fullt upp!

Har inte skrivit på en vecka. Tiden går ju så fort! Har jobbat hela veckan, plus lite motion och glassätande i det fina vädret.
I onsdags var jag och spelade golf med Andreas, Jeppe, Tobbe och Marie. Andra gången jag spelade och jag var såå nära en HOLE IN ONE ! Jag sköt och bollen gick så fint mot hålet men var lite för hård så den studsade på pinnen som står i hålet och ut igen.. faaaan. Men riktigt nöjd ändå, även fast jag gick rundan på lika många slag som första gången. :P Haha.

I fredags efter jobbet så åkte vi hem till mig och jag låg i hotpants och linne/bh och solade. Såååååå skönt! Brände mig lite i ansiktet då vi somnade på altanen.. Så lite finare känner man sig iaf nu när man är lite rosig om kinderna.
Sedan åkte vi hem till Andreas och jag lagade en otroligt romantisk middag för två (en av kärlekscheckarna som han fick på Alla hjärtans dag). Uppskattat!

Igår åkte jag, Andreas, Simon och Karolin upp till gävle till min faster och mina kusiner. Vi överraskade Magnus (min kusin) och hans Malin som precis har gift sig i smyg med stor middag på fin restaurang. 21 pers var vi och det var mkt trevligt! Kvällen var nära att sluta med utgång men jag kände mig trött och tillslut hängde även Andreas och Simon med hem till Lugna gatan. Japp, så heter den faktiskt. 

Idag blev det hemfärd igen, efter ett besök hemma hos Magnus och Malin. Jäääklar vad fint dom har hemma. Precis sån inredning skulle jag vilja ha i mitt blivande hak.. Riktigt nice med svart, vitt, grått, lite beige och rosa. Kär blev jag nästan. Synd att jag glömde ta kort! 
Hemfärden blev något stressig på slutet då Andreas skulle samlas för fotbollsmatch klockan tre. Tio i tre var vi i Nykvarn och dom samlas ju utanför Vagnhärad. 

Förresten, höll på att glömma två viktiga saker!
- resa till Barcelona är bokad i juni med Jenny! 
- C15 provet som jag gjorde i skolan för drygt en vecka sen blev godkänt!

Livet leker!


åh, vilken härlig dag

Fan vad nice väder. Idag har jag varit utanför Gnesta där Andreas spelade fotbollsmatch. Eller ja träningsmatch då.. Solade och hade det gött. Sedan kom även Sofia en stund så vi hann med att prata lite iaf, dock så hade hon  väldigt bråttom för hon hade tvätttid samtidigt..  Men det var mysigt att tillbringa denna fina dag ute iaf :)

Nu håller jag och Andreas på med maten, är skithungrig fan.. Och inte vilken mat som helst, vi är nyttiga; potatis med lax och broccoli (ok, broccolin står jag för). Inte dåligt va?

Igår var jag ju på sexparty hos Hanne. Det var trevligt, tack för det! Sedan drog vi in till någon kompis till Hanne, stannade hos honom ett tag, drog vidare till Flamingo och slutade på O'learys. Och jag hade faktiskt förvånansvärt kul igår kväll! Sedan kom min underbara pojkvän och Jeppe och hämtade mig och Katri. Taaaaack. <3

Det var lite om min helg, hoppas ni haft det lika bra :)

hv71..

..tog alltså guldet tillslut. Grattis grattis, jag är nöjd. =)

Veckan har varit väldigt busy.. I tisdags kväll efter jobbet (22.30) åkte jag till Jakobsberg och sov hos Jenny. Onsdag morgon skulle klockan ringa 6.45 för vi skulle på C15 kurs (djursjukvård, utbildning för att ge medicin till djur) på våran gamla gymnasieskola. Klockan ringde dock inte och vi kom försent några minuter. Pinsamt. Hur som helst, fan vad konstigt det kändes att sitta i skolbänken igen, speciellt när det är en skola man gått och bott på i tre år..
Kursen var intressant men jobbig att lyssna på. Bara prat hela tiden. Och sen fick vi 400 sidor tills igår att läsa då vi skulle ha examination som det heter så fint. Så i torsdags jobbade jag som vanligt och åkte upp till Jakobsberg igen på kvällen. Igår började vi inte förrän 12.30 men damn vad mycket information det var att ta in.. Pharmakologi, anatomi, toxikologi osv osv.. Damn, tror inte jag klarade provet.

