Googlad?

Hittade en sida via min vän Cornelias blogg. Man kan kolla hur många gånger ens namn har blivit googlat i månaden. Mitt namn har blivit googlat 210 gånger i månaden. Weird.

Sidan hittar ni här.
http://googlad.nu/

100329

Tiden flyger iväg som vanligt!
Har haft en riktig tjejhelg. I fredags var jag i Vagnhärad hos en fd jobbarkompis på en supermysig tjejmiddag och i lördags kollade jag först på hockeyn med syrran och sen kom Katri hit på kvällen. Vi köpte massa godis och chips, släckte ner för Earth Hour, tände massa ljus och bara snackade en massa. Myyys. Igår jobbade jag..
Idag skrev jag på lägenhetskontrakt. Japp, om en månad blir jag Södertälje-bo.. En nyrenoverad tvåa, kanonläge. Så, nu var det officiellt.
Ikväll tog SSK femte raka 3 poängaren i kvalserien. Var inte där eftersom jag jobbade men hörde att de spelade pinsamt dåligt.. 7-4 slutade matchen iaf. Och det är ju målen som räknas.. Bra att vi håvar in poängen iaf men bra spel skulle ju inte sitta fel heller. Som mot Leksand, det var bra.

Nu ska jag snart gå och lägga mig.

God natt!

100325

Ikväll är det dags för match igen! Leksand möter vi hemma i Templet. Självklart ska jag dit. Så nu ska jag och syrran strax äta mat, sen ska jag fixa mig lite så kan vi fara iväg. Heja heja heja Tälje!
Igår var jag på hälsosamtal på jobbet. Där pratade vi lite om hur jag trivs med allt, hur jag mår osv.. De mätte midjemått, tog blodtryck och sedan fick jag göra ett konditionstest på cykel med ett pulsbälte runt bröstkorgen. Testet visade.. att jag har bra kondition! Haha trodde jag fan aldrig. Blodtrycket var också bra, det låg på 121/82 (ska ligga under 140/90). Mitt hjärta är tydligen starkt också, pumpar ut bra med syre när jag jobbar med musklerna. Ja, detta var ju väldigt trevligt att höra faktiskt :D

Nu ska jag äta. Hungrig. Som vanligt.

100323

Oj oj oj, fullt upp. Just nu bor jag hos min pappa då han är i Florida. Så igår när jag kom hit, efter att jag jobbat, efter att jag varit på gymmet och haft "möte" med min tränare, helt jäkla slut så skulle jag gå till stallet och ta in hästarna lite snabbt innan jag till slut började med maten. Men vad ser jag då? Jo att två hästar hade rymt.. Så jag ringde min storebror André så han kom och hjälpte mig. Det var ingen ström i staketet så där fick jag stå och lysa med en ficklampa medan André fixade och trixade. Tack bästa bror!

När jag kommit in så hade klockan hunnit bli halv tio på kvällen så jag orkade bara inte ställa mig och laga mat. Blev samma visa i söndags, då stod jag också och gjorde mat vid tio..

Idag var det bara att kliva upp halv fem (inte så mkt tidigare än vanligt iofs) och åka upp till Arlanda för att hämta syrran. Hällde i mig en Red Bull, så det gick rätt bra ändå. Var såååå nära på att åka på parkeringsböter, vi kom till bilen tio minuter efter att min parkeringstid gått ut och då stod det en parkeringsgubbe och läste min lapp i rutan. Så jag sprang fram och frågade "ska du ge mig böter nu??" (på ett snällt sätt) och jag slapp! Tack snälla gubbe!

Sedan var det bara att ta sig till jobbet. Det gick snabbt och efter jobbet hämtade jag Karolin igen, denna gång hemma hos henne, sen åkte vi och handlade och nu är vi alltså hemma hos pappa. Så nu tänkte jag laga pannkakor och sen blir det fruktsallad med vaniljglass. Ska se om jag lyckas köpa matchen på tv också (AIK-SSK).

Jag hungrar ihjäl, så nu lägger jag ner här.

Ciiiiiao.

100321

Idag är jag på bra humör! Mår bättre och förkylningen verkar äntligen ge sig. Snart är jag helt frisk hoppas jag! Nu ska jag ut och ta en snabb promenad trots det trista vädret.

Sen hoppas jag att hockeyn senare idag får mitt humör att stanna uppe! :)


100320

Det här blev ju en riktigt jäkla lugn helg.. lite för lugn kanske :O Skulle ju som sagt åkt till Jenny men det blev uppskjutet till nästa helg tidigast.

