad sköööööönt. Nu måste jag bara fixa med semester från jobbet, alla mina dagar är ju slut för i år.. I AM HAPPY.

Idag har jag varit på stan hela dagen, fikade med Linda och lilla Tindra, gick sedan i affärer och kikade runt. Köpte ett par strumpbyxor och ett par leggings. Sedan åkte jag till Moraberg med A & Tobbe, jag köpte inget där men A köpte Blueray filmer, våg och tvättmedel :)
Tillsist åkte vi till Coop och handlade tacos till ikväll för då kommer Simon & Jennie hit, hoppade även in på Expert där jag köpte en ny digitalkamera. Nu när jag kom hem så märkte jag att jag är paaaaaaaank. Fick rätt dålig lön denna månad och så har man ju köpt en del så ja... Illa. :P Får käka rester ur frysen denna månad..


Nya kameran. Så nu blir det mer bilder i bloggen! Och i övrigt också. :) Lovely.


091228

Nu har jag kört dagens träningspass och fan jag tror att jag har en förkylning eller nåt som är på g att bryta ut :( Halsen är tjock och jag orkade inte lika mycket som jag brukar, och vi ska inte tala om nu efteråt, nu är jag heeelt slut i kroppen. Fan fan fan, låt mig vara frisk!
Nu väntar jag på att Sölve ska höra av sig, ska ev in och träffa honom. Vi skulle höras efter att jag tränat men han svarade inte så antar att han ringer upp snart.. Skulle vara trevligt att träffa honom, det var så längesen nu.

Nu ska jag väl ta och föna håret, gaah så tråkigt det är, någon som inte håller med mig?

Fyndat.

Japp jag gjorde det tillslut ändå. Började ge upp hoppet (som jag egentligen inte hade) men då helt plötsligt så hittade jag ett par Diesel jeans för 499 kr. Det tycker jag var ett bra pris! Ett armband slank ner också, dock inte reapris på det..
Bästa kommentaren kom iaf från Lindas lillasyrra (5 år) när jag provade ett par byxor som satt perfekt om ben och rumpa men som jag inte fick igen: "Du är för tjock."
Hahaha, barn är ju ärliga iaf! Underbart.

Andreas och Tobbe köpte varsin hockeyklubba (A löpte en igår också) och Linda fick med sig en skitsnygg vårjacka från Boomerang!
Nu har jag, A och T precis kollat klart på hockeyn som Sverige vann över Österrike med 7-3. Så nu har jag tvingat dem att se DH med mig. Nu börjar det iaf. ;)

091227

Söndag 27 december och jag tänkte ta mig till Skärholmen. Det blir jag, Andreas, Tobbe, Linda och hennes lillasyster. :) Hade inte ens tänkt att dra på mellandagsrean då jag tycker det är så jobbigt med all trängsel.. Men jag har inga förhoppningar eller måsten på att hitta något (en nyårsklänning vore dock trevligt). Det var värre innan jul då jag var TVUNGEN att fixa alla julklappar ;)

Vi ska åka strax, sedan tror jag att Tobbe ev följer med hit och kollar på JVM ikväll (igår krossade vi ju Tjeckien med 10-1!). Österrike står för motståndet, och det ska vi ju klå. :)

Just det, på tal om hockey, äntligen en trepoängare för SSK! Fan så skönt det var, 4-1 vinst mot SAIK blev det. På onsdag ska jag dit med jobbet igen, då är det Frölunda som ska ha stryk ;)

Time to go!

091226

Mår sådär just nu haha. Nej men det är mycket bättre nu än i morse iaf..
Jag och Sofia drog till Brunnsäng och förfestade lite snabbt (såg att biljetterna gällde fram till 21.00) så vi körde något tärningsspel som verkligen sög, hur man än gjorde så fick man dricka. Hm.
Sen drog vi vidare till Femfemnoll och dansade loss där. Minda droppade av, och sedan även Sofia. Så där stod man haha. Nej men hade ett par jag kände iaf.. Sen kom Andreas och Tobbe och hämtade mig strax innan tre, tack för det. :)

Idag är det hockey som gäller. SSK-SAIK. Hoppas såklart på vinst, men det kommer bli riktigt tufft. Hoppas att uppehållet gjort dem gott.

Nu ska jag nog slappa lite i soffan..

Ciao.