Igår träffade jag även Marie en stund, det var trevligt. :) Sedan satte jag mig i bilen igen (har ju bara kört ungefär 60 mil på två dagar) och åkte till Andreas. Vi kollade på Prison Break (dvd) och sen kom även Jeppe över och vi kollade på hockeyn.

Nu har han åkt ut till Västerljung för de skulle ha städdag med fotbollslaget.. moahahah. Jag ska snart åka hem, fixa mig för att bege mig till Hanne och hennes sexparty. Kvällen lär sluta med utgång.
Imorgon ska jag äntligen träffa Sofia wehoo. :D Hennes kille möter Andreas i fotbollen så vi ska väl sitta där som fotbollsfruar ;) Haha.

Dags att kila, ciao!

i efterskott

GRATTIS MARIE DIN GAMLA TANT! 20 ÅR NU. =)



 


image5
a loong time ago ;D

kungen av göteborg

åh, jag kunde inte låta bli..

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/live/article2245065.ab

Man blir ju inte mindre sugen av att läsa det där! Fan alltså..

jag vet inte vem jag är..


men jag vet att jag är din!

Hela helgen typ slut.. varför ska tiden gå så fort för..
Igår var vi hos Terese för Marie fyllde 20. Eller ja, hon fyller imorgon ;P Spelade lite spel och singstar, sedan ut på O'learys.. och näe fan, jag står fast vid vad jag skrev sist om O'learys. Bajs mycket folk.
Minda ringde när vi stod i den 45 minuter långa kön och sa att min brorsa var så full att han låg halvt utanför dörren och spydde. Sen träffade vi Paco och han berättade att även han kompis var lika packad.. Bra där tänkte jag, han skulle dessutom sova i Andreas lägenhet.. Ville inte ens komma hit och se hur det såg ut. Men när vi kom hit så var det lugnt, förutom att Simon och hans ena kompis hade sovit i hans säng så nu incisterar jag på att vi ska byta lakan trots att vi gjorde det i fredags. SUCK. 

Idag när vi vaknade så åkte vi direkt hit till Andreas för han har fotbollsmatch.. Så nu sitter jag i hans lägenhet och har inget för mig. Bloggar. Om inget speciellt. Så kul. 

Biljetter till Kent och Håkan finns fortfarande kvar. Nu även i Strömstad. Vill vill vill dit. Varför kan jag inte ha fler vänner med samma musiksmak? :P Sarianna och jag forever typ. Haha.

hemma..

..hos Andreas åtminstone. Igår mådde jag inte alls bra på jobbet, halsen svullnade, fick feber och dessutom en sjuhelvetes mensvärk på det. Så eftersom jag var sjuk hela förra veckan så bestämde jag mig för att ringa vårdcentralen för att få en utredning på detta.. Men det hjälpte ju verkligen jättemycket. Läkaren var ju sådär kan jag säga, väldigt skum.. Kanske därför hon skulle sluta på vårdcentralen idag? :P Iaf, de hittade inget så de tog nåt annat prov också som jag ska få svar på måndag om. Idag känns det bättre så jag vet inte vad det var, skumt som fan. Jag hoppas jag får vara frisk nu framöver iaf.

Ikväll blir det väl bara lugnt. Försöker få Andreas att äta typ lite räkor och gott med mig men han låter sig inte lockas.. Åh, han skulle ju bara veta hur gott det är!