Så igår var Tobbe här och idag har jag städat och tvättat lite.. rensat lite och kastat grejer. Känns skönt. Kollade på hockeyn också. Bra hockey..

Imorgon ska jag iaf en tur ut till pappa och snacka lite med Simon, måste veta lite grejer eftersom jag faktiskt ska passa papis gård från och med måndag.. Sen ska jag åka till Katri, vi ska hänga och snacka lite tjejsnack innan vi drar iväg till hockeyn för imorgon börjar kvalserien! Spännande..

100318

Nu är det torsdag och det är snart helg igen. Jag skulle egentligen hälsat på Jenny och min lille gudson i imorgon men nu vet jag inte när det blir, är nämligen inte frisk än. Och små nyfödda bebisar kan ju vara ganska känsliga så vill inte ta någon risk.. Jag hoppas jag mår helt bra på lördag iaf så kan jag kanske åka dit då.

Igår hände något riktigt otäckt på jobbet. En jobbarkompis stod och meckade med en maskin då jag plötsligt ser hur han får massa smältlim i ögonen. Detta lim är ungefär 250 grader varmt och stelnar på en sekund. När han vänder sig om så ser vi att hans ögon är totalt igenlimmade. Både jag och Stefan (som såg olyckshändelsen) blev ganska chockade och visste inte riktigt vad vi skulle göra, men tillslut så fick vi tag i en ambulans som körde honom först till akuten, och sedan vidare till nästa sjukhus som är specialister på ögon. Efter några timmar fick vi iaf ett väldigt lättande besked - han han hunnit stänga ögonen så han inte fick något lim i ögonen. Hade han inte hunnit stänga så hade nog synen varit i fara. Så himla skönt.. Ibland är man väldigt tacksam för det man har. Man kan förlora det så fort..

Nu är det strax dags att bege sig till jobbet igen, först måste jag föna och platta håret.

Ha en fin dag!

100315

Idag har jag jobbat. Gick faktiskt över förväntan, för imorse kände jag mig bra risig.. Men hade inte riktigt samvete och stanna hemma från jobbet idag när jag drog ut med en jobbarkompis i lördags.

Igår och inatt hade jag världens hostattacker också. Skitjobbigt. Som tur var så hade vi faktiskt hostmedicin hemma. Annars vettefan hur det hade gått. Höll väl stackars Andreas och Tobbe vakna också. Nu börjar jag hosta en del igen så det blir väl lite medicin nu igen.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning och gå och sova. Ganska trött faktiskt..

Natti natti.

100314

Sitter och kollar på slustpelslottningen. Eller lottning och lottning.. 

- HV71 - Timrå
- DIF - Brynäs
- Linköping - Frölunda
- Skellefteå - Färjestad

Intressant!

Igår var jag iaf på pokerkväll hos Anna från jobbet. Vi hade trevligt, och det gick faktiskt rätt bra för mig i pokern ;) Melodifestivalen stod på också, och jag tycker helt fel låt vann.. Jag hejade ju på Salem :(

Eftersom jag är sjuk så tänkte jag ta bilen till Anna igår men så samåkte jag med Susanne ist och så blev det några glas. Och då tyckte jag och Stefan att det var perfekt läge att dra til Flamingo en sväng. Så blev det, sen hem och sova hos syrran min medan Stefan drog vidare på fest han. Festligt. ;)

Idag träffade jag fina Sofia. På torsdag åker hon till Spanien i sju månader framöver. Fan så länge :( Men jag ska försöka ta mig dit nån vecka i sommar och hälsa på. :)

Nu ska jag ta och vårda mina små naglar lite, köpte lite oljor och krämer idag som jag hoppas gör susen. Har så fula nagelband nu..

Ha en fin söndagskväll!

100313


Grattis Jenny på 22-års dagen! :)

Idag mår jag liite bättre. Har inte helt bestämt mig om jag ska till Anna ikväll men jag ska ta en dusch sen så får vi se hur jag mår efter det..

Imorse vaknade jag av att mitt knä plötsligt låste sig/hoppade ur led. Hade jättemycket problem med det när jag var mindre men nu var det mer än ett år sedan det hände. Jag vet inte riktigt vad som händer men benet fastnar i böjt läge och det gör så sjukt ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är bara att försöka tvinga tillbaks benet i sitt läge, tillslut knäpper det till och hoppar tillbaks.. Det är läskigt och riktigt obehagligt. Tänk om jag inte får tillbaks det i rätt läge någon gång?