091225

Så var juldagen här då. Vi hade planerat så bra, det blir utgång ikväll. Först drog sig Lovisa ur och nu måste Sofia var nykter hela kvällen. Vadan är detta! Jaja, bara att göra det bästa av situationen. ;) Det blir iaf förfest i Brunnsäng men ett par gamla kära vänner, inte mindre än Petter & Pettson! Det var INTE igår kan jag tala om. Umgicks en del med dem på högstadiet och det var ju några år sedan nu.. Resten vet jag inte vad det är för folk. :)
Nu har jag precis målat naglarna och ska göra mig i ordning.. vad ska jag ha för frisyr.. hmm, skulle ju vara trevligt om man var duktig på sånt där men den talangen blev jag nog utan. :P Jaja, nåt får man väl slänga ihop..

Ha en kul kväll! För jag antar att ni ska ut allihopa? Nästan iaf.

Puss ciao.

GOD JUL

Satans trött, stod och fixade köttbullar, risbräck och chokladbollar inatt.. Nu är jag klar och ska ta bilen till pappa där vi ska fira julen i år. Ville bara önska er som läser här en god jul :)



Btw, ÄNTLIGEN EN VIT JUL!!!


091222

Färdiggymmad! Skönt. Nu ska vi fixa lite äggröra och bacon, sen ska jag torka håret för att tillslut bege oss till jobbet. Näst sista dagen nu. Känns inte så, kom nyss på att jag börjar ju 8.00 imorgon. Får inte glömma (slutar ju 22.30 ikväll och börjar i vanliga fall 14.00) Tungt!
Imorgon kväll kommer iaf mamma hit, hon och jag ska fixa lite julmat och slå in julklappar. Andreas drar nämligen till sina föräldrar efter jobbet imorgon och sover över till julafton. Tråkigt men nu slipper jag vakna upp själv på julaftonsmorgon eftersom mami ska sova över här! Myyyyysigt.

Nej fan nu måste jag börja fixa, måste åka om en timme.

091218

Idag har jag jobbat, tränat och städat. Gud så skönt, höll nästan på att skita i träningen för att jag slumrade till lite när jag kommit hem från jobbet. Men nu känns det grymt skönt att det är gjort, blev ett ganska hårt pass idag. :)
Imorgon blir det Sthlm eller Skärholmen, har inte riktigt bestämt mig.

Finns inte så mkt mer att säga, jo jag ska träffa Sofia imorrn. Nu blir det äntligen av. :D

091217

Bara en vecka kvar till julafton. Panik som vanligt.. Har helgen på mig att köpa sista julklapparna, städa och baka till jul. Får se hur det går med den saken, det måste ju lösas. Typiskt att man jobbar kväll nästa vecka, då hinner man sällan göra något.

I måndags besiktade jag bilen, den gick igenom felfritt förutom halvljuset som pajat för tredje gången på en månad. Måste vara något annat än själva glödlampan som är sönder. Hm.
Är det bara jag som tycker det är fantastiskt härligt med så mkt snö? Förutom att det är ett helvete att köra bil så älskar jag det. Vill hitta ett par nya vinterskor bara men lyckas aldrig hitta några som jag trivs i. Blä. Och nu är det väl försent att hitta några snygga..
Hoppas snön håller i sig över jul, det vore grymt. :)
Nu ska jag glida ner i soffan en stund, glutta vidare på hockeyn medan jag läser en bok och sedan blir det Bonde söker fru, haha härlig underhållning. Sen blir det sängen, för tredje dagen i rad ska jag lägga mig kl 21.00.. Jag har känt mig så mkt piggare, sjukt skönt!

Ha en bra torsdagskväll!


091213

Det här har varit världens lugnaste helg.. Fan vad skönt det har varit. Igår kväll gjorde jag inte ett skit, hade ensamtid för en gångs skull.
Idag skulle jag ju träffat Sölve & Sofia men det blev inte heller av. Så jag tog mig en lång sovmorgon och har sen bara tagit det lugnt. Vi tog en promenad till affären och köpte mat som jag lagade medan A bakade pepparkakor. Just det, Karolin kom över en sväng med hemmagjord glögg, spännande. Tack för den!

Nu har vi precis kollat klart på Flickan som lekte med elden, jag tyckte den var riktigt bra. Har hört många som säger att bara den första filmen är bra men jag tyckte denna var minst lika bra. Kul att man kände igen lite scener från platser här i Nykvarn också!

Nu ska jag lägga en ansiktsmask innan jag ska krypa till kojs och försöka få mig en blund innan jag måste upp igen. Förmiddagsvecka nu igen, tungt.