Rögle och Brynäs upp i elitserien. Vad tycker vi om det? Jo jag är ganska nöjd, hade helst velat se Leksand upp men men.. Rögle ska bli kul att se och Brynäs hör till ES. That's the way it is.

Bla, nu ska jag gå och käka, knapra alvedon och dricka iskaffe framför tv:n.

PS. Någon som möjligtvis vill följa med till Helsingborg för att se Håkan Hellström+Kent 23/7 med mig och Sarianna? Skulle ju vara väldigt nice om någon med körkort vill haka så jag slipper köra 6 timmar dit, se konserten och sedan köra 6 timmar hem igen eller vad tycker ni? Sarianna den jäkeln har ju inte skaffat det där jäkla kortet än ;P Så om ni känner er manade, hör av er. ;P


tisdag


Nu är det tisdag igen. Har bara jobbat idag, somnade när jag kom hem och sen käkat.. Andreas har fotbollsträning ikväll och sen kurs imorgon kl 8 så då fick det bli så att vi inte sover tillsammans inatt.. :( Men men, jag ska väl klara mig..

Igår tränade jag förresten. Inte länge, inte hårt. Men jag känner mig nöjd ändå. Har ju precis varit sjuk. Imorgon ska vi gymma eller simma, får se vilket utav det. Simma var ett tag sedan.

8 april idag förresten. Då fyller min lille kisse Puffin år idag. Weeij, kommer fan inte ihåg hur gammal han blir men aa.. grattis på min tjockis iaf. ;P Sen har jag namnsdag idag (åtminstone innan de tog bort mitt namn ur almanackan.. hmpf).


parthey..

Åkte in med Katri till Sthlm igår ju. Mötte upp Michis och Mia och sen gick vi till Jensens, en fin restaurang med god mat.. Mycket härligt tjejsnack blev det :D De frågade om jag skulle med på bio och sedan dricka lite vin men näe jag skulle hem och ta det lugnt.. trodde jag.
Jag sätter mig på tåget och undrar vad Madde och tjejerna har för sig. Det visade sig att de förfestade hos Terese, så jag åkte hem och vände (helt onödigt) och mamma skjutsade mig dit. Tack mamma! Starka drinkar värvades med shot på en kvart? Sen bar det av till O'learys. Där var det väl sådär. Alltid kul att träffa folk men jag måste säga att det inte är lika kul med så mkt folk där. Alltså, O'learys är en sportbar. Jag anser att det är kul att gå dit med några kompisar, ta en cider eller två och kolla på en match. Till exempel då när jag & tjejerna var där och kollade på JVM. Lagom mkt folk som var intresserade av SPORT. Hur många är intresserade av sport som går dit nuförtiden? 10%? Okej, jag ska väl inte säga så mkt om just gårdagen eftersom jag själv inte var där i syfte av sport men själva grejen. Om det nu går någon bra match som man vill se där nån helg framöver, det kommer ju inte att gå? Hmm, ett problem tycker jag. Folket som bara är intresserade av råparty borde hålla sig till de "vanliga" krogarna. Punkt slut.

Åter till ämnet. Jag tog halv två bussen hem utan några vänner eftersom alla sover i Södertälje nuförtiden.. Visste inte vad jag skulle skriva i sms:et så jag frågade busschauffören men han visste inte heller så jag fick åka gratis haha. Skönt, inte så stor kostnad kanske men kan ju tänka mig hur hög min räkning kommer bli när man ringt Andreas medan han varit i Norge. Inte billigt. 

Vaknade idag av sms från just Andreas och han ska nu komma hem mkt tidigare än vad det var tänkt! Shit, jag blev såklart skitglad men jag vill ju vara där när han kommer hem men jag vågar inte köra såhär tidigt så nu har jag smörat lite för storasyster och hoppas på att hon vill skjutsa mig.. :) Hoppas hoppas hoppas! 