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, känner mig lagom äcklig just nu!


100312

Mår inte bättre idag. Fan.. På helgen vill man alltid vara frisk! Imorgon skulle jag på pokerkväll hos en jobbarkompis, får se hur det går med det.. Shoot me!

100311

Natten var riktigt jobbig, kunde inte sova för att jag hade så ont i halsen. Det kändes som ett öppet sår i halsen som blåste kallt varje gång jag tog ett andetag. Ehh.. ja, det lät lite sjukt men så var det. Tog halstabletter som funkade jättebra igår, men det gjorde verkligen ingen nytta i natt. När jag äntligen lyckades somna så drömde jag att jag svimmade i en snödriva (?) för att jag hade så ont. Och så vaknade jag igen, genomsvettig.

Imorgon hade jag egentligen försökt att ta mig till jobbet då jag har ansökt om ledigt från jobbet men fick avslag (så nu verkar det ju lite skumt att jag är sjuk) men jag orkar nog inte det. Jag hoppas faktiskt att chefen ringer HEM till mig så att han fattar att jag faktiskt är sjuk och inte är i Idre som var planen.. Men det kommer aldrig hända, får helt enkelt försöka få honom att tro på mig ändå ;)


Nybliven gudmor

Haha gud så jag tjatar men nu är jag äntligen gudmor! Så stolt, så stolt.. Det blev en stor kille, 52 cm lång och 4270 gram.. Läängtar tills jag får träffa liten!

Bilder från lördagen




Snygga ladies in black.


Marie öppnar sin tredje öl, som någon verkar vara sugen på?


Mad!


Katri smakar på Emmas bullar?!








Emma blev läskig..


..och Katri var hungrig..


Jag och fina Helena.


100310

Jag har blivit sjuk. Bara sådär. Tränade igår och det som kändes lite tungt var styrkan. Konditionen var lika dålig som vanligt haha.. ;)

Så idag när jag satte mig i sköna solen på balkongen bestämde jag mig för att höra av mig till Jenny, men var inte säker på om hon var vaken så skickade ett sms och skrev "Vaken?". Fick svar efter par minuter där det stod "Hejsan, micke här. Jenny har börjat få värkar. Hon hör av sig sen. :-*" Sedan fick jag ett till sms efter en stund där de hälsade att de var påväg in till BB. ÅHHH. Snart är min bästa vän mamma och jag gudmor! <3


Vi på gymnasietiden.


100308

Måndagen avklarad, skönt.

Hinner inte skriva något för jag måste duscha och sova, men jag lovade Linda en outfit bild från i lördags så här kommer den ;)



Mer bilder från kvällen kommer!


100305

HELG! Fyfan vad skönt. Denna helg får jag dessutom vara ledig två dagar wehooo :) Så imorgon blir det party! Katri fyllde ju år igår, så imorgon blir det förfest hemma hos henne, sedan blir det utgång på The Strip.. Blir nog kul! Temat är svart klänning och röda naglar. Köpte en klänning idag (de jag redan har har blivit för stora..), får se om jag har den, ska till Skärholmen med Linda imorgon så kanske hittar något annat då!


100304


Idag fyller kära Katri år! Grattis gumman på 22-års dagen! Ses på lördag..


100302

Jag fullkomligt älskar All the right moves med OneRepublic. Så sjukt skön!


100228

7.20 kom jag i säng imorse. Sov några timmar och drog sedan till jobbet. Det värsta var ändå imorse då när jag skulle gå hem till syrran, då gick jag förbi mitt jobb kl. 6.00. Då slog det mig: SHIT, andra skiftet börjar fan jobbet nu. Hoooppas ingen ser mig.. Det hade ju varit en syn. En ragglig Ronja i högklackat och systemetkasse i handen, rödstprängda ögon påväg hem samtidigt som jobbarkompisarna börjar jobba. Som tur stötte jag inte på någon. Puh. (och nej så ragglig var jag inte. Det lät bara så roligt).




Snygga 70-tals Kash.


Katri hittade något i Sigges näsa..



Någon som såg OS-finalen i ishockey mellan USA och Kanada ikväll? Fan vilken rysare det blev! Helt galet. Ångrar inte en sekund att jag slutade jobbet tidigare för att se matchen. Kanada vann tillslut i förlängningen. 

RSS 2.0