091212

I förrgår gjorde jag det som jag varit emot hela tiden. Jag vaccinerade mig mot svininfluensan. Say what? Vad hände? Vet fortfarande inte om jag gjort rätt men nu är det iaf försent..
I torsdags gjorde jag det på jobbet och igår fick jag skitont i kroppen, gick hem lite tidigare från jobbet och igår kväll låg jag med 38 graders feber. Urk..
Idag när jag vaknade mådde jag dock prima igen så jag åkte in till city och mötte upp Jenny. Köpte en vinterjacka och lite smått och gott.. Nu är jag hemma igen och vet inte vad jag ska hitta på. Hade tänkt att dra ut ikväll men alla bangade. Skulle möta Sölve ute också men nu blir det nog inte så. Imorgon ska jag nog ändå träffa honom och Sofia, wohooo! Längtar längtar längtar!

Så vad ska man hitta på nu då? Ta det helt lugnt helt själv en lördagkväll? Hmmm, låter tråkigt men skönt på samma gång. Får se vad som dyker upp.


091208

Åh, jag blir så frustrerad när jag inte kan träna som jag ska.. Det kändes som att det gick lite framåt men idag när jag skulle göra mina övningar så gick det inte. Gjorde så jävla ont i ryggen. Fan. :(

091206

Så hade även helgen passerat! Festen i fredags blev iaf rätt lyckad ändå. Även om jag kände att jag höll på att avlida igår morse.. herregud, nästa gång ska jag äta en fet pizza innan jag partar.. Jag och Nypan började med en drink hemma hos henne medan vi väntade på Tobbe & Patrik, när de kommit så gled vi vidare mot Marcus. Där var det grabbkväll mer eller mindre men vi hade roligt :) Drog vidare till Astra där det dansades för fullt, vi intog scenen och röjde tills vi blev nerkastade. ;) När kvällen var slut hämtade min underbara lillebror oss plus storebrorsan som var ute med sitt jobb och Ulrica som även hon jobbar på Astra.
 --
Efter en välbehövlig dusch och lite frukost i magen samt efter att jag blåst i alkomätaren i lördags så tog jag bilen till verkstaden där det byttes bromsklossar och bromsskivor. Så nu känns bilen som ny igen, bromsarna var riktigt dåliga innan..
Sedan åkte jag och pappa till hockeyn och såg SSK - Brynäs. Tyvärr blev det ännu en sur förlust, 1-2 slutade det. Ganska orättvist måste jag säga..
Igår kväll var det lugnt, jag & A hyrde Män som hatar kvinnor eftersom han inte sett den än, och det måste ju göras innan vi kan se tvåan och trean..
--
Idag har jag haft en heldag med Linda, vi har varit på Ikea, Bolia, Hemtex och Mio samt käkat middag på grekiskt.. Riktigt nice! Jag fick äntligen mina efterlängtade doftljus, köpte juldynor till köksstolarna och lite annat "skit". Linda gick loss ordentligt och shoppade för ca 15 000 spänn haha! En soffa på Mio kan man ju alltid slå till på? :)
Nu ska jag sova, mamma har varit här på adventsfika ikväll också, mysigt mysigt.

G o d  n a t t !


091204

Kort om veckan, har bråttom som vanligt.

I tisdags tränade jag efter jobbet, sedan åkte jag till verkstaden och kollade bromsarna. Så imorgon ska bilen in och fixas. Det kommer bli dyrt..

I onsdags var jag hos sjukgymnasten och kollade ryggen. Jag fick göra några tester och nu ska jag verkligen satsa på att träna upp ryggen. Fick en hemläxa tills nästa gång vi ses. En mycket tuff läxa. Måste klara den..

Igår träffade jag fina Linda, vi gick på stan en sväng, käkade, pratade massor och kollade sedan in hennes nya lägenhet. Sedan hade vi innebandymatch i internserien, jag stukade fingret och vi förlorade på SSK vis, ledde med 4-2, 5-3 och med 3 min kvar drar vi på oss en utvisning och släpper in 5-6 målet.. Jävligt surt.

Ikväll är det firmafest och jag är otaggad till tusen. Känner att jag har 100 andra saker jag måste tänka på. Jag mår inte direkt bra psykiskt just nu och hoppas att jag får en trevlig kväll ändå..

Ha en bra fredagskväll..

RSS 2.0