Näe, dags att hänga lite tvätt då. Jag uppdaterar snart igen, jag har ju blivit riktigt duktig på detta. ;)  

shoooopping

Yeah, idag blev det shoppa av! Det var mkt trevligt.. Köpte lite toppar, byxor, skor, bikini.. :D Vågar inte ens kolla hur dyrt det blev. Men det var 20% rea i nästan hela Skärholmen centrum så det var nice. :)

Nu är jag nästan helt klar för att ta tåget till huvudstaden och en trevlig middag med Michis och hennes kompis som jag inte vet vem hon är än. :) Får se vad som händer sen, om det blir hemgång direkt eller om jag hakar på Katri och gänget till Stureplan. Men det lutar åt hemgång.

Saknar saknar saknar dig Andreas! <3

sovdags!

Alldeles strax.. helt själv.

Kom hem från bion för en stund sen. Den var väl ganska bra. Ganska rolig till och från :) Och Katherine Heigl är ju för himla bra alltså. Det är hon som gör hela filmen, helt klart.

Imorgon blir det till att äta frukost hos Katri, sedan ska vi till Skärholmen för lite shopping förhoppningsvis. Jag mååååste ha nya kläder, min garderob finns inte längre. Eller den finns, men kläderna passar inte längre.. träning träning träning måste göras. Jag har ju för fan gymkort nu och jag var aktiv ett tag! Men nu kan jag iaf skylla på förkylningen... Nästa vecka, då jävlar.

Nu måste jag sova, ringa älsklingen först. Natti natti.

image3

bio.

Ikväll blir det bio med Katri. Vi ska se 27 dresses. I hope it's good! Var dock ej på jobbet idag för jag är fortfarande krasslig så hoppas ingen från jobbet är där och ser mig haha..

Imorse åkte Andreas till Norge med fotbollslaget :( Så han kommer inte hem förrän på söndagkväll.. okej kanske inte så länge men åååhh hur ska jag kunna sova? :)
När han hade åkt så städade jag hela hans lägenhet.. hihi han kommer bli så glad så.. (hoppas han inte läser detta men han borde väl inte ha tillgång till dator och internet där..?) Annars så bjuder jag på den, varsågod älskling. :P

Nu väntar jag bara på att ugnen ska bli färdig så jag kan slänga in potatisgratängen och steka lövbiff.. mmm.


image2
Saknad<3

tråk!

Fortfarande sjuk. Sov hemma inatt.. Vaknade först vid halv sex när lillebror skulle till jobbet. Sen försökte katten bryta sig in. Tillslut öppnade jag och plötsligt var vi tre i sängen. Somnade om, och snart försökte hon bryta sig ut igen.. :P Släppte ut henne och då vaknade hunden. Så jag sov ungefär lika bra som alla andra mornar hemma..

Nu sitter jag själv hemma hos Andreas, han är och kollar på sin fotbollsmatch (kan inte spela eftersom han också är krasslig..) Så nu väntar jag bara på att han ska komma hem så att vi kan göra popcorn och dricka cola framför Champions League..

Till helgen åker han till Norge på fotbollsläger.. buhu. :( Sova själv, det är inte min styrka nuförtiden hihi.

förkyld.

Surprise. Andreas gick hem från jobbet klockan 17 igår för han kände sig dålig, sedan gick även jag hem klockan 20. Blir väckt i morse av att telefonen ringer. "Hej det är bla bla, från Hälsocentret bla bla.." Jag sov, så jag minns inte allt vad varken hon eller jag sa. :P Och jag vet fortfarande inte om det var Hälsocentret på jobbet som ringde? Hon frågade iaf hur jag mådde, om det kändes som halsfluss, om jag hade beläggningar eller öar (?) i halsen. What? Om någon annan i min närhet var sjuk osv. Hahaha jag babblade men jag minns inte riktigt om vad, nyvaken... Läskigt värre, försökte ta reda på numret också men det gick inte. Weeeirdo. Kan det varit ett aprilskämt kanske? :P

Käkade nyss frukost, observera klockan.. nu blir det väl att kolla på film eller nåt, åker kanske hem till mig sen.


RSS 2.0